Ramazan, opet ;)
- BHF_Manijak
#7401 Re: Ramazan, opet ;)
@Pajo,eto hoce ona mene zezat...Sad joj laptop crko,kazem ja nemoj Bijela-hanuma,a ona hoce...

- paja patak
#7402 Re: Ramazan, opet ;)
mahahaha da si ti ziv i zdrav ja bih do sad pokvarila XXXXXXXX kompBHF_Manijak wrote:@Pajo,eto hoce ona mene zezat...Sad joj laptop crko,kazem ja nemoj Bijela-hanuma,a ona hoce...![]()
- BHF_Manijak
#7403 Re: Ramazan, opet ;)
Ipak sam ja obazriviji prema Lilli,lilla wrote:I šta veliš; i meni se isto pišeBHF_Manijak wrote:@Pajo,eto hoce ona mene zezat...Sad joj laptop crko,kazem ja nemoj Bijela-hanuma,a ona hoce...![]()
@sahane, je l' ostalo kakvih đakonija za mene?
- BHF_Manijak
#7404 Re: Ramazan, opet ;)
Nikad nije kasnopaja patak wrote:mahahaha da si ti ziv i zdrav ja bih do sad pokvarila XXXXXXXX kompBHF_Manijak wrote:@Pajo,eto hoce ona mene zezat...Sad joj laptop crko,kazem ja nemoj Bijela-hanuma,a ona hoce...![]()
![]()
- paja patak
#7405 Re: Ramazan, opet ;)
ja ovdje nikoga ne zezamBHF_Manijak wrote:Nikad nije kasnopaja patak wrote:mahahaha da si ti ziv i zdrav ja bih do sad pokvarila XXXXXXXX kompBHF_Manijak wrote:@Pajo,eto hoce ona mene zezat...Sad joj laptop crko,kazem ja nemoj Bijela-hanuma,a ona hoce...![]()
![]()
![]()
- wewa
#7406 Re: Ramazan, opet ;)
paja patak wrote:ja ovdje nikoga ne zezamBHF_Manijak wrote:Nikad nije kasnopaja patak wrote:
mahahaha da si ti ziv i zdrav ja bih do sad pokvarila XXXXXXXX komp![]()
![]()
- paja patak
#7407 Re: Ramazan, opet ;)
wewa wrote:![]()
- BHF_Manijak
#7408 Re: Ramazan, opet ;)
Poslanik rece da mu`min(ka)jedino nikad ne moze slagat,ma ni u snu,a sve mu se ostalo moze omaci od grijeha...a muslimanu?!Eh ti hodaju gore-dole,njemu se svasta moze omacipaja patak wrote:wewa wrote:![]()
ej i tebe vala
kad lazem ja lazi i ti
-
HomeArt
#7409 Re: Ramazan, opet ;)
Naravno da jeste, evo bujrumlilla wrote:I šta veliš; i meni se isto pišeBHF_Manijak wrote:@Pajo,eto hoce ona mene zezat...Sad joj laptop crko,kazem ja nemoj Bijela-hanuma,a ona hoce...![]()
@sahane, je l' ostalo kakvih đakonija za mene?

- paja patak
#7410 Re: Ramazan, opet ;)
BHF_Manijak wrote:Poslanik rece da mu`min(ka)jedino nikad ne moze slagat,ma ni u snu,a sve mu se ostalo moze omaci od grijeha...a muslimanu?!Eh ti hodaju gore-dole,njemu se svasta moze omacipaja patak wrote:wewa wrote:![]()
ej i tebe vala
kad lazem ja lazi i ti
- BHF_Manijak
#7411 Re: Ramazan, opet ;)
Tako Resul kaze,nisu to Manijakove rijecipaja patak wrote:
eto sad
- BHF_Manijak
#7412 Re: Ramazan, opet ;)
Eh pa mu vala nikad preko usta necu prevaliti doLJe,ili petErica,cetvErica i slicne novotarije pravopisa...Makar bio najnepismeniji...Jednostavno to doLJe,mi tako ogavno zvuci da j to cudo jedno,da smo s Kosova pa bih mozda i shvatio,ali ovako jok... 
Hvala na ispravci,ali ja stosta pisem u svom stilu na forumu Lillo,nesto plaho ne pazim na pravopis...Da sam bar ovdje rahat
Hvala na ispravci,ali ja stosta pisem u svom stilu na forumu Lillo,nesto plaho ne pazim na pravopis...Da sam bar ovdje rahat
- paja patak
#7413 Re: Ramazan, opet ;)
de lilo Allah te nagradio

