joske wrote:ovo je meni najgora sezona do sad nema vise akcije kao prve 3 sezone sve do guverneraa i mali karl je vec dosadan
odavno je on dosadan i naporan
Moderator: _BataZiv_0809
joske wrote:ovo je meni najgora sezona do sad nema vise akcije kao prve 3 sezone sve do guverneraa i mali karl je vec dosadan
podsjeti me na onaj tenk iz prve sezone, kad su se Rick i Glen upoznalidječak sa šibicama wrote:Inace, za zombi apokalipsu, prvo mi bi na pamet palo negdje naci BOV a onda i gorivo, dosta municije i nema zime.
sa ovim mozes u nabavku bilo gdje, bilo kada
Ali su ga u zadnjoj epizodi tako popljuvali za njegova drkanja da ja ne bih pred foto aparat stao vise nikad a ne pred kameru.Pandakonda wrote:
Charlie Sheen je rekorder što se tice para, lik je uzimao 2 miliona po epizodi za Two and a Half Men.
Potpis.Rockefeller wrote:Jebo ih strip, et.
Neko ce vec vjerovatno napraviti montazu sa Tarom iz ove epizode i ovom pjesmomJack Be Nimble wrote:Vidi se da je Tara bila trudna. Dojke joj ko lubenice, najbolji momenti epizode kada trci.
Inace nema se nista puno kazati u vezi epizode. Mislim da se nesto desavalo, samo ne znam sta.
Jack Be Nimble wrote:Vidi se da je Tara bila trudna. Dojke joj ko lubenice, najbolji momenti epizode kada trci.
Inace nema se nista puno kazati u vezi epizode. Mislim da se nesto desavalo, samo ne znam sta.
zato sto su poceli pucat na nju nakon sto su je poslali da ubije onog zombija sto se zapetljao u granama.Tito_i_Partija wrote:Grozna epizoda. Tara mi je uzasno iritantan lik sa onim njenim non-stop "cool" i "fist-bumpovima"...k'o da je djecak od dvanaest godina.
Razumijem svrhu epizode, otkrili eto jos jedno naselje s kim ce se vjerovatno udruzit protiv Negana, al' da su Bogdom to uradili s nekim likom sto ne para oci.
Jednu stvar nisam bas najbolje skont'o, a mrsko mi je bilo premotavat' nazad: kad im je vec rekla za Alexandriju i kad su se dogovorili da idu tamo, sto je pocela bjezat' od one dvije u sumi? Jel' mozda mislila da ce je ipak ubit' pa se prepala il' sta vec?
Ne sjecam se scene tacno, mislio sam da je ona prva pocela bjezat, pa su onda poceli pucat' na nju.SOMA wrote:zato sto su poceli pucat na nju nakon sto su je poslali da ubije onog zombija sto se zapetljao u granama.Tito_i_Partija wrote:Grozna epizoda. Tara mi je uzasno iritantan lik sa onim njenim non-stop "cool" i "fist-bumpovima"...k'o da je djecak od dvanaest godina.
Razumijem svrhu epizode, otkrili eto jos jedno naselje s kim ce se vjerovatno udruzit protiv Negana, al' da su Bogdom to uradili s nekim likom sto ne para oci.
Jednu stvar nisam bas najbolje skont'o, a mrsko mi je bilo premotavat' nazad: kad im je vec rekla za Alexandriju i kad su se dogovorili da idu tamo, sto je pocela bjezat' od one dvije u sumi? Jel' mozda mislila da ce je ipak ubit' pa se prepala il' sta vec?