dale cooper wrote:
Ej...tvoj trademark ceger.
Mogao bi ceger napisati putopis...places i've been, things i've seen...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
dale cooper wrote:
Ej...tvoj trademark ceger.
Mogo vas je kakav manijakBelay Queen wrote:kafana na klupi do pola 2,to samo nas dvije mozemoBloo wrote:![]()
Pojedine osobe i manijaci zaobilazeTomahawk11 wrote: Mogo vas je kakav manijak![]()
džast sejin
he hemad_max_ba wrote:Pojedine osobe i manijaci zaobilazeTomahawk11 wrote: Mogo vas je kakav manijak![]()
džast sejin
arane vikend i još se potrefi lijep.....Tomahawk11 wrote:he hemad_max_ba wrote:Pojedine osobe i manijaci zaobilazeTomahawk11 wrote: Mogo vas je kakav manijak![]()
džast sejin![]()
džes ti, ja se prepo da si prešo za anamo one navijati, pa te nema![]()
mad_max_ba wrote:Pojedine osobe i manijaci zaobilazeTomahawk11 wrote: Mogo vas je kakav manijak![]()
džast sejin
ta se ljutišBelay Queen wrote:mad_max_ba wrote:Pojedine osobe i manijaci zaobilazeTomahawk11 wrote: Mogo vas je kakav manijak![]()
džast sejin
Mozda su one trazile zrtveTomahawk11 wrote:Mogo vas je kakav manijakBelay Queen wrote:kafana na klupi do pola 2,to samo nas dvije mozemoBloo wrote:![]()
![]()
džast sejin
ja mislim da ovaj medo zna elegantnije otvoriti cokoladuBloo wrote:
ooooooBelay Queen wrote:
mad_max_ba wrote:ooooooBelay Queen wrote:
![]()
![]()
evo seeeeeeeeeeeBelay Queen wrote:
dje si pajdooooooooooooooooooooooooooo moooj
E vidis ima dobrano logike, kae zenske su prosjecno vise neuroticne od muskinja. Evo cak i citam kae lakse musko prestane pusit nego zenskoBelay Queen wrote:zivcanluk trico
pa datriconja wrote:E vidis ima dobrano logike, kae zenske su prosjecno vise neuroticne od muskinja. Evo cak i citam kae lakse musko prestane pusit nego zenskoBelay Queen wrote:zivcanluk trico
Da ne ispadne da mrzim zenske ili tako nesto, ima nesto u sihologiji sto se zove big five traits, i raspodjela na onijem dijagramima i tako toBelay Queen wrote:pa datriconja wrote:E vidis ima dobrano logike, kae zenske su prosjecno vise neuroticne od muskinja. Evo cak i citam kae lakse musko prestane pusit nego zenskoBelay Queen wrote:zivcanluk triconeurozis mozgalis 0-24h
Ja kad se zadam za nesta zadam se ko autistican insan. More bit da sam i sam autistican, nisam mjeriocendlerbing wrote:Sta se ovaj trico zado oko toga sto i koliko zenske puse...
Rekla bih da je ovo zenska ruka po rekvizitima okolo, no kako su papirici razbacani- musko.Belay Queen wrote: