FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Jeff Bingham

#7401 Re: FC Barcelona

Post by Jeff Bingham »

veljaca wrote:
Better Man wrote: Po meni su i Messi i Ronlado jednake kvalitete, tj. niti je Messi bolji od Ronalda, niti je Ronaldo bolji od Messia.
Imas pravo na svoje misljenje ....

Po meni Messi je daleko bolji i korisniji za ekipu ( ovo pogotovo ) od Ronalda .....
Vidimo po nastupima u Argentinskom dresu, koliko je koristan za ekipu :-)
mrtva kokoš

#7402 Re: FC Barcelona

Post by mrtva kokoš »

missko wrote: Pogledaj i ti malo sto "mali" ima komplekse ne samo od malog rasta.
http://www.youtube.com/watch?v=-qc6JFcL ... re=related
missko, pogledaj komentar sto ti je messi ostavio na ovome tvom klipu :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
veljaca

#7403 Re: FC Barcelona

Post by veljaca »

Jeff Bingham wrote:
veljaca wrote:
Better Man wrote: Po meni su i Messi i Ronlado jednake kvalitete, tj. niti je Messi bolji od Ronalda, niti je Ronaldo bolji od Messia.
Imas pravo na svoje misljenje ....

Po meni Messi je daleko bolji i korisniji za ekipu ( ovo pogotovo ) od Ronalda .....
Vidimo po nastupima u Argentinskom dresu, koliko je koristan za ekipu :-)
Ja sam prvenstveno mislio na ekipu Barcelone ( jer je to tema ovog topic-a ) ..... :dance:
fixer

#7404 Re: FC Barcelona

Post by fixer »

tzipiripi wrote:
missko wrote: I ovako stariji od klempe i igra u losijem klubu od klempe i opet dao prosle sezone vise golova od klempe :D
Ko mu je kriv što igra u lošijem i skupljem timu i što se rodio u vrijeme kepeca? I jes' al u k... dao više golova. Dali isto. Al naravno golovi iz CL i ostalih takmičenja se ne broje. Onda, omjer golova u utakmicama jedan protiv drugog je sedam Messi a tri "Good looking, rich..." (dva sumnjiva) i uz to kepec i četiri asistencije.

A o ovakvom nečem good looking sanja i mašta, loži se i govori mami hoću i ja ovako.

Pokusat cemo ti broj nabavit, samo ne smaraj vise.
tzipiripi

#7405 Re: FC Barcelona

Post by tzipiripi »

fixer wrote:
Pokusat cemo ti broj nabavit, samo ne smaraj vise.
Ćuj ovog, ono nekome da smara. :lol: :lol: :lol: Pa care postao si inventar na temi o Barceloni. Vidi se da previše Smorinha gotiviš. Ni o čemu drugom ne razmišljate nego o Barci. Opustite se malo ba. :lol: :-)

Ti si svoje brojeve davno nabavio. Pogotovo Lepog, bogatog.
Jeff Bingham

#7406 Re: FC Barcelona

Post by Jeff Bingham »

veljaca wrote:
Ja sam prvenstveno mislio na ekipu Barcelone ( jer je to tema ovog topic-a ) ..... :dance:
dobro, tu se slazemo. gore sam naveo da bih uzeo ronalda kada bih formirao ekipu. ako bi vec imao preslikanu Barcelonu onda bih messija, jer mu ocito itekako "leze" sadasnji saigraci :)
fixer

#7407 Re: FC Barcelona

Post by fixer »

tzipiripi wrote:
Ćuj ovog, ono nekome da smara. :lol: :lol: :lol: Pa care postao si inventar na temi o Barceloni. Vidi se da previše Smorinha gotiviš. Ni o čemu drugom ne razmišljate nego o Barci. Opustite se malo ba. :lol: :-)

Dosadan si. Nije zanimljivo nekog gledat kako duze vrijeme istresa zuc. Haj napisi nesta konstruktivno i nista ti necu reci. Ako sam ja inventar na temi Barcelona, sta si ti na Realovoj?
Riddle

#7408 Re: FC Barcelona

Post by Riddle »

Kad god se spomene Ronaldo, ili bilo sta u vezi s njim, 5 sekundi kasnije neko pocne da melje o Messiu. Neizbjezno. Taj fenomen su stvorili spanski mediji, jer nije bilo tako dok je Ronaldo bio u Unitedu. I tad su bili dva najbolja igraca na svijetu, ali ovolika rasprava, poređenje i vrijeđanje nisu postojali. Neko vrijeme sam to smatrao jako smijesnim, ali od nedavno je preraslo u nesto sasvim drugo.

