Povorka ponosa u Sarajevu

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
kakavdanakneiskustvu

#7401 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by kakavdanakneiskustvu »

Zox wrote:
swanfilter wrote:Jel se onaj stvarno onako provali ...
Nisam jedini.
Mnogi ljudi brkaju pederastre i pedofile.

šta su,ko su pederastri?,šta je to???
allem_77

#7402 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by allem_77 »

Hetero pojedinci iskoristiše ovu temu da ga malo meću ovim pederima. :D Balkanski mentalitet. Savjetujem pederima da se prekosutra vrate u svoje ormare. Ne isplati vam se biti peder u BiH.
swanfilter

#7403 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by swanfilter »

Samo da sutra prođe kako i dolikuje svakom okupljanju. Poslije svakako ide ANP ...
sinuhe

#7404 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by sinuhe »

U svijetu prije 40 godina

Image
Image
Image
Last edited by sinuhe on 07/09/2019 22:05, edited 1 time in total.
muhafuca

#7405 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by muhafuca »

sinuhe wrote:U svijetu prije 40 godina

Image
Image
*u zapadnom svijet (tj sjeverna amerika i zapadna evropa) a i to selektivno od zemlje do zemlje

taj isti svijet je takodje poznatiji po robovlasnistvu i i po kolonizaciji ostatka svijeta genocidima i masakrima

bacanju nuklearne bombe na civilno stanovnstvo, financijskom i svakom drugom izrabljivanju ostatka svijeta itd

tako da ...

ima pluseva i minusa svugdje
Kaligrafija

#7406 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Kaligrafija »

sinuhe wrote:U svijetu prije 40 godina

Image
Image
Gledajuci ove slike, od prije 40-50 godina, znaci da isto toliko godina kasnimo za zapadnim zemljama, sto opet znaci, da ce plata od 3-4 hiljade dolara, eura stici i kod nas, za isto toliko godina...! :lol:
A_A_AKCIJA

#7407 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by A_A_AKCIJA »

moet-perignon wrote:
exampLe. wrote:
tvojkomsija wrote:Jel to s Lutom bilo prije nego sto je Muhamed prepolovio mjesec? :cry:
Ili kad je Muhammed na letecem konju otisao u svemir? :sad:

ne karikirajte. on je odletio (jos se tacno ne zna cime da li cilimom ili bez, ali je odletio) od Mekke do Jeruzalema.
:thumbup:

Svaka čast.
Čisto da ostane zabilježeno kako se bori za ljudska prava, pljuvanjem po tuđim.

Džaba, kilometre da primite u kanal, ostajete primitivčine ispod kamena i sa dna septičke jame, samo sa kompleksom niže vrijednosti.

Samo naprijed sutra.

Džehennem je vječan, vreo i prepun užasa. :evil:
Zox

#7408 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Zox »

Dobro, evo, zabiljezicemo. Nije prepolovio mjesec.
S4mpion

#7409 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by S4mpion »

"LGBT populacijo, oprostite nam što vas neće biti u povorci koju smo napravili u vaše ime, izvinite što povorka vrvi od fašista i mržnje, izdržite još malo, samo keš da uzmemo." :komi:
omega369

#7410 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by omega369 »

Bodkin wrote:
omega369 wrote:Sad vrijedjate i vjeru. Ma bravo. Samo nastavite :thumbup:
Treba se znati koje se grupe smiju vrijedjati. Pederi? Apsolutno. Udri gov*a. Vjernike? Prvo ban pa onda zatvor za verbalni delikt. Jelde?
Vjera nema veze sa grupom. No, ocito je za vas i vjera target. Previse se vi pretvarate da ste dobronamjerni "borci za ljudska prava".
Vas radikalizam ustvari nadilazi one kojima se kao danas smijete. Ali neka, nek se sve vidi
John Cleese

#7411 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by John Cleese »

plain vanilla wrote:
Zox wrote:Dok smo se mi bavili povorkom, ovi sto "vole" djecu su registrovali svoje udruzenje.
https://upubih.ba
:lol:
Treba zabraniti pedijatre, sve je to nenormalno :mrgreen:
Sta zabranit' - hapsit' i slat' na prinudno lijecenje! :| :D
Yenna

#7412 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Yenna »

Preuzela :thumbup:

"Čitam i gledam ove rasprave po TV-u i portalima o pravima LGBT populacije.

Sva prava oni imaju kao i svi mi ostali. Zagarantovana Ustavom i zakonima.

Gdje je zapelo ?

Žele da mi znamo njihovo sexualno opredjeljenje.
Pa ne interesuje nas to. Svoje sklonosti, želje, prohtjeve pa i perverzije provodite u svoja 4 zida. I mi isto tako živimo. Tamo se igramo i radimo sve što poželimo. Tako i vi.

