Svaka Vama cast sto se tice struke. Hvala na pristojnom odgovoru. Ja takodje nisam imala namjeru da Vas uvrijedim. Ako jesam, ja se duboko izvinjavam.
Samo sam reagovala na vas poziv ljudima da blokiraju i kucaju na vrata "elite" . Da li znate kolike su place clanova Vlade KS? Da li znate da ova Vlada ne moze dati nalog niti tuzilastvu niti policiji da intervenise, da bi vozila izasla iz kruga Grasa? Moze samo da napise zahtjev tuzilastvu da da nalog policiji da intervenise /sto je i ucinila/. Ako oni odluce da nema elemenata za intervenciju, Vlada nema pravo da utice na njih. Meni to nema logike, ali tako je.
Sarajevo bas i nije tako mali grad, da se svi izmedju sebe poznaju.
dresdener78 wrote:pa sam imao dug razgovor sa gradskim političarom odgovornim za javni saobraćaj i diskusija je bila zanimljiva - donio sam mu hrpu informacija na ovu temu jer on je jedva znao da autobus koristi dizel i ne benzin i da trolejbus koristi istosmjernu struju. Znam da oni na kraju rade to što oni žele ali moraju znati da čovjek kojem vladaju nije apatičan.
Ne znam ko je taj politicar, ali G. Bubica sigurno nije, jer covjek koji je skoro citav radni vijek proveo uz raznu mehanizaciju na terenu od Sarajeva do Kenije, zna koje se gorivo za sta trosi.
Kantonalni Budzet nije prazan, jer Kanton funkcionise.
Ugodan dan Vam zelim