Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
afanalen
#7401 Re: FK Sarajevo
Sinan Sinanović mrtvi navijac plavih, i on se naso da prica o SARAJEVU mrssssssssssss......
- Gusztav
#7402 Re: FK Sarajevo
............i naravno, kada su u pitanju F.K. Sarajevo i Horde zla, uvijek se priča o posljedicama, a nikad o uzrocima.El_comadante wrote:meni je Blekić, u emisijam koje sam ja gledao, mnogo noramliji i kulturnij od Žuje. a stvari koje se dešavaju u i oko Sarajeva su daleko bolje sada neko prije. a mnogi novinari su pljavali i pljvat če po Sarajevu. samo me interesuje kako se situacija uvijek okrene protiv Hordasa i Sarajeva. i ono u Širokom ispade došle Horde da ruše i pale sad ovo i ima mnogo primjera.
U ova dva slučaja uzroci su na Pecari i Grbavici.
-
north
#7403 Re: FK Sarajevo
jao, jao, priče.....šta sve propustih.....
Nisam nažalost gledao spomenutu emisiju, pa ne mogu ništa komentarisati. O Paji ne treba trošiti riječi, sve pohvale, znamo ko je, šta je, ali, ALI, lako je kritikovati sa guzovima smještenim usred studija i naprđivati se do besvijesti (ovdje mislim i na mnoge druge "dušebrižnike").....hajmo drage legende Sarajeva, izađite svi u javnost, ponudite pomoć, zasukajte rukave i bacite se na posao, dovodite sponzore, širite po svijetu glas o FCS, recite šta ste spremni uraditi i koliko toga možete i hoćete uraditi, napravite nam vi evropsko Sarajevo, je li neko možda brani???....
Kakva je situacija bila u ranijim godinama, možemo definitivno zaključiti da nikad bolja atmosfera u i oko kluba nije bola, ko ne vjeruje neka dođe na utakmice Sarajeva ili neka pogleda snimke sa Koševa poslije zadnjeg derbija kada su igrači prilazili sjevernoj tribini....
E sad još o onmome o čemu većina govori, a to je kao primitivno ponašanje Blekića ispred navijača. Po meni to je za sada prvi gaf istog, i ne podržavam to nikako, i nije trebalo da se izgovoraju onakve riječi, pogotovo javno, kažem javno, jer se ipak to snimalo....Dan poslije, vjerovatno nakon prespavane noći, isti se javno na TVSA izvinuo Žuji za izgovorene riječi, i mislim da na to treba staviti tačku. Izrečeno u afektu, kada su svi navijači Sarajeva OPRAVDANO bili ljuti na komšije, i u tom kontekstu se to izgovorilo. Sve drugo što su Blekić i ostatak ljudi iz uprave do sada uradili, i što i dalje rade, je apsolutno za prolaznu ocjenu, što će u ovom trenutku preko 90% navijača i simpatizera Sarajeva potvrditi.
I da, pjesma o porodici Osim je odvratna i čista budalaština, i najiskrenije se nadam da se to više neće ponavljati....S druge strane pjesma o Brki je čista zajebancija i poprilično simpatična....
Prema tome, manite se šuplje, idemo dalje, na redu Leotar.......
Moj Grad, moj Klub!!!
Nisam nažalost gledao spomenutu emisiju, pa ne mogu ništa komentarisati. O Paji ne treba trošiti riječi, sve pohvale, znamo ko je, šta je, ali, ALI, lako je kritikovati sa guzovima smještenim usred studija i naprđivati se do besvijesti (ovdje mislim i na mnoge druge "dušebrižnike").....hajmo drage legende Sarajeva, izađite svi u javnost, ponudite pomoć, zasukajte rukave i bacite se na posao, dovodite sponzore, širite po svijetu glas o FCS, recite šta ste spremni uraditi i koliko toga možete i hoćete uraditi, napravite nam vi evropsko Sarajevo, je li neko možda brani???....
