Milorad Dodik ALL ABOUT
- vee-jay
#7401 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Radamanovic 
- Bosnolog
#7402 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Nista novo laprdanje je narucio Beograd planski povodom sudskog spora sa Kosovom kojeg je ozaloscena Srbija pokrenula po pitanju kosovske neovisnosti a cija presuda je neobavezujuca,...ona ce im svakako posluziti kako bi dalje mogli ucjenjivati BiH i MZ ,bez obzira kakav got izhod bude iste,......Ženski Dr.Med wrote:loooooooool znaci radmanovic glavonja i dodica traze referendum..... znaci 1+2=3 uj.... birokratija je to
haj vise kada ce ti referendumi....... pa da i ja izletim
ja mislim da radmanovic imanesto sa dodijem ..... sve mi je sumljivo
/Ta miroljubiva i demokratska Srbija kako javno izjavi i osta ziv u uvodnom izlaganju optuznice kako Jeremija izjavi na njima znani nacin,po uzoru i instrukcijama oca nacija Zlobice Cosica laganje je patriotizam i u njemu je spas:lol:
Stoga ovo naruceno trabunjanje Radojka je u stvari dreka koju trazi Tadic kako bi da prepadne Svet i da vide sta ce da se desiti u BiH, to jest novi referendum u genocidnoj ,ako ne dobiju podrsku kakvu zele velikosrbi po pitanju spora,citaj Radojka izmedu redova.
Referendum je ilegalni ili jednostrana secesija genociteta=Bosanska Oluja i Traktorijada pracena naglim skokom nekretnina u sanjanoj zemlji za koju Radojko radi u predsjednistu BiH a svo vrijeme biva placen novcem nasih poreskih obveznika,....Smao napred Radojko nastavite na dobrom ste putu pa da vam se zelje ostvare a i ova agonija koju ste zapoceli napokon zavrsi ,.....
- Zmijuga loma
#7403 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Nema sa Dodom zajebancije. Jos malo cemo ovakve table gledati:

-
Abacija
#7404 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Dovoljno je da samo jedan nesrbin glasa protiv i propade im referendum.
-
keep it real
#7405 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
pustopoljina wrote:
-ti izgleda jedno 15 godina nisi bio u hrvatskoj? istra (a i zagreb)su puni srba,a koliko u njoj bosanaca ima-je nepotrebno govoriti. tvoji nepostojeci srbi takodjer posjeduju bruku nekretnina na potezu porec-opatija.
-definicije su ti nigdje veze. rat protivnika? iskoristavanje saveznika? ti jednostavno mrzis hrvate i ides na ono nidje veze: "ovi su posteni otvoreni protivnici,a oni hinje" najobicniji klise. srbe njihova krvolocnost i sirovost ne cini boljim protivnicima, niti respekta vrijednim.
-sorry junace,ali kukaju na sav glas. ako nije krajina,jeste kosovo-nema vecih mucenika na kugli zemaljskoj. samo kad su njihova zlodjela u pitanju-totalna amnezija.
-pjesnik hoce da kaze da je porodica moje mame porijeklom iz RSa, s obzirom da rs ima samo jedan grad-BL,tesko je ne biti iz selendre. e pa iz te selendre zvane bosanski novi su protjerani,a kuce im spaljene, dvojica jedva razmijenjeni iz zatvora. a ti glumis amneziju? mozda su bili u svedskoj prije? pa im se svidjelo?
dBd ti se sve desilo sto i njima, a neki idiot konstatirao kako im se vjerovatno svidjelo.
a tebi ponavljam: '93 nisu na svim podrucjima hrvati i bosanci ratovali.
te '93 su kod nas HVO i ABiH ,kao i u cijelom '92-'95 periodu branili moj grad zajedno od tvojih veliko-mucenika.