Uf kakvu golcinu zabi Ronal...
Ma sta ce pedercic, Messi to moze jos bolje.
lerdi

#7409 Re: FC Barcelona

Post by lerdi »

Messi je trenutno najbolji igrač na planeti (zvanično), a Ronaldo po meni trenutno nije ni u top 3 igrača. Trenutno bolji od njega su i Messi i Runi i Xavi. To je činjenica ;)
tzipiripi

#7410 Re: FC Barcelona

Post by tzipiripi »

fixer wrote:
tzipiripi wrote:

Dosadan si. Nije zanimljivo nekog gledat kako duze vrijeme istresa zuc. Haj napisi nesta konstruktivno i nista ti necu reci. Ako sam ja inventar na temi Barcelona, sta si ti na Realovoj?
Lafe izbroj svoje i moje postove na tim temama i uporedi. Visiš ovdje gdje si skupio više postova nego ja ukupno. A plaho me zaboli hoćeš li mi šta reći.
I jesi li ti ovdje ijedan konstruktivan post sastavio, osim što redovno ovdje smaraš svijet? Malo premotaj unazad svoje postove pa skontaj o čemu ti to ovdje tipkaš. Upravo sad odo' ja na tvoju temu malo smarat'.
romanovero

#7411 Re: FC Barcelona

Post by romanovero »

fixer

#7412 Re: FC Barcelona

Post by fixer »

tzipiripi wrote: Lafe izbroj svoje i moje postove na tim temama i uporedi. Visiš ovdje gdje si skupio više postova nego ja ukupno. A plaho me zaboli hoćeš li mi šta reći.
I jesi li ti ovdje ijedan konstruktivan post sastavio, osim što redovno ovdje smaraš svijet? Malo premotaj unazad svoje postove pa skontaj o čemu ti to ovdje tipkaš. Upravo sad odo' ja na tvoju temu malo smarat'.
Niko u manje postova nije vise zuci istresao. Jebote, nekad pomislim da se s Ronaldom, Murinhom sporis oko medje. Opusti malo. Probudim se ujutro, napravim kafu, i onda trebam citat tvoje frustracije sa likovima koji su hiljade kilometara daleko. Ronaldo je pedercic, Murinho je Smorinho, i mislim da smo svi to vec ukapirali. Daj sad da raspravljamo malo o nogometu.
tzipiripi

#7413 Re: FC Barcelona

Post by tzipiripi »

fixer wrote: Niko u manje postova nije vise zuci istresao. Jebote, nekad pomislim da se s Ronaldom, Murinhom sporis oko medje. Opusti malo. Probudim se ujutro, napravim kafu, i onda trebam citat tvoje frustracije sa likovima koji su hiljade kilometara daleko. Ronaldo je pedercic, Murinho je Smorinho, i mislim da smo svi to vec ukapirali. Daj sad da raspravljamo malo o nogometu.
Ko te ba ćera da čitaš išta? Ja tvoja škrabanja redovno preskačem jer me ne interesuje ni sekunde i jer pišeš samo i isključivo nebuloze. Niko u više postova nije manje od tebe naškrabo. Mjesec dana si ovdje hekl'o oko Messievih hormona. Iz paštete si mi iskak'o. Ohani od mene, ko što sam i ja od tvojih "konstruktivnih" davno.
fixer

#7414 Re: FC Barcelona

Post by fixer »

tzipiripi wrote: Ko te ba ćera da čitaš išta? Ja tvoja škrabanja redovno preskačem jer me ne interesuje ni sekunde i jer pišeš samo i isključivo nebuloze. Niko u više postova nije manje od tebe naškrabo. Mjesec dana si ovdje hekl'o oko Messievih hormona. Iz paštete si mi iskak'o. Ohani od mene, ko što sam i ja od tvojih "konstruktivnih" davno.
Nek ti Talk Sport ne preskaces. Neka ti oni ne pisu nebuloze. :lol: Odoh, zaspat cu od dosade. :-)
tzipiripi

