BSn wrote:PalaSa Marsa wrote:![]()
![]()
Sta bi trebali mi Bosanci kad stanu o nama vicevi sijevat'.![]()
![]()
a tek plavuse, crnogorci, policajci...
Marija Šerifović bi sa dve tone dinamita došla...
Moderator: Chloe
BSn wrote:PalaSa Marsa wrote:![]()
![]()
Sta bi trebali mi Bosanci kad stanu o nama vicevi sijevat'.![]()
![]()
a tek plavuse, crnogorci, policajci...
Zbog viceva tipa:PalaSa Marsa wrote:Sad ja, posto slabo kontam, pitam sto ce joj to toliko?
Ridjobrki wrote:Zbog viceva tipa:PalaSa Marsa wrote:Sad ja, posto slabo kontam, pitam sto ce joj to toliko?
Vode ljubav Marija Šerifović i Saša Matić i u po frke kaže njoj Saša:
- A da ti ipak staviš kesu na glavu?![]()
![]()
![]()
Plavuša na svijetu je stotine miliona, Roma ima milione, Bosanaca je 5-10 miliona tako da je "per capita" najviše viceva o Mariji Šerifović i ona bi imala najviše razloga da bude što bi naš narod u Engleskoj rekao pissed off.
Znas onaj vic drugCorto Maltese wrote:S obzirom na broj "viceva" koji su posvećeni pripadnicima romskog naroda, predlažem administratoru da temu preimenuje u "Rasizam dana!" ili nešto slično
Hehehehehe ... od kad slobu nismo uzeli na tapetBSn wrote:ode milosevic doktoru, a posto je vec bio duze bolestan, kaze on njemu: "doktore, ja znam da cu umreti, samo zelim da znam tacno kada".
kaze njemu doktor "umret cete na jedan veliki albanski praznik".
"pa dobro doktore, al' koji tacno dan - koji praznik?"
"nema veze, kad godi ti da umres biti ce veliki albanski praznik".
To je odgovor sa BEHATE BEBE i vrlo je inteligentan za djecicu od 5 godina ... zato ne petlja plavuse u ovopape wrote:Pitaju plavušu koliko ima godina. ... - Ma ne znam, to se stalno mijenja! ....
Postoji direktna veza između incestuoznih viceva o ciganima i prisiljavanja romske djece da cupkaju na raskrsnicama, i plesa 4-godišnjih curica pod šatrama u Dragačevu, i...atko wrote:Znas onaj vic drugCorto Maltese wrote:S obzirom na broj "viceva" koji su posvećeni pripadnicima romskog naroda, predlažem administratoru da temu preimenuje u "Rasizam dana!" ili nešto slično
Nismo mi rasisti oni su crni![]()
rilaks men ... to je samo crni humor ... nece nikom zlo nanjeti ... za razliku od prisiljavanja romske djecice da cupkaju i na -20 i na +40 po raskrsnicama itd itd ...
pa i diskriminaciji glupih Bosanaca u Sloveniji npr. i viceva... al to nije tema ove emisije. prijavi post(ove) ako ti to toliko smeta, ako ne onda prestani sa off topicom...Corto Maltese wrote:
Postoji direktna veza između incestuoznih viceva o ciganima i prisiljavanja romske djece da cupkaju na raskrsnicama, i plesa 4-godišnjih curica po šatrama u Dragačevu, i...
Kazu slovenci dosta vise viceva o Muji i Sulji daj jedna nas domaci !Chmoljo wrote:pa i diskriminaciji glupih Bosanaca u Sloveniji npr. i viceva... al to nije tema ove emisije. prijavi post(ove) ako ti to toliko smeta, ako ne onda prestani sa off topicom...Corto Maltese wrote:
Postoji direktna veza između incestuoznih viceva o ciganima i prisiljavanja romske djece da cupkaju na raskrsnicama, i plesa 4-godišnjih curica po šatrama u Dragačevu, i...
atko wrote:Kazu slovenci dosta vise viceva o Muji i Sulji daj jedna nas domaci !Chmoljo wrote:pa i diskriminaciji glupih Bosanaca u Sloveniji npr. i viceva... al to nije tema ove emisije. prijavi post(ove) ako ti to toliko smeta, ako ne onda prestani sa off topicom...Corto Maltese wrote:
Bili Suljcek i Mujcek ...
Hehehehe i reci da su plavuse diskrimirane, i u busu joj ustaju i jos dobije kontinent.pape wrote:Ulazi plavusa u pun autobus i policajac joj ustupi mjesto.
Oh! Hvala, ... pravi ste Menadjer.
Molim lijepo i hvala na Kontinentu. ....![]()
![]()
PS, .... posto na forumu nema plavusa, .... necu vise pricati viceve o njima, ...
punk's not dead wrote:Kako se zove djevojka koja traži nanu?
DŽENANA