Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
LongDong

#74326 Re: Premijer liga BiH

Post by LongDong »

Hvala ti boze na drogi i alkoholu, ali da li bi neko mogao objasniti koja je svrha" onog "danas vidjenog na tusnju? Ok prepucavanja na tribini, za neke mozda morbidluk na djelu, ali da li ima neko ko je ispratio ovo danas da kaze "wow jebote kakav fudbal jedva cekam neku slijedecu tekmu da dozivljavam orgazmicna stanja koja ce mi priutstiti magovi ove igre, tipa ortodoxna seljacina said husejnovic ili papak sa obale save ljosu pickr ... elem da ne bi desavanja na tribinama i ovih stvari na pocetku posta, za nas drogoljube i ljubitelje dobre kapljice ovo je kap koja je prelila casu... odsad bojkot dok nam bar ne budu dijelili gudru i cugu za dz kad vec ne vidim barem udarac u ovir vrata... opucaj po golu nama vise ne treba ooooooo.......
Logovan

#74327 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

Debilna parola. Ako pišeš parolu u vezi protivnika, onda napiši neku zajebanciju u vezi kluba ili njihovih navijača, a ne da se dotičeš jednog čovjeka sa ovakvom porukom.
Nadzorna_ploca

#74328 Re: Premijer liga BiH

Post by Nadzorna_ploca »

Uboli su sa onim malim transparentom Amaru :mrgreen:
sime_cipol
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
Grijem se na: Zdrvima
Vozim: 508 SW

#74329 Re: Premijer liga BiH

Post by sime_cipol »

Sreca pa su utakmice na televiziji koju ne gleda puno ljudi :D
5korpus

#74330 Re: Premijer liga BiH

Post by 5korpus »

Kakvi retardi,porijeklo im komunjarsko jebem :run:
Nivelacija

#74331 Re: Premijer liga BiH

Post by Nivelacija »

5korpus wrote:Kakvi retardi,porijeklo im komunjarsko jebem :run:
Fasovat ces ban bezze radi komunjara..
agnostic_front

#74332 Re: Premijer liga BiH

Post by agnostic_front »

Kakvi neljudi, govna, kanalizacija. Fuj!
armin071

#74333 Re: Premijer liga BiH

Post by armin071 »

Mislim jasan mi je animozitet prema glavnom gradu i svemu sto dolazi iz njega, ali ako je i od tuzlaka previse je. Dno dna. Ipak mislim da je ovo dokaz da se i u Tz kao i ostalom u Sa „slilo“ svega i svacega. Ne mogu i necu da vjerujem da bi se prava gradska raja blamirala ovakvim „umotvorinama“.
studiorum_tuzlaensis

#74334 Re: Premijer liga BiH

Post by studiorum_tuzlaensis »

Seljacine tuzlanske, nemam riječi.

Btw.

Utakmica odron. Ignjatović mesar po mjeri za jogetove pripadnike.
BHF_Manijak

#74335 Re: Premijer liga BiH

Post by BHF_Manijak »

armin071 wrote:Mislim jasan mi je animozitet prema glavnom gradu i svemu sto dolazi iz njega, ali ako je i od tuzlaka previse je. Dno dna. Ipak mislim da je ovo dokaz da se i u Tz kao i ostalom u Sa „slilo“ svega i svacega. Ne mogu i necu da vjerujem da bi se prava gradska raja blamirala ovakvim „umotvorinama“.
Nije samo do Tuzle, znalo se i u Seheru pjevati "mama ti je kurva, tata slagiran". :)
armin071

#74336 Re: Premijer liga BiH

Post by armin071 »

BHF_Manijak wrote:
armin071 wrote:Mislim jasan mi je animozitet prema glavnom gradu i svemu sto dolazi iz njega, ali ako je i od tuzlaka previse je. Dno dna. Ipak mislim da je ovo dokaz da se i u Tz kao i ostalom u Sa „slilo“ svega i svacega. Ne mogu i necu da vjerujem da bi se prava gradska raja blamirala ovakvim „umotvorinama“.
Nije samo do Tuzle, znalo se i u Seheru pjevati "mama ti je kurva, tata slagiran". :)
Ja zato i rekoh....
Da ne duljimo dalje po inim Zulicima i sl. Treba prvo svoju avliju pocistiti...
Raigor Stonehoof

#74337 Re: Premijer liga BiH

Post by Raigor Stonehoof »

BHF_Manijak wrote:
Jedno je konstatovat cinjenicu ili uvrijediti neciju majku, a drugo zeljeti nekome da dozivi mozdani udar.