Kakva je situacija bila u ranijim godinama, možemo definitivno zaključiti da nikad bolja atmosfera u i oko kluba nije bola, ko ne vjeruje neka dođe na utakmice Sarajeva ili neka pogleda snimke sa Koševa poslije zadnjeg derbija kada su igrači prilazili sjevernoj tribini....
E sad još o onmome o čemu većina govori, a to je kao primitivno ponašanje Blekića ispred navijača. Po meni to je za sada prvi gaf istog, i ne podržavam to nikako, i nije trebalo da se izgovoraju onakve riječi, pogotovo javno, kažem javno, jer se ipak to snimalo....Dan poslije, vjerovatno nakon prespavane noći, isti se javno na TVSA izvinuo Žuji za izgovorene riječi, i mislim da na to treba staviti tačku. Izrečeno u afektu, kada su svi navijači Sarajeva OPRAVDANO bili ljuti na komšije, i u tom kontekstu se to izgovorilo. Sve drugo što su Blekić i ostatak ljudi iz uprave do sada uradili, i što i dalje rade, je apsolutno za prolaznu ocjenu, što će u ovom trenutku preko 90% navijača i simpatizera Sarajeva potvrditi.
I da, pjesma o porodici Osim je odvratna i čista budalaština, i najiskrenije se nadam da se to više neće ponavljati....S druge strane pjesma o Brki je čista zajebancija i poprilično simpatična....
Prema tome, manite se šuplje, idemo dalje, na redu Leotar.......
Moj Grad, moj Klub!!!
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#7404 Re: FK Sarajevo
north wrote: Prema tome, manite se šuplje, idemo dalje, na redu Leotar.......
Moj Grad, moj Klub!!!
-
north
#7405 Re: FK Sarajevo
E nako ovdje barem trice ne sprašimo, ne znam gdje i kad ćemo.....
Onako strašni Željo im 8 komada zabio......
Leotra znatno oslabljen na Koševu
Piše: D. Banović
Petak, 29.10.10. 11:49.
Gostovanje ekipi Sarajeva za sastav Leotara dolazi u najnezgodnijem mogućem trenutku. Učestale svađe u klubu, promjena na mjestu šefa struke, ali i odstranjivanje Nenada Zečevića iz ekipe, bili su predigra za gostovanje na Koševu.
Novi trener Spaić neće moći da računa na golmana Milenkovića, kao i na igrače Andrića, Komenenića i Mandića.
"Nije da tražim unaprijed neki alibi, ali nedostajaće nam pojedini igrači na Koševu. Ova utakmica je za nas bitna, jer prije svega želimo da se konsolidujemo i da pokušamo napraviti dobar rezultat. Sarajevo je veliki favorit u ovom susretu, jer uz Borac i Željezničar igraju najbolji fudbal u BiH", kaže novi šef stručnog štaba Leotara Dragan Spaić.
P.S. U koliko je sati tekma?
Onako strašni Željo im 8 komada zabio......
Leotra znatno oslabljen na Koševu
Piše: D. Banović
Petak, 29.10.10. 11:49.
Gostovanje ekipi Sarajeva za sastav Leotara dolazi u najnezgodnijem mogućem trenutku. Učestale svađe u klubu, promjena na mjestu šefa struke, ali i odstranjivanje Nenada Zečevića iz ekipe, bili su predigra za gostovanje na Koševu.
Novi trener Spaić neće moći da računa na golmana Milenkovića, kao i na igrače Andrića, Komenenića i Mandića.
"Nije da tražim unaprijed neki alibi, ali nedostajaće nam pojedini igrači na Koševu. Ova utakmica je za nas bitna, jer prije svega želimo da se konsolidujemo i da pokušamo napraviti dobar rezultat. Sarajevo je veliki favorit u ovom susretu, jer uz Borac i Željezničar igraju najbolji fudbal u BiH", kaže novi šef stručnog štaba Leotara Dragan Spaić.
P.S. U koliko je sati tekma?