pridajes srbima neke herojske osobine,tvoj svijet je crno-bijel dok drugima spocitujes mrznju...koristis argument da si mijesan kako bi kao dobio na tezini...da mi nisu poznati slucajevi gdje osoba u vezi sa srbima biva potpuno odrodjena od svog naroda i svojih obicaja-pa i pokrstena-mozda bi ti taj argument i bio necemu.
uostalom-tvoje mucenike ne bi ni puskom sprijecio da se ne docepaju hrvatskog pasosa,taman im pradeda bio tamo rodjen (evo sad se ukidaju vize-pa mozete ponovo prezirati hrvate i hrvatsku i vratiti dostojanstvo).
jesam bio u hrvatskoj i iskreno ti mogu reci da je ustasluk ziv i zdrav . ono sto je porazavajuce jeste da na ulici mozes vidjeti klince sa ustaskim simbolima na majicama a hrvatska bi u eu .
definicije ? kako bi ti opisao zabijanje noza u ledja savezniku ?
srpska krvolocnost je sirok pojam , ne osporavam da je bilo zlocina koje su pocinili monstrumi iz reda srpskog naroda . ali ako cemo gledati po brojevima srbi su pocinili najmanje zlocina u periodu izmedju 1900 i 2000 godine , pogodi iz kojeg naroda poticu najveci krlovocni i sirovi zlocinci ?
vidis i ja mogu koristiti prljave trikove , cinjenica je da su hrvati u bih (vecina) sa punom podrskom hrvatskog politickog vrha ukljucujuci mesica napali vecinsku bosnjacku abih 93 ako imas izvore da potvrdis suprotno molim te postuj ih da svi nesto naucimo .
ne glumim amneziju i zao mi je patnje tvoje obitelji .
moji krajisnici jesu uvijek bili junaci i uvijek ce biti , prelistaj malo povijest pogotovo ww2 pa mi pricaj nesto o hrabrosti . po mom misljenju vecina stanovnika balkana su kukavice jer se boje dignuti glas protiv onih koji ih vode u propast .
nema potrebe da koristim moje porijeklo kao argument , iskljucivo ga koristim da dobijem objektivniju sliku . hrvati u mojoj familiji su umjereni i politicki lijevo orijentisani ali nikad od njih nisam cuo da je ono sto je hrvatska uradila srbima u periodu od 1900 - 2000 godine najveci genocid u povjesti balkanskih zemalja . sto se tice druge strane svi su za to da se mladic strijelja u sred srebrenice i iskreno im je zao sto se to desilo . duboko su razocarani beogradovim dopustanjem da se kalja partizanska borba protiv fasista pogotovo kad su u pitanju ljoticevci i nedicevci . to dozivljavaju kao samar svim partizanima i zrtvama iz srpskog naroda .
ovo sto se tice pasosa nema veze sa mozgom , licno ne znam ni jednog srbina krajisnika (bh krajina) koji ima hrv pasos . cuo sam da izbjeglice iz hrv (knin i okolina) uzimaju pasose , s obzirom da su rodjeni tamo i proveli su tamo vise vremena nego bih hrvati sa putovnicama taj potez mi je sasvim logican . medju hrvatima postoje oni koji bi zeljeli da srbi porijeklom sa prostora danasnje hrv nemaju nista sa hrv i da prepuste svoja vjekovna ognjista i zemlju hrvatima , jesi li ti jedan od tih ?
bas me interesuju tvoje tvrdnje o velikom broju srba u zagrebu i istri , jos vise me interesuju tvrdnje da "posjeduju bruku nekretnina na potezu porec-opatija" .
zamolio bih te da postujes linkove i potvrdis svoje teze .
malo crnog humora.
http://www.youtube.com/watch?v=2YVpJb2Wij8
"ja sam pola srbin i pola hrvat , ujutru kad ustanem hocu sam sebe da ubijem !
tebe cu ubiti bez problema !"
onima koji dobro razumiju engleski preporucujem gledanje citavog "wog boy" , film je pun provala .
