Izgleda da njegov "narod" nije isto sto i nas "narod"
Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednosti
-
ins
#7426 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Moram priznati da sam se iznenadio kada sam po Avazu vidio da je Fahro ima najveci strah od ovih protesta, upravo on koji je sve vrijeme prijetio "narodom"
-
ins
#7427 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Izgledao je jadan, da jadniji nije mogao bitiShahab wrote:Iz Radončićevog sinoćnjeg istupa evidentno je da on ni po koju cijenu ne želi da pokvari odnose sa Dodikom i Čovićem, koje naziva predstavnicima srpskog i hrvatskog naroda
-
Krushna mrva
#7428 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Mrsko mi svima odgovarati, namnozilo vas se. Samo da kazem da vas Fahro opet guzi natenane, mislim na sinocnje dogadjaje. Jedino njega razumijes sta prica kad se pojavi na ekranu i u facu govori sta i kako je, ovo sve ostalo jal mutavo jal pogubljeno
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#7429 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Istina.. Čak se sebi dozvolio sinoć da vidovnjački kaže kako se Srbi i Hrvati više u Sarajevu neće osjećati sigurno, a Hrvati to nisu izjavili.. Pokazao je sinoć koliko mu je stalo do naroda i saveza sa narodomins wrote:Moram priznati da sam se iznenadio kada sam po Avazu vidio da je Fahro ima najveci strah od ovih protesta, upravo on koji je sve vrijeme prijetio "narodom"![]()
![]()
![]()
-
Krushna mrva
#7430 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
fahro vam jedini govori u facu koliko je sati...KatarinaKosaca wrote:Istina.. Čak se sebi dozvolio sinoć da vidovnjački kaže kako se Srbi i Hrvati više u Sarajevu neće osjećati sigurno, a Hrvati to nisu izjavili.. Pokazao je sinoć koliko mu je stalo do naroda i saveza sa narodomins wrote:Moram priznati da sam se iznenadio kada sam po Avazu vidio da je Fahro ima najveci strah od ovih protesta, upravo on koji je sve vrijeme prijetio "narodom"![]()
![]()
![]()
Izgleda da njegov "narod" nije isto sto i nas "narod"![]()
, mada bilo je jasno oduvjek.
- DiplomataSaSela
#7431 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
fahro govori samo ono sto njemu u tom momentu ide u korist...licnu korist...ocigledno je vec poceo razmisljat o sljedecim izborima s kim bi i kako mogoKrushna mrva wrote:fahro vam jedini govori u facu koliko je sati...KatarinaKosaca wrote:Istina.. Čak se sebi dozvolio sinoć da vidovnjački kaže kako se Srbi i Hrvati više u Sarajevu neće osjećati sigurno, a Hrvati to nisu izjavili.. Pokazao je sinoć koliko mu je stalo do naroda i saveza sa narodomins wrote:Moram priznati da sam se iznenadio kada sam po Avazu vidio da je Fahro ima najveci strah od ovih protesta, upravo on koji je sve vrijeme prijetio "narodom"![]()
![]()
![]()
Izgleda da njegov "narod" nije isto sto i nas "narod"![]()
, mada bilo je jasno oduvjek.
-
Krushna mrva
#7432 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Fahro jedini sa obje noge na zemljiDiplomataSaSela wrote:fahro govori samo ono sto njemu u tom momentu ide u korist...licnu korist...ocigledno je vec poceo razmisljat o sljedecim izborima s kim bi i kako mogoKrushna mrva wrote: fahro vam jedini govori u facu koliko je sati...
- KatarinaKosaca
#7433 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Na sve četiri na zemlji sandžaksojKrushna mrva wrote:Fahro jedini sa obje noge na zemlji
-
Krushna mrva
#7434 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
dovitljivo nema staKatarinaKosaca wrote:Na sve četiri na zemlji sandžaksojKrushna mrva wrote:Fahro jedini sa obje noge na zemlji
-
Katamaran_Sa
#7435 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Kao pravi TornjakKatarinaKosaca wrote:Na sve četiri na zemlji sandžaksojKrushna mrva wrote:Fahro jedini sa obje noge na zemlji
-
Krushna mrva
#7436 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Sta li ce tek biti s ovim bijesom kad se ispucaju protesti...pa kad pocnemo sabirati rezultate...
- kamen spoticanja
#7437 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Bice fahro u minusu jos 30%Krushna mrva wrote:Sta li ce tek biti s ovim bijesom kad se ispucaju protesti...pa kad pocnemo sabirati rezultate...
Nego vidim da si mu blizak pa cekam da mi odgovoris hoce li se utemeljitelj kandidirati za predsjednistvo ponovo?
