Sebija All about

Post Reply
Humljanin

#7451 Re: Sebija All about

Post by Humljanin »

mp3sa wrote:Smiješno ili žalosno, ti izaberi... Istraživačko novinarstvo nikada nije ni postojalo kod nas, zašto bi nas sad to čudilo...

Nije više stvar ni u istraživačkom novinarstvu.

Ni žuti tisak više ne smije pisati o temama o kojima narod priča u kuloarima. I koje su od općeg interesovanja.

Jel ti sad imalo jasnije o čemu pričam?
insomnia78

#7452 Re: Sebija All about

Post by insomnia78 »

Bakir zabranio?
asker

#7453 Re: Sebija All about

Post by asker »

Humljanin wrote:
mp3sa wrote:Smiješno ili žalosno, ti izaberi... Istraživačko novinarstvo nikada nije ni postojalo kod nas, zašto bi nas sad to čudilo...

Ni žuti tisak više ne smije pisati o temama o kojima narod priča u kuloarima. I koje su od općeg interesovanja.

Tacno, o Sebiji se nista ne pise nit govori :-)

Nego, gdje je Covketova hanuma? Kako ono, Bernadica, tako nesto? Sta radi, cime se bavi, trosi li kakve budzetske pare? Gdje se ona lijeci? Bude li kad bolesna? Kako ustvari izgleda, ima li kakvih slika? Voza li je sluzbena limuzina? Ima li obezbjedjenje, prolazi li kroz crveno, smrdi li joj iz usta?
Znamo li bilo sta o Covketovoj hanumi?
cvrčak_na_hedonizmu

#7454 Re: Sebija All about

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

asker wrote:
Humljanin wrote:

Nego, gdje je Covketova hanuma? Kako ono, Bernadica, tako nesto? Sta radi, cime se bavi, trosi li kakve budzetske pare? Gdje se ona lijeci? Bude li kad bolesna? Kako ustvari izgleda, ima li kakvih slika? Voza li je sluzbena limuzina? Ima li obezbjedjenje, prolazi li kroz crveno, smrdi li joj iz usta?
Jel i ona na listi za Federalni Parlament ? Jel otjerala pola mostarske bolnice, jel u bolnici nema gaze da se pacijent previje ?

Dje ti zivis, zivota ti
asker

#7455 Re: Sebija All about

Post by asker »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:
Jel i ona na listi za Federalni Parlament ? Jel otjerala pola mostarske bolnice, jel u bolnici nema gaze da se pacijent previje ?

Dje ti zivis, zivota ti
Neznam odgovor na nijedno pitanje. Zato pitam. Kontam nesto, mozda Dragan i nema zenu :shock: :?
Ako ipak ima, gdje je krije guja stara? Ocese li se hanuma podjahkad o drzavnu dojku? Ima li kakav forum u HDZistanu gdje ovo mogu saznat? Bas me zanima.
Humljanin

#7456 Re: Sebija All about

Post by Humljanin »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:
asker wrote:
Humljanin wrote:

Dje ti zivis, zivota ti

Ma džaba govoriti.
Zato i jes ova država u kurcu jer svaka priča o korupciji i nepravilnostima odmah ide na nacionalnu priču.

Sad bi ja tu trebao njemu kao objašnjavati da se gospođu Sebiju percipira kao najmoćniju ženu u BiH, da ta žena ima moć zabraniti prikazivanje prethodno snimljenog intervijua na javnoj televiziji, da upravlja najvećim kliničkim centrom u državi, da je rastjerala nebrojeno stručnjaka ljekara iz Sarajeva, da se bila kandidirala za predsjednika države pa se povukla prije izbora u korist kućnog i stranačkog prijatelja, da je ona nevjesta prvog predsjednika BiH...itd.

