Dešavanja u Srbiji
-
King_1
#7426 Re: Desavanja u Srbiji
Rekao sam već, ja sam Bosanac ne Srbijanac. Nemojte mi pričati o Srbiji kada je ja nisam ni spominjao.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#7427 Re: Desavanja u Srbiji
King_1 wrote:Kao da ja ne znam da ovdje nikoga nije briga i da izazivaju, ali ja hoću namjerno da stavim tačku na to. Ne može vječito prolaziti završna riječ: to je velikosrpstvo i rasprava zaključena. Onaj ko hoće da stavi takvu tezu neka pokaže tačnost svojih tvrdnji a ne da kupi razne sadržaje sa raznih internet stranica.Toto wrote:
Cime si to ti utemeljio? To sto si se ti ufuro da si orginal: to je tvoj problem. Srbi ne mogu svoje orginale da prodaju ni na Cetinju a kamo li u "Teheranu" ili "Vatikanu". Kako ne vidis da te vecina podjebaje jer im nije stalo ni do Srbije a kamo li do tvoga misljenja i lazne orginalnosti. Ako se budes ovoliko ljutio doces u situacio da ovom nicku dodas anex Kong.
Ti bi trebao da shvatis da su Srbi postali svima dosadni i da ih je svak odjebao. Dok ste se marisali sa Slovencima, Hrvatima, Bosnajcima i Albancima mogli ste prodat laznjak kao su oni jedini krivci za svu srpsku muku. Kad vas je Crna Gora odjebala onda su sve farse pale u vodu. Tad je svima postalo jasno ko je bio mucak u onom jugoslavenskom gnijezdu.
Kad Crna Gora nije mogla sa vama onda niko nece ni moci. Protece Drinom jos mnogo govana prije nego Srbija i Crna gora uspostave makar diplomatske odnose a da o ovom srpskom bratstvu i ne pricamo.
Ovo sto ti pises o Srpskoj pravoslavnoj crkvi je vjerovatno sa naucno-istorijskog aspekta prihvatljivo. Ali moras shvatiti da je sve srpsko pa i crkva izgubilo kredibilitet. Ti pokusavas da afirmis SPC a mediji u Srbiji bruje kako Srbija hapsi popove koji su pokrali pare onoj srpskoj sirotinji na Kosmetu. Srbija hapsi Sarica mafijasa u isto vrijeme sa popovima. Konfiskuju mafijaseve kockarnice i kafice u isto vrijeme sa vladikinim dvorima , gradjevinskim firmama, hidrocentralama, mercedesiam i harlijevim motorima, dok se tjelesna garda dvojice valadika mlate i psuju pred bozijim hramom.
Bolan, vi ste ubili svog rodjenog premijera. Presjednika drzave sputanoga ko Markovog Sarca isprucili u zatvor. Jos niste nasli ko je narucio Dzindicevo ubistvo. Kad neredbodavac Djindjicevog ubistva bude visio na Terzaijama onad mozes lutat po forumima i pizdit kako su svi plagijati a ti jedni orginal.
Nisu ni ostali na balkanu cvjecke samo ste se vi srbi ufurali da vasa govna mirisu. Mozda vama, ali ostali imaju pravo da zacepe nos kad nidjete i da vam to jasno pokazu.
Ja naprotiv nemam lažnu originalnost, ono o čemu ja govorim veoma dobro poznajem i to sam veoma dobro predstavio na forumu. Ja imam veliko znanje o ustrojstvu Pravoslavne crkve i mislim da su mnogi shvatili na koji se način PC upravlja, i imalo je efekta.
Naprotiv, ja nisam uopšte ljut neko su sve ljući oni kojima nedostaju argumenti pa kopiraju sadržaje sa raznih stranica, i stalno tupe o veliksrpstvu a ne mogu ništa drugo da kažu.
Šta meni predbacujete za Srbiju, ja sam Bosanac tj. državljanin Bosne i Hercegovine. Ja sam Srbin koji živi ovdje a ne u Srbiji i nemate šta vi meni predbacivati o ubistvu premijera druge države.
