Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Evo, meni je Vedo super lik, al' on ovo ne bi mogao ovako ni pored cunjeva.
Saidu svaka cast na ovome ,ali ovo je sve sto mu vrijedi u karijeri, vidjecemo na kraju kad mu se crta podvuce u dinamu sta ce ostavit,a primjera kad je ibro bio u hajduku evo statistika :
Nastupi Golovi Asistencije
2010/11 30 9 8
2009/10 37 21 6 http://www.youtube.com/watch?v=KHp1fIrnetk
treba prvo doc na ovaj nivo da se o njemu ozbiljno prica
cuj said bolji od ibisevica ljudi dragi moze said u reprezentaciju al malonogometnu zajedno s ibricicem i zebom..nije za danasnji fudbal samo driblanje nego snaga i brzina..i nemojte sad misimovica spominjati koji je doktor fudbala pa nadoknadi manjak brzine za ove ibricice..
Artest wrote:Jos bi zelio reci da odnedavno koristim blagodeti opcije ignoriraj seljaka/daveza/wannabe trola.
Na njoj trzim onog, ne bas bistrog kindera, tj. spamersku dosadu @mosaljozu, i seljaka zeljnog paznje, Don litu.
Jos cu vjerovatno stavit i onog ultru.
Nije lose.
Sve sto si trebao uraditi je da ih stavis na ignore i nastavis pisati tamo gdje si stao.
Isključen/a korisnik/ca iz razloga “krsenje pravila foruma, vrijedjanje forumasa”
» Artest
Husejinovic je jedino usporediv sa Ibricicem i Misimovicem.
Mislim da je s ovim prvim tu negdje po kvaliteti, no pitanje je da li jedna ekipa uopste treba imati vise od jednog takvog igraca u A timu ukljucujuci i klupu.
jeza u ledja wrote:Husejinovic je jedino usporediv sa Ibricicem i Misimovicem.
Mislim da je s ovim prvim tu negdje po kvaliteti, no pitanje je da li jedna ekipa uopste treba imati vise od jednog takvog igraca u A timu ukljucujuci i klupu.
Uporediv je i sa krilnim igracima jer je dosta startan i eksplozivan, brz unatoc problemima s kilazom. Ako se ustali u Dinamu stvarno ne vidim zasto se ne bi mogao gurati za mjesto sa recimo Stevanovicem koji ne igra nikako, ili Avdukom za kojeg je magistar fudbala.
Nema vise problema sa kilazom, jebiga nije Dinamo Sarajevo, oni ne mogu tolerisati igraca koji ima 6-7 kilograma viska! Said je dodatno smrsao, i sad je na onoj kilazi koju je imao u Werderu.
Ovo gore napisano nista lose protiv Sarajeva, vjerovatno bi isti Said i kod nas igra, medjutim sama organizacija Dinama i sve oko njega je miljama daleko ispred i nas i nase lige, na to sam mislio!
Ma znam da nema, vise sam mislio na vrijeme dok je bio u komsiluku, i pored viska kilograma je bio brz i eksplozivan, ali se brzo umarao i nije mogao u tom ritmu vise od poluvremena.
Arteta wrote:Ja stvarno ne znam kako smo sebi mogli dopustiti pa da nam Ibricic u repki sabere skoro 40 nastupa.
Jebiga, bio je tatin sin pa ga je Ciro uguro u prvo postavu. Sad sve manje igra.
jbg kako se to moglo dopustiti da bude jedan od zapazenijih igraca u utakmicama kvalifikacija 2009 godine,belgija,turska,portugal itd..
Husejnovic je s Ibricicem tu negdje kolko je i Hadzic sa Muslimovicem tu negdje
Ja ne znam koje si ti utakmice gledao! Protiv Protugala recimo bio je sve samo ne zapazen! Stavise krivac nam je za onaj gol sto je utrp'o rundavi Bruno Alves! (ako mislis na Crini period i baraz, jer je jedino tad Ibricic igrao). Protiv Belgije? Hajde recimo dobra partija, ali Turska?! Sta je pokazao protiv Turaka?