Smiješno.
Da ima išta slično u toj paraleli koju je povukao ja bih odmah čestitao, ali ni blizu.
Čovketova žena koliko znam živi totalno privatnim životom. Uostalom da nije, čulo bi se dosad nešto o njoj. Žena nikakve veze nema sa politikom, men se čini da je odvjetnica, i nijednom još nije uvela vanredno stanje u Sveučilišnu Kliničku bolnicu u mostaru. Nitko niti je čuje niti vidi. Da nije supruga poznatog politicara, nitko za nju ne bi ni znao. A i ovako je ne možeš ni vidjet.

Ali hajmo mi malo razvodnjavat priču.
Mora baa još neko bit ko je napravio ovako nešto, da ne bude baa da je Seka jedina...
Matzan

#7457 Re: Sebija All about

Post by Matzan »

mp3sa wrote:Raspušteno pola kliničkog u 15 sati!!! Radno vrijeme do 14:30 :-)
Došli stručnjaci iz raznih Kliničkih centara od Bg do Čapljine :lol: :lol: :lol:
Helikopter bio u pripravnosti, letio, nije letio, spustio se, ipak dan poslije, ipak dan i pol poslije, nije ipak ali je bila pored njega cisterna spremna :lol:
Misteriozni pacijent je bake jer se ništa sakriti ne može, pa nije on ipak jer su sve blokirali, ipak je seka jer se ipak ništa sakriti ne može, seka 8 sati operisana, gotova je, bakije helikopter izvukle :mrgreen: , seka vizitu napravila dan poslije na čitavom kliničkom, bakije povukle helikopter...
I sva ova rasprava radi teksta tbt (latić) i avaza (šćepo lično da se osveti za ono što konaković šepiću kao govori da fahro ima kancer) :?
Fakat je ljudima dosadno...

:thumbup: :lol: :lol: :lol:

Izvor informacija: "jedan (inace uvijek dobro upoznat sa svim desavanjima u gradu) taksista".
asker

#7458 Re: Sebija All about

Post by asker »

Humljanin wrote: Čovketova žena koliko znam živi totalno privatnim životom. Uostalom da nije, čulo bi se dosad nešto o njoj.
Aha, znao sam da je neko fino celjade kao i suprug sto je :thumbup:

Ja se samo ukljucih kad bas ti napisa kako ni zuta stampa nesmije pisati o Sebiji. A realno samo joj jos neznamo broj grudnjaka.
Onda pomislih, cek malo, imaju li ovi drugi krojaci nasih gaca supruge :?
Evo ti rece da imaju, ali da su fine :kiss:
Styling

#7459 Re: Sebija All about

Post by Styling »

Bernardica je advokat i ima firmu u Mostaru. Miletova supruga je mislim domacica. Pametne zene koje se ne eksponiraju i podrzavaju svoje muzeve. Za razliku od Sebije koja samo strovaljuje i Bakira i SDA, i kojoj Bakir ne moze nista.
Humljanin

#7460 Re: Sebija All about

Post by Humljanin »

asker wrote:
Humljanin wrote: Čovketova žena koliko znam živi totalno privatnim životom. Uostalom da nije, čulo bi se dosad nešto o njoj.

Ja se samo ukljucih kad bas ti napisa kako ni zuta stampa nesmije pisati o Sebiji. A realno samo joj jos neznamo broj grudnjaka.

Treba meni dok ja skontam da pričam sa zelenim botom.
Haj prošetaj.
The BEN10

#7461 Re: Sebija All about

Post by The BEN10 »

Humljanin wrote:
asker wrote:

Treba meni dok ja skontam da pričam sa zelenim botom.
Haj prošetaj.
:lol: :thumbup:
JThomas

#7462 Re: Sebija All about

Post by JThomas »

asker wrote:

jelde lijepo bi bilo da ni naša sda nema opozicije u naznaci kao hdz...?

