Vidimo po nastupima u Argentinskom dresu, koliko je koristan za ekipuveljaca wrote:Imas pravo na svoje misljenje ....Better Man wrote: Po meni su i Messi i Ronlado jednake kvalitete, tj. niti je Messi bolji od Ronalda, niti je Ronaldo bolji od Messia.
Po meni Messi je daleko bolji i korisniji za ekipu ( ovo pogotovo ) od Ronalda .....
FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Jeff Bingham
#7401 Re: FC Barcelona
- mrtva kokoš
#7402 Re: FC Barcelona
missko, pogledaj komentar sto ti je messi ostavio na ovome tvom klipumissko wrote: Pogledaj i ti malo sto "mali" ima komplekse ne samo od malog rasta.
http://www.youtube.com/watch?v=-qc6JFcL ... re=related
- veljaca
#7403 Re: FC Barcelona
Ja sam prvenstveno mislio na ekipu Barcelone ( jer je to tema ovog topic-a ) .....Jeff Bingham wrote:Vidimo po nastupima u Argentinskom dresu, koliko je koristan za ekipuveljaca wrote:Imas pravo na svoje misljenje ....Better Man wrote: Po meni su i Messi i Ronlado jednake kvalitete, tj. niti je Messi bolji od Ronalda, niti je Ronaldo bolji od Messia.
Po meni Messi je daleko bolji i korisniji za ekipu ( ovo pogotovo ) od Ronalda .....
-
fixer
#7404 Re: FC Barcelona
Pokusat cemo ti broj nabavit, samo ne smaraj vise.tzipiripi wrote:Ko mu je kriv što igra u lošijem i skupljem timu i što se rodio u vrijeme kepeca? I jes' al u k... dao više golova. Dali isto. Al naravno golovi iz CL i ostalih takmičenja se ne broje. Onda, omjer golova u utakmicama jedan protiv drugog je sedam Messi a tri "Good looking, rich..." (dva sumnjiva) i uz to kepec i četiri asistencije.missko wrote: I ovako stariji od klempe i igra u losijem klubu od klempe i opet dao prosle sezone vise golova od klempe
A o ovakvom nečem good looking sanja i mašta, loži se i govori mami hoću i ja ovako.
- tzipiripi
#7405 Re: FC Barcelona
Ćuj ovog, ono nekome da smara.fixer wrote:
Pokusat cemo ti broj nabavit, samo ne smaraj vise.
Ti si svoje brojeve davno nabavio. Pogotovo Lepog, bogatog.
- Jeff Bingham
#7406 Re: FC Barcelona
dobro, tu se slazemo. gore sam naveo da bih uzeo ronalda kada bih formirao ekipu. ako bi vec imao preslikanu Barcelonu onda bih messija, jer mu ocito itekako "leze" sadasnji saigraciveljaca wrote:
Ja sam prvenstveno mislio na ekipu Barcelone ( jer je to tema ovog topic-a ) .....
-
fixer
#7407 Re: FC Barcelona
Dosadan si. Nije zanimljivo nekog gledat kako duze vrijeme istresa zuc. Haj napisi nesta konstruktivno i nista ti necu reci. Ako sam ja inventar na temi Barcelona, sta si ti na Realovoj?tzipiripi wrote:
Ćuj ovog, ono nekome da smara.![]()
![]()
Pa care postao si inventar na temi o Barceloni. Vidi se da previše Smorinha gotiviš. Ni o čemu drugom ne razmišljate nego o Barci. Opustite se malo ba.
![]()
![]()
- Riddle
#7408 Re: FC Barcelona
Kad god se spomene Ronaldo, ili bilo sta u vezi s njim, 5 sekundi kasnije neko pocne da melje o Messiu. Neizbjezno. Taj fenomen su stvorili spanski mediji, jer nije bilo tako dok je Ronaldo bio u Unitedu. I tad su bili dva najbolja igraca na svijetu, ali ovolika rasprava, poređenje i vrijeđanje nisu postojali. Neko vrijeme sam to smatrao jako smijesnim, ali od nedavno je preraslo u nesto sasvim drugo.
Uf kakvu golcinu zabi Ronal...
Ma sta ce pedercic, Messi to moze jos bolje.
Uf kakvu golcinu zabi Ronal...
Ma sta ce pedercic, Messi to moze jos bolje.