- mO k3
#7406 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
hotjemo rafArandum........
dodo majstore cakije ti ne gine 
-
dallton
#7407 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
jesu dosadni ko raspored casova u skoli u kumrovcu...svake sedmice po referendum, nekad dva, sutra tri prekosutra cetri, gora trakavica nego marisol i ona serija esmeralda ... 
-
trofej
#7408 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Milorad Dodik i njegovi trabanti u Entitetu R.S.Odkada su došli na vlast non stop prijete s referendumom.Dajte više napravite taj referendum.Jer nemate boljih argumenata za pokriče svojih prljavih kriminalni radnji pred narodom.Prodali ste sve što je nešto vrijedilo strancima i sada ste pod hipotekom. Po vama bolje je biti podstanar nego vlasnik.
-
kv99
#7409 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Da su i prodali bilo bi super ali nisu vec su npr PLATILI "nepoznatim" osobama ( ni danas se ne zna ko su 3 osobe vlasnici vecine akcija u firmi jer se svi podaci o njima vode kao sluzbena tajna ) da preuzmu kontrolu nad rafinerijom i gdje je rafinerija danas u vecim dugovima nego sto je to bila prije privatizacijetrofej wrote:Milorad Dodik i njegovi trabanti u Entitetu R.S.Odkada su došli na vlast non stop prijete s referendumom.Dajte više napravite taj referendum.Jer nemate boljih argumenata za pokriče svojih prljavih kriminalni radnji pred narodom.Prodali ste sve što je nešto vrijedilo strancima i sada ste pod hipotekom. Po vama bolje je biti podstanar nego vlasnik.
- Socijalista
#7410 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Evo Tihi se osvrnuo na Covicem treci etnicitet
Pocela je zajednicka kampanja SDA, SNSD i HDZ uzivajte, sad ce se vidjeti koliko smo glupi/pametni. Katarina prati buduce dogadjaje 
-
detroit-mercy
#7411 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Najzalosnije od svega je sto Radmanovic misli da se on za nest stvarno pita. Njega je meni onako zao

- mO k3
#7412 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
joj radmanovic....detroit-mercy wrote:Najzalosnije od svega je sto Radmanovic misli da se on za nest stvarno pita. Njega je meni onako zao![]()
![]()
-
zavrzlama
#7413 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
velikosrbima nema nazad...sva velikosrpska infrstruktura je iz srbije prebacena u Banja Luku i BIH sbi su posljednje topovsko meso u nadi da se pomocu istih prosiri srbija na bilo koju republiku bivse SFRJ..svi potezi srpskih politicara u BIH su vec osmisljeni prije u srbiji i samo naredjeni da se sprovedu u BIH...srbiji je cilj da drzi BIH nestabilnom i da u situaciji "sto gore-to bolje" se desi neki tektonski poremecaj na svjetskoj sceni,gdje bi srbija sebe stavila u polozaj"Berlinskog Kongresa"...rat protiv BIH nikad nije prestao i nastavlja se na razne nacine...cim cujete ceste izjave srbijanskih zvanicnika kao je BIH i njena cjelovitost interes srbije,samo to okrenite naopacke i znat ce kako ce se srpski politicari u BIH odnositi prema BIH....trenutno Dodik prodaje svoju kozu i zeli je prodati sto skuplje,a ujedno i srbiji odgovara nestabilan balkan radi sopstvenih strateskih interesa...saga se nastavlja pa ko izdrzi....mi moramo drugi ne moraju...
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#7414 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Kakvi referendumi kakvi bakraĆi.....gori DoDiju goriiiiSindikati uprave, pravosuđa i policije RS-a odbacili planirano smanjenje plaća
10.12.2009. 16:08
Predstavnici sindikata uprave, pravosuđa i policije Republike Srpske danas su još jednom odlučno odbacili predložene izmjene zakona o plaćama te upozorili da ukoliko se ne odustane od smanjenja njihovih mjesečenih zarada za 10 odnosno tri posto iskoristit će sve vidove sindikalne borbe.
