zasluzena pobjeda reala, nema sta. ali vala tekma je bila izjednacena. i realno penal za real je bio s obzirom na sve okolnosti

ronaldo gurnuo loptu i ciljano isao na penal a pikica nasjeo i jbg... raja spominju situacije u kojima se mogao koji penal svirati i za barcu i to sve stoji jer je fkt mogao u par navrata svirati penal a nije , bas kao sto je mogao i da ne svira penal za real. ali raja koja gotivi real ne konta to da bi tekma poprimila novi tok da je barci sviran penal za 1 1 i tu bi bila druga prica tako da je po meni sudija direktno uticao na tok tekme. i iskreno draza mi je tika taka od onog nabijanja lopte pa dok ne prodje... onako sada debili igraju sokera.... nabijaj dok ne prodje... a hvala bogu ekipi koja ima onako brze igrace mora proci par puta protiv ekipe kojoj su i stoperi ofanzivno orijentisani

i jedan gol iz prekida i to je to... imala je i barca svojih prilika al jbg... mislim da je real imao samo vise srece i spretnosti s obzirom da je bilo penal,nabij loptu sretno dodji do gola nakon odbice i prekid... ali u svakom slucaju zasluzena pobjeda reala s oobzirom da je rezultat ono sto se na kraju gleda i nista vise.. odbrana je ove sezone prelosa i primaju gol minimalno u skoro svakoj tekmi i ne vidim nacin kako bi uz onakvu svoju igru mogli popraviti odbranu jer igraju preofanzivno i samim time ostavljaju ogroman prostor za ekipe koje imaju igrace za kontre a real je u tome vjerovatno najbolja ekipa na svijetu... uz to i bez trenera protiv speshl fajva se realno ne moze ni u snovima... iskreno ovo je manja kriza zadnje 2 sedmice ali nista pretjerano... smijesno mi je kada neko spominje kraj barcine ere a ljudi haraju i dalje... odigrala ekipa 2 tekme drugacije nego sto su raja navikla tj losije i odmah omalovazavanje ko da je saobracajac u pitanju a ne barca

ja uz ovo forsiranjje villanove i bezicnog treniranja ne vidim barcu da prolazi milana jer ce im milan zabiti gol na nou campu 90% i tu je kraj barce... jednu kontru ce istrcati i eto ga... i fol messi sad kanta jer u kupu i ligi prvaka u 3 tekme nije zabio gol

a to sto je zabio 15 tekmi u ligi zaredom to je nista

sve u svemu i uz losiju igru barce opet real nije po meni nesto odigrao posebno bolje od barce s obzirom da im se vecina igre svodila na nabijanje i sprintanje ... nadam se dobroj tekmi u madridu i da ce se barca malo konsolidovati s obzirom da ce nesto protiv milana moci samo ako se dohavizaju sada protiv reala a to cemo tek da vidimo...
jos jednom cestitke navijacima reala na zasluzenoj pobjedi