FK Željezničar

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#74276 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

decko_sa_kovaca

#74277 Re: FK Željezničar

Post by decko_sa_kovaca »

Pa mi nismo izgubili titulu u okrasju sa zrinjskim ni jednom vec u protiv krupe,viteza,goska itd..
DonieBrasco

#74278 Re: FK Željezničar

Post by DonieBrasco »

Nismo mi izgubili titulu(e) sto smo losi, nego stu pojedini igraci htjeli da ih izgubimo ! To je jedina isitina i to znaju oni, kao i ti sto su im nalogodavci toga.

Razbijemo Siroki, Zrinjski, pa i pitare, a Krupa, MDK nam pravi probleme, Gosk. :lol:
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#74279 Re: FK Željezničar

Post by mali_milojica »

Platio im privrednik, Amar i Violina da namjerno izgubimo titulu :-)
hrasno38

#74280 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

DonieBrasco wrote:Nismo mi izgubili titulu(e) sto smo losi, nego stu pojedini igraci htjeli da ih izgubimo ! To je jedina isitina i to znaju oni, kao i ti sto su im nalogodavci toga.

Razbijemo Siroki, Zrinjski, pa i pitare, a Krupa, MDK nam pravi probleme, Gosk. :lol:
Ja samo ne razumijem zasto ste vi toliko ubjedjeni da je i jednu sezonu Zeljo = Barcelona za Krupu, MDK ili GOSK???? Pa taj isti GOSK je proslu sezonu razbio Zrinjski u sred Mostara i da im nije bilo sramotnog sudije odnjeli bi sva tri boda kuci. Ta ista Krupa od ulaska u prvu ligu stalno je medju prvih 6 ekipa.
ultima_palabra

#74281 Re: FK Željezničar

Post by ultima_palabra »

mali_milojica wrote:Platio im privrednik, Amar i Violina da namjerno izgubimo titulu :-)
Ni milimetra!
hrasno38

#74282 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

Image

hahahahah cuj doktora kaznili.....koji su ovo idioti!
ganjeta

#74283 Re: FK Željezničar

Post by ganjeta »

hrasno38 wrote:http://sportske.ba/kaznjavati-igrace-tr ... k9AWW_zmho

I opet ce na kraju popusiti klub!
Neće jer je po zakonu, hoćemo baciti opkladu?

A ovom Džidiću i Paškalju jebem umrle kao i ovim pičkicama.

Sad vam je plata po učeniku + kazne opet zbog odbijanja treniranja. Jebo titulu jebo sve, ja bi sad se ovim igračima krvi napio, ne svima, zna se ko su kolovođe.
ganjeta

#74284 Re: FK Željezničar

Post by ganjeta »

I da, Ni milimetra!!!
hrasno38

#74285 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

ganjeta wrote:
hrasno38 wrote:http://sportske.ba/kaznjavati-igrace-tr ... k9AWW_zmho

I opet ce na kraju popusiti klub!
Neće jer je po zakonu, hoćemo baciti opkladu?

A ovom Džidiću i Paškalju jebem umrle kao i ovim pičkicama.

Sad vam je plata po učeniku + kazne opet zbog odbijanja treniranja. Jebo titulu jebo sve, ja bi sad se ovim igračima krvi napio, ne svima, zna se ko su kolovođe.
Po zakonu kaznis i doktora :?
ganjeta

#74286 Re: FK Željezničar

Post by ganjeta »

Jeste kao što ga i nagradiš? Šta ti nije jasno?
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#74287 Re: FK Željezničar

Post by mali_milojica »

hrasno38 wrote:Image

Jer su svi clanovi prvog tima. Da i dr i fizioterapeut i Zeba i svi pobrojani.
Znas zašto su svi kaznjeni?
Zato da se furde sutra mogu uhvatiti mi kaznjeni, a Sinan Ramović nije. Tuze klub i sve dobiju nazad. Ovako klub mogu povuci za neku stvar. ;-)
Hajde sto nemas pojma o sportu, nego nemas pojma o zakonu o radu i pravilnicima.
zipoo

#74288 Re: FK Željezničar

Post by zipoo »

DonieBrasco wrote:
vryzas wrote:Titule su izgubljene, izmedju ostalog, i zbog loseg izbora "igraca i trenera". Lud je onaj koji misli da je Slavko tip trenera koji moze voditi Želju. Covjek cijelu karijeru igra deanzivni fudbal, ekipe mu postizu 12 golova po sezoni i onda neko dodje i njega postavi za trenera. Taj isti Petrovic onda dovede igrace koji mu odgovaraju, vecinom dobre ili solidne defanzivce i onda neko ocekuje da mi na Grbavici nekoga razvalimo 5-0.
Kako majstore? Svi ti "treneri" i treneri su dovodili vecinom skart, "igrace" koji u startu ne zasluzuju plavi dres. Kada tome dodas "poslovne odluke kluba" i cuvene procedure, dobijes veliki spansku sapunicu koja traje cetri godine.

