Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
just principe wrote:igra Uniteda protiv Evertona cista perfekcija..Ovom pobjedom prvak je i definitivno odlucen..
Ocekujem da sukci iz Citya odvale novih 400 miliona E za pojacanja, ali naravno titule nece vidjeti.
trčiš pred rudu ...
i meni je draži united no city ali primiti kući 4 komada nije za pohvaliti
just principe wrote:igra Uniteda protiv Evertona cista perfekcija..Ovom pobjedom prvak je i definitivno odlucen..
Ocekujem da sukci iz Citya odvale novih 400 miliona E za pojacanja, ali naravno titule nece vidjeti.
Nije bila perfekcija ni pri rezultatima 3:1 i 4:2 za Manchester, a kamoli nakon ovih 90+ minuta. Everton zasluženo uzeo bod, a igrači Uniteda haman po uzoru na brojne navijače širom svijeta unaprijed upisali 3 boda. Jah, jah.
interesantno cak 4 igraca Citya, a iz sampionskog tima samo Rooney... hoce l' me neko prosvjetliti oko ovog Walkera, ono sto sam gledao utakmica Spursa, nista posebno nisam vidio... vjerovatno jos jedan mladi naduvani engleski igrac pred veliko reprezentativno takmicenje, posto je Wilshere otpao...
smjesno je jedan Parker ispred ove godine sjajnog Dempseya ili recimo Sessegnona, pa i Songa...
Pa i ne znam koga bih izdvojio iz Uniteda, oni su odigrali prvenstvo nekako timski, svaku utakmicu neko drugi iskoči... dok je kod Cityja obrnuto, puno individualaca ali igru su imali samo povremeno. Čak bi i umjesto Rooneya mogao staviti Aguera i ne bi bilo nepravedno... ali džaba će to biti Cityju ako United uzme titulu.
Walker mi je ok koliko sam gledao, ali sljedeća sezona će pokazati o kakvom se igraču radi. Umjesto Parkera su mogli upasti Song, Arteta, Tiote ili Cabaye. Ni Yaya ni Bale nisu imali neku spektakularnu sezonu.
Ne bih se baš pouzdao u te špekulacije... Marca je proglasili Arbelou najslabijom karikom u Madridu i sad povezuje svakog desnog beka na planeti sa Madridom Neka se Walker još kali u Spursima.