Imao je jako visok status u Hajduku, bas su ga volili a bio je i igracina, eh sad je li u stvari on ogranicen pa nije mogao nisto mimo HNL-a napraviti, ili mu je dosao u glavu bosanski mentalitet pa je zbog toga propao, to je pitanje. Ipak mislim da je samo za nivoa HNL-a, jer se ipak ni u reprezentaciji nije posebno isticao dok je jos u Hajduku bio, a ipak je repka daleko visi nivo od hrvatske lige.
BHF_Manijak wrote:Ja ne znam koje si ti utakmice gledao! Protiv Protugala recimo bio je sve samo ne zapazen! Stavise krivac nam je za onaj gol sto je utrp'o rundavi Bruno Alves! (ako mislis na Crini period i baraz, jer je jedino tad Ibricic igrao). Protiv Belgije? Hajde recimo dobra partija, ali Turska?! Sta je pokazao protiv Turaka?
po meni je ibricic bio igrac s najvise talenta u onaj u-21 generaciji, ali se nije nastavio dobro razvijati..stilic je takodjer bio talenat ali je i on pao..ibricic zasluzuje poziv za klupu jer je solidan igrac, za vise mu fali kvalitet..
BHF_Manijak wrote:Imao je jako visok status u Hajduku, bas su ga volili a bio je i igracina, eh sad je li u stvari on ogranicen pa nije mogao nisto mimo HNL-a napraviti, ili mu je dosao u glavu bosanski mentalitet pa je zbog toga propao, to je pitanje. Ipak mislim da je samo za nivoa HNL-a, jer se ipak ni u reprezentaciji nije posebno isticao dok je jos u Hajduku bio, a ipak je repka daleko visi nivo od hrvatske lige.
Ma moguce da je to taj stereotip naseg igraca koji zna sve s loptom ali nece da trci. (Stilic, Ibricic, Husejinovic, pa eto i Misimovic koji je odrastao vani).
Ibricic na pozajmici u Kasimpasi zabija za pobjede pa i djeli asistencije a ekipa je u vrhu turske lige i bar djeluje kao Ibricic iz Hajduka dok sa druge strane evo Said poceo nesto da igra u Dinamu pa i pogodio protiv ocajnog Inter iz Zzzzzz sa zadnje pozicije i repka.
Vidjecemo sta ce biti sa njim u buducnosti za repke nije kako god okrenes.
BHF_Manijak wrote:Imao je jako visok status u Hajduku, bas su ga volili a bio je i igracina, eh sad je li u stvari on ogranicen pa nije mogao nisto mimo HNL-a napraviti, ili mu je dosao u glavu bosanski mentalitet pa je zbog toga propao, to je pitanje. Ipak mislim da je samo za nivoa HNL-a, jer se ipak ni u reprezentaciji nije posebno isticao dok je jos u Hajduku bio, a ipak je repka daleko visi nivo od hrvatske lige.
Ma moguce da je to taj stereotip naseg igraca koji zna sve s loptom ali nece da trci. (Stilic, Ibricic, Husejinovic, pa eto i Misimovic koji je odrastao vani).
Bas mislim da je to onaj protopit "naseg" igraca, da kazem veznjaka! Sve zna sa loptom, ali potrcat - ni mrtav! Jeboga, ovi k'o da su u 80-tim "odgajani" za fudbalere!
ne bih da me mezite zbog ovoga, posebno jer se zna da je meni Vedo oduvijek najdraži igrač..
ali želim reći da je ovo što je Husejinović uradio u zadnjih nešto više od godinu dana pravo čudo..
vidio sam ga par mjeseci prije potpisa za Sarajevo..nije ličio ni na vatrenog navijača, a kamoli igrača..
gledao sam ga malo u ovoj utakmici što je igrao protiv onih šabana..razlika u igri u odnosu na period u Sarajevu je već ogromna..ako bi nastavio ovako, vjerujem da bi početkom sljedeće sezone mogao dobiti čak i Safetovo povjerenje..
msilim da mu je udarilo iz guzice u glavu...velika je razlika dangubiti po Tuzli i profesionalno igrati fudbal u Dinamu..
mislim da je njegova najveća greška u karijeri taj famozni odlazak kod onog ludog brke u Werder..