žena je na čelu najveće zdravstvene ustanove u državi. eto hajd' da ne pričamo kako i otkud. da bude da stvarno nije niko drugi htio i da to nema nikakve veze sa mužem :mrgreen: ona je sama na visokoj javnoj funkciji.
Nero Histrion

#7463 Re: Sebija All about

Post by Nero Histrion »

Matzan wrote:
mp3sa wrote:Raspušteno pola kliničkog u 15 sati!!! Radno vrijeme do 14:30 :-)
Došli stručnjaci iz raznih Kliničkih centara od Bg do Čapljine :lol: :lol: :lol:
Helikopter bio u pripravnosti, letio, nije letio, spustio se, ipak dan poslije, ipak dan i pol poslije, nije ipak ali je bila pored njega cisterna spremna :lol:
Misteriozni pacijent je bake jer se ništa sakriti ne može, pa nije on ipak jer su sve blokirali, ipak je seka jer se ipak ništa sakriti ne može, seka 8 sati operisana, gotova je, bakije helikopter izvukle :mrgreen: , seka vizitu napravila dan poslije na čitavom kliničkom, bakije povukle helikopter...
I sva ova rasprava radi teksta tbt (latić) i avaza (šćepo lično da se osveti za ono što konaković šepiću kao govori da fahro ima kancer) :?
Fakat je ljudima dosadno...

:thumbup: :lol: :lol: :lol:

Izvor informacija: "jedan (inace uvijek dobro upoznat sa svim desavanjima u gradu) taksista".
https://thebosniatimes.ba/22490/cemu-su ... -sarajevo/

Nisam bas neki stovatelj portala TBT, ali u ovom sto pise ima smisla. Ko hoce da vidi, naravno. Siguran sam da Latic ima svoje izvore informacija, svidjao se on nekima ili ne. Cinjenica je i da o ovom sute Stav, Saff, Faktor, SB, samo neki tamo portal objavio kako je doktorica otisla u vizitu i ostale "provjerene" informacije ciji je izvor ni manje ni vise nego rodjak koji je taj dan pripreman za operaciju , portal za koji do sad nikad jos cuo nisam i koji je ocigledno sda glasilo.
Nero Histrion

#7464 Re: Sebija All about

Post by Nero Histrion »

JThomas wrote:
asker wrote:

žena je na čelu najveće zdravstvene ustanove u državi. eto hajd' da ne pričamo kako i otkud. da bude da stvarno nije niko drugi htio i da to nema nikakve veze sa mužem :mrgreen: ona je sama na visokoj javnoj funkciji.
Mozete li navesti suprugu jos nekog politicara u svijetu koja se na ovakav nacin bavi politikom? Samo pitam, mozda sam propustio, neka me neko prosvijetli.
Styling

#7465 Re: Sebija All about

Post by Styling »

Nero Histrion wrote:
Mozete li navesti suprugu jos nekog politicara u svijetu koja se na ovakav nacin bavi politikom? Samo pitam, mozda sam propustio, neka me neko prosvijetli.
Na ovakav nacin bas nije ali jeste bivsa argentinska predsjednica Cristina Fernández de Kirchner koja je "naslijedila" predsjednicku funkciju od svog muza. Doduse, cijeli zivot je bil aaktivno u politici i nije ono sto se kaze "pala s neba". Prethodno je bila senatorica.
Haris.ba

#7466 Re: Sebija All about

Post by Haris.ba »

Kako ste zaboravili?

Image
julisiz es grant

#7467 Re: Sebija All about

Post by julisiz es grant »

I ja htjedoh nju navest. Otrov od žene koji je gazio preko leševa i za suprugove administracije i kasnije.
Banksy

#7468 Re: Sebija All about

Post by Banksy »

Nero Histrion wrote:
Nisam bas neki stovatelj portala TBT, ali u ovom sto pise ima smisla. Ko hoce da vidi, naravno. Siguran sam da Latic ima svoje izvore informacija, svidjao se on nekima ili ne. Cinjenica je i da o ovom sute Stav, Saff, Faktor, SB...
Drugim riječima, činjenica je da je o ovome dosad pisao samo Fahro (i njegov glasnogovornik Latić).
asker

#7469 Re: Sebija All about

Post by asker »

JThomas wrote:
asker wrote:

Vidi, da je Sebija neki dan otisla u vjecna lovista, zajedno sa muzem i kompletnom SDA vrhuskom ne bih se ni po jajetu pocesao. Nek' ih sve kakva kuga zahvati boli me kardan. Toliko mi znace.
Prozivanje "botova" na svakoj temi je bezveze, a kod mene ne izaziva potrebu za bilo kakvim pravdanjem. Da recimo imam tu neku clansku knjizicu SDA skenirao bih je i postavio ovdje. Ili da sam na bilo koji nacin uhljeb SDA hebalo bi mi se sta ko misli. Zemlja puna uhljeba raznih, paraziti u svim strankama. Osim mozda onog Hadzikadica sva govna smrde.

