idealna prilika za klikanje po elfu, meowu, avonu...Michun wrote:sve se negdje skitate za maj, cccccc
SMINKA oliti MAKE-UP
Moderator: anex
-
nera18
#7426 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
-
wel
#7427 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
djevojke,znate li imaju li u bosni karastase proizvodi da se kupe?
-
Pacificgirl
#7428 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Imaju, u Sarajevu kod Šabića u Radićevoj npr.wel wrote:djevojke,znate li imaju li u bosni karastase proizvodi da se kupe?
- Partizzanka
#7429 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
sminka li se ko sta ovdje ili svi penzionisete za prvi maj???
- ema_
#7430 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Šta je Hovo, samo 4 stranice, a mene nije bilo haman 5 dana?
@bez_ideje Rekoh ti ja da je sjena za
@eluna Sorry, ne stigoh se prijaviti za narudžbu (mada ste popunile
), bila otišla...
I jopet @bez_ideje Fine oke

@bez_ideje Rekoh ti ja da je sjena za
@eluna Sorry, ne stigoh se prijaviti za narudžbu (mada ste popunile
I jopet @bez_ideje Fine oke
- eluna
#7431 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
cure, samo da prijavim .................... krenuo ELF, ovjde je za 10-ak dana 
- VenomousV
#7432 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
eluna, 5 maximalno 
- eluna
#7433 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
oni kažu 7-14 dana ................. ja eto računam 10-akVenomousV wrote:eluna, 5 maximalno
ejjjjjjjjjjjj, ko od cura sa šminkerijade stanuje na dobrinji, treba mi jedan info a ne znam koga da pitam
-
Gospoda Ministarka
#7434 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Vidim samo prednosti druzenja s tobom.VenomousV wrote:opet ti mene na kafu zoves![]()
![]()
pinceta i po potrebi male makazice
Zene, trebam pomoc.... trazim rumenilo i htjela bih neku jako lijepu boju da je i rozo i breskvasto, pa sta imate za preporuciti... btw, mogu dati do 20 KM na tu dzidzu
- Michun
#7435 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
ja catrice razgledala neki dan u importane - defining duo blush, 020 boja.
5-6 KM koliko ja znam kosta.
jako fine boje.
jako fine boje.
-
Gospoda Ministarka
#7436 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Sad sam izguglala, svidaju mi se boje jako....izgledaju prirodno i zdravoMichun wrote:ja catrice razgledala neki dan u importane - defining duo blush, 020 boja.
jako fine boje.
- Michun
#7437 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
pa jeftine su a ok skroz. i malko se sjajeGospoda Ministarka wrote:Sad sam izguglala, svidaju mi se boje jako....izgledaju prirodno i zdravoMichun wrote:ja catrice razgledala neki dan u importane - defining duo blush, 020 boja.
jako fine boje.znas sta hocu reci... znaci da te uzmem...ok. Hvala
u importane nov stalak, sve frisko.
-
Gospoda Ministarka
#7438 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Nisam znala, izbjegavam vas, znas.... ipak se 15 min na ovoj temi osjeti na mom dzepu, tako da se trudim da dodem ovdje kod vas samo kad mi nesto od opreme trebaMichun wrote:pa jeftine su a ok skroz. i malko se sjajeGospoda Ministarka wrote:Sad sam izguglala, svidaju mi se boje jako....izgledaju prirodno i zdravoMichun wrote:ja catrice razgledala neki dan u importane - defining duo blush, 020 boja.
jako fine boje.znas sta hocu reci... znaci da te uzmem...ok. Hvala
znas da ja volim sjajice
![]()
u importane nov stalak, sve frisko.
- VenomousV
#7439 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Gospoda Ministarka wrote:Vidim samo prednosti druzenja s tobom.VenomousV wrote:opet ti mene na kafu zoves![]()
![]()
pinceta i po potrebi male makazice![]()
salim se Veno.
Zene, trebam pomoc.... trazim rumenilo i htjela bih neku jako lijepu boju da je i rozo i breskvasto, pa sta imate za preporuciti... btw, mogu dati do 20 KM na tu dzidzu, sto znaci ove skupe zaboravite.
elf, obicna linija, glow - savrseno
-
Gospoda Ministarka
#7440 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Ma, dok se nade ko ce jos narucivati, pa dok dode... a meni je rumenilo hitno potrebno...ne mogu cekati Veno.VenomousV wrote:elf, obicna linija, glow - savrseno nikad nisam bila zadovoljnija rumenilom, 1,5funta
- Michun
#7441 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
ja te razumijem da je hitnoGospoda Ministarka wrote:Ma, dok se nade ko ce jos narucivati, pa dok dode... a meni je rumenilo hitno potrebno...ne mogu cekati Veno.VenomousV wrote:elf, obicna linija, glow - savrseno nikad nisam bila zadovoljnija rumenilom, 1,5funta
ja kad naumim nesto kupiti...ako toga nema. sjooooo
-
Gospoda Ministarka
#7442 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Ja sam prije u tom slucaju kupovala bilo sto, samo da imam i da kupim... a sad mogu sacekati dok ne nadem TO.Michun wrote:ja te razumijem da je hitnoGospoda Ministarka wrote:Ma, dok se nade ko ce jos narucivati, pa dok dode... a meni je rumenilo hitno potrebno...ne mogu cekati Veno.VenomousV wrote:elf, obicna linija, glow - savrseno nikad nisam bila zadovoljnija rumenilom, 1,5funta
Btw, hanume... gledam sad na jednom (da ne imenujem, a svi znamo kojem forumu) temu "Modne kritike za hrabre forumasice" da li ste vi zainteresirane za nesto slicno?
- bez_ideje
#7443 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
koje gace,koje hlace,koje boje natikace............