Što se tiče hapšenja mafije, kakve to ima veze sa mnom privatno ili sa srpskim narodom. Mafijaša je svuda i svi su oni dobro povezani, mafija ne gleda ko je Srbin, Bošnjak, Hrvat, Albanac, Mađar, Italijan, Nijemac itd.
Ne može se reći da je SPC izgubila bilo kakvi kredibilitet, SPC je naprotiv stala na kraj malverzacijama koje su vršili pojedini svešteni ljudi u eparhiji raško-prizrenskoj i time bacili ljagu na čestitog vladiku Artemija. SPC je počela da sređuje stanje, po finansijskim pitanjima, u cijeloj svojoj jurisdikciji budući da je to bilo malo zapušteno usljed bolesti blaženopočivšeg patrijarha srpskog Pavla, pa Njegovo visokopreosveštenstvo mitropolit-crnogorsko primorski gospodin Amfilohije nije imao nadležnosti niti mogućnosti da to izvršni za vrijeme svoga upravljanja.
Ova zadnja rečenica je takođe prepiska sa mnogih foruma, i ništa se ne smije dovoditi u vezu s cijelim narodom, već s pojedincima ili određenom grupom, što nekima ovdje nije jasno.
ČIKA GEĐŽOOOO jes to ti
Branko kockica (Yugoslavia, Croatia, Serbia, Bosnia ...)
Hovo je i Branko Kockica izgleda predvidio Carstvo
-
hercegovac_pravi
#7428 Re: Desavanja u Srbiji
PatriJote.... i zaštitnici ugoržene Srpske nejači....Beograd 17. 02. 2010
Press
krije se u manastiru u stavrosu
Simeon sa parama pobegao u Grčku
Simeon Vilovski, sekretar smenjenog vladike Artemija, koga SPC tereti za proneveru novca, u noći između 10. i 11. februara kolima preko Makedonije pobegao u Grčku. Sumnja se da je Simeon sa sobom Odneo crkvene pare!
Lični sekretar vladike Artemija, Simeon Vilovski, spektakularno je pobegao iz Srbije u noći između 10. i 11. februara, tvrdi za Press episkop zahumsko-hercegovački Grigorije. Vilovski je pobegao u Grčku preko Makedonije, u kojoj je čak promenio tablice na automobilu i sada se krije u manastiru u mestu Stavros na ulazu u Halkidiki, gde je ranije kupio zemlju od para namenjenih gladnima na Kosovu i Metohiji.
Vladika Grigorije tvrdi za Press da je Vilovski pobegao odmah pošto je komisija SPC, koja je ispitivala finansijsko poslovanje raško-prizrenske eparhije, odnela dokumentaciju iz Gračanice!
a
Platio kandilo 500 evra
Simeon Vilovski se sumnjiči da je humanitarne priloge koji su bili namenjeni narodnim kuhinjama na KiM koristio u privatne svrhe. Vilovski je uplatio više od 700.000 dinara kako bi povezao sebi staž za 15 godina. Nekoliko miliona dinara potrošio je na otvaranje Kancelarije za baštinu raško-prizrenske eparhije u Beogradu, a sumnja se da je to uradio u saradnji sa tadašnjom direktorkom Zavoda za zaštitu spomenika Gordanom Marković, kojoj je takođe dao pare za povezivanje staža.
Za pomenutu kancelariju, Vilovski je kupio kandilo za skoro 500 evra, kao i nameštaj u vrednosti više desetina hiljada evra. On je sam sebi određivao platu, a novcem najugroženijih plaćao je i račune za mobilni svom bratu. Sumnja se da je Vilovski na isti način plaćao i stan koji je zakupio u Grčkoj, ali i da je sebi kupio plac u toj zemlji. Predmet istrage biće i poslovanje Simeona Vilovskog sa Predragom Subotičkim, vlasnikom građevinske firme „Rade Neimar", koja je radila obnovu skoro svih crkava i manastira na Kosovu.