- bordo gandalf
#7406 Re: FK Sarajevo
14:30 ranooo 
- Baltazar_khan
#7407 Re: FK Sarajevo
Jako mi se sviđa ovaj feljton na saxu Edina Isanovića
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /101028132
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /101028132
-
north
#7408 Re: FK Sarajevo
Admir Raščić na treningu Sarajeva
Ne mogu nikada zaboraviti kako su me primili navijači «bordo» tima, iako sam stigao sa Grbavice
Nakon što je završio epizodu u norveškom Sanderfjordu, napadač Admir Raščić vratio se u Bosnu i Hercegovinu. Prije odlaska u Norvešku Raščić je nosio dres Sarajeva, kluba sa kojim je u sezoni 2006./2007. osvojio titulu prvaka BiH i igrao kvalifikacije za Ligu prvaka.
Raščić je danas ponovo viđen na Koševu. Istina, nije trenirao sa ekipom Mirze Varšenaovića. Poslijepodnevni trening «bordo» tima Raščić je odgledao sa strane.
»Već imam nekoliko ponuda iz inostranstva. Ima kontakata i iz BiH. Doduše, tu je uvijek u prednosti Sarajevo i volio bih se vratiti na Koševo. Ne mogu nikada zaboraviti kako su me primili navijači «bordo» tima, iako sam stigao sa Grbavice», kazao je Raščić nakon što je raskinuo ugovor s Norvežanima.
Ne mogu nikada zaboraviti kako su me primili navijači «bordo» tima, iako sam stigao sa Grbavice
Nakon što je završio epizodu u norveškom Sanderfjordu, napadač Admir Raščić vratio se u Bosnu i Hercegovinu. Prije odlaska u Norvešku Raščić je nosio dres Sarajeva, kluba sa kojim je u sezoni 2006./2007. osvojio titulu prvaka BiH i igrao kvalifikacije za Ligu prvaka.
Raščić je danas ponovo viđen na Koševu. Istina, nije trenirao sa ekipom Mirze Varšenaovića. Poslijepodnevni trening «bordo» tima Raščić je odgledao sa strane.
»Već imam nekoliko ponuda iz inostranstva. Ima kontakata i iz BiH. Doduše, tu je uvijek u prednosti Sarajevo i volio bih se vratiti na Koševo. Ne mogu nikada zaboraviti kako su me primili navijači «bordo» tima, iako sam stigao sa Grbavice», kazao je Raščić nakon što je raskinuo ugovor s Norvežanima.
- Anti-Depresiv
#7409 Re: FK Sarajevo
imal pametan razlog brisanja postova
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#7410 Re: FK Sarajevo
Samo da pozdravim svoje Hordaše nakon 7 dana u rudniku 
Ne daj se Amore!
Ne daj se Amore!
- 1946
#7411 Re: FK Sarajevo
Odgovor kojekakvim L(j)igavim tzv. novinarčićima:
BU!

BU!

- Baltazar_khan
#7413 Re: FK Sarajevo

Nova 3 boda, Leotar arhiviran
- 1946
#7414 Re: FK Sarajevo
Fino popodne danas na Hasetovom stadionu. Asmir Suljić
. Bravo mali. Kojaševića treba poslati na tu operaciju prepona svakako je izvan forme. Navijanje, za HZ standarde, preloše
Samo tebe ludo volim i bodrim, samo tebi pjevam samo tebe volim
Ne daj se Amore!
Samo tebe ludo volim i bodrim, samo tebi pjevam samo tebe volim
Ne daj se Amore!
-
north
#7415 Re: FK Sarajevo
Nisam zadovoljan nikako igorom, onaj Leotar je bio zreo za minimalo 5-6 golova, tek danas mi je kristalno jasno kako su im košpe ispjele zabiti 8 komada.....
Previše komplikujemo, bezbroj akcija na šesnaest od gola, umjesto da neko ko zna zakuca, petlja se sa loptom, i naravo upropasti se prilika
Ihtijarević
pod hitno ispisnicu
Po ko zna koji put se vidi da ovdje fali svježe krvi, o napadaču je više suvišno pričati., postajem sebi dosadan...
