Sebija All about
-
sumirprimus
#7426 Re: Sebija All about
sta bi jel Perisata sebija il nije?
- cvrčak_na_hedonizmu
#7427 Re: Sebija All about
Ne fali nista, osim sto ih masa podrzava SDA - stranku/kriminogenu organizaciju koja je zbog ja tebi - ti meni politike najveci, domaci, grobar BiH ( cetnike i ustase ne racunam, al su uredno koalicioni partneri. Jesil' vidio kako se u ZDK dogovorise sa HDZ-om u roku od pet minuta, a vazda je tako ).Matzan wrote:cvrčak_na_hedonizmu wrote:Jos jedan sa "vikendicom" u Rogatici i stanom u SarajevuMatzan wrote:Da nije možda Šanko doveo Gorana Bregovića na kakvo snimanje?![]()
Dobar, ti
Znači, odmah ad hominem.... iskreno od tebe nisam očekivao toliko nisko.
A, ne znam šta fali Rogatici i Rogatičanima i generalno Istočnjacima?
Da ih nije ko bi vladao ovim genuine Sarajlijama sa certifikatom od 9. koljena?
Jebo gradjane, imam problem sa levatima koji mi rade o glavi na mnogo perfidniji nacin, logicno da onda imam problem i sa onima koji takve podrzavaju, a vidimo da ih ima masa.
I znas da sam u pravu, haj, proso voz. Sad je gotovo.
- Styling
#7428 Re: Sebija All about
Jest, a i doktorica iz Capljine koja je dovedena da ucestvuje u operativnom zahvatu i kojoj je SDA obezbijedila stan u Sarajevu tokom trajanja ove akcije vjerovatno laze.Humljanin wrote:archi_a wrote:Nikad ni koristi ni markice od njih. Nažalost. Samo živim u ovoj zemlji sa svojom porodicom. I volim ovu zemlju i tu planiram ostati.
A što se tiče "vanrednog stanja" na KCUS-u..... Jel iko to doživio i vidio svojim očima ili raspredamo po pisanju dva propaliteta, iz avaza i theBosniantimes-a?!?
Ma ja... stanje redovno.![]()
Doktorima se pričinilo da ih je netko zatjerao sa posla u pola radnog vremena..
Tako mi reci, šta okolišaš brate
- Humljanin
#7429 Re: Sebija All about
Styling wrote:Jest, a i doktorica iz Capljine koja je dovedena da ucestvuje u operativnom zahvatu i kojoj je SDA obezbijedila stan u Sarajevu tokom trajanja ove akcije vjerovatno laze.Humljanin wrote:archi_a wrote:Nikad ni koristi ni markice od njih. Nažalost. Samo živim u ovoj zemlji sa svojom porodicom. I volim ovu zemlju i tu planiram ostati.
A što se tiče "vanrednog stanja" na KCUS-u..... Jel iko to doživio i vidio svojim očima ili raspredamo po pisanju dva propaliteta, iz avaza i theBosniantimes-a?!?
Ukazala se.
Prikaza.
Ukazanje.
Bilokacija.
Svima se samo pričinja
-
Nero Histrion
#7430 Re: Sebija All about
Ako je to istina i ako je doticna doktorica iz Čapljine progovoirla, na*ebala je.Styling wrote:Jest, a i doktorica iz Capljine koja je dovedena da ucestvuje u operativnom zahvatu i kojoj je SDA obezbijedila stan u Sarajevu tokom trajanja ove akcije vjerovatno laze.Humljanin wrote:archi_a wrote:Nikad ni koristi ni markice od njih. Nažalost. Samo živim u ovoj zemlji sa svojom porodicom. I volim ovu zemlju i tu planiram ostati.
ukazalo se ovom narodu odavno, vas narod sad lici na prikazu
Last edited by Nero Histrion on 07/11/2018 12:57, edited 2 times in total.
-
julisiz es grant
#7431 Re: Sebija All about
U Čapljini nemaju porodilište, a da imaju hirurga...i to još takvog stručnjaka da lično operiše sultaniju. Dajte ba...
-
addy_sa
#7432 Re: Sebija All about
sad ce heroina kao zastupnica lagano u Odbor za zdravstvo Parlamenta Federacije i sama sebi odobravati strategije, sredstva i sl
- Humljanin
#7433 Re: Sebija All about
I ta ti pije vode..julisiz es grant wrote:U Čapljini nemaju porodilište, a da imaju hirurga...i to još takvog stručnjaka da lično operiše sultaniju. Dajte ba...
-
howdy
#7434 Re: Sebija All about
Mozda je porijeklom išČapljine...julisiz es grant wrote:U Čapljini nemaju porodilište, a da imaju hirurga...i to još takvog stručnjaka da lično operiše sultaniju. Dajte ba...
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#7435 Re: Sebija All about
sebija na Haparatima
- jazzer
#7436 Re: Sebija All about
Mozda je Sebija od onih dobrih, pa moze biti na dva mjesta istovremeno 
- oldtajmer
#7437 Re: Sebija All about
kako jedan (inace uvijek dobro upoznat sa svim desavanjima u gradu) taksista prica,sebiju neki dan helikopter odvezao negdje iz klinickog,sad sta je istina u svemu ko zna
- pici
#7438 Re: Sebija All about
ma ta taxiste znaju... ev iz prve ruke, cetvrti sprat na dipu apartmani, zatvoren, operisana prosle sedmice, metastaza... frizerke su pouzdaniji izvor 
- DaffyDuck
#7439 Re: Sebija All about
A sta kazu kuharice? 