Pronađeni sumnjivi bankovni računi
- Vrlo brzo pošto smo Vladika Amfilohije i ja otišli iz Gračanice, Vilovski je u noći između 10. i 11. februara pobegao iz Srbije. Prema informacijama koje imamo, on je automobilom otišao sa Kosova u Makedoniju, a zatim u Grčku. Vilovski je usput čak zamenio i tablice. Pobegao je sam, i kako smo uspeli da saznamo, krije se u jednom manastiru u mestu Stavros, koji još nije završen. Imamo saznanja i da je on u blizini tog manastira kupio zemlju, na kojoj je počeo nešto da gradi. Mi smo o svim našim saznanjima obavestili manastir Hilandar i Grčku pravoslavnu crkvu - priča vladika Grigorije.
On dodaje da su predstavnici Crkve svu dokumentaciju koju su odneli iz eparhije, dostavili nadležnim državnim organima.
- Odmah smo o svemu što smo otkrili obavestili MUP i Više tužilaštvo u Beogradu i podneli krivične prijave. Očekujemo da će država postupiti po našem zahtevu i reagovati po zakonskim ovlašćenjima. Inače, u dokumentaciji koju smo pronašli bilo je i njegovih računa u bankama, na kojima ima novca - izjavio je vladika.
Inače, kako Press saznaje iz izvora bliskih SPC-u, Vilovski je bežeći iz Srbije sa sobom poneo i pozamašnu svotu deviza koja se nalazila u kasi eparhije raško-prizrenske u Gračanici. Naš izvor tvrdi da je novac iz kase nestao u noći kada je pobegao Vilovski!
Krivične prijave protiv Vilovskog i Subotičkog
Ministar policije Ivica Dačić rekao je za Press da je upoznat sa ovim slučajem, ali da ne može da govori o detaljima.
- Mogu da vam kažem da smo pokrenuli istragu i da će MUP preduzeti sve da se ovo istraži i sankcioniše do kraja - kaže Dačić.
U Višem tužilaštvu u Beogradu rečeno nam je da je juče stigla krivična prijava protiv dva lica.
- Sinod SPC podneo je krivičnu prijavu protiv Simeona Vilovskog i njegovog kuma i vlasnika preduzeća „Rade Neimar" Predraga Subotičkog zbog sumnje da su izvršili krivično delo pronevere. Više tužilaštvo će „obraditi" prijavu i nakon toga doneti odluku o daljem procesu, a od MUP-a smo zatražili prikupljanje obaveštenja - kažu u Tužilaštvu.
P.S. Priča se da će i Dodo u Vladike..
-
stari grad Visegrad
#7429 Re: Desavanja u Srbiji
Pobjece dodo za rasku.
- Toto
- Grijem se na: solarno
- Vozim: EJ
#7430 Re: Desavanja u Srbiji
@kingKing_1 wrote:
Kao da ja ne znam da ovdje nikoga nije briga i da izazivaju, ali ja hoću namjerno da stavim tačku na to. Ne može vječito prolaziti završna riječ: to je velikosrpstvo i rasprava zaključena. Onaj ko hoće da stavi takvu tezu neka pokaže tačnost svojih tvrdnji a ne da kupi razne sadržaje sa raznih internet stranica.
Ja naprotiv nemam lažnu originalnost, ono o čemu ja govorim veoma dobro poznajem i to sam veoma dobro predstavio na forumu. Ja imam veliko znanje o ustrojstvu Pravoslavne crkve i mislim da su mnogi shvatili na koji se način PC upravlja, i imalo je efekta.
Naprotiv, ja nisam uopšte ljut neko su sve ljući oni kojima nedostaju argumenti pa kopiraju sadržaje sa raznih stranica, i stalno tupe o veliksrpstvu a ne mogu ništa drugo da kažu.
Šta meni predbacujete za Srbiju, ja sam Bosanac tj. državljanin Bosne i Hercegovine. Ja sam Srbin koji živi ovdje a ne u Srbiji i nemate šta vi meni predbacivati o ubistvu premijera druge države.