- lerdi
#7409 Re: FC Barcelona
Messi je trenutno najbolji igrač na planeti (zvanično), a Ronaldo po meni trenutno nije ni u top 3 igrača. Trenutno bolji od njega su i Messi i Runi i Xavi. To je činjenica 
- tzipiripi
#7410 Re: FC Barcelona
Lafe izbroj svoje i moje postove na tim temama i uporedi. Visiš ovdje gdje si skupio više postova nego ja ukupno. A plaho me zaboli hoćeš li mi šta reći.fixer wrote:Dosadan si. Nije zanimljivo nekog gledat kako duze vrijeme istresa zuc. Haj napisi nesta konstruktivno i nista ti necu reci. Ako sam ja inventar na temi Barcelona, sta si ti na Realovoj?tzipiripi wrote:
Ćuj ovog, ono nekome da smara.![]()
![]()
Pa care postao si inventar na temi o Barceloni. Vidi se da previše Smorinha gotiviš. Ni o čemu drugom ne razmišljate nego o Barci. Opustite se malo ba.
![]()
![]()
I jesi li ti ovdje ijedan konstruktivan post sastavio, osim što redovno ovdje smaraš svijet? Malo premotaj unazad svoje postove pa skontaj o čemu ti to ovdje tipkaš. Upravo sad odo' ja na tvoju temu malo smarat'.
-
romanovero
#7411 Re: FC Barcelona
http://www.inter.it/it/speciali/zanetti/?L=en
El Pupi je tata za obojicu
El Pupi je tata za obojicu
-
fixer
#7412 Re: FC Barcelona
Niko u manje postova nije vise zuci istresao. Jebote, nekad pomislim da se s Ronaldom, Murinhom sporis oko medje. Opusti malo. Probudim se ujutro, napravim kafu, i onda trebam citat tvoje frustracije sa likovima koji su hiljade kilometara daleko. Ronaldo je pedercic, Murinho je Smorinho, i mislim da smo svi to vec ukapirali. Daj sad da raspravljamo malo o nogometu.tzipiripi wrote: Lafe izbroj svoje i moje postove na tim temama i uporedi. Visiš ovdje gdje si skupio više postova nego ja ukupno. A plaho me zaboli hoćeš li mi šta reći.
I jesi li ti ovdje ijedan konstruktivan post sastavio, osim što redovno ovdje smaraš svijet? Malo premotaj unazad svoje postove pa skontaj o čemu ti to ovdje tipkaš. Upravo sad odo' ja na tvoju temu malo smarat'.
- tzipiripi
#7413 Re: FC Barcelona
Ko te ba ćera da čitaš išta? Ja tvoja škrabanja redovno preskačem jer me ne interesuje ni sekunde i jer pišeš samo i isključivo nebuloze. Niko u više postova nije manje od tebe naškrabo. Mjesec dana si ovdje hekl'o oko Messievih hormona. Iz paštete si mi iskak'o. Ohani od mene, ko što sam i ja od tvojih "konstruktivnih" davno.fixer wrote: Niko u manje postova nije vise zuci istresao. Jebote, nekad pomislim da se s Ronaldom, Murinhom sporis oko medje. Opusti malo. Probudim se ujutro, napravim kafu, i onda trebam citat tvoje frustracije sa likovima koji su hiljade kilometara daleko. Ronaldo je pedercic, Murinho je Smorinho, i mislim da smo svi to vec ukapirali. Daj sad da raspravljamo malo o nogometu.
-
fixer
#7414 Re: FC Barcelona
Nek ti Talk Sport ne preskaces. Neka ti oni ne pisu nebuloze.tzipiripi wrote: Ko te ba ćera da čitaš išta? Ja tvoja škrabanja redovno preskačem jer me ne interesuje ni sekunde i jer pišeš samo i isključivo nebuloze. Niko u više postova nije manje od tebe naškrabo. Mjesec dana si ovdje hekl'o oko Messievih hormona. Iz paštete si mi iskak'o. Ohani od mene, ko što sam i ja od tvojih "konstruktivnih" davno.
- tzipiripi
#7415 Re: FC Barcelona
Napokoon jeeeeee...... Dosada je dosadafixer wrote:Nek ti Talk Sport ne preskaces. Neka ti oni ne pisu nebuloze.tzipiripi wrote: Ko te ba ćera da čitaš išta? Ja tvoja škrabanja redovno preskačem jer me ne interesuje ni sekunde i jer pišeš samo i isključivo nebuloze. Niko u više postova nije manje od tebe naškrabo. Mjesec dana si ovdje hekl'o oko Messievih hormona. Iz paštete si mi iskak'o. Ohani od mene, ko što sam i ja od tvojih "konstruktivnih" davno.Odoh, zaspat cu od dosade.
