Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Picajzla wrote:Nema veceg strucnjaka na ovom forumu od @Leclerca. Pa covjek je strucnjak na svim temama i sve zna.
Pa smi trebali igrati pred praznim tribinama ako igramo sa Islandom i VB? Sta nikako nismo trebali pratiti?
Sent from my LG-G2 using Tapatalk
Jebiga. Neko zna sve, neko ništa. U tome je fazon foruma
Nisam rekao da samo trebali igrati pred praznim tiribinama, već da su pojedini medijski natpisi takvi kao da smo pobijedili Srbiju, i plasirali se na SP.
Picajzla wrote:Nema veceg strucnjaka na ovom forumu od @Leclerca. Pa covjek je strucnjak na svim temama i sve zna.
Pa sta trebali smo igrati pred praznim tribinama ako igramo sa Islandom i VB? Sta nikako nismo trebali pratiti?
Ako cemo realno, najtanja nam je grupa bila. Hem tri ekipe, hem VB bez NBA igraca. Mislim da smo u kojoj god drugoj grupi zavrsili, dobro bi se mi napatili da izborimo plasman. Ovako smo u ove tri utakmice derali protivnika i samo zbog naseg opustanja protivnici su nas stizali i spustali razliku na 13,10 i 6 razlike.
Za deset minuta nasi pocinju svoj susret protiv Srbije. Nakon jucerasnjeg poraza, vjerovatno nam trebaju dvije pobjede u slijedeca dva susreta da bi vidjeli frtalj finala. Sretno momci!
Edit: Nema Campare i Sikirasa u sastavu?
Last edited by phillie on 25/08/2014 14:42, edited 1 time in total.
diason wrote:Nije mi jasno, slavi se već odlazak na prvenstvo, ali ne smijemo izgubiti više od deset razlike u idućoj utakmici?A šta ako izgubimo 11, baraž ili noga?
vidi se da si upoznat sa pravilima takmicenja i da pratis reprezentaciju. bravo, samo nastavi tako
Pa mogao si ti ovim neukim i one day navijačima objasniti šta je fora sa ovim "ne izgubiti više od 10 poena folom", a ne tek onako laprdati i zaprđivati!?Jer ja od tebe ne saznah ništa novo.
Pa sta trebali smo igrati pred praznim tribinama ako igramo sa Islandom i VB? Sta nikako nismo trebali pratiti?
Ako cemo realno, najtanja nam je grupa bila. Hem tri ekipe, hem VB bez NBA igraca. Mislim da smo u kojoj god drugoj grupi zavrsili, dobro bi se mi napatili da izborimo plasman. Ovako smo u ove tri utakmice derali protivnika i samo zbog naseg opustanja protivnici su nas stizali i spustali razliku na 13,10 i 6 razlike.
Za deset minuta nasi pocinju svoj susret protiv Srbije. Nakon jucerasnjeg poraza, vjerovatno nam trebaju dvije pobjede u slijedeca dva susreta da bi vidjeli frtalj finala. Sretno momci!
Edit: Nema Campare i Sikirasa u sastavu?
Ja mislim da nece Sikiras igrati protiv maticne Srbije
diason wrote:Nije mi jasno, slavi se već odlazak na prvenstvo, ali ne smijemo izgubiti više od deset razlike u idućoj utakmici?A šta ako izgubimo 11, baraž ili noga?
vidi se da si upoznat sa pravilima takmicenja i da pratis reprezentaciju. bravo, samo nastavi tako
Pa mogao si ti ovim neukim i one day navijačima objasniti šta je fora sa ovim "ne izgubiti više od 10 poena folom", a ne tek onako laprdati i zaprđivati!?Jer ja od tebe ne saznah ništa novo.
Ako izgubimo sa vise od deset bicemo drugi, ali i kao drugi idemo jer nismo najgori. Al eto Stipanovic spomenu da je i ova utakmica bitna zbog "koeficijenta koji ce nam znaciti prilikom zrijebanja".... bumo videli.
Utakmica protiv Litvanije je za plasman u cetvrt finale i kao sto mosa rece, ovo danas se moze nazvati i revijalnom utakmicom. Dakle ne forsirati previse nijednog igraca.
PS. Sta smo trebali, sa mitraljezima izaci na teren.