Ne nosite bedževe sa duginim bojama da bi mi ostali znali da ste homo. Tako sami sebe izdvajate. Mi ne nosimo ništa.
Šta smo - naša je privatna stvar.

Zapelo im je jer žele da prave parade ponose. Vidite da parade ponosa ne prave heterosexualni parovi? Zašto bi to radili homosexualni parovi ?

Mi smo ponosni što smo heterosexualni ali ne trčimo na ulicu da mašemo zastavama pred nosom homosexualnim parovima i pojedincima.

Šta im je još zapelo? Zapelo im je da imaju brak. Brak je tekovina heterosexualnih parova već stotinama ako ne i hiljadama godina. Brak pripada heterosexualcima. To je naše i ne damo to nikome. Ako im je do neke veze neka je nazovu npr. zajednicom, ali ne mogu je nazvati brakom. Brak je zajednica muskarca i zene. Uvijek bila.

Za novu vrstu medjusobnog vezanja neka izmisle sebi termin koji će koristiti.

Naprimjer Trak.

Pa ih pitaš "jeste li u Traku", a oni odgovore da jesu ili nisu.

Ženite se i udajite u Općinama i sklapajte tamo vaše trakove baš kao što sklapamo i mi naše brakove.

Zapelo im je da usvajaju djecu. Pa usvajajte djecu iz homosexualnih brakova. Ne može iz heterosexualnih.
Vama vaše a nama naše. Mi usvajamo djecu iz naših brakova a vi usvajajte djecu iz vaših trakova.

To što nema djece u vašim trakovima nije naš problem.
Nemojte nas optuživati da vas ugrožavamo zato što vam ne damo dijete iz naše populacije. Ne tražimo ni mi da usvajamo djecu iz vaše populacije.

Ne možete vi ono što vam nedostaje uzimati od nas, a ako vam ne damo onda glumite ugroženost, pravite parade ponosa i skačete nam po glavi. Snađite se nekako.

Nikome nećete smetati ako svoju sexualnost ispoljavate u svojim privatnim domovima i ne tražite ono što je naše, a to je usvajanje naše djece i naš naziv za bračnu zajednicu. I mi isto tako živimo.

Zašto bi pravila bila drugačija za vas" ?
moonca

#7413 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by moonca »

..Nece drugacija. :)
bogoljub

#7414 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by bogoljub »

jednonogi_Jack

#7415 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by jednonogi_Jack »

allem_77 wrote:Hetero pojedinci iskoristiše ovu temu da ga malo meću ovim pederima. :D Balkanski mentalitet. Savjetujem pederima da se prekosutra vrate u svoje ormare. Ne isplati vam se biti peder u BiH.
Pa kako im se ne isplati biti peder u BiH ako im ga hetero meću? Ku'š ljepše? :D
John Cleese

#7416 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by John Cleese »

@tvojkomsija: Jel to s Lutom bilo prije nego sto je Muhamed prepolovio mjesec? :cry:
@exampLe: Ili kad je Muhammed na letecem konju otisao u svemir? :sad:
@moet-perignon: ne karikirajte. on je odletio (jos se tacno ne zna cime da li cilimom ili bez, ali je odletio) od Mekke do Jeruzalema.
Kad god osjetite potrebu da na slican nacin pokazete koliko ste "duhoviti" kako bi iznervirali nekog papka (u stvarnosti, naravno, jer na forumu po definiciji nema papaka) sjetite se da postoje i drugi ljudi koje takva "duhovitost" jako vrijedja, a koji vas nikada ne bi vrijedjali, bez obzira na to sta o vama misle. Sapienti sat.
A_A_AKCIJA wrote: :thumbup:
Svaka čast.
Čisto da ostane zabilježeno kako se bori za ljudska prava, pljuvanjem po tuđim.
Džaba, kilometre da primite u kanal, ostajete primitivčine ispod kamena i sa dna septičke jame, samo sa kompleksom niže vrijednosti.
Samo naprijed sutra.
Džehennem je vječan, vreo i prepun užasa. :evil:
Ovo o "primanju kilometara u kanal" je sigurno puki lapsus - zvuci bas papanski, a pouzdano znamo da papaka na forumu nema.

A kratki izvjestaj o dzehenemu je vrlo zanimljiv.
Imas nekoga tamo, pa tako znas ili... sta? :|
John Cleese

#7417 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by John Cleese »

nova_ja wrote:Preuzela :thumbup:

"Čitam i gledam ove rasprave po TV-u i portalima o pravima LGBT populacije.

Sva prava oni imaju kao i svi mi ostali. Zagarantovana Ustavom i zakonima.

Gdje je zapelo ?

