Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Moram primjetiti prilicno realno prognozirano, dobro, neke prognoze su zasnovane na zeljama (ne mislim na Zelju i Sarajevo)
Al kad bi ovako bilo, ko da je EPL, a ne PLBiH....bice ti ovo 1,1,1,x,x,x,x...u najboljem slucaju.
Radnik-Doboj Kakanj 1
NK Vitez -FK Velez X
FK Rudar-FK Drina X
NK Celik Zenica-NK Travnik X
FK Borac Banja-FK Sloboda 1
FK Slavija-FK Olimpic X
Zrinjski-FK Sarajevo 2
FK Zeljeznicar-NK Siroki Brijeg X
Radnik-Doboj Kakanj 2
NK Vitez -FK Velez 2
FK Rudar-FK Drina 2
NK Celik Zenica-NK Travnik 2
FK Slavija-FK Olimpic 2
Zrinjski-FK Sarajevo 2
FK Zeljeznicar-NK Siroki Brijeg 2
FK Borac Banja-FK Sloboda 1
Radnik-Doboj Kakanj 2-0
NK Vitez -FK Velez 2-0
FK Rudar-FK Drina 1-1
NK Celik Zenica-NK Travnik 3-1
FK Borac Banja-FK Sloboda 1-0
FK Slavija-FK Olimpic 1-2
Zrinjski-FK Sarajevo 0-0
FK Zeljeznicar-NK Siroki Brijeg 1-1
Malo ste ukakili temu sa ovim silnim prognozama. Jbt kao da je kladioničarski kutak. Neko ce među ovim pogoditi, pa ce biti jesam vam reko..
De malo analize, više teksta i očekivanja.
Bacio sam ja malo oko kad je bio Jagodic, djeca galamila pa nisam nešta aman zaman čuo. Prva je emisija, pa dok se i oni uštele.Grafika nije loša, a Jagodic je pismen sagovornik, pa za ocekivati je da budu bolji od drugih emisija.
Bio je jedan gaf, najavi Vedad kao da vidimo sta se to desavalo u prvih 18 kola. Ja sad očekujem analize i golove, makar sa nekih utakmica.
Kad oni tabelu prikazaše deset sekundi i povratak u studio.
Treba im dati vremena, makar se trude. Ali daleko je to od hrta i njihovih analitičnih emisija koje su uzitak za oko i uho.
E ovako, da ne objašnjavam šta se desilo, svakako je to privatna stvar, od danas je ova tema bez godine i sezone. Znači Premijer liga BiH i pišite šta hoćete, o čemu god hoćete samo da se ne krši sa ovim pravilima:
Od sada nema više upozorenja, za kršenje navedenih pravila, nego odmah ide ban. Nemojte mi prijavljivati postove, pa da za dva dana pišete iste takve jer ćete i za to biti sankcionisani.
Ovo vrijedi za sve teme u PDF o sportu.
I još samo jedno, do sada ću oprostiti svima, ali od ovog momenta ko prekrši ovo pravilo sigurno mu se neće oprostiti.
• javno diskutovati o radu administratora i moderatora (O administratorima i moderatorima se ne raspravlja - De administratores et moderatores non disputando est.) već takve primjedbe slati kao privatne poruke moderatorima ili administratorima ili na e-mail [email protected] ;
• otvarati teme tipa "Zašto je taj i taj banovan", "Zašto ovo, a zašto ono?" i sl. (za takve stvari koristiti [email protected] ili slati privatne poruke moderatorima).
Ma dobro, Hvrati i Srbi su 5 svjetlosnih godina ispred nas sto se toga tice. Prvo od budzeta, uslova rada, pa do strucnih sagovornika. Njihovi i nasi sportisti sto se tice znanja i elokvencije - "dva smo svijeta razlicita". Ne znam do cega je, ali je to evidentno.
Kod nas nemas 2 pismena sagovornika sto se sporta, konkretno fudbal tice.
BHF_Manijak wrote:Ma dobro, Hvrati i Srbi su 5 svjetlosnih godina ispred nas sto se toga tice. Prvo od budzeta, uslova rada, pa do strucnih sagovornika. Njihovi i nasi sportisti sto se tice znanja i elokvencije - "dva smo svijeta razlicita". Ne znam do cega je, ali je to evidentno.
Kod nas nemas 2 pismena sagovornika sto se sporta, konkretno fudbal tice.
Do novinara naravno...jesi li možda provalio kako npr Ivica Osim komunicira sa ozbiljnim sagovornikom, a kako sa našim tokmacima ( čast pojedincima)...
Pogledah evo emisiju, na preskakanje, nije lose s obzirom da je prva. Iskreno ocekiv'o sam vise od Vlade da koristi ono cudo od programa, da malo detaljnije se baci na taktike, ali hajde, nadam se da ce u iducim emisijama to biti zastupljeno.
Bilo je par gerskica u grafici, tipa da je Tomic u Zeljeznicaru, ali nista strasno. I ne znam odkut im da ce Bogdanovic igrati stopera, frajko povrijedjen.