Također, najavili su i da će, ukoliko njihovi zahtjevi ne budu uvaženi, zatražiti i ocjenu ustavnosti o izmjenama i dopunama zakona o plaćama zaposlenih u ovim oblastima.
Predsjednik Sindikata uprave RS-a Tomislav Vrhovac kaže da su te predložene izmjene Zakona o plaćama odstupanje od principa koje je Vlada RS-a donijela prije dvije godine, po kojima su trebalo da se izjednače primanja u upravi RS-a s drugim budžetskim korisnicima.
„Mi izmjene zakona o plaćama ne prihvatamo i ukoliko do njih dođe povući ćemo saglasnost koju smo dali na zakone o plaćama i tražit ćemo njihovo ukidanje. Paralelno ćemo pokrenuti i pitanje ustavnosti zakona o plaćama", precizirao je Vrhovac na pres-konferenciji nakon sjednice ovih sindikata.
Ukoliko entitetska vlada ne prihvati njihove zahtjeve, upozorava da će biti iskorišteni svi vidovi sindikalne borbe, a o čemu će donijeti precizne odluke.
Mišljenja je i da je u javnosti stvarana netačna slika da su državni službenici pretplaćeni.
„To je urađeno kako bi se pripremio teren za smanjenje plaća državnih službenika za 10 posto, a što nije tačno", kaže predsjednik tog sindikata.
Odbacuje kao netačne i navode da ima „previše" državnih službenika i da oni nisu odgovorni", jer, kaže, zna se ko kotroliše državne službenike i prima ih u radni odnos, a to radi Vlada RS-a.
Predsjednik Sindikata pravosuđa Dragan Vuković ističe da su radnici u toj oblasti razočarani Vladom RS-a.
„Ukoliko Vlada ne prihvati ove naše zahtjeve tražit ćemo zaštitu ustavnosti i povlačenje potpisa na zakon o plaćama, a u krajnjem slučaju zakazat ćemo obustavu rada, odnosno štrajk kao krajnji oblik sindikalne borbe", upozorio je Vuković.
On navodi da je prosječna plaća radnika srednje stručne spreme u pravosuđu RS-a od 400 do 700 KM, tako da se oni ne bi našli ni u prosječnoj plati u RS-u.
„U sudovima imamo oko 10 do 15 zaposlenih, kao što je sekretar suda i šef računovodstva, koji prelaze taj iznos. Plaće u pravosuđu RS-a su izvikane i nisu velike", kaže Vuković.
Predsjednik Sindikata radnika unutrašnjih poslova u RS-u Duško Jandrić ponovio je da se od Vlade zahtijeva da radi na smanjenju javne potrošnje, a ne na plaćama policije.
„Neka Vlada iznađe druge izvore da bi udovoljila zahtjevima Međunarodnog monetarnog fonda", kazao je Jandrić.
Zahtijevamo od resornog ministra i drugih u Vladi RS-a da se razjasni novonastala situacija, jer su uvjereni da policiji u ovom trenutku ne treba smanjivati plaće, koje, kaže, i nisu velike.
Ukoliko sve to ne urodi plodom, regionalni povjerenici, članovi sindikata pokreću anketiranje članstva za sve moguće vidove sindikalne radikalnije borbe.
Budući da policija ne može stupiti u klasični štrajk, Jandić je kazao da postoji mogućnost protesta i drugi vidovi sindikalne borbe na koje će se odlučiti ukoliko se ne odustane od smanjenja plata u policiji.