#7415 Re: FC Barcelona

Post by tzipiripi »

fixer wrote:
tzipiripi wrote: Ko te ba ćera da čitaš išta? Ja tvoja škrabanja redovno preskačem jer me ne interesuje ni sekunde i jer pišeš samo i isključivo nebuloze. Niko u više postova nije manje od tebe naškrabo. Mjesec dana si ovdje hekl'o oko Messievih hormona. Iz paštete si mi iskak'o. Ohani od mene, ko što sam i ja od tvojih "konstruktivnih" davno.
Nek ti Talk Sport ne preskaces. Neka ti oni ne pisu nebuloze. :lol: Odoh, zaspat cu od dosade. :-)
Napokoon jeeeeee...... Dosada je dosada
Last edited by tzipiripi on 21/09/2011 12:09, edited 1 time in total.
fixer

#7416 Re: FC Barcelona

Post by fixer »

tzipiripi wrote:
fixer wrote: Nek ti Talk Sport ne preskaces. Neka ti oni ne pisu nebuloze. :lol: Odoh, zaspat cu od dosade. :-)
Napokoon jeeeeee......
:lol: Ok je Maja Suput :)
tzipiripi

#7417 Re: FC Barcelona

Post by tzipiripi »

fixer wrote:
tzipiripi wrote:
fixer wrote: Nek ti Talk Sport ne preskaces. Neka ti oni ne pisu nebuloze. :lol: Odoh, zaspat cu od dosade. :-)
Napokoon jeeeeee......
:lol: Ok je Maja Suput :)
Nek tvoja zadnja bude pa da na miru ideš spati. ;-)
veljaca

#7418 Re: FC Barcelona

Post by veljaca »

Velika nogometna zvijezda Barcelone, Lionel Messi pokazao je zašto ga mnogi smatraju najboljim na svijetu. Ne samo zbog njegovih sposobnosti i nogometnog umijeća, na koje zbog nešto slabije forme u posljednje vrijeme neki sve više prigovaraju, već i zbog velikog srca koje pokazuje za svoje navijače.

Za jednog takvog, mladog 10-godišnjeg dječaka pod imenom Soufian, koji boluje od rijetke bolesti Laurinovog sindroma, zbog koje su mu amputirane noge. Dječak se još u siječnju susreo sa svojim velikim uzorom zbog kojeg si je čak i svoje proteze obojao u boje barceloninog dresa i broja 10 koje nosi legendarni Argentinac.

Tada su se družili i zajedno igrali nogomet, a na ponovnom susretu u petak, maleni je dječak imao posebnu želju. Zamolio ga je da, ako zabije pogodak Osasuni, da kod proslavljanja pogotka ne pokaže samo ruke prema nebu, nego i prema nogama jer će onda znati da ga je posvetio njemu.

S obzirom da je Messi doista zabio pogodak u uvjerljivoj golijadi protiv Osasune, uslijedila je specijalna proslava samo za njegovog malenog prijatelja Soufiana...

------------------------------------------

:thumbup:

Dok neki rade ovo - drugi pokazuju srednji prst ......
Zmijuga loma

#7419 Re: FC Barcelona

Post by Zmijuga loma »

Opa, na TV1 večeras Valencia - Barcelona. Očekujem spektakl.
Sehro

#7420 Re: FC Barcelona

Post by Sehro »

moze li link za dobar live stream, pleasee ? :sad:
Koshpa

#7421 Re: FC Barcelona

Post by Koshpa »

Sehro wrote:moze li link za dobar live stream, pleasee ? :sad:

http://www.atdhenet.tv/
Sehro

#7422 Re: FC Barcelona

Post by Sehro »

Koshpa wrote:

hvala
Koshpa

#7423 Re: FC Barcelona

Post by Koshpa »

Sehro wrote:
Koshpa wrote:

hvala

nema na cemu 1-1 :mrgreen: :mrgreen:
Jack Be Nimble

#7424 Re: FC Barcelona

Post by Jack Be Nimble »

Valencia vodi, bilo bi dobro da pobjedi pa da Barsa i Real moraju ganjati Valenciu. Da se malo la liga zakuha, barem u prvih par kola.
Koshpa

#7425 Re: FC Barcelona

Post by Koshpa »

Jack Be Nimble wrote:Valencia vodi, bilo bi dobro da pobjedi pa da Barsa i Real moraju ganjati Valenciu. Da se malo la liga zakuha, barem u prvih par kola.

Brzo se ispravi za ovo :-)
Post Reply