Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
Telemach

#74076 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

aditon wrote:možda sam pogrešno shvatio, ali SK 4K se ne može pratiti putem pds risivera, pa makar i promotivno do kraja godine?
Zdravo aditon,
Telemach korisnici koji imaju D3 CAM module i UHD televizore mogu promotivno do kraja godine pratiti ove sadržaje.
Detaljnu obavijest možete pogledati na sljedećem linku:
https://telemach.ba/a33491/podrska/vije ... onudi.html
Rugafet

#74077 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Rugafet »

telemahe da kad si vec tu nesto mi nije jasno, hocu sad na eonu da gledam zadrugu od jucer medjutim trazi mi pin. Tako je sad. Dok prije dva dana nije bilo, ujutro upalim eon i gledam zadrugu od prethodnog dana bez problema.
Telemach

#74078 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

Hercegoviina wrote:Koji.je trenutno najjeftiniji paket koji sadrzava net I tv
Zdravo Hercegoviina,
Predlažemo da pogledate naše EON DUO pakete na sljedećem linku:
https://telemach.ba/n10355/EON-paketi/EON-DUO-paketi
Stojimo Vam na raspolaganju za sve dodatne informacije.
Telemach

#74079 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

Rugafet wrote:telemahe da kad si vec tu nesto mi nije jasno, hocu sad na eonu da gledam zadrugu od jucer medjutim trazi mi pin. Tako je sad. Dok prije dva dana nije bilo, ujutro upalim eon i gledam zadrugu od prethodnog dana bez problema.
Zdravo Rugafet,
sada je potrebno da unesete PIN 1234 kod kako biste pratili navedeni sadržaj. :thumbup:
aditon

#74080 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by aditon »

.
Last edited by aditon on 22/10/2018 09:40, edited 1 time in total.
heat
Grijem se na: Ljubav
Vozim: ABCD

#74081 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by heat »

heat wrote:
Telemach wrote:.
@TelemachE

Trenutno koristimo Trio Grande paket (CISCO 4682 V2) + renta naprednog prijemnika (PDS2100) + Arena Sport SD,Cinestar TV Premiere HD..
Ugovor istice sljedeci mjesec (novembar 2018.god.) 601121431.

Sta mozete ponuditi GRATIS :D za potpis novog tj produzenje ugovora na 24 mjeseca ? Npr. GRATIS prijemnik PDS2100 :D

Lijep pozdrav
:?
Rugafet

#74082 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Rugafet »

Telemach wrote:
Rugafet wrote:telemahe da kad si vec tu nesto mi nije jasno, hocu sad na eonu da gledam zadrugu od jucer medjutim trazi mi pin. Tako je sad. Dok prije dva dana nije bilo, ujutro upalim eon i gledam zadrugu od prethodnog dana bez problema.
Zdravo Rugafet,
sada je potrebno da unesete PIN 1234 kod kako biste pratili navedeni sadržaj. :thumbup:
Zdravo, probao sam medjutim izbacuje mi ovo

Image
panda7

#74083 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by panda7 »

rizibizi wrote:Samo da pohvalim ovaj Cinestar OD pravo osvjezenje u moru ovih OD usluga, nasao sam bar 5-6 filmova koje bi se dalo ponovo pogledati, a da ne mora raditi torrent, kodi i trazenje prevoda. E da jos bih da napomene @Telemach da me do dana danasnjeg (tehnicki noci nocasnje) :D niko nije kontaktirao za potpisivanje novog ugovora, a dva puta sam vas zvao ko da ste vi meni klijent a ne ja vama. De to da sarnem pa da nastavimo dalje u ljubavi i veselju na novoj platformi.
Ako je HBO OD i Pickbox ukljucen u pretplatu a Cinestar OD nije, kako i po kojoj cijeni ga ukljuciti?
Benq

#74084 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Benq »

panda7 wrote: Ako je HBO OD i Pickbox ukljucen u pretplatu a Cinestar OD nije, kako i po kojoj cijeni ga ukljuciti?
Pretplatom na paket Cinestar Premiere HD dobijes Cinestar OD servis.
panda7

#74085 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by panda7 »

Benq wrote:
panda7 wrote: Ako je HBO OD i Pickbox ukljucen u pretplatu a Cinestar OD nije, kako i po kojoj cijeni ga ukljuciti?
Vec mi je Cinestar Premiere HD paket u pretplati, ali Cinestar OD nije aktivan a dobro bi doslo zbog npr. francuskih filmova npr da se ne patim sa trazenjem linkova i stimanjem prevoda. Mozda tehnicko pitanje za Telemach podrsku da se njima javim ili nekome ovdje?
Benq

#74086 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Benq »

panda7 wrote: Vec mi je Cinestar Premiere HD paket u pretplati, ali Cinestar OD nije aktivan a dobro bi doslo zbog npr. francuskih filmova npr da se ne patim sa trazenjem linkova i stimanjem prevoda. Mozda tehnicko pitanje za Telemach podrsku da se njima javim ili nekome ovdje?
Kod mene Cinestar OD radi putem resivera, ali ne i preko EON-a (web verzija).

Ako ti ne radi ni na jedan nacin, onda bi najbolje bilo da posaljes PP ili da pozoves 1360 pa da ti osvjeze usluge.
NediM17

#74087 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by NediM17 »

crnivrag wrote:
NediM17 wrote:
Ti to ne znas, nego pretpostavljas, a pretpostavka je majka zajeba.

Obzirom da je to njihov kanal, vjerujem da ce ga gurnuti mozda vec u Start paket, eventualno Osnovni, pa ko ima tehnicku mogucnost neka gleda, ko nema, sta da se radi.