- Bosnolog
#7415 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ovo se cuje klepet serpi po dnu bunara iz kojeg se vadi crna rezerva sa dna potrosene pljackoprivatizacije u koji sve manje kapa i prijeti da presusi a MMF neda novu kredu i ceka razvoj dogadaja to jest guranje Dode sa transporterima nakon smjene,kako je najavio sam Dodi,......Referendum je zabava za gladne,prevarene,i ponizene koje su sludivali sve ove godine.Na kraju im Dodi moze samo donijeti jos vecu nesrecu spasavajuci svoju golu kozu,hebeno je Dodiju kao da ima tvrdu stolicu pa ga ona muci,ne smije on na Dedinje u onu svoju vilu ,on prizeljkuje spanosnu smjenu Inzka da ima opravdanje za velikosrpski stab u Begisu da moze uzivati narodnom mukom kupljenu Vilu otkupio i da napokon dostojanstveno uziva u njoj.....pici wrote:Kakvi referendumi kakvi bakraĆi.....gori DoDiju goriiiiSindikati uprave, pravosuđa i policije RS-a odbacili planirano smanjenje plaća
10.12.2009. 16:08
Predstavnici sindikata uprave, pravosuđa i policije Republike Srpske danas su još jednom odlučno odbacili predložene izmjene zakona o plaćama te upozorili da ukoliko se ne odustane od smanjenja njihovih mjesečenih zarada za 10 odnosno tri posto iskoristit će sve vidove sindikalne borbe.
Također, najavili su i da će, ukoliko njihovi zahtjevi ne budu uvaženi, zatražiti i ocjenu ustavnosti o izmjenama i dopunama zakona o plaćama zaposlenih u ovim oblastima.
Predsjednik Sindikata uprave RS-a Tomislav Vrhovac kaže da su te predložene izmjene Zakona o plaćama odstupanje od principa koje je Vlada RS-a donijela prije dvije godine, po kojima su trebalo da se izjednače primanja u upravi RS-a s drugim budžetskim korisnicima.
„Mi izmjene zakona o plaćama ne prihvatamo i ukoliko do njih dođe povući ćemo saglasnost koju smo dali na zakone o plaćama i tražit ćemo njihovo ukidanje. Paralelno ćemo pokrenuti i pitanje ustavnosti zakona o plaćama", precizirao je Vrhovac na pres-konferenciji nakon sjednice ovih sindikata.
Ukoliko entitetska vlada ne prihvati njihove zahtjeve, upozorava da će biti iskorišteni svi vidovi sindikalne borbe, a o čemu će donijeti precizne odluke.
Mišljenja je i da je u javnosti stvarana netačna slika da su državni službenici pretplaćeni.
„To je urađeno kako bi se pripremio teren za smanjenje plaća državnih službenika za 10 posto, a što nije tačno", kaže predsjednik tog sindikata.
Odbacuje kao netačne i navode da ima „previše" državnih službenika i da oni nisu odgovorni", jer, kaže, zna se ko kotroliše državne službenike i prima ih u radni odnos, a to radi Vlada RS-a.
Predsjednik Sindikata pravosuđa Dragan Vuković ističe da su radnici u toj oblasti razočarani Vladom RS-a.
„Ukoliko Vlada ne prihvati ove naše zahtjeve tražit ćemo zaštitu ustavnosti i povlačenje potpisa na zakon o plaćama, a u krajnjem slučaju zakazat ćemo obustavu rada, odnosno štrajk kao krajnji oblik sindikalne borbe", upozorio je Vuković.
On navodi da je prosječna plaća radnika srednje stručne spreme u pravosuđu RS-a od 400 do 700 KM, tako da se oni ne bi našli ni u prosječnoj plati u RS-u.
„U sudovima imamo oko 10 do 15 zaposlenih, kao što je sekretar suda i šef računovodstva, koji prelaze taj iznos. Plaće u pravosuđu RS-a su izvikane i nisu velike", kaže Vuković.
Predsjednik Sindikata radnika unutrašnjih poslova u RS-u Duško Jandrić ponovio je da se od Vlade zahtijeva da radi na smanjenju javne potrošnje, a ne na plaćama policije.
„Neka Vlada iznađe druge izvore da bi udovoljila zahtjevima Međunarodnog monetarnog fonda", kazao je Jandrić.
Zahtijevamo od resornog ministra i drugih u Vladi RS-a da se razjasni novonastala situacija, jer su uvjereni da policiji u ovom trenutku ne treba smanjivati plaće, koje, kaže, i nisu velike.