Ne mogu nikako da shvatim da odrastao covjek dopusti sebi da mu jebeno sutanje lopte toliko znaci da bi nekome pozelio tako nesto. Evo ovaj transparent danas, ili ona dvojica na vasoj temi neki dan sto jebu jedan drugom grobove djecu i ko zna sta, i jos navijaju za isti tim :-)

Evo i ja sam navijac Sarajeva, i zeljo mi je najmrzi klub, ali osim sportskog neuspjeha ne zelim nikome od clanova fk zeljeznicar nista nazao u zivotu, pa ni amaru osimu. A pogotovo navijacima, osim da se razocaraju svako kolo, jel :) Kad citam tamo lobotomiju i njihove zelje i pozdrave, svojim vlastitim igracima, sadasnjoj upravi, navijacima koji ne misle kao oni, a da ne spominjem pitare :-) hoce mi cir na mozgu iskocit.

Ne kazem, ima i u nasim redovima takvih garant.
luckylaka

#74338 Re: Premijer liga BiH

Post by luckylaka »

BHF_Manijak wrote:
Mislim da je ovo bio boleni odgovor na vrijedjanje rahmetli Haseta (il mozda prije ili kasnije)ali bez obzira sta se sve nagovorilo Susicu,Bazdarevicu,igracima reprezentacije ovo je samo nastavak bolesnih umova i bice toga jos.Gledam neki da Psg-M.U. spiker najavi gosta S.Susica na utakmici stadion ustaje na noge da pozdravi velikana,gostovanje I.Osima u Austriji je spektakl.Sta su oni ovdje,pojedicima predmet za zajebancij.Tuzno,jadno,zalosno sta su docekali
tuzlak1212

#74339 Re: Premijer liga BiH

Post by tuzlak1212 »

99,99% tuzlaka ne ide na Tušanj, od onih što ide, budu na zapadnoj (staroj) tribini a ne ovoj novoj sjevernoj.
Džaba ja neki dan negdje drugo, na atributima ja mislim pisao... Većina ovih nije iz Tuzle, kao što većina navijača Željezničara nije iz Sarajeva, obje grupe su iz okolnih mahala i sela oko Tuzle. Neotesane seljačine idu na sjever i sve što oni predstavljaju to nije stav ni grada ni istinskih navijača kluba. To je stav nesorte ljudi bez identiteta koji se pokušavaju infiltrirat u gradski asfalt na najprimitivnije načine, al samo nas ustvari sramote...
Kada se dese veliki derbiji, kada Sloboda stvarno igra na nacin da privuce pažnju građana, dolaze na sjever normalni ljudi a ovi papci ne smiju ni zviznut tada po svom cejfu a kamoli ovakve sramotne parole pisat.
I najveći mrzitelji Sarajevskih klubova iz Tuzle nikad ovakvo nešto ne bi napisali, Ivicu Osima poštujemo i gledamo kao najvećeg fudbalskog znalca ovih prostora i mene je sramota sto je ovakvo nesto na Tusnju okaceno.
I jos jednom, ovo nije slika ni stav ni Tuzle ni navijača Slobode.
duminjo

#74340 Re: Premijer liga BiH

Post by duminjo »

tuzlak1212 wrote:99,99% tuzlaka ne ide na Tušanj, od onih što ide, budu na zapadnoj (staroj) tribini a ne ovoj novoj sjevernoj.
Džaba ja neki dan negdje drugo, na atributima ja mislim pisao... Većina ovih nije iz Tuzle, kao što većina navijača Željezničara nije iz Sarajeva, obje grupe su iz okolnih mahala i sela oko Tuzle. Neotesane seljačine idu na sjever i sve što oni predstavljaju to nije stav ni grada ni istinskih navijača kluba. To je stav nesorte ljudi bez identiteta koji se pokušavaju infiltrirat u gradski asfalt na najprimitivnije načine, al samo nas ustvari sramote...
Kada se dese veliki derbiji, kada Sloboda stvarno igra na nacin da privuce pažnju građana, dolaze na sjever normalni ljudi a ovi papci ne smiju ni zviznut tada po svom cejfu a kamoli ovakve sramotne parole pisat.
I najveći mrzitelji Sarajevskih klubova iz Tuzle nikad ovakvo nešto ne bi napisali, Ivicu Osima poštujemo i gledamo kao najvećeg fudbalskog znalca ovih prostora i mene je sramota sto je ovakvo nesto na Tusnju okaceno.
I jos jednom, ovo nije slika ni stav ni Tuzle ni navijača Slobode.

