JThomas wrote:asker wrote:Humljanin wrote:
Čovketova žena koliko znam živi totalno privatnim životom. Uostalom da nije, čulo bi se dosad nešto o njoj.
Aha, znao sam da je neko fino celjade kao i suprug sto je
Ja se samo ukljucih kad bas ti napisa kako ni zuta stampa nesmije pisati o Sebiji. A realno samo joj jos neznamo broj grudnjaka.
Onda pomislih, cek malo, imaju li ovi drugi krojaci nasih gaca supruge
Evo ti rece da imaju, ali da su fine

jelde lijepo bi bilo da ni naša sda nema opozicije u naznaci kao hdz...?
žena je na čelu najveće zdravstvene ustanove u državi. eto hajd' da ne pričamo kako i otkud. da bude da stvarno nije niko drugi htio i da to nema nikakve veze sa mužem

ona je sama na visokoj javnoj funkciji.
Vidi, da je Sebija neki dan otisla u vjecna lovista, zajedno sa muzem i kompletnom SDA vrhuskom ne bih se ni po jajetu pocesao. Nek' ih sve kakva kuga zahvati boli me kardan. Toliko mi znace.
Prozivanje "botova" na svakoj temi je bezveze, a kod mene ne izaziva potrebu za bilo kakvim pravdanjem. Da recimo imam tu neku clansku knjizicu SDA skenirao bih je i postavio ovdje. Ili da sam na bilo koji nacin uhljeb SDA hebalo bi mi se sta ko misli. Zemlja puna uhljeba raznih, paraziti u svim strankama. Osim mozda onog Hadzikadica sva govna smrde.
Ponekad gledam ko sta pise, dugo sam na forumu pa to dodje kao navika. Ako xy forumas na raznim temama provodi opstu ofanzivu na sve probosansko onda zapara usi i kad o Sebiji pise. Znas ono kad crnac crncu redovno se obraca sa nigger, ali kad se naivni bijelac usudi reci isto ubiju ga od batina.
Sjecam se kad pomenemo Kolindu negativno, poskoce neki forumasi u odbranu casti jedne dame, majke, javne licnosti.
Prosetas po druga dva S/H foruma u drzavi, nista slicno nemozes procitati. Njihovi visedecenijski vladari su valjda super, supruge niko ne pominje, djecu pogotovo.
Eto tako, neznam ni sta mi dodje da se ukljucujem u ovu raspravu.