Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
miki.ba wrote:
Znaci nezaslužen žuti je dobio, nisam nista drugo ni ocekivao od stare raje iz Mancestera.
Uletio je sa dvije noge, a jedna podignuta, englez.
Ne izvlaci iz konteksta.I ne pretjeruj.Scholes je zasluzeno pozutio.
Kratko i jasno, sudija šilji za ManUtd, prešutio je i penal nad Suarezoma, al et necu vise spamati temu raji iz Mancestera.
Edinho2011 wrote:[quote="miki.ba""]Znaci nezaslužen žuti je dobio, nisam nista drugo ni ocekivao od stare raje iz Mancestera.
Ne, ja nisam rekao da je zuti nezasluzen, samo kazem da start nije bio grub kao sto ti nastojis da ga prikazes .[/quote]
a shelvy je onome slomio nogu pa dobio crveni..... daj i meni link te utakmice koju ti gledas mozda je realnije od ove sto ja gleadm
Pa ovaj Suarez samo grana rukama citavu tekmu on nešto nadrkan i ima za reci na svaku odluku - nevjerovatno yebote ....svi ostali se normalno ponašaju, iz oba tabora....ma sviju mi, Busquets je simbol fair playa i sportmena za ovog lika
Last edited by LSD on 23/09/2012 16:17, edited 1 time in total.
Edinho2011 wrote:[quote="miki.ba""]Znaci nezaslužen žuti je dobio, nisam nista drugo ni ocekivao od stare raje iz Mancestera.
Ne, ja nisam rekao da je zuti nezasluzen, samo kazem da start nije bio grub kao sto ti nastojis da ga prikazes .
a shelvy je onome slomio nogu pa dobio crveni..... daj i meni link te utakmice koju ti gledas mozda je realnije od ove sto ja gleadm[/quote]
LSD wrote:Pa ovaj Suarez samo grana rukama citavu tekmu on nešto nadrkan i ima za reci na svaku odluku - nevjerovatno yebote ....svi ostali se normalno ponašaju, iz oba tabora....ma sviju mi, Busquets je simbol fair playa i sportmena za ovog lika
Suarez je smrad ali je trebao dobiti penal dvaput prije nego valencia
LSD wrote:Pa ovaj Suarez samo grana rukama citavu tekmu on nešto nadrkan i ima za reci na svaku odluku - nevjerovatno yebote ....svi ostali se normalno ponašaju, iz oba tabora....ma sviju mi, Busquets je simbol fair playa i sportmena za ovog lika
Suarez je smrad ali je trebao dobiti penal dvaput prije nego valencia
Ma pricam samo za ponašanju na terenu, a ne o suđenju....svejedno mi je ko ce pobjediti....al frajer samo nešto maše rukama, nije normalan ozbiljno cak i svojim poceo što ce Gerrard negdje štocem opaliti....dotrca maloprije i na sudiju, i izvuce žuti za Perisa nevjerovatno
Kratko i jasno samo da mi po 3 put ne izbrise kom.... 1000000000% je bio crveni samo u vasim ocima jer i sudija da se posere na teren i kaze ovo je maslacak vi bi rekli jeste jeste to je maslacak... Evra i RVP su imali isti cak je RVP i gori napravio start i samo zuti.... pa svi su vidjeli sta sudija uradi od utakmice, ako se ovo u opste moze nazvati utakmicom............. Dobro neko napisa ovdje "PENAL BEZ KONTAKTA" .... sta vise reci na ovo.... pa i onaj sto rece pa ni Fergi ne bi bio ovoliko ofiran i ne bi donio ni pola ovakvih odluka od sramote....... zivili vi meni vjecno sa 12-tim igracem.......
Pa nije se ovako otvoreno šiljilo ni za Crvenu Zvezdu nekad u bivšoj nam državi Na jako niske grane je spao ovaj United, sramota u šta se pretvorio nekadašnji gigant.