http://www.facebook.com/stevan.vlajic/v ... 219396730/
na 1:09 pita ona premijerka Vuleta, možel Mile da zapeva, ovo je goliqrac , a onda ovaj kaže Miletu, pusti to sad, strpi se , biće prilike.....
na 1:09 pita ona premijerka Vuleta, možel Mile da zapeva, ovo je goliqrac , a onda ovaj kaže Miletu, pusti to sad, strpi se , biće prilike.....

ako ćemo mak na konac, (to) screw over - https://idioms.thefreedictionary.com/screw+over
znaci nije ANP jer ne prejudicira clanstvo. koja genijalnost preCednika.Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik tvrdi da je jedna od ključnih konstatacija ta da Program reformi ne prejudicira članstvo u NATO i da se zato taj dokument ne zove ANP.
- NATO je jedna ozbiljna organizacija i kod njih postoje jasne procedure i nema tu podrazumijevanja. Tu piše, ako hoćete da idete dalje u integracije, treba da dostavite ANP. Mi to ne dostavljamo - rekao je Dodik novinarima u Banjoj Luci.
cuj nije mogao sam. ma mogao je ali nije htio da ih previse ponizava.Dodao je i da nije on sam mogao pisati taj dokument već da je tu i međunarodna zajednica, kao i predstavnici Hrvata i Bošnjaka koji hoće NATO integracije.
- Ono što smo mi uradili jeste da smo uzeli i dobili tu kvalifikaciju da se ne prejudicira članstvo, a ne prejudicirati znači staviti sa strane i time možemo biti zadovoljni.
Treba ustrajati i insistirati na knjizenju vojne imovine na drzavu BiH a poslije na ministartstvo odbrane i neka ga onda duvaju oni sa idejom v. srbije.155_mm wrote: ↑22/12/2019 17:53 https://avaz.ba/vijesti/bih/536794/dodi ... anp-u-nato
znaci nije ANP jer ne prejudicira clanstvo. koja genijalnost preCednika.Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik tvrdi da je jedna od ključnih konstatacija ta da Program reformi ne prejudicira članstvo u NATO i da se zato taj dokument ne zove ANP.
- NATO je jedna ozbiljna organizacija i kod njih postoje jasne procedure i nema tu podrazumijevanja. Tu piše, ako hoćete da idete dalje u integracije, treba da dostavite ANP. Mi to ne dostavljamo - rekao je Dodik novinarima u Banjoj Luci.
cuj nije mogao sam. ma mogao je ali nije htio da ih previse ponizava.Dodao je i da nije on sam mogao pisati taj dokument već da je tu i međunarodna zajednica, kao i predstavnici Hrvata i Bošnjaka koji hoće NATO integracije.
- Ono što smo mi uradili jeste da smo uzeli i dobili tu kvalifikaciju da se ne prejudicira članstvo, a ne prejudicirati znači staviti sa strane i time možemo biti zadovoljni.
prevesla ih preCednik svojim tecnim engleskim.
![]()
ali ko ce ga znati. nije ni njihovoj opoziciji vjerovati bas sve. njih je preCednik ubijo u pojam sa pricom o izdajnicima zasnjih 10tak godina. sigurno da nece propustati priliku da i oni njega nazovu izdajnikomŠarović na kraju smatra da je najveća Dodikova izdaja pristanak da se vojna imovina koju smo do sad uspjeli sačuvati, sada knjiži na Ministarstvo odbrane BiH kao i to da se BiH ovim dokumentom od 2023. obavezuje da će svoje vojnike a samim tim i vojnike srpske nacionalnosti, staviti na raspolaganje NATO-u za vojne intervencije u trećim zemljama, navedeno je u saopštenju SDS-a.
Jeko sad ovaj ker...baš je ker"Prošlo je gotovo dvije i po decenije od kada se završio rat u Bosni i Hercegovini. Međutim, zemlja je i dalje krhka. Česte su spekulacije da bi se Republika Srpska mogla pokušati otcijepiti, bilo da formira svoju nezavisnu državu ili se ujedini sa susjednom Srbijom. Oba su scenarija veoma malo vjerovatna iz više pravnih, političkih i praktičnih razloga", objašnjava Ker-Lindsay u videu.
na BN kanalu sad u 5
ljudi! propade nam ova tema. u neizvjesnosti cekamo procjenu njegove skupstine.Dodik: Spreman sam podnijeti ostavku ako danas ocijenite da sam ugrozio interese RS-a
Mekticu su cetnici bili folklorna grupa, a na forumu je proglasen za kralja