@quoter,quoter wrote:Sta se desava? Na Soukbunaru nestalo signala
Zamolit ćemo za samo malo strpljenja. Kolege su obaviještene.
Moderator: Benq
@quoter,quoter wrote:Sta se desava? Na Soukbunaru nestalo signala
Pogle premium tv paket od 9.90KM/4×.××KM... nejma uopste ni box ni modula, znaci, uceras coax cabl i uzvaj, jerbo sve imadeado81 wrote:Misliš dali će se moći gledati putem modula ako budeš imao paket koji sadrži taj kanal?NediM17 wrote:Hajde da opet ponovim pitanje, da malo preformulisem.Telemach wrote: @NediM17,
Kao što je navedeno, kanal je SK 4K je omogućen promotivno do kraja godine. U slučaju izmjena, bit ćete obaviješteni.
Da li ce SK 4K nakon nove godine postati ekskluziva za EON Smart BOX, ili ce se moci gledati i putem modula ko bude zelio?
Ja ne kuzim ovaj eon box, ja to sve vec imam na TVBenq wrote:@crnivrag... crkni
Uskoro više informacija i detaljni odgovori na sva vaša pitanja u vezi box-a.Bobi wrote: Ja ne kuzim ovaj eon box, ja to sve vec imam na TV?
EON LIGHT DUOTelemach wrote:@Kralj Tvrtko I,Kralj Tvrtko I. wrote:Tolika frka oko jednog kanala...na 4k.
A to što su pakete složili tako da moraš uzeti najjači da bi imao normalan paket to zaboravljamo lagano....
Ja sam uvijek pratio sve novitete pa i po cijenu poskupljenja ali ovo sada je malo poskupo.
Da sa ovog trenutnog paketa ja "moram" npr preći na lošiji uz više para kako bi donekle popratio ovo sve...
U svakom paketu se dobija više: bogatiji TV i VOD sadržaj sadržaj, veće brzine interneta, EON okruženje ( u svim paketima je uključen EON multiscreen i EON smart TV app, svaki TV se uređajem pretvara u smart...
Ukoliko želite, možemo Vas pozvati i detaljnije prezentovati pogodnosti
Haj ziv bio, kod mene je Android TV, ne vidim svrhu uzimati taj eon box, šta ce micrnivrag wrote:Uskoro više informacija i detaljni odgovori na sva vaša pitanja u vezi box-a.Bobi wrote: Ja ne kuzim ovaj eon box, ja to sve vec imam na TV?
Trenutno nisam kući.
Rekli su da je iduce Premier liga, samo se ne zna kada... Pa ce na kraju biti F1, PL i La Liga u 4K.rolacity wrote:Ima li gdje pregled programa za SK4K? Šta ćemo do kraja godine moći gledati osim Formule ili El Clasica?
@Telemach, moze li i meni resetovanje PIN-a ? 1234 ne radi na EON web-u.Telemach wrote:
@Rugafet
Resetovali smo Vaš PIN kod na 1234, pokušajte ponovo unijeti isti.
Mislim da zavisi od toga kojom se tehnologijom rade prijenosi i kakav signal oni dobiju. Ako dobiju FHD, ne mogu oni od njega napraviti 4K.diablobih wrote:Rekli su da je iduce Premier liga, samo se ne zna kada... Pa ce na kraju biti F1, PL i La Liga u 4K.rolacity wrote:Ima li gdje pregled programa za SK4K? Šta ćemo do kraja godine moći gledati osim Formule ili El Clasica?
Hvala vam puno.Telemach wrote:Zdravo duffy_duck,
želimo Vam što brži oporavak. Vaš nalog smo takođe proslijedili na urgenciju.
Zahvaljujemo se na strpljenju
@Tiger 033Tiger 033 wrote:@TelemaŠe Jučer , danas cijeli dan nema neta a ni kanala...do kad?
@profesor71profesor71 wrote:@Telemach, moze li i meni resetovanje PIN-a ? 1234 ne radi na EON web-u.Telemach wrote:
@Rugafet
Jedva cekam da dodje i u moj domcrnivrag wrote:
@aida25aida25 wrote:Da li se moraju ponovo skenirat kanali da se nadje sk 4k? Koja je to frekvencija
kako šta dalje? pa ostaješ na svom paketu, naravno, jer ovo nikako ne ide u koristi svih onih koji imaju manji paket od premium-a. Ja da bih imao sve što sada plaćam 66 KM, moram uzeti eon 3 koji je 7-8 maraka skuplji...računica je vrlo jasna, a moraš biti, da nekažem šta, da nesjedneš na ovaj marketinški potez. Uz to samo novi korisnici imaju pravo na popust u prvih 12 mjesecisoul_eclipse wrote:Slicno sam htio napisati,sve potpisujemKralj Tvrtko I. wrote:Tolika frka oko jednog kanala...na 4k.
A to što su pakete složili tako da moraš uzeti najjači da bi imao normalan paket to zaboravljamo lagano....
Ja sam uvijek pratio sve novitete pa i po cijenu poskupljenja ali ovo sada je malo poskupo.
Da sa ovog trenutnog paketa ja "moram" npr preći na lošiji uz više para kako bi donekle popratio ovo sve...Sada upravo razmisljam sta dalje, cijene su katastrofalne
HvalaTelemach wrote:@profesor71profesor71 wrote:@Telemach, moze li i meni resetovanje PIN-a ? 1234 ne radi na EON web-u.Telemach wrote:
@Rugafet
Završeno, Vaš PIN kod je resetovan