FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Royal Arsenal
#7402 Re: FK Zeljeznicar
Nema se sta stimati kad Zeljo moze pobijediti Veleza sa junirima.
- Omar500
#7403 Re: FK Zeljeznicar
Ma da, Ibraković se kladio na Želju, a Velež u jednom trenutku mogao voditi i 4-1, sve 100% prilike i stative, Šehić jedva spašavao. Mojne ba toga, priznajte da ste izgubili i tačka.
- Joey Tribbiani
#7404 Re: FK Zeljeznicar
hvala laveTopla voda wrote:cestitke,plavci...znacajna pobjeda..![]()
uzivajte,zasluzili ste
- Omar500
#7405 Re: FK Zeljeznicar
Da je Velež prodao utakmicu, ne bi imali onoliko stopostotnih šansi i ne bi onoliko nasrtali na gol . Spretnost Šehića, fizička spremnost i opasne kontre su presudile Veležu
- Omar500
#7406 Re: FK Zeljeznicar
Sad ide kup utakmica u srijedu. Cilj bi trebao da ostanemo neporaženi, remi bi bio odličan, npr. 1-1, mada kako Borac slabo igra, možemo ih i pobijediti. Ali, oni sada sve karte bacaju na kup, moramo se paziti
- ultima_palabra
#7407 Re: FK Zeljeznicar
Bravo majstoreTopla voda wrote:cestitke,plavci...znacajna pobjeda..![]()
uzivajte,zasluzili ste
Valjao se danas po travi kad je drugi pao
-
Royal Arsenal
#7408 Re: FK Zeljeznicar
Moram malo ukoriti mladog navijaca Zelje.
Vidis, Zeljo dominira, tako da nema mjesta za nadanje remiju. Remi je neuspjeh i nece se desiti.
U sustini, sve osim degradiranja protivnika je neuspjeh.
Vidis kako je danas slabasni Velez bio nadigran, tako nesto ce se desiti i u ostatku prvenstva, a onda idemo na more sa Zeljom.
Dominacija!
Vidis, Zeljo dominira, tako da nema mjesta za nadanje remiju. Remi je neuspjeh i nece se desiti.
U sustini, sve osim degradiranja protivnika je neuspjeh.
Vidis kako je danas slabasni Velez bio nadigran, tako nesto ce se desiti i u ostatku prvenstva, a onda idemo na more sa Zeljom.
Dominacija!
-
elSaik
#7409 Re: FK Zeljeznicar
Mislim da smo jedina liga gdje nekoga pobijediš 3 puta u 4 utakmice, a pri tom ni u onoj četvrtoj ne izgubiš. Primiš samo jedan gol, a daš ih 5, i OPET će taj koji je gubio prije reći da je sve to namješteno nego da je jednostavno lošiji.
- jufka developer
#7410 Re: FK Zeljeznicar
elSaik wrote:Mislim da smo jedina liga gdje nekoga pobijediš 3 puta u 4 utakmice, a pri tom ni u onoj četvrtoj ne izgubiš. Primiš samo jedan gol, a daš ih 5, i OPET će taj koji je gubio prije reći da je sve to namješteno nego da je jednostavno lošiji.
ma bjezi ba, pun mi je qrc ... svi dobijaju po usima i onda kukaju, Zeljo vakav Zeljo nakav, Zeljo kupuje bodove
zato ce im Zeljo ove godine uzeti duplu krunu pa nek placu
ZELJO SAMPION!!!!
- Joey Tribbiani
#7411 Re: FK Zeljeznicar
standardna prica. Dzaba svi napori da ljudi koji su u Zelji imaju redovne plate, dzaba ugovori sa sponzorima i potraga za novim...dzaba trener koji ima ime i rezultate. Dzaba sto je pored trofeja u BiH, osvojio i kup u japanu, dzaba sto imamo igrače koje traze grci, turci, svabe...dzaba sto je u ekipi zavedena disciplina... Opet ce neko doc i reci da namjestamo. Ajd onda brate fino napravite "udruzenje ostecenih" i ganjajte pravdu. Zali se par velezovaca sa informacijama iz 43 ruke i pitari koji stoje uz slaviju jer je "bila bolja jer je sutala par puta sa 30 metara na gol sehica i zato sto je kristic reko da nije penal"...ko ce se drugi zalit nego oni, komsinice sa koseva
-
fczeljo
#7412 Re: FK Zeljeznicar
standardno, uspjeh se najteze oprasta.
ranijih sezona kad je bilo ascare da igramo 3 za 3 niko nije spominjo regularnost nasih utakmica. sada kad povalimo sve direktne konkurente i to ne minimalnom razlikom, onda smo lopovi.
