Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
antidroid

#7426 Re: FK Sarajevo

Post by antidroid »

zonbirile wrote:ne samo ne kontam ,koja je to sveta krava FK Sarajevo,ako posluje na dohodovnim principima.Hiljade ljudi bez posla,ovde tabu tema propast kluba.
I sta je tu tvoj problem?
Jesi li glasao na izborima? I opet nije ok? Mozda da se zalis fifi i uefi?

Khaj phice! :mrgreen:
1946
Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada

#7427 Re: FK Sarajevo

Post by 1946 »

arshavin wrote:
zonbirile wrote:koliko plaća nisu dobili zaposlenici Sarajeva?

Oni nemaju primanja,posto je Tetka Zilha komsinica od Zijine svekrve onda im ona podjeli pred utakmicu jedan lunch paket.A da dobiju i od muce dnevnu porciju graha.Sto ce im primanja ko to jos ima

kHaj pHice :D
:lol:
Ne može Zijo imati svekrvu :D , ali poenta je očita

@zonbirile: Na koje uposlenike misliš? Odgovori mi na PM pošto si rekao da nećeš ovdje više pisati.
north

#7428 Re: FK Sarajevo

Post by north »

Ovome liku gore je fakat cilj samo da provocira.....

Evo čak i da ima istine u ovome, šta hoće sa tim da kaže, da nam prosvijetli mozak, šta li :-) ? ....da kaže u kakvoj smo svi zabludi i kako kolektivno trebamo prestati gledati Sarajevo :? ..... ili da uzmemo motke pa da protjeramo upravu :D

Prvo poče sa Vranicom, pa isključenim telefonom, pa sad udari po neredovnim platama uposlenika, jao delegata sviju mi......
antidroid

#7429 Re: FK Sarajevo

Post by antidroid »

sta mislis ti kako je njemu?
imati 7278 posta na sa.xu... neprocjenjivo!
I ja bih bio nezadovoljan... :sax:
internazionale

#7430 Re: FK Sarajevo

Post by internazionale »

zonbirile wrote:ne samo ne kontam ,koja je to sveta krava FK Sarajevo,ako posluje na dohodovnim principima.Hiljade ljudi bez posla,ovde tabu tema propast kluba.
FK Sarajevo ti je Tito i Partija
internazionale

#7431 Re: FK Sarajevo

Post by internazionale »

1946 wrote:Odgovor kojekakvim L(j)igavim tzv. novinarčićima:

BU!
Image
znaš da je taj debilko skoro kao malo kakao protiv brkatog delije
sad se valja vaditi i lizati
pratićemo dalji razvoj situacije
Reglan

#7432 Re: FK Sarajevo

Post by Reglan »

Da vidite kako braco gumena glava bari Mucu ispred zapada :lol: :lol:
Kaze haj' me povezi :lol:
Last edited by Reglan on 31/10/2010 11:13, edited 1 time in total.
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#7433 Re: FK Sarajevo

Post by bordo gandalf »

31. Oct. 2010. 02:09 Banned user for reason “ignoriranje upozorenja moderatora”
» zonbirile

14 dana
KPNCTNJAH

#7435 Re: FK Sarajevo

Post by KPNCTNJAH »

Kakav majstor 8-)
kokuz_sa

#7436 Re: FK Sarajevo

Post by kokuz_sa »

uh golcine..
prvijenac mu ovo ak se ne varam :thumbup:
Impavidus

#7437 Re: FK Sarajevo

Post by Impavidus »

kokuz_sa wrote:uh golcine..
prvijenac mu ovo ak se ne varam :thumbup:
nije mu ovo prvi, zabio je jos jedan prije 10-ak dana...a je li prije toga to ne znam :D
KPGS

#7438 Re: FK Sarajevo

Post by KPGS »

Joj ludila u ovom Meksiku. Ovo je lekcija kamermanima i režiserima.