Ponekad gledam ko sta pise, dugo sam na forumu pa to dodje kao navika. Ako xy forumas na raznim temama provodi opstu ofanzivu na sve probosansko onda zapara usi i kad o Sebiji pise. Znas ono kad crnac crncu redovno se obraca sa nigger, ali kad se naivni bijelac usudi reci isto ubiju ga od batina.
Sjecam se kad pomenemo Kolindu negativno, poskoce neki forumasi u odbranu casti jedne dame, majke, javne licnosti.
Prosetas po druga dva S/H foruma u drzavi, nista slicno nemozes procitati. Njihovi visedecenijski vladari su valjda super, supruge niko ne pominje, djecu pogotovo.

Eto tako, neznam ni sta mi dodje da se ukljucujem u ovu raspravu.
Labirint

#7470 Re: Sebija All about

Post by Labirint »

"neznamo" ni mi :-)
JThomas

#7471 Re: Sebija All about

Post by JThomas »

znači to tako treba, to je poželjno.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#7472 Re: Sebija All about

Post by Chmoljo »

asker wrote:

Čovketova hanuma je Borjana.

ta Bernadica je nebitna.
Haris.ba

#7473 Re: Sebija All about

Post by Haris.ba »

Sjećate se ovoga kada je Hilari bila grogirana? Opozicija je pisala da je bolesna, haman dva dana života. Mediji na njenoj strani su pisali mlako ili nikako.

Eto - postajemo ko Amerika. :D
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#7474 Re: Sebija All about

Post by Chmoljo »

asker wrote: Vidi, da je Sebija neki dan otisla u vjecna lovista, zajedno sa muzem i kompletnom SDA vrhuskom ne bih se ni po jajetu pocesao. Nek' ih sve kakva kuga zahvati boli me kardan. Toliko mi znace.
Prozivanje "botova" na svakoj temi je bezveze, a kod mene ne izaziva potrebu za bilo kakvim pravdanjem. Da recimo imam tu neku clansku knjizicu SDA skenirao bih je i postavio ovdje. Ili da sam na bilo koji nacin uhljeb SDA hebalo bi mi se sta ko misli. Zemlja puna uhljeba raznih, paraziti u svim strankama. Osim mozda onog Hadzikadica sva govna smrde.

Ponekad gledam ko sta pise, dugo sam na forumu pa to dodje kao navika. Ako xy forumas na raznim temama provodi opstu ofanzivu na sve probosansko onda zapara usi i kad o Sebiji pise. Znas ono kad crnac crncu redovno se obraca sa nigger, ali kad se naivni bijelac usudi reci isto ubiju ga od batina.
Sjecam se kad pomenemo Kolindu negativno, poskoce neki forumasi u odbranu casti jedne dame, majke, javne licnosti.
Prosetas po druga dva S/H foruma u drzavi, nista slicno nemozes procitati. Njihovi visedecenijski vladari su valjda super, supruge niko ne pominje, djecu pogotovo.

Eto tako, neznam ni sta mi dodje da se ukljucujem u ovu raspravu.
Sebija bi imala nešto probosansko u sebi jedino kad bi je opalio Bogić Bogićević.
sumirprimus

#7475 Re: Sebija All about

Post by sumirprimus »

sebijina bol je i nasa bol, imamo pravo da znamo za njenu bol. zelimo da se solidarisemo i da joj pomognemo u ovim teskim vremenima, utjehom i molitvom.
:sabur:
Post Reply