zam ja dobro sta je evolucija, netrazim ja da mi se objasni ono sto znam kako objasnjavate, nego hocu objasnjenje kako slucajni dogadjaji da povlace pametne poteze i slagaju puzzle (tj motore i ostalu nano masineriju)Braco_18 wrote:Eto ja mislim, da su ti ljudi u zadnji par stranica po ko zna koji put pokušali na naj lakši način objasanti šta je Evolucija, tako da je bez potrebno da sad opet počinjem od nule, a po gotovo kad mi postaviš takva glupa pitanje, poput bacanje čaše ili slično... nevjerovatno sa kakvom snagom se boriš protiv istine, da 10 % svoga truda posvjetiš ozbiljnom naukom bilo bi nade za tebe...Smrcak15 wrote:Braco_18 wrote: Vi zapravo vjerujete da slučajni događaji kreiraju kompleksne strukture?![]()
Da...
znaci skupina slucajnih dogadjaja napravi najkompleksni motor u univerzumu![]()
a dali vjerujes kada bi hipoteticki kada bi bacali casu bezbroj puta da ta casa kad udari od pod i razbije se, pa se stvore tri mini casice od nje perfektnog oblika??
znaci tebi je istina teorija , jesi li ti bio prisutan milione Godina da vidis promjene u vrstama bica?nevjerovatno sa kakvom snagom se boriš protiv istine,
ne, nego na osnovu teorije ti vjerujes da je to istina.