Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
poz drustvo...
1. Kako bi bilo da recimo imamo gostujuci dres gornji dio blijedo zuta a sorc bijeli sa plavim brojevima i prugama uz lijepo dizajniranu neku kragnu...nesto kao sto je Brazil cini mi se imao na nekom prvenstvu..
2. domaci dres kao ovaj njemacki kad bi svabe i adidas to dale samo da se ubaci plava ili vec pomenuta zuta...
3. i jedno pitanje mozda i nije na mjestu ali me interesuje...zasto dresovi reprezentacija nemaju sponzore napisane kao klubovi...?? vjerovatno ima neki razlog ali razmisljam da bi to malim savezima kao sto je nas donosilo poprilicna sredstva i mogla bi se utrositi u recimo rekonstrukcije stadiona... ..
Ja mogu samo konstatovati da su dresovi obicne trening majice na koje je samo zaljepljen grb, i da cu kupiti dres (original) tek kada dobijemo poseban dizajn.
mixone1995 wrote:Ja mogu samo konstatovati da su dresovi obicne trening majice na koje je samo zaljepljen grb, i da cu kupiti dres (original) tek kada dobijemo poseban dizajn.
ja cu kupiti dres, ne zato sto je nesto posebno lijep, nego samo i samo zato sto je to dres u kojem smo igrali nase prvo svjetsko prvenstvo i u njemu postigli nas prvi gol na svjetskom. zamisljam kako cu za 20 godina izvaditi dres iz ormara i pokazati svom djeteu. "e vidis, to je taj dres."
druga stvar, dres je odlicno skrojen, i izgleda dosta dobro na nasim momcima.
tavustavus wrote:poz drustvo...
1. Kako bi bilo da recimo imamo gostujuci dres gornji dio blijedo zuta a sorc bijeli sa plavim brojevima i prugama uz lijepo dizajniranu neku kragnu...nesto kao sto je Brazil cini mi se imao na nekom prvenstvu..
2. domaci dres kao ovaj njemacki kad bi svabe i adidas to dale samo da se ubaci plava ili vec pomenuta zuta...
3. i jedno pitanje mozda i nije na mjestu ali me interesuje...zasto dresovi reprezentacija nemaju sponzore napisane kao klubovi...?? vjerovatno ima neki razlog ali razmisljam da bi to malim savezima kao sto je nas donosilo poprilicna sredstva i mogla bi se utrositi u recimo rekonstrukcije stadiona... ..
Ima li u BH Fan Shopu u Sarajevu na stanju plavih dresova, i da li se isti mogu kupiti preko UniCredit Classic kartice? Zvao sam ih na telefon, ne javljaju se i ne odgovaraju na mail...
Haris033 wrote:Ima li u BH Fan Shopu u Sarajevu na stanju plavih dresova, i da li se isti mogu kupiti preko UniCredit Classic kartice? Zvao sam ih na telefon, ne javljaju se i ne odgovaraju na mail...
Nema plavih, ja sam jucer isao i rekli su da ce nova tura doci tek za 10-ak dana. Bijelih ima milion, ne znam jesu li i jedan prodali
Svratio sam i u onu prodavnicu sportske opreme (generalni zastupnik adidasa) kod Ekonomskog fakulteta i nema ni kod njih, plavi rasprodani. Za UniCredit Classic nisam pitao.