Last edited by tzipiripi on 21/09/2011 12:09, edited 1 time in total.
-
fixer
#7416 Re: FC Barcelona
tzipiripi wrote:Napokoon jeeeeee......fixer wrote: Nek ti Talk Sport ne preskaces. Neka ti oni ne pisu nebuloze.Odoh, zaspat cu od dosade.
- tzipiripi
#7417 Re: FC Barcelona
Nek tvoja zadnja bude pa da na miru ideš spati.fixer wrote:tzipiripi wrote:Napokoon jeeeeee......fixer wrote: Nek ti Talk Sport ne preskaces. Neka ti oni ne pisu nebuloze.Odoh, zaspat cu od dosade.
Ok je Maja Suput
- veljaca
#7418 Re: FC Barcelona
Velika nogometna zvijezda Barcelone, Lionel Messi pokazao je zašto ga mnogi smatraju najboljim na svijetu. Ne samo zbog njegovih sposobnosti i nogometnog umijeća, na koje zbog nešto slabije forme u posljednje vrijeme neki sve više prigovaraju, već i zbog velikog srca koje pokazuje za svoje navijače.
Za jednog takvog, mladog 10-godišnjeg dječaka pod imenom Soufian, koji boluje od rijetke bolesti Laurinovog sindroma, zbog koje su mu amputirane noge. Dječak se još u siječnju susreo sa svojim velikim uzorom zbog kojeg si je čak i svoje proteze obojao u boje barceloninog dresa i broja 10 koje nosi legendarni Argentinac.
Tada su se družili i zajedno igrali nogomet, a na ponovnom susretu u petak, maleni je dječak imao posebnu želju. Zamolio ga je da, ako zabije pogodak Osasuni, da kod proslavljanja pogotka ne pokaže samo ruke prema nebu, nego i prema nogama jer će onda znati da ga je posvetio njemu.
S obzirom da je Messi doista zabio pogodak u uvjerljivoj golijadi protiv Osasune, uslijedila je specijalna proslava samo za njegovog malenog prijatelja Soufiana...
------------------------------------------
Dok neki rade ovo - drugi pokazuju srednji prst ......
Za jednog takvog, mladog 10-godišnjeg dječaka pod imenom Soufian, koji boluje od rijetke bolesti Laurinovog sindroma, zbog koje su mu amputirane noge. Dječak se još u siječnju susreo sa svojim velikim uzorom zbog kojeg si je čak i svoje proteze obojao u boje barceloninog dresa i broja 10 koje nosi legendarni Argentinac.
Tada su se družili i zajedno igrali nogomet, a na ponovnom susretu u petak, maleni je dječak imao posebnu želju. Zamolio ga je da, ako zabije pogodak Osasuni, da kod proslavljanja pogotka ne pokaže samo ruke prema nebu, nego i prema nogama jer će onda znati da ga je posvetio njemu.
S obzirom da je Messi doista zabio pogodak u uvjerljivoj golijadi protiv Osasune, uslijedila je specijalna proslava samo za njegovog malenog prijatelja Soufiana...
------------------------------------------
Dok neki rade ovo - drugi pokazuju srednji prst ......
- Zmijuga loma
#7419 Re: FC Barcelona
Opa, na TV1 večeras Valencia - Barcelona. Očekujem spektakl.
-
Sehro
#7420 Re: FC Barcelona
moze li link za dobar live stream, pleasee ? 
- Koshpa
-
Sehro
#7422 Re: FC Barcelona
hvala
- Koshpa
#7423 Re: FC Barcelona
Sehro wrote:hvala
nema na cemu 1-1
- Jack Be Nimble
#7424 Re: FC Barcelona
Valencia vodi, bilo bi dobro da pobjedi pa da Barsa i Real moraju ganjati Valenciu. Da se malo la liga zakuha, barem u prvih par kola.
- Koshpa
#7425 Re: FC Barcelona
Jack Be Nimble wrote:Valencia vodi, bilo bi dobro da pobjedi pa da Barsa i Real moraju ganjati Valenciu. Da se malo la liga zakuha, barem u prvih par kola.
Brzo se ispravi za ovo