P.S. Eto Škore natrag u Sarajevo. Loše igra u Meksiku. :mrgreen:
Sa_u_srcu

#7439 Re: FK Sarajevo

Post by Sa_u_srcu »

KPNCTNJAH wrote:

Kakav majstor 8-)

STASNO.... :D

SKORO JAHOVIC

MUMUNOVIC PIKSI DZAKMIC

KAKAV BI OVO TANDEM BIO... :D
kotace

#7440 Re: FK Sarajevo

Post by kotace »

KPNCTNJAH wrote:

Kakav majstor 8-)
:shock: :shock: :shock: Joooooooooj golcine u zadnjoj minuti :run:
Baltazar_khan

#7441 Re: FK Sarajevo

Post by Baltazar_khan »

kotace wrote:
KPNCTNJAH wrote:

Kakav majstor 8-)
:shock: :shock: :shock: Joooooooooj golcine u zadnjoj minuti :run:
Sve je to Blekić sredio :oops: :lol:

Teško će se vratiti u FKS ako ovako nastavi tamo zabijati.
hary

#7442 Re: FK Sarajevo

Post by hary »

Bravo Slavija, idemo Zrinjski. :dance:
north

#7443 Re: FK Sarajevo

Post by north »

hary wrote:Bravo Slavija, idemo Zrinjski. :dance:
Vala samo i ja očekivao pobjedu Zrinjskog, pogotovo s obzirom na situaciju u kojoj su bili, jednostavno sam mislio da moraju pobijediti, ali ona ekipa je definitivno zrela za izbacivanja, onakvu nemoć domaće ekipe nisam odavno vidio, ne bi zabili gola do ponoći, nešto slično ko što nama Željo nije mogao prošlo kolo :D

Šteta, valjalo bi da smo košpama, kao što smo Širokom pobjegli na 5 boba, ali šta je tu je, ne smijemo gledati na druge, "uzdaj se u se..."

Nadam se da će Zrinjski, pogotovo nakon onih "krasnih" pjesama večeras od domaće publike :x , doživiti sudbinu Posušja, Brotnja, Orašja....
luckylaka

#7444 Re: FK Sarajevo

Post by luckylaka »

north wrote:
hary wrote:Bravo Slavija, idemo Zrinjski. :dance:
Vala samo i ja očekivao pobjedu Zrinjskog, pogotovo s obzirom na situaciju u kojoj su bili, jednostavno sam mislio da moraju pobijediti, ali ona ekipa je definitivno zrela za izbacivanja, onakvu nemoć domaće ekipe nisam odavno vidio, ne bi zabili gola do ponoći, nešto slično ko što nama Željo nije mogao prošlo kolo :D

Šteta, valjalo bi da smo košpama, kao što smo Širokom pobjegli na 5 boba, ali šta je tu je, ne smijemo gledati na druge, "uzdaj se u se..."

Nadam se da će Zrinjski, pogotovo nakon onih "krasnih" pjesama večeras od domaće publike :x , doživiti sudbinu Posušja, Brotnja, Orašja....
Bas su mi izgledali simpaticno oni navijaci veceras.Zabavili se o svom jadu.Ne znas t,,North,,sto je kad tee belaj zadesi.Jbg onda pjevaj sto ti na um padne(mi Krajisnici kazemo nampadne jbg-isto)P.S.Jel u subotu iz Listice tv prenos listica-Bordo Barsa znal iko
El_comadante

#7445 Re: FK Sarajevo

Post by El_comadante »

ma ja zadovoljan dok se pobjeđuje i dok smo u vrhu tabele. vidječemo šta če se dalje događati.
Obuca9

#7446 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

luckylaka wrote:P.S.Jel u subotu iz Listice tv prenos listica-Bordo Barsa znal iko
Srijeda: Sarajevo - listica
Nedjelja: listica - Sarajevo
Srijeda: listica - Sarajevo