Žele da mi znamo njihovo sexualno opredjeljenje.
Pa ne interesuje nas to. Svoje sklonosti, želje, prohtjeve pa i perverzije provodite u svoja 4 zida. I mi isto tako živimo. Tamo se igramo i radimo sve što poželimo. Tako i vi.

Ne nosite bedževe sa duginim bojama da bi mi ostali znali da ste homo. Tako sami sebe izdvajate. Mi ne nosimo ništa.
Šta smo - naša je privatna stvar.

Zapelo im je jer žele da prave parade ponose. Vidite da parade ponosa ne prave heterosexualni parovi? Zašto bi to radili homosexualni parovi ?

Mi smo ponosni što smo heterosexualni ali ne trčimo na ulicu da mašemo zastavama pred nosom homosexualnim parovima i pojedincima.

Šta im je još zapelo? Zapelo im je da imaju brak. Brak je tekovina heterosexualnih parova već stotinama ako ne i hiljadama godina. Brak pripada heterosexualcima. To je naše i ne damo to nikome. Ako im je do neke veze neka je nazovu npr. zajednicom, ali ne mogu je nazvati brakom. Brak je zajednica muskarca i zene. Uvijek bila.

Za novu vrstu medjusobnog vezanja neka izmisle sebi termin koji će koristiti.

Naprimjer Trak.

Pa ih pitaš "jeste li u Traku", a oni odgovore da jesu ili nisu.

Ženite se i udajite u Općinama i sklapajte tamo vaše trakove baš kao što sklapamo i mi naše brakove.

Zapelo im je da usvajaju djecu. Pa usvajajte djecu iz homosexualnih brakova. Ne može iz heterosexualnih.
Vama vaše a nama naše. Mi usvajamo djecu iz naših brakova a vi usvajajte djecu iz vaših trakova.

To što nema djece u vašim trakovima nije naš problem.
Nemojte nas optuživati da vas ugrožavamo zato što vam ne damo dijete iz naše populacije. Ne tražimo ni mi da usvajamo djecu iz vaše populacije.

Ne možete vi ono što vam nedostaje uzimati od nas, a ako vam ne damo onda glumite ugroženost, pravite parade ponosa i skačete nam po glavi. Snađite se nekako.

Nikome nećete smetati ako svoju sexualnost ispoljavate u svojim privatnim domovima i ne tražite ono što je naše, a to je usvajanje naše djece i naš naziv za bračnu zajednicu. I mi isto tako živimo.

Zašto bi pravila bila drugačija za vas"?
Konstruktivno, nema govora :D :lol:

A ko je ovo pisao? :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#7418 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Velkoski »

Samo što brak nosi mnoge životne benefite, tako da zašto oni ne bi imali pravo na to? Zašto je heteroseksualcima koji varaju jedni druge na svakom koraku uopšte bitan taj brak kada ga ni sami uglavnom ne poštuju?

Zašto homoseksualci ne bi imali apsolutno ista zakonska prava kao hetero? Naravno, ne trebaju imati nikakav poseban tretman samo zato što su to što jesu, ali je ogromna nebuloza zakidati ih za bilo šta.

Ne kontam ni što ikome smetaju ti ljudi. Ono što doduše treba smetati jesu NVO bolidi kojima je ovo samo profit :mrgreen:
MaksprotivMarksa

#7419 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by MaksprotivMarksa »

Volio bih da mi neko napise gdje je to vrijedjana vjera na ovoj temi, ja sam samo procitao izdvojene segmente iz islamskog vjerovanja...
90minut

#7420 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by 90minut »

MaksprotivMarksa wrote:Volio bih da mi neko napise gdje je to vrijedjana vjera na ovoj temi, ja sam samo procitao izdvojene segmente iz islamskog vjerovanja...
Halo nemoj mi vjeru spominjati u tom kontekstu kjafire
MaksprotivMarksa

#7421 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

90minut wrote:
MaksprotivMarksa wrote:Volio bih da mi neko napise gdje je to vrijedjana vjera na ovoj temi, ja sam samo procitao izdvojene segmente iz islamskog vjerovanja...
Halo nemoj mi vjeru spominjati u tom kontekstu kjafire
Nisam Horde spomenuo, dede mi :bih:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#7422 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Velkoski »

Što si protiv Marksa brt?
90minut

#7423 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by 90minut »

Aman zaman kaznice te bog na drugom svijetu
MaksprotivMarksa

#7424 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Velkoski wrote:Što si protiv Marksa brt?
Zbog Maksa Stirnera, a oni su se malo volili i svadjali u zivotu, nik je omaz za oba velikana, nisam ja protiv Karla, Maks jeste :bih:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#7425 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Velkoski »

Ma znam brt, nego mi dosadno, odoh :run: :mrgreen:
Locked