Ukoliko sve to ne urodi plodom, regionalni povjerenici, članovi sindikata pokreću anketiranje članstva za sve moguće vidove sindikalne radikalnije borbe.
Budući da policija ne može stupiti u klasični štrajk, Jandić je kazao da postoji mogućnost protesta i drugi vidovi sindikalne borbe na koje će se odlučiti ukoliko se ne odustane od smanjenja plata u policiji....nema patriJotizma s praznim stomakom...eeeee RadmanoviČu i ti postade blefer žestoki al te razumijem ...kad SANU nešt naredi nema neĆu ...ode glava
![]()
- 1gorstak
#7416 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Pici, probaj istu vijest procitati ali s ovim u pozadini.
-
Ima Bosne_Bice Bosne
- Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.
#7417 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Svaki put kada Dodo najavi referendum ja otkopam, ocistim, pripremim....i cekam.
Kad ono nista....mucak.
Onda opet....konzerviraj, zakopavaj....
Pa, hebote, dokle vise
Dodijalo mi vise to otkopavanje i zakopavanje.

Kad ono nista....mucak.
Onda opet....konzerviraj, zakopavaj....
Pa, hebote, dokle vise
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
- Maraschino
#7419 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
zagazaga wrote:maah, pici šta će tamo
kakve su muzne krave velikog dometaFarmaland
U zaleđu Dodikovog porodičnog imanja u Gradiški nalazi se Farmaland, farma muznih krava velikog dometa. Farmaland je sjedište članova Elite Security, grupe nekadašnjih pripadnika vojnih i policijskih struktura RS-a, bliska Dodiku, navodi se u podacima međunarodnih i domaćih istražitelja.
Direktor Farmalanda Hrvoje Kapora izjavio je za CIN da su zaštitari prisutni kako bi “štitili farmu.” Na farmi se nalazi 2.700 krava.
On je apsolutno odbio mogućnost da je zaštitarska firma prisutna na ovoj lokaciji kako bi zaštitila Dodika, i takve navode je nazvao “neutemeljenim”.
Farmaland je dobila 3 miliona KM od Banke u januaru 2009. godine za kupovinu goveda i unaprjeđenje gazdinstva, navodi se u sažetku kreditnog zahtjeva koji je banka dostavila novinarima na uvid.
Banka je odbila dostaviti puni aplikacijski fajl novinarima CIN-a, uz objašnjenje da se radi o zaštićenim informacijama.
http://www.capital.ba/gdje-su-zavrsili- ... iz-irb-rs/
zastitar po glavi krave...
- Hame_
- Location: Srebrenik, Županija tuzlanska, HiB, Europa, Svjeverna strana Zemlje, Mjesec, Sunce,... odosmo u PM!
#7420 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ko stoji iza “Farmalanda”?
“Farmaland” iz Nove Topole je preduzeće nastalo privatizacijom dijela nekadašnjeg PIK-a “Mladen Stojanović”. Vlasnik “Farmalanda” je američka kompanija “Farmland LLC”. Kapacitetom od 4 700 grla stoke, jedna je od najvećih u Evropi. Posjeduje i fabriku za proizvodnju stočne hrane, nedavno izgrađeno automatizovano izmuzište kapaciteta 2600 krava dnevno, centar za sjemensku doradu, te stotine hektara zemlje pod koncesijom na kojoj proizvodi sirovinu za stočnu hranu.
Farmaland je dobila 3 miliona KM od IRB-a u januaru 2009. godine za kupovinu goveda i unapređenje gazdinstva.
Prema pisanju Centra za istraživačko novinarstvo, IRB je odbila dostaviti puni kreditni zahtjev novinarima CIN-a, uz objašnjenje da se radi o zaštićenim informacijama.
Iz poslovne dokumentacije vidljivo je da je vlasnik Farmalanda američka kompanija Farmland LLC koja djeluje sa adresa u američkim državama Wyoming, Delawar i Florida. U stvarnosti, adresa na kojoj je Farmland LLC registrovan u Wyomingu pripada jednoj advokatskoj firmi. Na osnovu podataka iz tamošnjeg registracionog biroa njen jedini direktor je britanska investiciona grupa Tylney Directors LTD.