Pa bolan neko je sa Jusufijem potpisao profesionalni ugovor, :lol: :lol: :lol: :lol: a ovamo im skup Graovac i M. Stevanovic trazi puno. :-) :roll:
Slazem se za los izbor igraca u ove tri sezone, ali ipak smatram da je Petrovic imao svu dobru volju kao i Azdem, samo ih je tvrdoglavost kostala puno. Naravno uz ovaj dokazani bezobrazluk igraca.

Sto se tice ovoga sto kazes "skupi" igraci, nadam se da si upoznat da nas kluba placa sve moguce obaveze prema svim svojim uposlenicima, igracima i drazavi tako da sam mozes da izracuns koliko novca kostaju igraci Stevanovic, Graovac, Lendric i svi koji su nam bili kljucni.

Izracunaj samo za jednog igraca koji ima 5.000 KM platu da ne idemo vise, koliko je to godisnje, ukljucujuci poreze, dohotek, sva cuda koja su zakonom i propisima regulisani a nas klub sve to postuje i placa.

To su ogrome pare za nas klub.
E sad izracunaj koliko je levata bilo tu po 6 mjeseci u zadnje 3 godine sa dobrim platama ili ti ga da su imali samo 1000 KM. Pa izvagaj taj potroseni novac i dobijeni rezultat.
hrasno38

#74290 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

ganjeta wrote:Jeste kao što ga i nagradiš? Šta ti nije jasno?
hahahaha cuj sta mi nije jasno? Pa nije doktor igrao utakmice i gubio bodove! To isto da u jednoj firmi sranje napravi jedan odsjek ili odjel a ti kaznis cijelu firmu iako svi ostali dobro rade. Djesi to vidio ziv bio???
decko_sa_kovaca

#74291 Re: FK Željezničar

Post by decko_sa_kovaca »

Pa imas toga kolko hos
vryzas

#74292 Re: FK Željezničar

Post by vryzas »

hrasno38 wrote:
vryzas wrote:
Charuga wrote:@nosara

Sve stoji što si rekao, ali i dalje me niko ne može ubjediti da nemamo igrački kadar da kući dobijemo Krupu, Slobodu i GOŠK, a na strani MDK. Da ovaj kadar ne može u te 4 utakmice uzeti 12 bodova, ili barem 10, a ne 3 koliko su uzeli.

Sa tih 9 ili 7 bodova, koliko su prosuli, sad bi bili prvi sa 4 ili 2 boda ispred drugog.
Sigurno imamo kvalitet da dobijemo te ekipe. Problem je sto nesto ne stima u ekipi, nema timskog duha, nema lidera/kapitena, nema jedinstva medju igracima, nema hemije...i tako evo vec cetri sezone. Izbor igraca je cudan u najmanju ruku. Famozne procedure su krive za 100 igraca u ovih nekoliko sezona. Dodaj tome trenere, sportske direktore, sefove omladinskog pogona itd. i imas ovaj cirkus.

Kao sto rece kolega, riba uvijek smrdi od glave.
Pa kako ce biti kada iz cistog kurcanja udaris po Kjosevskom i uzmes mu kapitensku traku pa je das covjeku koji je na Grbavici 2 mjeseca i onda kao da nista nije bilo vratis opet Kjosevskog ali mu ne vratsi i traku! Zar to nije nije cirkus ?
Kakve veze ima da li je neko u klubu 2 mjeseca ili 20 god. Zna se kakve osobine i karakter mora imati jedan kapiten. Dobio je traku da bi ga lakse prodali (pogresan razlog), oduzeta mu je s pravom, a razlog oduzimanja nije ono sto su naveli u saopstenju.
vryzas

#74293 Re: FK Željezničar

Post by vryzas »

DonieBrasco wrote:
vryzas wrote:Titule su izgubljene, izmedju ostalog, i zbog loseg izbora "igraca i trenera". Lud je onaj koji misli da je Slavko tip trenera koji moze voditi Želju. Covjek cijelu karijeru igra deanzivni fudbal, ekipe mu postizu 12 golova po sezoni i onda neko dodje i njega postavi za trenera. Taj isti Petrovic onda dovede igrace koji mu odgovaraju, vecinom dobre ili solidne defanzivce i onda neko ocekuje da mi na Grbavici nekoga razvalimo 5-0.
Kako majstore? Svi ti "treneri" i treneri su dovodili vecinom skart, "igrace" koji u startu ne zasluzuju plavi dres. Kada tome dodas "poslovne odluke kluba" i cuvene procedure, dobijes veliki spansku sapunicu koja traje cetri godine.