- Michun
#7444 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
ta je to? posaljes sliku pa te opletu kao si se obukao? ili?Gospoda Ministarka wrote:Ja sam prije u tom slucaju kupovala bilo sto, samo da imam i da kupim... a sad mogu sacekati dok ne nadem TO.Michun wrote:ja te razumijem da je hitnoGospoda Ministarka wrote:
Ma, dok se nade ko ce jos narucivati, pa dok dode... a meni je rumenilo hitno potrebno...ne mogu cekati Veno.
Btw, hanume... gledam sad na jednom (da ne imenujem, a svi znamo kojem forumu) temu "Modne kritike za hrabre forumasice" da li ste vi zainteresirane za nesto slicno?
-
Gospoda Ministarka
#7445 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Da, to je to... mada ne vjerujem da bi kod nas bilo bezveze obucenih ... neke stvari a to je recimo 70% sto oni tamo okace ja oko kuce ili do granapa ne bih obukla, a ne kacila po netu.
- ema_
#7446 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Ja da prijavim da sam kupila ono čudo za "smoki" oči
od Catrice, nJešta sam se mačkarila, meni je bilo fino, mama kaže da sam preĆerala
, uglavnom naaaajviše mi se sviđa ona kremasta crna, imal gdje kupiti posebno, pošto će ova mesčini brzo otići
Koristim je haman umjesto kreona i tuša, počesto bez ostalog arsenala od one tri preostale sjene 
- bez_ideje
#7447 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Jel kod nas dosla kolekcija proljece 2011 od Catrice ?
Jesu samo ova ljubicasti,sivi i smedji setovi za smokey ?
Kakav je izbor sa tecnim puderima sa SPF-om po nasim granapima? Ima li sta vrijedno pomena ?
Imaju li neka rumenila,sto je ministarka spominjala rozo-breskvasta (nikako na bronz da vuku ) al u kuglicama ko ona avonova ?
Ima li neki bred "gradaciju " smedje olovke....ono ,da nije samo jedna smedja vec od crno-smedje ,pa na svjetlije ?
Eto,moja lista pitanja za danas.....

Kakav je izbor sa tecnim puderima sa SPF-om po nasim granapima? Ima li sta vrijedno pomena ?
Imaju li neka rumenila,sto je ministarka spominjala rozo-breskvasta (nikako na bronz da vuku ) al u kuglicama ko ona avonova ?
Ima li neki bred "gradaciju " smedje olovke....ono ,da nije samo jedna smedja vec od crno-smedje ,pa na svjetlije ?
Last edited by bez_ideje on 04/05/2011 13:22, edited 1 time in total.
-
nera18
#7448 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

neko spomenu ruzicasto rumenilo... ja koristim ova dva
prvo je dosta sjajno koristim ga najcesce ljeti,
a famozne kuglice tokom cijele godine, s tim da ja povadim roze kuglice tako da dobijem neku breskvastu nijansu
- Michun
#7449 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Dosla kolekcija, friskabez_ideje wrote:Jel kod nas dosla kolekcija proljece 2011 od Catrice ?
Za smokey ne znam, nisam zagledala.
Ima skupih - YSL i tako te marke imaju sa spf. Ja ne znam za jeftinije...al mora biti da ima.
- bez_ideje
#7450 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Hvala,pogledam veceras ,ako se nakanim odljepit od kauca i knjige