svaka cast svim igracima, strucnom stabu i upravi! ovo je ogromna pobjeda, jer je izvojevana pod pritiskom. do sada (siroki, rudar, celik, laktasi, olimpik ...) nije bilo toliko pritiska kao sad. protiv slobode i veleza se moralo ici na pobjedu i svaka cast ekipi sto je pokazala da je spremna odgovoriti velikim zahtjevima!
narode, pustimo ove carsijske price, uzivajmo u pobjedi nase ekipe i nastavimo disati svi ko jedan!
ranijih sezona kad je bilo ascare da igramo 3 za 3 niko nije spominjo regularnost nasih utakmica. sada kad povalimo sve direktne konkurente i to ne minimalnom razlikom, onda smo lopovi.
svaka cast svim igracima, strucnom stabu i upravi! ovo je ogromna pobjeda, jer je izvojevana pod pritiskom. do sada (siroki, rudar, celik, laktasi, olimpik ...) nije bilo toliko pritiska kao sad. protiv slobode i veleza se moralo ici na pobjedu i svaka cast ekipi sto je pokazala da je spremna odgovoriti velikim zahtjevima!
narode, pustimo ove carsijske price, uzivajmo u pobjedi nase ekipe i nastavimo disati svi ko jedan!
- Omar500
#7413 Re: FK Zeljeznicar
Zanima me da li postoji neki sajt gdje se mogu pronaći historijski izvori, stare slike o Želji i tako. Slabo toga ima na themaniacs.org
-
Kumerle
#7414 Re: FK Zeljeznicar
Moje misljenje je da Zeljo treba da sve karte baci na ligu pa kup sta bude jer se po novim uefinim pravilima i zrijebu koji je stupio na snagu pocetkom ove sezone da lako zakljuciti da tim koji igra u pretkolima Lige Prvaka gdje se razigrava samo sa prvacima ima dosta laksi posao (jos ako dodjes do treceg pretkola imas zagarantovano mjesto u play offu Evropske lige) dok u Evropa ligi toga nema pa ti lako u ranoj fazi moze doci Aston Villa, Fiorentina, AZ koji su neuporedivo tezi protivnici od nekakvih Lechova, Zilina itd...
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
#7415 Re: FK Zeljeznicar
@karanana, .... 14 dana bana.karanana wrote:posto je ova tema posjecenija od one FK Velez, nadam se da se kolege manijaci nece naljutiti sto cu ovaj post iskoristiti da se najebem majke lopovske ibrakovicu i ostalim sibicarima.
Ibrin tiket danas iz poslovnice Bet-Live, Kralja Tomislava 11a, Zapadni Mostar:
Bayern
Totennham
Nadal
Hennin
Zeljo
Ulog: tisuca eura
za lexilijuma mu zatrebalo, poserem mu se na jaguara i onaj sal i njegovo komentarisanje lige prvaka.
Spominjanje majke u ovakvom kontekstu, cula-kazala price, offtopic, ... hvala i zivio, ...
- jufka developer
#7416 Re: FK Zeljeznicar
sta ce uvaziti? to sto pljujes po najvecem fudbalskom strucnjaku kojeg je ovaj grad imao, gospodinu Ivici Osimu? iskreno se nadam da nece i da ce te poslati u smrdljivi brlog iz kojeg si izasao
jeste, gospodin Ivica Osim je ulozio novac u Zelju i sad pravi evropski tim, a vi mozete pricati i lagati sta hocete, zna se ko je Ivica Osim, za tebe Gospodin Osim
jufka, ... imas opomenu zbog gore boldiranog
jeste, gospodin Ivica Osim je ulozio novac u Zelju i sad pravi evropski tim, a vi mozete pricati i lagati sta hocete, zna se ko je Ivica Osim, za tebe Gospodin Osim
jufka, ... imas opomenu zbog gore boldiranog
-
salle_eh1986
#7417 Re: FK Zeljeznicar
Još smo jednom pokazali da možemo svakoga dobiti kako kući, evo tako i u gostima...
Ovim bi trebalo da bude ovjerena titula prvaka...
Željo 4ever
Ovim bi trebalo da bude ovjerena titula prvaka...
Željo 4ever
- Cyrax
#7418 Re: FK Zeljeznicar
Hajde ovo "inferioran" nek ti prodje ali ovo "djaba"...Nemoj viseO maj gad wrote:
Djaba ti tvoj "superioran" tim kad si intelektualno inferioran od bilo kojeg navijaca fks![]()
![]()
btw rekoh ja da ce ljoZe da razvali Velez ko saronja plot
-
elSaik
#7419 Re: FK Zeljeznicar
Skor na proljeće: 9-1-1 24:5 +19 28 
-
elSaik
#7420 Re: FK Zeljeznicar
Imaju golovi, malo navijanja, izjava aktera...