- BHF_Manijak
#7414 Re: Ramazan, opet ;)
Ma znam ja to Lillo,ali eto to doLJe mi bas nimalo nije bosanski,ma koliko gramaticki ispravno bilo...lilla wrote:PetErica je drugodole je ekavica
i ne moraš ništa prevaljivati
(svi pišemo kako nam se piše) samo, eto, da znaš.
- arzuhal
#7415 Re: Ramazan, opet ;)
Bio, ka'e, jednom jedan i ništa više. A bio jedan, onako, za džabe. I bio još jedan
Selam alejkum, džema'ate, a maksuz seljam, pljavo-bijeljom
- paja patak
#7416 Re: Ramazan, opet ;)
dobro je mali i ti se ufuro otkad bijele nemaBHF_Manijak wrote:Ma znam ja to Lillo,ali eto to doLJe mi bas nimalo nije bosanski,ma koliko gramaticki ispravno bilo...lilla wrote:PetErica je drugodole je ekavica
- BHF_Manijak
#7417 Re: Ramazan, opet ;)
Cuj Paje sto je furseta uzela?!Hajd hajd,jos malo i u krpe...paja patak wrote:dobro je mali i ti se ufuro otkad bijele nemaBHF_Manijak wrote:Ma znam ja to Lillo,ali eto to doLJe mi bas nimalo nije bosanski,ma koliko gramaticki ispravno bilo...lilla wrote:PetErica je drugodole je ekavica
pazi da joj ja brzom postom ne posaljem kakav lptp pa da tebe malo napuca
- BHF_Manijak
#7418 Re: Ramazan, opet ;)
We alejkumu selam vrli sejhu..Hoces Ljubenicu il bakljavu?!arzuhal wrote:Bio, ka'e, jednom jedan i ništa više. A bio jedan, onako, za džabe. I bio još jedan![]()
PS Da ne ispadne da Lillu zezam,nije mi to namjera Allah mi je svjedok,ispravno ona govori,no eto meni to usi para,a sa ovim gore sam se nadovezo na Arzine igrarije
- paja patak
#7419 Re: Ramazan, opet ;)
iz imam bolju foru, zatrazit cu ja izun od bijele da te ja nalijepim, ionako si ti najmladji ovdjeBHF_Manijak wrote:Cuj Paje sto je furseta uzela?!Hajd hajd,jos malo i u krpe...![]()
![]()
- oldschool
#7420 Re: Ramazan, opet ;)
Selam, vidim, veselo je.
- BHF_Manijak
#7421 Re: Ramazan, opet ;)
Sto imam osjecaj,da ti je mentorica tu negdje u blizini?!paja patak wrote:iz imam bolju foru, zatrazit cu ja izun od bijele da te ja nalijepim, ionako si ti najmladji ovdjeBHF_Manijak wrote:Cuj Paje sto je furseta uzela?!Hajd hajd,jos malo i u krpe...![]()
![]()
- BHF_Manijak
#7422 Re: Ramazan, opet ;)
Evo pomalo OS...Nesto te nema u zadnje vrijeme,radi se a?!oldschool wrote:Selam, vidim, veselo je.
- BHF_Manijak
#7423 Re: Ramazan, opet ;)
Nisam ni reko da ti tako pricas Lillo,ali ni ja isto tako,niti mogu...A da je gramaticki ispravno,to znam...Mada danas je stosta gramaticki ispravno,ali to je vec druga temalilla wrote:Nisam rekla da ja tako govorim već da je tako ispravnoBHF_Manijak wrote: PS Da ne ispadne da Lillu zezam,nije mi to namjera Allah mi je svjedok,ispravno ona govori,no eto meni to usi para,a sa ovim gore sam se nadovezo na Arzine igrarije![]()
- paja patak
#7424 Re: Ramazan, opet ;)
mentorica, jojBHF_Manijak wrote:Sto imam osjecaj,da ti je mentorica tu negdje u blizini?!paja patak wrote:iz imam bolju foru, zatrazit cu ja izun od bijele da te ja nalijepim, ionako si ti najmladji ovdjeBHF_Manijak wrote:Cuj Paje sto je furseta uzela?!Hajd hajd,jos malo i u krpe...![]()
![]()
![]()
Sreca pa niste rod...Ne vidi se iz aviona,ma kakvi...Jok ba,gdje ce to...
![]()
- oldschool
#7425 Re: Ramazan, opet ;)
Obaveze stižu, malo se i spava više, izaći ćeš ti na kraj sa Pajom, savjetuje te šejh, nije to mala stvar.BHF_Manijak wrote:Evo pomalo OS...Nesto te nema u zadnje vrijeme,radi se a?!oldschool wrote:Selam, vidim, veselo je.Evo muku mucim sa Pajom...Kod tebe sta ima novo?!