Pa bolan neko je sa Jusufijem potpisao profesionalni ugovor, :lol: :lol: :lol: :lol: a ovamo im skup Graovac i M. Stevanovic trazi puno. :-) :roll:
Slazem se za los izbor igraca u ove tri sezone, ali ipak smatram da je Petrovic imao svu dobru volju kao i Azdem, samo ih je tvrdoglavost kostala puno. Naravno uz ovaj dokazani bezobrazluk igraca.

Sto se tice ovoga sto kazes "skupi" igraci, nadam se da si upoznat da nas kluba placa sve moguce obaveze prema svim svojim uposlenicima, igracima i drazavi tako da sam mozes da izracuns koliko novca kostaju igraci Stevanovic, Graovac, Lendric i svi koji su nam bili kljucni.

Izracunaj samo za jednog igraca koji ima 5.000 KM platu da ne idemo vise, koliko je to godisnje, ukljucujuci poreze, dohotek, sva cuda koja su zakonom i propisima regulisani a nas klub sve to postuje i placa.

To su ogrome pare za nas klub.

Evo odgovorio ti je zipoo :wink: ...bacili smo bruku para na "igrace" i "trenere". Nisam ih ja doveo.
ganjeta

#74294 Re: FK Željezničar

Post by ganjeta »

hrasno38 wrote:
hahahaha cuj sta mi nije jasno? Pa nije doktor igrao utakmice i gubio bodove! To isto da u jednoj firmi sranje napravi jedan odsjek ili odjel a ti kaznis cijelu firmu iako svi ostali dobro rade. Djesi to vidio ziv bio???

Ja se fakat nekad zabrinem za tebe. Znam da imaš godina i onda se pitam gdje si sprčio, jel te vrijeme pregazilo ili nije?

Kad se nagrađaju evo npr za osvojen kup, svi dobiju nagrade nebitno jel doktor kurac palac, zdrav, bolestan, povrjeđen .. jel ti sad malo bar jasnije?
hrasno38

#74295 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

mali_milojica wrote:

Zato da se furde sutra mogu uhvatiti mi kaznjeni, a Sinan Ramović nije. Tuze klub i sve dobiju nazad. Ovako klub mogu povuci za neku stvar. ;-)
Hajde sto nemas pojma o sportu, nego nemas pojma o zakonu o radu i pravilnicima.
Cuj? Pa gdje si trucnjak nisam te prepozno! Kaznis Ramovica koji je pola godine na rehabilitaciji i minute nije odigrao u ovom prvenstvu. Dakle ne postoji zakon koj bi mogao stati na stranu kluba recimo da ih Ramovic tuzi. Moras ti jos puno puno pure da pojedes da bi mogao da tumacis zakone....ali ono bas puno. Ako je kriv doktor, igrac koji je bio povrijedjen pola godine i nije uospte igrao....sto onda na ovaj spisak uprava nije stavila i sebe.....a mogli su i covjeka koji odrzava travnjak, one sto ciste stadion poslije utakmice, onog sto radi na trafostanici ili ti elektricara jer otprilike Ramovic je kriv koliko i oni???? Odlican ti je nick u skladu sa poznavanjem zakona!
vryzas

#74296 Re: FK Željezničar

Post by vryzas »

hrasno38 wrote:

Pa jel cilj titula ili pobjedjivanje protivnika sa 5:0. Sta treba onda Grci da se popisaju na svoju titulu evropskih prvaka jer nisu svoje protivnike pobjedjivali sa 5:0. Petrovic je iz one ekipe izvukao skoro pa maksimum ali si imao objektivno bolji Zrinjski koji jos objektivnije ima vec dugo vremena svoje ljude u savezu. Ne kontam sto se vecina pravi blesava na ovo jer to isto je imao i Amar u svojim mandatima. Bez obzira na Petroviceve neke na kraju lose utakmice, poraze Zeljo nije izgubio titulu na posten nacin nego na namjernu ili nenamjernu sudijsku gresku. Dakle smjesno je pricati o tome da je Petrovic los trener za Zelju. U toku citave sezone Petrovic je izgubio 5 utakmica i imao isto pobjeda koliko i Zrinjski.
Pa jesmo li na kraju izgubili titulu? Jesmo li igrali najgori defanzivni fudbal na planeti? Pusti tu suplju da nam je neko drugi kriv. Da su dobili Slobodu ili Krupu, da su izvukli bod na derbiju, titula bi bila nasa. Niko nama nije kriv sto smo prosuli titule te sezone.
hrasno38

#74297 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

ganjeta wrote:
hrasno38 wrote:

Ja se fakat nekad zabrinem za tebe. Znam da imaš godina i onda se pitam gdje si sprčio, jel te vrijeme pregazilo ili nije?

