BAKIRE ODLAZI
- Hajvan
- mayab
- GandalfSivi
#7406 Re: BAKIRE ODLAZI
Ne mogu nikako da skontam sta Bakir radi na postrojavanju policije i tu u prvim redovima. Koja je njegova funkcija da zasluzuje biti bas tu, u prvom redu? Nije ovo SDA policija da mu stranacka funkcija daje tu privilegiju, a sumnjam da Dom Naroda ima ikakve veze sa ovim...
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
- pici
#7408 Re: BAKIRE ODLAZI
GandalfSivi wrote:Ne mogu nikako da skontam sta Bakir radi na postrojavanju policije i tu u prvim redovima. Koja je njegova funkcija da zasluzuje biti bas tu, u prvom redu? Nije ovo SDA policija da mu stranacka funkcija daje tu privilegiju, a sumnjam da Dom Naroda ima ikakve veze sa ovim...
pa prvi u bOsnjaka a ja tebe isto ko dodoli prvi u srBa i Ćirilo prvi u erA... pis pisH to je moje
- Banksy
-
finansijska kriza
#7410 Re: BAKIRE ODLAZI
Bakire ti si sramota Bošnjaka
- pici
#7411 Re: BAKIRE ODLAZI
Prema informacijama koje smo dobili od jednog uposlenika invalidskog fonda FBiH na listi primalaca invalidske zaštite nalazi se i Bakir Izetbegović, objavio je koktel.org. On se na ovoj listi nalazi od 1995 godine te se navodi da je ranjen prilikom organizacije otpora agresoru tj kao pripadnik Zelenih beretki.
Invalidnina Bakira Izetbegovica iznosi 670 KM, samo nije poznato kakvu invalidnost ima.
Zelene beretke nikada nisu demantovale da je Bakir bio pripadnik ove jedinice, a isto tako svi koji znaju aktivnosti Bakira tokom rata znaju da se krio u odajama svog oca Alije te da je većina familije Izetbegović bila van države.
Izvor koji je govorio za naš portal je naveo da postoji tajni spisak primalaca invalidnina za koji znaju samo čelni ljudi ovog fonda. Na spisku se nalaze veoma bitne osobe iz SDA, a koje nikada nisu učestvovale u ratnim dešavanjima.
Osim toga, za vrijeme organizacije otpora Zelene beretke nisu ni postojale, a njih je izmislio i u rat lansirao Nedžad Latić kad je BiH već uveliko bila u ratnom požaru!

- dembele
- dembele
#7415 Re: BAKIRE ODLAZI
Pričepila ga vrata od trezora.pici wrote:Prema informacijama koje smo dobili od jednog uposlenika invalidskog fonda FBiH na listi primalaca invalidske zaštite nalazi se i Bakir Izetbegović, objavio je koktel.org. On se na ovoj listi nalazi od 1995 godine te se navodi da je ranjen prilikom organizacije otpora agresoru tj kao pripadnik Zelenih beretki.
Invalidnina Bakira Izetbegovica iznosi 670 KM, samo nije poznato kakvu invalidnost ima.
Zelene beretke nikada nisu demantovale da je Bakir bio pripadnik ove jedinice, a isto tako svi koji znaju aktivnosti Bakira tokom rata znaju da se krio u odajama svog oca Alije te da je većina familije Izetbegović bila van države.
Izvor koji je govorio za naš portal je naveo da postoji tajni spisak primalaca invalidnina za koji znaju samo čelni ljudi ovog fonda. Na spisku se nalaze veoma bitne osobe iz SDA, a koje nikada nisu učestvovale u ratnim dešavanjima.
Osim toga, za vrijeme organizacije otpora Zelene beretke nisu ni postojale, a njih je izmislio i u rat lansirao Nedžad Latić kad je BiH već uveliko bila u ratnom požaru!
- drug_profi
#7416 Re: BAKIRE ODLAZI
A ja sam povrijedio ledja tegleci cijev od zisa kroz tunel. Morao napisati izjavu da sam se povrijedio tegleci vodu i drva kao civil da ne bih trazio invalidninu.
Na svu srecu, ledja su se dobro oporavila mada nisu ispravna. Bitno je da ne boli cesto i da se moze podnijeti.
Ali eto... ja sam to sve gledao kao moj patriotski doprinos izgradnji neke Bosne kojom cu biti ponosan.
Danas mi zao sto nisam uzeo HR drzavljanstvo.
Ali eto neka su nasi junaci dobili invalidnine. Zajebana je klaustrofobija.
