nisam donedavno pogledao ovaj uradak Jim Sheridana, skoro je ovdje spomenut njegov The Field (1990), naravno preporuka i za ostale Sheridanove filmove (sem jednog)...
film za one kojima je čaša do pola puna

Moderator: _BataZiv_0809

prelijep film.<3horion_bosona wrote:In America (2002) | Trailer HQ
nisam donedavno pogledao ovaj uradak Jim Sheridana, skoro je ovdje spomenut njegov The Field (1990), naravno preporuka i za ostale Sheridanove filmove (sem jednog)...
film za one kojima je čaša do pola puna...
Jesi sigurna da si gledala bas taj film?Zovem se Zelena wrote:Gledala ga ima, pola godine čini mi se... I ne sjećam se ama baš ni jedne scene iz filmaČak i zaspala
Možda pogledam ponovo pa da vidim da li je do filma ili do mene, jer je meni ubjedljivo jedan od dosadnijih koji sam gledala.

vinnie_jones wrote:
http://www.imdb.com/title/tt0419677/
inače volim osvetnički motiv u filmovima a i više mi se svidio od autobiografskog This is England (preporuka i za njega).
Preporuka i od mene, super film!horion_bosona wrote:In America (2002) | Trailer HQ
film za one kojima je čaša do pola puna...

Gdje si uspio ovaj da odgledas? Ja ga trazim vec duze vrijemedeyan wrote:
Evo ga...to je to ! Posle tacno 14 godina, nesto sto me je radilo i uradilo kao svojevremeno Fincher-ov "The Game" ali ovo ide i lestvicu vise jer je Pedro ipak malo bolji majstor. Uzivao sam u prici imajuci osecaj da hodam kroz istu, otvarajuci vrata po vrata i otkrivajuci detalj po detalj koji vodi do finalne istine. Vidi se da nista nije prepusteno slucaju i da je svaka sitnica pomno iskontrolisana od strane rezisera. Svaka scena, fotografija, boja, osvetljenje bejase pravo uzivanje. Pedro Almodovare ti si nevidjena kraljina a ja idem direktno u tvoj fan klub !
Black swan wrote:jel ko gledao loodilo
the woman
tople preporuke![]()
totalni neredne zna se ko pije ko plaća
Ti preporucujes film koji te je razocarao?clarKKent wrote:ocekivao sam da ce grand finali biti najbolji dio do sad...
razocarao sam se![]()
al eto, preporuka ide, mozda se nekome svidi
Čuj tochakany wrote:i iznenadili biste se kako i evropski filmovi mogu biti dobri, a ne samo ono što dolazi iz Amerike.
zasto ne? mnogima je odlican, meni bas i nijealcho wrote:Ti preporucujes film koji te je razocarao?clarKKent wrote:ocekivao sam da ce grand finali biti najbolji dio do sad...
razocarao sam se![]()
al eto, preporuka ide, mozda se nekome svidi
![]()
![]()
Budi strpljiva!Strpljiva wrote:K'o što gledam, zaspat ću pred taj kraj.
Pa to će me i uspavatiNeyDan wrote:Budi strpljiva!Strpljiva wrote:K'o što gledam, zaspat ću pred taj kraj.
Nadam se da ti se svidio i da si uspjela pregledati do kraja.Strpljiva wrote:Pa to će me i uspavatiNeyDan wrote:Budi strpljiva!Strpljiva wrote:K'o što gledam, zaspat ću pred taj kraj.Nego, jako visoka ocjena na IMDb. Vala će i kafa pasti, da odgledam do kraja.