- KatarinaKosaca
#7438 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Ne vrijeđaj mi cukuKatamaran_Sa wrote:Kao pravi Tornjak
- kamen spoticanja
#7439 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
KatarinaKosaca wrote:Ne vrijeđaj mi cukuKatamaran_Sa wrote:Kao pravi TornjakTornjak je autohtona bosanka pasmina
Tacno ce mi ogaditi onakvu instituciju od zivotinje uporedjujuci je s onim "slavuj sada tamo umire" lazovom
-
ušće
#7440 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Negdje si oštro reagovao na kulturu ...Tipičan oblik idiota i malogradjanstine,za takve treba donijeti zakon o zabrani javnih istupa i pristupa normalnim ljudskim i građanskim naseljima...Krushna mrva wrote:Mrsko mi svima odgovarati, namnozilo vas se. Samo da kazem da vas Fahro opet guzi natenane,
-
ReXX
#7441 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Avaz pokusava da ublazi pa na svojoj web stranici ni rijeci o protestima danas.

- novi.dan.nova.nafaka
#7442 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
ušće wrote:Negdje si oštro reagovao na kulturu ...Tipičan oblik idiota i malogradjanstine,za takve treba donijeti zakon o zabrani javnih istupa i pristupa normalnim ljudskim i građanskim naseljima...Krushna mrva wrote:Mrsko mi svima odgovarati, namnozilo vas se. Samo da kazem da vas Fahro opet guzi natenane,
-
hecimnadri
#7443 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Kako je ministar sigurnosti na FTV-eu voditeljici Antoniji rekao da negasi požar benzinom .
Dobro bi bilo kad bi se tim istim tonom obratio Aleksandri Pandurević jer ista ne doljeva benzin već kerozin.
Dobro bi bilo kad bi se tim istim tonom obratio Aleksandri Pandurević jer ista ne doljeva benzin već kerozin.
-
Krushna mrva
#7444 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
A sta to jadan ne bio mijenja ako izadje ili ne izadje na izborekamen spoticanja wrote:Bice fahro u minusu jos 30%Krushna mrva wrote:Sta li ce tek biti s ovim bijesom kad se ispucaju protesti...pa kad pocnemo sabirati rezultate...![]()
Nego vidim da si mu blizak pa cekam da mi odgovoris hoce li se utemeljitelj kandidirati za predsjednistvo ponovo?
-
Krushna mrva
#7445 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
genije...ko je kriv? Nisi znao da ce tako biti, jelde?hecimnadri wrote:Kako je ministar sigurnosti na FTV-eu voditeljici Antoniji rekao da negasi požar benzinom .
- kamen spoticanja
#7446 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Mjenja jasta radi. ..posto isti a i njegove pristalice tvrde da je jak ko beton logično bi bilo da se opet kandiduje i podere bakira?Krushna mrva wrote:A sta to jadan ne bio mijenja ako izadje ili ne izadje na izborekamen spoticanja wrote:Bice fahro u minusu jos 30%Krushna mrva wrote:Sta li ce tek biti s ovim bijesom kad se ispucaju protesti...pa kad pocnemo sabirati rezultate...![]()
Nego vidim da si mu blizak pa cekam da mi odgovoris hoce li se utemeljitelj kandidirati za predsjednistvo ponovo?veze nemam znas li ti?
Zato pitam hoće li se kandidovat
-
Krushna mrva
#7447 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
aha, eto si dobio odgovor sta znam, a sad podesi svoje buduce odgovore u skladu s timkamen spoticanja wrote: Mjenja jasta radi. ..posto isti a i njegove pristalice tvrde da je jak ko beton logično bi bilo da se opet kandiduje i podere bakira?
Zato pitam hoće li se kandidovat
-
zulfo
#7448 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
More bit da hoće ali kao predsjednik nekog seoskog odbora u Crnu Goru.
Koliki mu ono bijaše IQ.
Koliki mu ono bijaše IQ.
-
Krushna mrva
#7449 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
da mu je najnizi moguci cim je dotle doslo da vam jedini on nazor otvara oci znaci da je masi joz nizi. to je najgorezulfo wrote:More bit da hoće ali kao predsjednik nekog seoskog odbora u Crnu Goru.
Koliki mu ono bijaše IQ.
- kamen spoticanja
#7450 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Beton utemeljitelj...bice veze, saburaKrushna mrva wrote:aha, eto si dobio odgovor sta znam, a sad podesi svoje buduce odgovore u skladu s timkamen spoticanja wrote: Mjenja jasta radi. ..posto isti a i njegove pristalice tvrde da je jak ko beton logično bi bilo da se opet kandiduje i podere bakira?
Zato pitam hoće li se kandidovatHaj i ja cu se folirati da to ima veze s bilo cim