Što se tiče hapšenja mafije, kakve to ima veze sa mnom privatno ili sa srpskim narodom. Mafijaša je svuda i svi su oni dobro povezani, mafija ne gleda ko je Srbin, Bošnjak, Hrvat, Albanac, Mađar, Italijan, Nijemac itd.
Ne može se reći da je SPC izgubila bilo kakvi kredibilitet, SPC je naprotiv stala na kraj malverzacijama koje su vršili pojedini svešteni ljudi u eparhiji raško-prizrenskoj i time bacili ljagu na čestitog vladiku Artemija. SPC je počela da sređuje stanje, po finansijskim pitanjima, u cijeloj svojoj jurisdikciji budući da je to bilo malo zapušteno usljed bolesti blaženopočivšeg patrijarha srpskog Pavla, pa Njegovo visokopreosveštenstvo mitropolit-crnogorsko primorski gospodin Amfilohije nije imao nadležnosti niti mogućnosti da to izvršni za vrijeme svoga upravljanja.
Ova zadnja rečenica je takođe prepiska sa mnogih foruma, i ništa se ne smije dovoditi u vezu s cijelim narodom, već s pojedincima ili određenom grupom, što nekima ovdje nije jasno.
Bez obzira kakvu si ti sebi misiju dao i sta ti mislis o sopstvenom znanju iz istorije pravoslavlja zaboravljas da objavljujes svoja saznanja na medijima ciju vjerodostojnost i sam negiras.
Sto bi se naski reklo: uskasces sam sebi u drob. Cim si sam sebe poco dizati u vaseljenu a ostale tretirat ko neznalice izgubio si se i napravio od sebe i teme kojom se hoces baviti sprdacinu.
Anonimni forumas nikada nije mogao staviti tacku ni nasta a kamo li na stotinjak foruma u regionu.
Ti da imas toliko moci koliko si se umislio otiso bi na wikipwdiju pa razvalio ono poglavlje gdje srpski Crnogorci pisu o Crnogorskoj pravoslavnoj crkvi, ako imas argumenataq da je ona nepostojeca.
Ti negiras postojanej CPC a sam na kraju- onako naucno-ofrljativno- lupas procjenu od 15% Crnogoraca koji priznaju CPC.
A sto ti prebacujem za Dzindzica? Pa Dindzic je po rodjenju Bosanc tj. drzavljanin Bosne i Hercegovine, Srbin isto kao i ti. Likvidiran je na isti nacin i od istih ljudi kao i mnogi Bosnjaci koji su likvidirani od snajpera, granate i srpslpg metka. Kao sto ce Srbija morati donijeti rezoluciju o Srebrenici i isporuciti Mladica tako ce morati donijeti i rezoluciju o Dzinzicu i sama sebi isporuciti svoje dezlate, iz cisto ljudskih i principijelnih razloga.
KAd je vladika drzao onaj cuveni govor u kojem jasno kaze ko je ubio Dzindzica rekao je onu cuvenu : "ko se maca laca od maca i strada" izgleda da je ta njegova mudrost stigla i njega samog...
Nisi razumio ni ovu moju paralelu zmedju SPC i mafije. Kako to da se u isto vrijeme srbijanska drzav razracunava i sa svjetovnom i sa duhovnom mafijom. Srbin Saric, koji je drzavni sluzbenik bjezi, u Crnu Goru a Srbin Simeon Vilovski, licni sekretar samog vladike, bjezi u Grcku. Normalno je da svaka drzava ima mafinu ali nije normalno da crkva ima mafiju. SPC je sama kriva sto se izjednacila sa mafijom i politikom. Dobro ste prosli, pa Simeon nije pobjegao u Crnogorsku pravoslavnu crkvu.
Naivno je ako mislis da ce SPC da spere ljagu za samo jedna dan tako sto ce smjenit jednog vladiku.
