Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dobit će ga malo sutra u januarskom prelaznom roku, možda na ljeto ali u januaru nema šanse.
Gandalf wrote:
Venger spremio 100 miliona za Suareza!
Izvor blizak Arsenalu navode da će 'Profesor' imati 200 miliona funti na raspolaganju za nova pojačanja i da je francuski stručnjak spreman da pola te svote uloži u dovođenje napadača Liverpula.
I još sada ovo za Robbena
Wenger spremio 100 miliona funti? On može jedino u monopolu spremiti ove pare.
Ja mislim da će Suarez najvjerovatnije otići na ljeto i to za nekih 70-80 miliona ali teško da će otići u Arsenal pored Reala, plus možda još nekih klubova.
I kad Liverpool dobije pare od transfera Suareza neka dobro razmisle koga dovesti.
kada bi se bar jednom kvalitetno potrošile pare na jedno kvalitetno pojačanje već ih vidim u Januaru kako dovode 4-icu po 6 miliona, a svaki je od njih u rangu ovih postojećih zakrpa - baciše ljetos 14 miliona na aspasa i alberta, mogli su za te pare dovesti sebi Wanyamu, Callehona, Cabayea ili Kondogbiu, barem jedan od njih bi bio voljan preći, a bilo koji od njih bi sjeo k'o kec na desetku, mogu misliti sada tek poteza u Januaru :-)kada navale u klub stizati otočki talenti, barcini puleni iz C tima, neka djeca u razvoju ala sterling, allen i sl.
Transfer bombe koje bi mogle da se dese!
Luis Suarez-Arsen Wenger sprema ponudu od 100m funti (120m evra), da zvuci nemoguce da to Webger ponudi ali videcemo u januaru.
Arjen Roben-Sok vest za Liverpul! Brendan Rodzers sprema ponudu za Robena a veliku sumu bi mogao da ponudi ako bi prodao Suareza, a i ako se vlasnici opamete i odrese kesu za Robena i zadrze Suareza....
ZNAČI PLAČ
Last edited by AmiĐa_Idriz on 03/12/2013 15:54, edited 1 time in total.
Ako Liverpool i ManU budu u pet bodova na kraju sezone ja sam zadovoljan.
Pa razlika je bila 25 bodova prije samo par godina, dakle srezati tu razliku toliko je dobar posao.
vaučer wrote:Ako Liverpool i ManU budu u pet bodova na kraju sezone ja sam zadovoljan.
Pa razlika je bila 25 bodova prije samo par godina, dakle srezati tu razliku toliko je dobar posao.
Tako ce mozda i biti.
E sad, to rezanje se moze protumaciti na vise nacina ove sezone.
Il ce Liverpool uspjeti odrzati dobar tempo il ce United nastaviti sa prosipanjem bodova.Il se mozda stvari preokrenu.
Bum videli...
I vjerovatno 10-15 bacenih miliona Pa oca mu jebem i igraca dovedite nekog ko je dobar igrac vise sezona a ne nekog ko jednom bljesne ili nekog za koga OCEKUJU da bljesne
već ih vidim kako kupuju ovog ingsa, malog incea i onog hughesa i kako krše jedno 30 miliona funti, a onda zbog ogromne konkurencije u timu, na posudbe pošalju aspasa, alberta i allena koji su koštali oko 30 miliona funti
Majku mu jebem eno Arsene Wenger dao 50 miliona za igraca i skonto da je napravio pravu stvar i sad mu ne pada na pamet da dovede nekog jeftinog Ja sam rekao ako mu se osladi 50 miliona ce biti nista koliko ce ubuduce davati
The Reds' team in full is: Mignolet, Flanagan, Agger, Skrtel, Johnson, Allen, Gerrard, Henderson, Sterling, Coutinho, Suarez.
Svidja mi se ova ideja .. Zasto izbacivati igraca koji zabija .. Nije bitno sto zabija sebi .. Mozda ce sljedecu zabiti protivniku bitno je da trese mrezu