Bakir1 wrote:Bio je Audi i otisao brzinom svjetlosti...
To koliko sta vrijedi macku o rep mozes okacit pitanje je samo koliko ces na kamari dobiti...
Potezati pitanje sto ce nekome kija je pomalo neozbiljno i balkaloidno jel 60 milja nov Passat jes ko i tvoj desetak godina star CLS ali sto tu stati jel to vec dovoljna lova za 360 modenu jest koja je bolji auto od cls-a?
Moze se to razvuci u nedogled pitanje je samo ko sta voli i za sta kes IMA....
To sto ti na gume mozes baciti godisnje kao neko na registraciju gorivo gume i odrzavanje i da se navoza, je tvoj cejf koji ti niko ne moze osporiti...
Meni beskurac 75 ili 175 ili 275 KS jebat ga o cemu cu manje misliti i sto ce se manje kvariti i u konacnici kostati, jerbo bolje je sa kijom odvesti dijete negdje nego u poluraspadnutom grobu za cvaju bacati cvil pred sponzorusama.
Nista licno

Polahko, dobit cu ja na ovom autu duplo vise para nego sto mu je trenutna vrijednost na trzistu. Niko nije pitao sto ce nekome kia, nego cisto moje misljenje da je to bacanje para. kia ko kia nikada nece biti marka koja drzi cijenu kao sto rade proizvodjaci iz samog vrha, nit moze ponuditi ili parirati s istima. ko je rekao da stajemo, ide sljedece godine panamera ili novi cls63
ja auta uzimam za sebe, za svoj cejf, a ne da bi bacaio cvilu pred ribama..

ali i to radim s koliko toliko mozga.. uzmem auto sad koje vrijedi cca 60, za 2 god vrijedi 30.. nidje veze