A sto ti ovu mudrost ne preneso ovom novom glavnokomandujucem u SPC. Irinjen od 80 godina mudrosti , sa par fakulteta i pola stoljeca bogosluzenja, prvi medju Srbima Vaseljene pa prvo sto uradi -kad je zasjeo na prijesto- izavli onu glupost -i skula milijardu ljudi na jednu kamaru- da se i sam morao izvinjavati.Ova zadnja rečenica je takođe prepiska sa mnogih foruma, i ništa se ne smije dovoditi u vezu s cijelim narodom, već s pojedincima ili određenom grupom, što nekima ovdje nije jasno.
Svaki forimas moze sebi dozvoliti da sere po forumu koliko hoce. Patrijerh jedne autokefalen crkve to ne smije da si dozvoli. Umjesto da se forumasi ugledaju na predvodnika stada predvodnik se strmospizdi medju forumase seronje.
I ti se naso da svom rodjenom patrijehu pametujes sta patrijarah smije i sta je parrijarhu jasno a sta nije.
E moj King K. na sta si spao: da ti glupi bosnci brane patrijarjha od tebe samoga.
-
dallton
#7431 Re: Desavanja u Srbiji
meni je ona novopatrijarhova (kako se vec zove) izjava bila super, nista covjek nije pogresno rekao, samo sto mislim da je projektovao ovu srpsku psihologiju malo presiroko za predstavnika globalno gledano vrlo male vjerske zajednice iz jednog kuta balkana...
-
King_1
#7432 Re: Desavanja u Srbiji
Ne pričajte budalaštine po forumu i prazne priče. CPC ne može biti crkva i vaše priče su isparile o tome i saberite se i shvatite na koji se način upravlja u pravoslavju.
O Đinđiću mi nemoj pričati, jer me on ne interesuje. Baš me briga ko ga je ubio i zašto.
Šta ja to, molim te predbacujem Njegovoj svetosti patrijarhu srpskom. Ja veoma poštujem njega i povinovaću se svakoj njegovoj odluci jer je on vrhovni poglavar SPC, pomjesne crkve čiji sam ja vjerujući.
O Đinđiću mi nemoj pričati, jer me on ne interesuje. Baš me briga ko ga je ubio i zašto.
Šta ja to, molim te predbacujem Njegovoj svetosti patrijarhu srpskom. Ja veoma poštujem njega i povinovaću se svakoj njegovoj odluci jer je on vrhovni poglavar SPC, pomjesne crkve čiji sam ja vjerujući.
- armin071
#7433 Re: Desavanja u Srbiji
Kako ovo mocno zvuci......King_1 wrote:Ne pričajte budalaštine po forumu i prazne priče. CPC ne može biti crkva i vaše priče su isparile o tome i saberite se i shvatite na koji se način upravlja u pravoslavju.
- vee-jay
#7434 Re: Desavanja u Srbiji
eh, koliko maoca jos postoji po Bosni, na svim stranama...King_1 wrote:Ne pričajte budalaštine po forumu i prazne priče. CPC ne može biti crkva i vaše priče su isparile o tome i saberite se i shvatite na koji se način upravlja u pravoslavju.
- felipe kajetano
#7435 Re: Desavanja u Srbiji
Sta se cudis?Covjek kaze da je vjerujuci clan SPC i postuje svog vjerskog lidera..ne mogu svi biti jbg ateisti!Kakve veze ima Maoca sa njim...nisam do sada u njegovim postovima primjetio ekstremizam koji bi trebao biti zica koja spaja sa Maocom!!!Ja npr.nisam vjernik i ne postujem duhovnu vlast u tom smislu kao @king 1...a mozda sam ti ekstremniji po nekim pitanjima od njega.vee-jay wrote:eh, koliko maoca jos postoji po Bosni, na svim stranama...King_1 wrote:Ne pričajte budalaštine po forumu i prazne priče. CPC ne može biti crkva i vaše priče su isparile o tome i saberite se i shvatite na koji se način upravlja u pravoslavju.
