Vidi se fina bosnjakinja, merhametli dusa. Za primjer.
I prijavim profil
Što prijava pa hanuma radi za Baketa i Hanumu Sebiju
Nakrali su dovoljno da kada sve kolabrira mogu da se povuku u miran penzionerski zivot negdje u inozemstvu. Recimo, Turska.paleoconservative wrote:Zapitaju li se sve te bakirovske dinastijske struje, sta ce biti poslije? Kada se okrnjavi glasacko tijelo, kada se izgubi kontrola nad drzavnim tokovima novca, kada se istrosi Izetbegovicevska moc i politicki ugled?
Nekako mi je nerealno da tako velika kriminalno-nepotisticka organizacija ima tako kratkovidan pristup, kako su se osigurali od kolapsa i ko ce trpiti stetu haosa koji slijedi u sljedecim godinama i decenijama?
Bogami te poslusao.Styling wrote:Nakrali su dovoljno da kada sve kolabrira mogu da se povuku u miran penzionerski zivot negdje u inozemstvu. Recimo, Turska.paleoconservative wrote:Zapitaju li se sve te bakirovske dinastijske struje, sta ce biti poslije? Kada se okrnjavi glasacko tijelo, kada se izgubi kontrola nad drzavnim tokovima novca, kada se istrosi Izetbegovicevska moc i politicki ugled?
Nekako mi je nerealno da tako velika kriminalno-nepotisticka organizacija ima tako kratkovidan pristup, kako su se osigurali od kolapsa i ko ce trpiti stetu haosa koji slijedi u sljedecim godinama i decenijama?
Momak, šta si to reko?drug_profi wrote:Samo skloniti SDA sa svih nivoa i sve ce se pokazati, bjelodano.

Hajvan wrote:Boooakire, idi u machku pitarinu….
To nema stida. Nit obraza. A ni pameti.baglama wrote:Hajvan wrote:Boooakire, idi u machku pitarinu….
Pitanje za sve patriote (Bakirove glasace) .Da li vas je stid sto glasate za njega
baglama wrote:Hajvan wrote:Boooakire, idi u machku pitarinu….
Pitanje za sve patriote (Bakirove glasace) .Da li vas je stid sto glasate za njega
On nije skinuo svoje gace, vec tvoje.Kaligrafija wrote:U prevodu ovo danasnje desavanje, Bakir skinuo gace ponovo, tacnije, ko zna koji vec put!
General War wrote:On nije skinuo svoje gace, vec tvoje.Kaligrafija wrote:U prevodu ovo danasnje desavanje, Bakir skinuo gace ponovo, tacnije, ko zna koji vec put!
I da ode, gore je napravio sa svojim satelitima nego ebolaspreca wrote:Bakire idi dok narod nije izasao na ulicu, a onda ti je kasno da si pejgamberov sin a ne Alijicin
Moje nisu, ja sam sad ko Zlatko slucajni prolaznik, jos malo i manet, pa neka karaju koga hoce...!spreca wrote:General War wrote:On nije skinuo svoje gace, vec tvoje.Kaligrafija wrote:U prevodu ovo danasnje desavanje, Bakir skinuo gace ponovo, tacnije, ko zna koji vec put!