Tylney Directors ima kancelarije u Belizeu i Kanarskim otocima, pokazuju podaci koji se nalaze u registracionom birou Floride. Navedena je adresa glavne kancelarije u Londonu ali ta kompanija nema ni telefonski broj niti web stranicu, piše CIN.
Na Floridi, Tylney rukovodi sa 10 kompanija koje uključuju i kompaniju za iznajmljivanje jahti, te proizvodnju maslinovog ulja a sve iz jedne male radnje United Parcels Service (UPS) u zabačenom kraju Orange City. Ukupno 27 firmi od kojih baš sve imaju vezu sa Hrvatskom kao svoje sjedište navode ovu istu adresu, pokazuju podaci sa Floride.
Dharmesh Amin, radnik UPS-a, kaže da na ovu adresu stiže samo pošta i da je ne koristi niti jedna druga kompanija osim njihove. CIN piše da poreski procjenitelj iz ovog mjesta kaže da navedene kompanija nikada nisu dobile dozvolu za rad, odnosno, da se to nisu legalno registrovane firme. Capital.ba
-
dallton
#7421 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
ma mojne se patiti, da su babi muda zvala bi se djed...ne idu srbi u rat niti otcjepljenje ili referendume ili bilo sta ukoliko na drugoj strani postoji naoruzan protivnik - ako su zene, djeca, nenaoruzani onda ok, ali pod ovim uslovima jokIma Bosne_Bice Bosne wrote:Svaki put kada Dodo najavi referendum ja otkopam, ocistim, pripremim....i cekam.![]()
Kad ono nista....mucak.![]()
Onda opet....konzerviraj, zakopavaj....![]()
Pa, hebote, dokle vise![]()
![]()
![]()
![]()
- Skijash
#7422 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
http://www.e-novine.com/region/region-b ... titet.htmlZa Dodika nisu sporne samo strane sudije i tužioci u BiH, već i uopće Sud i Tužilaštvo BiH. Najavio je da će od svoje stranke tražiti i podršku da se krene "u aktivnosti nepriznavanja Suda i Tužilaštva BiH".
Pa sunce mu žarko čovjek stvarno hoće da počnu glave padati
-
dallton
#7423 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
http://www.youtube.com/watch?v=GAMWEgkG ... re=related
citati
"ako ohr nece da radi svoj posao, neka ide - mi cemo zavrsiti stvari na svoj nacin"
"ako dodik hoce referendum, neka ga napravi - on zna sta to znaci"
"kad nisu uspjeli 93 sa vojskama s tri strane, srbija, cg, hrvatska - sad vise nemaju nikakve sanse"
ma najbolje brate receno kratko da puno ne tupimo dalje
citati
"ako ohr nece da radi svoj posao, neka ide - mi cemo zavrsiti stvari na svoj nacin"
"ako dodik hoce referendum, neka ga napravi - on zna sta to znaci"
"kad nisu uspjeli 93 sa vojskama s tri strane, srbija, cg, hrvatska - sad vise nemaju nikakve sanse"
ma najbolje brate receno kratko da puno ne tupimo dalje
- kiky
#7424 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
interesantno je da tempira referndum pred izbore ...
majka mu stara, kako mu ne dojadi ...
majka mu stara, kako mu ne dojadi ...
-
bogumil-8
#7425 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Najbolji recept za M. Dodika je: sačuvati mir i prisebnost sve do tada dok je moguće u redovnoj proceduri i zakonskim sredstvima utvrditi njegov kriminal (krađu narodnih para i dobara). Svaki "nered" bi mu omogućio da se "izvuče" ne kažnjeno. Naravno da će on isforsirati bilo kakvo "nenormalno stanje" koje će mu omogućiti da čuva "teško zarađeni novac"! Neće on u tome nikoga žaliti!