Do bola bi supacki bilo da to bude neka ekskluziva za EON Box kad postoji tehnicka mogucnost da se gleda bez boxa, putem 4K televizora i modula.
Pogledaj na site-u, nema ga među kanalima pod programskom shemom, ali se zato nalazi kao dodatna opcija navedena u EON Full i Premium paketima.
Nagadjas, nagadjas. Nikakvog smisla nema da bude ekskluziva za EON Smart BOX kada postoji tehnicka mogucnost gledanja putem 4K TV-a i modula.

Zivi bili pa vidjeli.
panda7

#74088 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by panda7 »

Benq wrote:
panda7 wrote: Vec mi je Cinestar Premiere HD paket u pretplati, ali Cinestar OD nije aktivan a dobro bi doslo zbog npr. francuskih filmova npr da se ne patim sa trazenjem linkova i stimanjem prevoda. Mozda tehnicko pitanje za Telemach podrsku da se njima javim ili nekome ovdje?
Kod mene Cinestar OD radi putem resivera, ali ne i preko EON-a (web verzija).

Ako ti ne radi ni na jedan nacin, onda bi najbolje bilo da posaljes PP ili da pozoves 1360 pa da ti osvjeze usluge.
Moguce da je to, provjerim veceras risiver jer ovo nece Cinestar OD preko EON Shield TV app ali opet je cudno jer HBO OD i Pickbox rade bez greske a EON i risiver nebo i zemlja, ne mogu se vratiti na risiver.
Telemach

#74089 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

Rugafet wrote:
Telemach wrote:
Zdravo Rugafet,
Zdravo, probao sam medjutim izbacuje mi ovo

Image
@Rugafet
Resetovali smo Vaš PIN kod na 1234, pokušajte ponovo unijeti isti.
agent_zero

#74090 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by agent_zero »

Gledao sam malo sinoć sk 4k... po meni ono još nije blizu 4k kvalitete, više je kao neki čisti full hd (1080p).
Rugafet

#74091 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Rugafet »

@Telemach, radi sad. Hvala velika :thumbup:
Telemach

#74092 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

heat wrote:
heat wrote:
Telemach wrote:.
@TelemachE

Trenutno koristimo Trio Grande paket (CISCO 4682 V2) + renta naprednog prijemnika (PDS2100) + Arena Sport SD,Cinestar TV Premiere HD..
Ugovor istice sljedeci mjesec (novembar 2018.god.) 601121431.

Sta mozete ponuditi GRATIS :D za potpis novog tj produzenje ugovora na 24 mjeseca ? Npr. GRATIS prijemnik PDS2100 :D

Lijep pozdrav
:?
Zdravo heat,
izvinjavamo se što ranije nismo odgovorili na Vaš post.
Javite nam se u pp sa podacima, kolege će Vas pozvati i pronaći najbolju opciju iz naše nove EON ponude za Vas.
Telemach

#74093 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

Benq wrote:
@panda7
Kao što je @Benq napisao, Cinestar OD usluga je sastavno dio Cinestar Premiere HD paketa.
Stojimo Vam na raspolaganju za sve dodatne informacije.
heat
Grijem se na: Ljubav
Vozim: ABCD

#74094 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by heat »

Telemach wrote: Zdravo heat,
Javite nam se u pp sa podacima, kolege će Vas pozvati i pronaći najbolju opciju iz naše nove EON ponude za Vas.
Poslao. Hvala :)
Telemach

#74095 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

Rugafet wrote:@Telemach, radi sad. Hvala velika :thumbup:
@Rugafet
Uživajte :thumbup: :thumbup:
error codes

#74096 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by error codes »

tm

moze li pink bh u analognu :thumbup:
Telemach

#74097 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

NediM17 wrote:
crnivrag wrote:
NediM17 wrote:
Ti to ne znas, nego pretpostavljas, a pretpostavka je majka zajeba.

Obzirom da je to njihov kanal, vjerujem da ce ga gurnuti mozda vec u Start paket, eventualno Osnovni, pa ko ima tehnicku mogucnost neka gleda, ko nema, sta da se radi.

Do bola bi supacki bilo da to bude neka ekskluziva za EON Box kad postoji tehnicka mogucnost da se gleda bez boxa, putem 4K televizora i modula.
Pogledaj na site-u, nema ga među kanalima pod programskom shemom, ali se zato nalazi kao dodatna opcija navedena u EON Full i Premium paketima.
Nagadjas, nagadjas. Nikakvog smisla nema da bude ekskluziva za EON Smart BOX kada postoji tehnicka mogucnost gledanja putem 4K TV-a i modula.

Zivi bili pa vidjeli.
@NediM17
Telemach korisnici koji imaju D3 CAM module i UHD televizore mogu promotivno do kraja godine pratiti ove sadržaje.
Detaljnije na sljedećem linku:
https://telemach.ba/a33491/podrska/vije ... onudi.html
Telemach

#74098 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

error codes wrote:tm

moze li pink bh u analognu :thumbup:
@error codes
Korisnici će biti obaviješteni ukoliko dođe do izmjene programske sheme.
Zahvaljujemo se na razumijevanju.
Telemach

#74099 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

heat wrote:
Telemach wrote: Zdravo heat,
Poslao. Hvala :)
:thumbup: :thumbup:
Kralj Tvrtko I.

#74100 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Kralj Tvrtko I. »

Tolika frka oko jednog kanala...na 4k.
A to što su pakete složili tako da moraš uzeti najjači da bi imao normalan paket to zaboravljamo lagano....
Ja sam uvijek pratio sve novitete pa i po cijenu poskupljenja ali ovo sada je malo poskupo.
Da sa ovog trenutnog paketa ja "moram" npr preći na lošiji uz više para kako bi donekle popratio ovo sve...
Locked