Ne rade oni radi moderacija..
Samo udaris par banana i mirno more(u skladu sa temom).
Elem, gledaj smjestaj u ovom Primostenu na bookingu, tanak izbor realno..
Moderator: anex
I ja sam bas prije par dana pisao ovdje da sam gledao Primosten, ako je blizu plaze bas je tanak izbor a preskupo. Ima taj hotel Zora koji je na najboljoj mogucoj lokaciji ali ga ljudi ovdje popljuvase a vidim i po reviewima na bookingu da nije cemu.Karikaturist wrote: ↑22/06/2021 13:15Ne rade oni radi moderacija..
Samo udaris par banana i mirno more(u skladu sa temom).
Elem, gledaj smjestaj u ovom Primostenu na bookingu, tanak izbor realno..
Evo i ja razmisljam, vidim da ljudi hvale hranu (hajd nek je i ok ne mora biti top) a sobe valjda nisu gore nego u prosjecnom apartmanu. Ova lokacija vrijedi tih dodatnih para, nisam vidio ljepse mjesto na citavoj obali HR.Karikaturist wrote: ↑22/06/2021 13:24 Bas gledam taj hotel, lijepo izgleda okolo ovo.
1000 eura za dvoje pet noci kraj jula ukljuceno dorucak i vecera.. Nije to ni lose toliko ako je hrana dobra i ako je cisto.
Jer mislim da je ambijent izvan hotela predobar.
Citam komentar naplacuju lezaljke na plazi ispred![]()
Goglao sam malo Primosten, prelijep gradic, ali nisu normalni s cijenama, za nas cetvero, recimo s doručkom 6 noci u toj Zori booking izbacuje 2-3 hiljade eurakonektovan wrote: ↑22/06/2021 13:19 Zora hotel u Primoštenu, raspada se..ali cijene k'o da su Maldivi...![]()
Posteno od Evrope i Srbije ali nama sa EU tablicama pri ulazu u BiH obavezno traze zeleni karton...darius_maximus wrote: ↑22/06/2021 11:14
Što se zelenog tiče, rekoše mi Granični policajci i naši i u Srbiji da to više nije potrebno.
Za Crnu Goru valjda još treba, ali za većinu ostalog svijeta (Evropa i Srbija) ne.
Za te pare mozes na Mikonos 7 dana.last mohicans wrote: ↑22/06/2021 13:37Goglao sam malo Primosten, prelijep gradic, ali nisu normalni s cijenama, za nas cetvero, recimo s doručkom 6 noci u toj Zori booking izbacuje 2-3 hiljade eurakonektovan wrote: ↑22/06/2021 13:19 Zora hotel u Primoštenu, raspada se..ali cijene k'o da su Maldivi...![]()
Neki apartman, stvarno top, pored vode, pogled fenomenalan, jos im direktno pisao, kaze 200€ noc.
Hvala lijepo,ne dam.
I ja tako razmisljam.TheHound wrote: ↑22/06/2021 13:33Evo i ja razmisljam, vidim da ljudi hvale hranu (hajd nek je i ok ne mora biti top) a sobe valjda nisu gore nego u prosjecnom apartmanu. Ova lokacija vrijedi tih dodatnih para, nisam vidio ljepse mjesto na citavoj obali HR.Karikaturist wrote: ↑22/06/2021 13:24 Bas gledam taj hotel, lijepo izgleda okolo ovo.
1000 eura za dvoje pet noci kraj jula ukljuceno dorucak i vecera.. Nije to ni lose toliko ako je hrana dobra i ako je cisto.
Jer mislim da je ambijent izvan hotela predobar.
Citam komentar naplacuju lezaljke na plazi ispred![]()
Mozes ali ne sa privatnim autom i od tih 7 dana ces iskoristiti samo 5...
Naravno da naplacuju jer plaza ne pripada hotelu Zora nego je pod koncesiom i nije ni skupo 110 kuna na dan suncobran i to onaj veliki sa trstikom i dvije lezaljke...
Nigdje veze iz EU zemalja ne treba vise zeleni karton za BIH. Potpisan sporazum jos krajem prosle godine.
Nista cudno, grabe svi redom.
CG more je odron, ne znam ko može osim sirotinje koja bi da vidi more tamo da ode. Kvalitet u rangu Jablaničkog jezere.preludezalude wrote: ↑22/06/2021 01:51CG ne trazi test. Ali trazi zeleni karton.Login77777 wrote: ↑21/06/2021 13:37 Jel za CG treba test? Ili pustaju sa svim pasosima ulazak bez testa?
Upravo tako,lokacija je prelijepa a i sam gradic Primosten je prelijep...

Hotel Zora vise lici na neko radnicko odmaraliste ali je lokacija prelijepa...

Niđe veze, kraljicina plaza kod Petrovca zacepi svima usta, koji imaju takve predrasude.ElRe wrote: ↑22/06/2021 14:13CG more je odron, ne znam ko može osim sirotinje koja bi da vidi more tamo da ode. Kvalitet u rangu Jablaničkog jezere.preludezalude wrote: ↑22/06/2021 01:51CG ne trazi test. Ali trazi zeleni karton.Login77777 wrote: ↑21/06/2021 13:37 Jel za CG treba test? Ili pustaju sa svim pasosima ulazak bez testa?