Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Haj bolan sta kukate bice parking samo da se malo prestroje ovi trotoari bas su bili predimenionirani , dva covjeka prodju u sat vremena. Mislim koji klinac 4 metra sirok trotoar nidje veze.
tap3ah75 wrote: ↑03/01/2026 17:50
Hvala na ogdovorima
Kako se kod vas u bolnici kontroliše parking.
Vidim da je plaćanje sa SMS ... ne vjerujem da sad neko hoda i provjerava auto po auto ...
Hodaju uposlenici JP Parking-servis d.o.o. Zenica.
To im je jedini posao
Danas ja parkirao i poslao SMS .... odlazim od auta kad mi jedan lik kaže gledajući u svoj mob "ono ti je 0 nije O .... te drugi se pojavi odnekud i govori "hajde ba u redu je - platio je čovjek .... momak pazi ako budeš gdje u inostranstvu ti to ne priznaju ako upišeš 0 umjesto O."
"Prema informacijama iz ovog preduzeća, isporuka grijanja trebala bi biti normalizovana u toku dana."
Dobro su ga normalizovali, sad su radijatori hladni.
Znači ako visoka peć ne radi neće nas grijati iako toplana potpuno normalno moze da radi i bez visoke peći.
Ne plaća im se ruski plin.
A nama fino naplate sve dane bez umanjenja.
tap3ah75 wrote: ↑03/01/2026 17:50
Hvala na ogdovorima
Kako se kod vas u bolnici kontroliše parking.
Vidim da je plaćanje sa SMS ... ne vjerujem da sad neko hoda i provjerava auto po auto ...
Hodaju uposlenici JP Parking-servis d.o.o. Zenica.
To im je jedini posao
Danas ja parkirao i poslao SMS .... odlazim od auta kad mi jedan lik kaže gledajući u svoj mob "ono ti je 0 nije O .... te drugi se pojavi odnekud i govori "hajde ba u redu je - platio je čovjek .... momak pazi ako budeš gdje u inostranstvu ti to ne priznaju ako upišeš 0 umjesto O."
Stvarno su svuda i provjeravaju
Pa jel 0 ili O i gdje je ta dilema? Na registraciji?
Ja ne mogu da platim parking SMSom, jednostavno poruka se ne moze isporuciti sta moze da bude u pitanju, do mreze, da sta nije zakljucano na Bh Telekomu ili?
Telefon sam cackao, poruke i to, ali jock, sve isto…
N.N. wrote: ↑10/01/2026 00:38
Ja ne mogu da platim parking SMSom, jednostavno poruka se ne moze isporuciti sta moze da bude u pitanju, do mreze, da sta nije zakljucano na Bh Telekomu ili?
Jel koristiš aplikaciju ? Jer ona ti popuni automatski (ako si upisao registraciju unutar nje) kad odabereš SMS plaćanje tvoje je samo da pritisneš Pošalji.
N.N. wrote: ↑10/01/2026 00:38
Put do smetova je 'nako.. Dijelovima OK, dijelovima sa velikim kraterima po cesti (led), na jako maloj duzini je snijeg. Moze se, problem je kad se moras mimoici sa drugim autom a nemas gdje da pobjegnes. Bageri trenutno rade na prosirenju na par mjesta. Na platou oko 12 je bilo mozda 15-20ak auta samo
Pitanje za poznavaoce parkinga, kolega treba preselit u stan tamo oko MUPa negdje i pita jel može se parking rezervisani na duže periode tj da plaća tamo kod pozorišta ? Ili ne znam gdje već ima kod muzičke, u glavnom ta mjesta da li se mogu rezervisati na duže periode ?
60KM mu je extra zona mjesecno i moze sa tih 60KM parkirati gdje god hoce u gradu fakticki (iako vrijedi ovo provjeriti s njima.. npr vazi li mjesecna iz Extra zone u Zona 1 i 2 npr.)
A Extra zona mu je i ono duz ulice kod MUP-a i Trg BIH i Masarykova i Skolska
gentoo wrote: ↑10/01/2026 20:22
60KM mu je extra zona mjesecno i moze sa tih 60KM parkirati gdje god hoce u gradu fakticki (iako vrijedi ovo provjeriti s njima.. npr vazi li mjesecna iz Extra zone u Zona 1 i 2 npr.)
gentoo wrote: ↑10/01/2026 20:22