Na svu srecu, ledja su se dobro oporavila mada nisu ispravna. Bitno je da ne boli cesto i da se moze podnijeti.
Ali eto... ja sam to sve gledao kao moj patriotski doprinos izgradnji neke Bosne kojom cu biti ponosan.
Danas mi zao sto nisam uzeo HR drzavljanstvo.
Ali eto neka su nasi junaci dobili invalidnine. Zajebana je klaustrofobija.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#7417 Re: BAKIRE ODLAZI
Kad bi netko pravio statistiku što je nemoguće, mislim da je Bakir otjerao iz Grada više Sarajlija nego četnici tijekom opsade. To je strašno koliko taj čovjek ne zna, neće i ne može vidjeti granicu mučenja vlastitog naroda.
Od svih ljudi koje sam znala 1995 sa kraja rata, sad je u gradu njih 5%, I ne, ne radi se o normalnom odlasku, radi se o odlasku usljed svih nepravdi Bakirovog vladanja iz sjene prije, ili direktno od kad je na vlasti. Manifestirano na različite načine...
-
TheGodfather001
#7418 Re: BAKIRE ODLAZI
Realno je da je Bakir I. jedna insuficijentna ličnost u svakom pogledu. Dovoljno je pogledati njegov politički uticaj u stranci i politici općenito u vrijeme dok mu je Alija bio živ, a kasnije je to isto spoznao i Tihić pa su ga držali što dalje od svega, posebno od stranke i politike. Smjestili ga u Zavod koji je uništio, pa onda po nekakvim uredima i otkako "umrije Pantelija", Bakir traži "svoj deo". tako radi i tako se ponaša prema svemu. Jedan promašaj totalni.KatarinaKosaca wrote:Kad bi netko pravio statistiku što je nemoguće, mislim da je Bakir otjerao iz Grada više Sarajlija nego četnici tijekom opsade. To je strašno koliko taj čovjek ne zna, neće i ne može vidjeti granicu mučenja vlastitog naroda.Od svih ljudi koje sam znala 1995 sa kraja rata, sad je u gradu njih 5%, I ne, ne radi se o normalnom odlasku, radi se o odlasku usljed svih nepravdi Bakirovog vladanja iz sjene prije, ili direktno od kad je na vlasti. Manifestirano na različite načine...
- agent_zero
#7419 Re: BAKIRE ODLAZI
https://www.klix.ba/vijesti/regija/pelj ... /190708008
Riđobrado mafijaško turkofilsko pašče dobilo novu dozu kare u dupe. A i jaran mu Željko mrtav hladan, popala maca jezik.
I još SDAovsko pašče bi da mijenja vlast u kantonu Sarajevo... koja zelena gamad, sjeme im se zatrlo i poslije Sudnjeg dana.

Riđobrado mafijaško turkofilsko pašče dobilo novu dozu kare u dupe. A i jaran mu Željko mrtav hladan, popala maca jezik.
I još SDAovsko pašče bi da mijenja vlast u kantonu Sarajevo... koja zelena gamad, sjeme im se zatrlo i poslije Sudnjeg dana.
- Droog
#7420 Re: BAKIRE ODLAZI
Mnogi ih ne vole...al sto ih ti ne volis...agent_zero wrote:https://www.klix.ba/vijesti/regija/pelj ... /190708008
I još SDAovsko pašče bi da mijenja vlast u kantonu Sarajevo... koja zelena gamad, sjeme im se zatrlo i poslije Sudnjeg dana.![]()
-
putokaz1
#7422 Re: BAKIRE ODLAZI
SDA komentar:
Oslobođena Tuzla
Sad idemo na Bihać i Sarajevo
Vildana Hajdarpašić sa FB
Ipak je bakir gazda
Oslobođena Tuzla
Ipak je bakir gazda
- Styling
#7423 Re: BAKIRE ODLAZI
A od koga nas oslobadjaju?!!putokaz1 wrote:SDA komentar:
Oslobođena Tuzla
Ipak je bakir gazda
- Dozer
#7424 Re: BAKIRE ODLAZI
Od onih koji im se petljaju u budzete i kleptomaniju...
- Control panel
#7425 Re: BAKIRE ODLAZI
Styling wrote:A od koga nas oslobadjaju?!!putokaz1 wrote:SDA komentar:
Oslobođena Tuzla
Ipak je bakir gazda
Odem na profil doticne
Vidi se fina bosnjakinja, merhametli dusa. Za primjer.
I prijavim profil