LjOŽE GRABI KA TITULI!
LjOŽE GRABI KA TITULI!
Code: Select all
http://--- NO LINKS ---/clanak/57647112478/%C5%BDeljo%20grabi%20ka%20tituli!/?ref=tiker-
babosa
#7421 Re: FK Zeljeznicar
Nadam se da ce postovani moderator(i) dopustiti da slijedeci post
ne bude obrisan.
Uvjerio sam se da nekima bas ne prija da se suoce sa faktima koje ja
ponekad iznesem(na zalost)na ovoj temi.Bas ovdje,kao reakciju na neke postove
doticnih.Jedan prije nekoliko hefti spominje neke medicinske fraze,drugi juce
neku knjizevnost i lektire,a gospodin jufka neke brloge,jame, uvale borova i ko zna?
Za gosp.Jufku!
Kad sam ja pio po Medulinu i Zagrebu francuske konjake sa tvojim gospodinom
ti si vjerovatno bio u ili oko pmm.Sto se videa tice volio bih da znam tacan datum.
Razlog?
Pocetkom juna 1992g.doticni gospodin je bio na klupi Partizana u finalu Yugo kupa.
To sto je sad ulozio lovu u zelju je njegov problem i biznis.Koliko para,toliko i bodova.
Vise spominjani N.B. je dosao iz Saveza.Prije toga je radio u zelji kao recimo
trgovacki putnik.Ko se nece sjetiti prije 7-8g. kad je sa crnim koznim torbame obilazio
nasu lijepu BiH.Mozda Banovici(2:3) ili Bihac(1:2) bude sjecanja.
Uglavnom nek su vam sretni sadasnji uspjesi i vjerovatno se citamo na drugim temama.
Unaprijed hvala moderatorima na razumjevanju.
ne bude obrisan.
Uvjerio sam se da nekima bas ne prija da se suoce sa faktima koje ja
ponekad iznesem(na zalost)na ovoj temi.Bas ovdje,kao reakciju na neke postove
doticnih.Jedan prije nekoliko hefti spominje neke medicinske fraze,drugi juce
neku knjizevnost i lektire,a gospodin jufka neke brloge,jame, uvale borova i ko zna?
Za gosp.Jufku!
Kad sam ja pio po Medulinu i Zagrebu francuske konjake sa tvojim gospodinom
ti si vjerovatno bio u ili oko pmm.Sto se videa tice volio bih da znam tacan datum.
Razlog?
Pocetkom juna 1992g.doticni gospodin je bio na klupi Partizana u finalu Yugo kupa.
To sto je sad ulozio lovu u zelju je njegov problem i biznis.Koliko para,toliko i bodova.
Vise spominjani N.B. je dosao iz Saveza.Prije toga je radio u zelji kao recimo
trgovacki putnik.Ko se nece sjetiti prije 7-8g. kad je sa crnim koznim torbame obilazio
nasu lijepu BiH.Mozda Banovici(2:3) ili Bihac(1:2) bude sjecanja.
Uglavnom nek su vam sretni sadasnji uspjesi i vjerovatno se citamo na drugim temama.
Unaprijed hvala moderatorima na razumjevanju.
-
Dead Man Walking
#7422 Re: FK Zeljeznicar
Jeste, eto, ubjedio si nas. Liga je neregularna, Nijaz i kompanija su sve nastimali. Je li sad OK? Pustite nas da zivimo u zabludi i slavimo nastimanu titulu. Ako je nama dobra, sto vama smeta? Jos da nam karanana obracuna kolika je ukupna kvota bila na Abdulahovom listicu i mirna Bosna.
Inace, Zeljo danas rutinski. Par kikseva zadnje linije koje je Seha majstorski popravio. Sta reci... DUPLA KRUNA
Inace, Zeljo danas rutinski. Par kikseva zadnje linije koje je Seha majstorski popravio. Sta reci... DUPLA KRUNA
-
elSaik
#7423 Re: FK Zeljeznicar
Ukoliko Željo plaća za sex to samo znači da svu svi ostali u ovoj ligi kurve.
- smurf
#7424 Re: FK Zeljeznicar
OplakahelSaik wrote:Ukoliko Željo plaća za sex to samo znači da svu svi ostali u ovoj ligi kurve.
- Charuga
- Globalni moderator
#7425 Re: FK Zeljeznicar
Opet on sa svojim teorijama zavjere. Kako li ga samo boli ..