- vee-jay
#7436 Re: Desavanja u Srbiji
uopste ne pratim gornju diskusiju, ali izjavitifelipe kajetano wrote:Sta se cudis?Covjek kaze da je vjerujuci clan SPC i postuje svog vjerskog lidera..ne mogu svi biti jbg ateisti!Kakve veze ima Maoca sa njim...nisam do sada u njegovim postovima primjetio ekstremizam koji bi trebao biti zica koja spaja sa Maocom!!!Ja npr.nisam vjernik i ne postujem duhovnu vlast u tom smislu kao @king 1...a mozda sam ti ekstremniji po nekim pitanjima od njega.vee-jay wrote: eh, koliko maoca jos postoji po Bosni, na svim stranama...
za mene nije posve normalan stav.povinovaću se svakoj njegovoj odluci
btw. ja nisam ateista
- felipe kajetano
#7437 Re: Desavanja u Srbiji
Ok mozda tvoja religija ne priznaje tu hijerarhijsku ljestvicu po kojoj funkcionisu ovdje prisutne religije.Vjerujem da je post od @kinga imao sasvim drugaciju konotaciju od one koja se stvorila.
Nista...neka nam @king objasni da li bi bas sve ucinio na zahtjev patrijarha srpskog
Nista...neka nam @king objasni da li bi bas sve ucinio na zahtjev patrijarha srpskog
-
nihoniho
#7438 Re: Desavanja u Srbiji
nesto se kao argumentuje, sugovornici se omalovazavaju ,optuzuju za neobrazovanost i sl suplje, a kada sve saberes i oduzmes,one stare price, " srpstvo iznad svega ".povinovace se svakoj odluci , je li jos sta treba reci.
- milenko
#7439 Re: Desavanja u Srbiji
stvar duhovnog vodjstva, pred Bogom ne odgovaras za ono sto ti je "poslusanije" ...nije za ove teme al' ako si vjerujuci, bez obzira koje vjere, pojasnjenje ces naci u "Lestvicama" sv. Jovana Lestvicnika, toplo ti preporucujem...nije srbinvee-jay wrote:za mene nije posve normalan stav.povinovaću se svakoj njegovoj odluci
btw. ja nisam ateista
- felipe kajetano
#7440 Re: Desavanja u Srbiji
http://www.novosti.rs/code/navigate.php ... eksplozija
Demokratija na albanski nacin....isti metod k'o na Kosovu..svilen gajtan ceka svakoga ko se ne prikljuci jednom od narko kartela koji trenutno upravljaju Kosovom..nesto me podsjeti na scene iz "Strsljena"..Neka Bog pomogne ove hrabre i cestite policajce...
Demokratija na albanski nacin....isti metod k'o na Kosovu..svilen gajtan ceka svakoga ko se ne prikljuci jednom od narko kartela koji trenutno upravljaju Kosovom..nesto me podsjeti na scene iz "Strsljena"..Neka Bog pomogne ove hrabre i cestite policajce...
-
nihoniho
#7441 Re: Desavanja u Srbiji
je li to povinovanje podrazumijeva i pikiranje avionima na trgovinske centre ili posvecivanje tenkova i hordi koje vrse etnicko ciscenje?
-
dallton
#7442 Re: Desavanja u Srbiji
evo ipak ima rjesenja za kosovo
- Ministar za Kosovo i Metohiju u Vladi Srbije Goran Bogdanović rekao je da je izjava kosovskog premijera Hašima Tačija da će vlada Kosova uvesti red i zakon na sjeveru južne srpske pokrajine - ironija i da zvuči kao najava etničkog čišćenja.
"Tačijeva najava uvođenja reda i zakona na sjeveru Kosova je ironija, pa i cinizam, jer zvuči kao najava etničkog čišćenja. Jasno je da je jedini način da kosovske vlasti primjene ovu strategiju na sjeveru pokrajine - etničko čišćenje Srba", rekao je Bogdanović za novosadski "Dnevnik".