E jebiga :mrgreen:
GandalfSivi

#74341 Re: Premijer liga BiH

Post by GandalfSivi »

Realno, kurac je i parola i par komentara ovdje. Inace ne komentarisem skoro nista vezano za zelju, ali jarane, jedno je zdravo prepucavanje, a drugo je bolest. Koji pacijent moras biti da istaknes onu parolu, ili pak da mnoge gluposti napises ovdje.

Mozemo se podjebavati, ali dajte ljudi malo mjere...
mirza_15

#74342 Re: Premijer liga BiH

Post by mirza_15 »

U par komentara se provukla teza o civilizovanoj raji sa asfalta i seljačinama koje su se slile u grad. Ja sam rođen u Sarajevu i čitav svoj život sam proveo na njegovom asfaltu. Rodila me Sarajka. Upoznao sam svakakvog svijeta. Ima samo takvih papaka koji su rođeni ovdje i takvih ljudina rođenih na selu i obrnuto. Nema tu pravila. Ko navija za koji klub, iz kojeg je grada, da li dolazi sa sela, je li crn, žut ili bijel ne određuje čovjeka. Svaka osoba odgovara za svoje postupke. Nemojte ljude gurati u torove i onda im lijepiti etikete na osnovu toga iz kojeg tora dolaze, a da ih niste ni upoznali. Svaka generalizacija je opasna, a njen teži oblik ima i svoje ime. Zdrava zahebancija je ok, ali ozbiljno to misliti je problem. Znam da su nekada jezik i prsti na tastaturi brži od pameti, ali to fakat nije ok. Zato molim vas bez te priče kako je prava raja u gradu, a sve negativno dolazi sa sela.
Slo Burner
Grijem se na: Pelet
Vozim: Bembaru

#74343 Re: Premijer liga BiH

Post by Slo Burner »

Joj sto ne mogu ove price, dosli seljaci na napunili Mejdan gledati Seku, dosli na utakmicu napunili Tusanj. Nisu Care to ste vi, sa bulevara niste bas Becki djecaci. Stvari su obicno onakve kakvim izgledaju. Iza transparenta stoji citava navijacka grupa, tribina. Nije to cin pojedinca. Nitkovi djubrad i govna
rumenige_brajtner

#74344 Re: Premijer liga BiH

Post by rumenige_brajtner »

Zdrava zajebancija je ona sa morzem, fakat sam se nasmijao na ono i sega je. parola je realno za malja u glavu.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#74345 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

Za koga Manijaci danas navijaju? :mrgreen:
Slo Burner
Grijem se na: Pelet
Vozim: Bembaru

#74346 Re: Premijer liga BiH

Post by Slo Burner »

plain vanilla wrote:Za koga Manijaci danas navijaju? :mrgreen:
Manijaci postali 'ladni ko spricer :mrgreen:
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#74347 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

Slo Burner wrote:
Manijaci postali 'ladni ko spricer :mrgreen:
Ma priznaj da navijate za Saraj'vo, pa nek ide glava :mrgreen:
HowForWhom

#74348 Re: Premijer liga BiH

Post by HowForWhom »

Kupili smo juce bod Mladosti, kupili bod i malim plavim.

Ima se, moze se.
zipoo

#74349 Re: Premijer liga BiH

Post by zipoo »

I dalje za Zelju

A ovako SB mi je drazi, valjda pobjede sportski prijatelji. Mi imamo dovoljno.vremena da Evropu izborimo :mrgreen:
Dr. Kuca

#74350 Re: Premijer liga BiH

Post by Dr. Kuca »

I onda se pitaju sto nema raje na tekmama. Antifudbol/fudbal/bal u svom najsjanijem izdanju.
Locked