Kad se nagrađaju evo npr za osvojen kup, svi dobiju nagrade nebitno jel doktor kurac palac, zdrav, bolestan, povrjeđen .. jel ti sad malo bar jasnije?
Nema to veze sa godinama nego sa najosnovnijim poznavanjem zakona i pravilnika u sportskim klubovima. Ako ti je ova prva recenica argument i ja bi tebe mogao to isto da pitam.
vryzas

#74298 Re: FK Željezničar

Post by vryzas »

DonieBrasco wrote:Nismo mi izgubili titulu(e) sto smo losi, nego stu pojedini igraci htjeli da ih izgubimo ! To je jedina isitina i to znaju oni, kao i ti sto su im nalogodavci toga.

Ma ja, sve neke teorije zavjere. Svi su protiv nas, sami protiv svih. Prekucali smo pitare.
Pa ko je doveo te pojedine igrace i trenere u klub?
hrasno38

#74299 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

vryzas wrote:
hrasno38 wrote:

Pa jel cilj titula ili pobjedjivanje protivnika sa 5:0. Sta treba onda Grci da se popisaju na svoju titulu evropskih prvaka jer nisu svoje protivnike pobjedjivali sa 5:0. Petrovic je iz one ekipe izvukao skoro pa maksimum ali si imao objektivno bolji Zrinjski koji jos objektivnije ima vec dugo vremena svoje ljude u savezu. Ne kontam sto se vecina pravi blesava na ovo jer to isto je imao i Amar u svojim mandatima. Bez obzira na Petroviceve neke na kraju lose utakmice, poraze Zeljo nije izgubio titulu na posten nacin nego na namjernu ili nenamjernu sudijsku gresku. Dakle smjesno je pricati o tome da je Petrovic los trener za Zelju. U toku citave sezone Petrovic je izgubio 5 utakmica i imao isto pobjeda koliko i Zrinjski.
Pa jesmo li na kraju izgubili titulu? Jesmo li igrali najgori defanzivni fudbal na planeti? Pusti tu suplju da nam je neko drugi kriv. Da su dobili Slobodu ili Krupu, da su izvukli bod na derbiju, titula bi bila nasa. Niko nama nije kriv sto smo prosuli titule te sezone.
Ma ja pravo razmisljanje i onda se kao bunimo sto nas Pitari prozivaju da su titule kupljene u vrijeme Amara sto se iz godine u godinu pokazuje vise nego ocigledno!
zipoo

#74300 Re: FK Željezničar

Post by zipoo »

hrasno38 wrote:
mali_milojica wrote:

Cuj? Pa gdje si trucnjak nisam te prepozno! Kaznis Ramovica koji je pola godine na rehabilitaciji i minute nije odigrao u ovom prvenstvu. Dakle ne postoji zakon koj bi mogao stati na stranu kluba recimo da ih Ramovic tuzi. Moras ti jos puno puno pure da pojedes da bi mogao da tumacis zakone....ali ono bas puno. Ako je kriv doktor, igrac koji je bio povrijedjen pola godine i nije uospte igrao....sto onda na ovaj spisak uprava nije stavila i sebe.....a mogli su i covjeka koji odrzava travnjak, one sto ciste stadion poslije utakmice, onog sto radi na trafostanici ili ti elektricara jer otprilike Ramovic je kriv koliko i oni???? Odlican ti je nick u skladu sa poznavanjem zakona!
Razdvoji, strucni stab i igraci su jedno, uprava drugo, domari i cistacice trece. Timska je igra i kaznili su kompletan strucni stab i igrace. Ako je kompletan znaci i Ramovic je, bez obzira sto je povrijedjen. Kolateralna steta je, ali bolje i to. Kao u vojsci zbog jednog svi rade sklekovi, sad ce zbog 2-3 levata svi iskihati. Pa ce ta 2-3 levata sljedeci put paziti sta ce uraditi.
Post Reply