-
King_1
#7443 Re: Desavanja u Srbiji
Znači da ću se povinovati svakoj odluci patrijarha, Svetog arhijerejskog sinoda, Svetog arhijerejskog sabora, Velikog crkvenog suda, Patrijaršijskog savjeta, Patrijaršijskog upravnog odbora i dr. tijela i organa SPC, za koje je svaki od njih pojedinačno nadležan u okviru nadležnosti i djelatnosti propisanih Ustavom Srpske pravoslavne crkve i kanonima.
- vee-jay
#7444 Re: Desavanja u Srbiji
ok, hvala na obavjestenju. prevedenoKing_1 wrote:Znači da ću se povinovati svakoj odluci patrijarha, Svetog arhijerejskog sinoda, Svetog arhijerejskog sabora, Velikog crkvenog suda, Patrijaršijskog savjeta, Patrijaršijskog upravnog odbora i dr. tijela i organa SPC, za koje je svaki od njih pojedinačno nadležan u okviru nadležnosti i djelatnosti propisanih Ustavom Srpske pravoslavne crkve i kanonima.

-
nihoniho
#7445 Re: Desavanja u Srbiji
retorika ti je cinizam oproban puno puta na ovom forumu od strane virtualnih "obilica" i , prije ili poslije, sigurno furas u industrijski gradic na sjevero - istoku bosneKing_1 wrote:Znači da ću se povinovati svakoj odluci patrijarha, Svetog arhijerejskog sinoda, Svetog arhijerejskog sabora, Velikog crkvenog suda, Patrijaršijskog savjeta, Patrijaršijskog upravnog odbora i dr. tijela i organa SPC, za koje je svaki od njih pojedinačno nadležan u okviru nadležnosti i djelatnosti propisanih Ustavom Srpske pravoslavne crkve i kanonima.
-
King_1
#7446 Re: Desavanja u Srbiji
?????????nihoniho wrote: retorika ti je cinizam oproban puno puta na ovom forumu od strane virtualnih "obilica" i , prije ili poslije, sigurno furas u industrijski gradic na sjevero - istoku bosne
-
King_1
#7447 Re: Desavanja u Srbiji
Ne, Karadžić i Mladić nisu bili nikada članovi Sinoda, Sabora, Suda, Savjeta, Upravnog odbora niti drugog tijela i organa SPC.vee-jay wrote:
ok, hvala na obavjestenju. prevedeno
Koliko sam puta do sada vidio da se samo nekakve slike kače ovdje, i to stalno iste. Držite ih u kolekciji i onda ih ovdje kačite. I ovo je jedan do sada zastarjeo vid one popularne: ma sve je to velikosrpstvo. Dosadni ste, dajte nešto novo!
-
dallton
#7448 Re: Desavanja u Srbiji
koliko slika pokazuje, oni su cini mi se glavni clanovi, prva iza prvog...i ne pricamo o velikosrpstvu nego o obicnom srpstvu, onome sto zivi na kosovu dok ga gorespomenuti hasim taci ne posalje nazad na kucnu adresu
-
King_1
#7449 Re: Desavanja u Srbiji
Ne mogu polemisati s neozbiljnim ljudima!dallton wrote:koliko slika pokazuje, oni su cini mi se glavni clanovi, prva iza prvog...i ne pricamo o velikosrpstvu nego o obicnom srpstvu, onome sto zivi na kosovu dok ga gorespomenuti hasim taci ne posalje nazad na kucnu adresu
-
nihoniho
#7450 Re: Desavanja u Srbiji
ovaj komentar je upravo dokaz da nema nista novo, samo stari , dobro poznati srpski fasizam, koji mijenja agregatna stanja, ovisno o vremenu i mjestu, nazalost, nista novo.King_1 wrote:Ne, Karadžić i Mladić nisu bili nikada članovi Sinoda, Sabora, Suda, Savjeta, Upravnog odbora niti drugog tijela i organa SPC.
Koliko sam puta do sada vidio da se samo nekakve slike kače ovdje, i to stalno iste. Držite ih u kolekciji i onda ih ovdje kačite. I ovo je jedan do sada zastarjeo vid one popularne: ma sve je to velikosrpstvo. Dosadni ste, dajte nešto novo!