Mali Suljić jeste par puta provozao one lopate iz Leotara, ali dok ga ne vidim da onako baca igrače Širokog, Zrinjskog, Borca, Želje, Čelika.....ne mogu biti previše impresioniran.....
U srijedu ako budemo igrali oprezno, lagano, biće zajebano, od prve minute sa dva napadača u juriš, ne dati im da izađu iz šesnaest, koliko god to bilo lako za reći, ali nema druge, i što prije postići gol, vjerujem da će tada biti lakše......
Posjeta razočaravajuća, vrijeme idealno, ali džaba, stvarno smo lijeni do p.m.
Normalno da i navijanje mora biti lošije na onako sablasnom stadionu.....
Previše komplikujemo, bezbroj akcija na šesnaest od gola, umjesto da neko ko zna zakuca, petlja se sa loptom, i naravo upropasti se prilika
Ihtijarević
Po ko zna koji put se vidi da ovdje fali svježe krvi, o napadaču je više suvišno pričati., postajem sebi dosadan...
Mali Suljić jeste par puta provozao one lopate iz Leotara, ali dok ga ne vidim da onako baca igrače Širokog, Zrinjskog, Borca, Želje, Čelika.....ne mogu biti previše impresioniran.....
U srijedu ako budemo igrali oprezno, lagano, biće zajebano, od prve minute sa dva napadača u juriš, ne dati im da izađu iz šesnaest, koliko god to bilo lako za reći, ali nema druge, i što prije postići gol, vjerujem da će tada biti lakše......
Posjeta razočaravajuća, vrijeme idealno, ali džaba, stvarno smo lijeni do p.m.
Normalno da i navijanje mora biti lošije na onako sablasnom stadionu.....
-
c0d14c
#7416 Re: FK Sarajevo
Loše brate, loše. Pa vi mene napadajte.
- Reglan
#7417 Re: FK Sarajevo
rutinski sta drugo reci
vi pljuvace jeli smatrate da ste uvjek u pravu?
Suljic
vi pljuvace jeli smatrate da ste uvjek u pravu?
Suljic
-
leo karan
#7419 Re: FK Sarajevo
sejtan ima smisla za fudbal i igru vise od svih igraca zajedno
a i brzi je i bolji je tehnicar od svakog naseg igraca
treba mu samo neki NBA program nabijanja snage i misica
dedo s frulom na zapadu je legenda
kad oplete, ja na glavu padam

a i brzi je i bolji je tehnicar od svakog naseg igraca
treba mu samo neki NBA program nabijanja snage i misica
dedo s frulom na zapadu je legenda
-
Alkos
#7420 Re: FK Sarajevo
Mislim da je to Halil!leo karan wrote: dedo s frulom na zapadu je legenda
![]()
![]()
![]()
- Baltazar_khan
#7421 Re: FK Sarajevo
Naš konkurent za titulu Borac slavio nad Zvijezdom rezultatom od 1-0, naredno kolo gostuju Travniku nadam se porazu Borca kod onih mesara
Valja nama sad sa lišticom...
Valja nama sad sa lišticom...
-
north
#7422 Re: FK Sarajevo
Sve kečevi danas, samo i da se sutra nastave i to u obje preotale utakmice......
- Baltazar_khan
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#7424 Re: FK Sarajevo
jos nisu dobili oktobarsku !zonbirile wrote:koliko plaća nisu dobili zaposlenici Sarajeva?
- bordo gandalf
#7425 Re: FK Sarajevo
Jel to tvoj problem molim te ???zonbirile wrote:-------------------------------------------------Baltazar_khan wrote:hoćeš li opet pitati što ti se brišu postovi kad ti obrišu i ovaj provokatoru?zonbirile wrote:koliko plaća nisu dobili zaposlenici Sarajeva?
ne kontam koja su to pravila foruma,ali ti pogađaj iz tri puta,imaš 10 deka kafe ako pogodiš.