Sve tri utakmice na BHT1 ;-)
black_noke

#7447 Re: FK Sarajevo

Post by black_noke »

ova utakmica u srijedu je u 17 sati, cisto da se zna, zovite prijatelje, djevojke, komsije, poznanike, sviju, da kosevo bude sto punije protiv listicana :)
PriNc_ba

#7448 Re: FK Sarajevo

Post by PriNc_ba »

prosle sezone smo na polusezoni imali 28 bodova iz 8 domacih i 7 gostujucih tekmi. fakticki smo donijeli bili samo 4 boda sa gostovanja. a ove sezone do sada iz 7 domacih i 5 gostujucih imamo 24 boda a imamo jos 2 teska gostovanja i jednu domacu tekmu, tako da nista pozitivno ne vidim u ovoj polusezoni s obzirom kakav smo raspored imali i koliko su konkurenti imali kikseva. realno nama ni 2 pobjede i poraz do kraja nista ne predstavljaju jer kakav raspored imamo na proljece mi a kakav konkurenti mislim da bez adekvatna 2-3 pojacanja tesko da cemo opet evropu izboriti. jos da naglasim da smo prosle sezone kikseve na pocetku pravili zbog evrope gdje smo u prva 4 kola hladno trebali imati 12 bodova a ne 3. ove sezone tog opravdanja nema. ok i desetkovani budemo i sve to stoji al opet treba malo zapeti da ne ovisimo od drugih nego sami o sebi. neko ce reci nismo imali srece, a ja mislim da sreca nema veze s rezultatima na ovoj polusezoni jer nije sreca kad dodje profesionalni fudbaler 5 puta u mrtvu sansu i lansira je par metara od/preko gola ili ne zna pogoditi mimo golmana i slicno ili cak ne zna ni udariti loptu kako treba... ok primali smo golove u zadnjim minutama na gostovanjima i fulali, al opet isto tako imamo i 2 pobjede na kosevu u zadnjim minutama...
nekako mi se cini da prvi put ove sezone igramo kako treba u gostima al na kosevu cini mi se momci hoce vise da se dokazu i automatski su pod vecim pritiskom sto nam ne ide u prilog :( 7-9 bodova bi koliko toliko popravilo misljenje o polusezoni :) pa se nadam da cemo u naredna 3 kola ostati neporazeni a onda aBd zapeti na proljece ko nikada do sada :thumbup:

nego jel misli neko da je moguce da
Obuca9

#7449 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

Mi prakticno gledajuci i na proljece imamo 8 utakmica kuci, a 7 na strani. Ili preciznije receno i na proljece nas ceka 8 utakmica na Kosevu.

Tako da ne vidim po cemu nam je to raspored losiji na proljece nego sad. Sad smo gostovali Zeljeznicaru, a docekali Borac, na proljece ce biti obrnuto, dakle i sa glavnim konkurentima nista losiji niti bolji raspored. U predzadnjem kolu gostujemo Drini, koja ce ako nastavi ovim tempom dotad vec biti prvoligas, a kako iskustvo u zadnjih 10 godina pokazuje, da ekipa koja desetak kola pred kraj izgubi ambicije za opstanak, sezonu zavrsava sa juniorima, tako su dosad radili i Radnik i Posusje i Modrica i Zepce i jos dosta njih.

Istina, imamo malo zeznut taj pocetni raspored kada u prve cetiri utakmice tri puta gostujemo, Celiku, Slobodi i Zrinjskom, ali nedugo nakon toga imamo i tri uzastopne utakmice na Kosevu, tako da se sve to da popraviti, ako i bude eventualnih kikseva.
El_comadante

#7450 Re: FK Sarajevo

Post by El_comadante »

ma dobro ako zadržimo 5 bodova više u odnosu na 4og ili 5og mislim da možemo kompotno, bez obzira na raspored, izboriti europu. a nevidim ko bi nam mogao biti konkurent mimo Širokog, Borca i Želje za europu jer 4 idu dalje.
Locked