- pici
#7440 Re: Sebija All about
DaffyDuck wrote:A sta kazu kuharice?
prave joj japrak sarmu da se uHaviza...
-
archi_a
#7441 Re: Sebija All about
Od svega mogu potvrditi samo da jeste jedan sanitetski UH1 OSBiH letio u pravcu KCUS-a, preključe u poslepodnevnim satima.
- pici
#7442 Re: Sebija All about
dovuko doktore iz beogradaarchi_a wrote:Od svega mogu potvrditi samo da jeste jedan sanitetski UH1 OSBiH letio u pravcu KCUS-a, preključe u poslepodnevnim satima.
-
archi_a
#7443 Re: Sebija All about
Nije mogao dovući doktore, jer, ako su tačni natpisi u tbt i avazu, operacija je bila dan ili dan i po prije slijetanja.
Kako god bilo i ko god bio, nadam se da je helikopterski transport OS BiH pomogao oboljeloj osobi, kao i mnogo puta do sad.
Kako god bilo i ko god bio, nadam se da je helikopterski transport OS BiH pomogao oboljeloj osobi, kao i mnogo puta do sad.
- pici
#7444 Re: Sebija All about
i ja se nadam... El-Fatihaarchi_a wrote:Nije mogao dovući doktore, jer, ako su tačni natpisi u tbt i avazu, operacija je bila dan ili dan i po prije slijetanja.
-
howdy
#7445 Re: Sebija All about
pici wrote:i ja se nadam... El-Fatihaarchi_a wrote:Nije mogao dovući doktore, jer, ako su tačni natpisi u tbt i avazu, operacija je bila dan ili dan i po prije slijetanja.
- vjesticanametli
#7446 Re: Sebija All about
pici wrote:i ja se nadam... El-Fatihaarchi_a wrote:Nije mogao dovući doktore, jer, ako su tačni natpisi u tbt i avazu, operacija je bila dan ili dan i po prije slijetanja.
- insomnia78
#7447 Re: Sebija All about
A inace je pickin dim upaliti zrakomlat i pravo u Ljubljanu 
- mp3sa
#7448 Re: Sebija All about
Raspušteno pola kliničkog u 15 sati!!! Radno vrijeme do 14:30
Došli stručnjaci iz raznih Kliničkih centara od Bg do Čapljine
Helikopter bio u pripravnosti, letio, nije letio, spustio se, ipak dan poslije, ipak dan i pol poslije, nije ipak ali je bila pored njega cisterna spremna
Misteriozni pacijent je bake jer se ništa sakriti ne može, pa nije on ipak jer su sve blokirali, ipak je seka jer se ipak ništa sakriti ne može, seka 8 sati operisana, gotova je, bakije helikopter izvukle
, seka vizitu napravila dan poslije na čitavom kliničkom, bakije povukle helikopter...
I sva ova rasprava radi teksta tbt (latić) i avaza (šćepo lično da se osveti za ono što konaković šepiću kao govori da fahro ima kancer)
Fakat je ljudima dosadno...
Došli stručnjaci iz raznih Kliničkih centara od Bg do Čapljine
Helikopter bio u pripravnosti, letio, nije letio, spustio se, ipak dan poslije, ipak dan i pol poslije, nije ipak ali je bila pored njega cisterna spremna
Misteriozni pacijent je bake jer se ništa sakriti ne može, pa nije on ipak jer su sve blokirali, ipak je seka jer se ipak ništa sakriti ne može, seka 8 sati operisana, gotova je, bakije helikopter izvukle
I sva ova rasprava radi teksta tbt (latić) i avaza (šćepo lično da se osveti za ono što konaković šepiću kao govori da fahro ima kancer)
- Humljanin
#7449 Re: Sebija All about
mp3sa wrote:Raspušteno pola kliničkog u 15 sati!!! Radno vrijeme do 14:30![]()
Došli stručnjaci iz raznih Kliničkih centara od Bg do Čapljine![]()
![]()
![]()
Helikopter bio u pripravnosti, letio, nije letio, spustio se, ipak dan poslije, ipak dan i pol poslije, nije ipak ali je bila pored njega cisterna spremna![]()
Misteriozni pacijent je bake jer se ništa sakriti ne može, pa nije on ipak jer su sve blokirali, ipak je seka jer se ipak ništa sakriti ne može, seka 8 sati operisana, gotova je, bakije helikopter izvukle, seka vizitu napravila dan poslije na čitavom kliničkom, bakije povukle helikopter...
I sva ova rasprava radi teksta tbt (latić) i avaza (šćepo lično da se osveti za ono što konaković šepiću kao govori da fahro ima kancer)![]()
Smiješno, jelde
Nije fora u tome liječi li se ili ne liječi.
Fora je u tome kako narod o tome raspravlja heftu dana (a gdje ima dima ima i vatre) a novinari ae ne usuđuju o tome progovoriti.
Eto to je fazon.
Pod kakvim mi staklenim zvonom živimo.
Ili gluhoj sobi. Ili u kontroliranim uvijetima.
Slobodno i istraživačko novinarstvo? Nula.
Pa ne mora biti ni istraživačko. Može biti obično senzacionalističko koje juri za klikovima.
Svejedno, nigdje avaza...
Eto to je poanta priče...
Ne smijemo ni raspravljati je li se nešto dogodilo ili nije..
Sretno nam
- mp3sa
#7450 Re: Sebija All about
Smiješno ili žalosno, ti izaberi... Istraživačko novinarstvo nikada nije ni postojalo kod nas, zašto bi nas sad to čudilo...