PROTESTI!!! - aktuelnosti

Post Reply

Šta su za vas najbitniji ciljevi protesta poput ovog u Tuzli?

Smanjenje troškova administracije na sve moguće načine a posebno kroz smanjenje plata političarima, te ukidanje svih povlastica (paušala, naknada, itd)
204
26%
Postavljanje stručnih i odgovornih, a ne podobnih kadrova na odgovorne funkcije (ukidanje stranačke raspodjele)
124
16%
Oduzimanje nelegalno stečene imovine i revizija privatizacije, te prodaja oduzete imovine radi namirivanja radničkih potraživanja
159
21%
Sudski progon i kažnjavanje odgovornih za privatizacijski kriminal, te procesuiranje i kažnjavanje svih slučajeva nepotizma i korupcije
89
11%
Efikasnije sudstvo u službi građana (a ne političara i tajkuna)
36
5%
Ukidanje kantona i jačanje države, uz puno uvažavanje etničkih prava
49
6%
Ravnomjerno a ne proporcionalno povećanje penzija i socijalnih davanja
19
2%
Ostavke onih prema kojima su protesti usmjereni (kantonalne vlade, ministri)
18
2%
Uvođenje prijevremenih izbora kao opcije za promjenu vlasti, te objedinjavanje općih i općinskih izbora
22
3%
Nasilne smjene vlasti s ciljem dokazivanja vlastodršcima da su oni u službi građana, a ne obrnuto
54
7%

Total votes: 774

Lasta92

#7401 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti

Post by Lasta92 »

Janjicar wrote:
emigrazione wrote:
hellue wrote:Plenum je rekao svoje, na koljena
Image
Je li ovo zajebancija???? Molim vas recete da jeste :sad:
Jest, vidis da odredjeni forumasi imaju za cilj da unesu smutnju medju narod ;-)
:thumbup:

Na sve moguce nacine ...
Amazingness

#7402 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti

Post by Amazingness »

saabsa wrote:

Za zemlju i spas samo jedan LAJK :D :D :D
Image

Trebaš strave salijevati poslije ovih hitova.
emigrazione

#7403 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti

Post by emigrazione »

Zipa raja , glavonja ubacuje svoje na forum klix.ba :D
Jeko ''velika glava koja se smjeska''
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#7404 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti

Post by JoseMujica »

i ja bih da se pridružim i predložim par kandidata za ministarske funkcije u našem Kurtonu....preferiram ljude sa iskustvom u oblastima za koje ih predlažem

Denisa Stojnića za ministra sporta i Benjamina Delalića za ministra unutarnjih poslova
hellue

#7405 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti

Post by hellue »

House wrote:Zipa raja , glavonja ubacuje svoje na forum klix.ba :D

Image

Soldier of love :izet:
Toffee karamela

#7406 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti

Post by Toffee karamela »

hellue wrote:Image
Jel ovo ZAVNOBIH... :-) :-) :-)
Bog te dragi vidio nije isključeno da ima i preživjelih vijećnika ZAVNOBIH-a :shock: . Dvaput u životu ih strefilo da dižu zemlju iz pepela. E pored ovakve omladine zaista imamo razloga za zabrinutost :run:
Reglan

#7407 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti

Post by Reglan »

JoseMujica wrote:i ja bih da se pridružim i predložim par kandidata za ministarske funkcije u našem Kurtonu....preferiram ljude sa iskustvom u oblastima za koje ih predlažem

Denisa Stojnića za ministra sporta i Benjamina Delalića za ministra unutarnjih poslova
:lol: :lol:
Omar Mehmedbasic ministar pravde :D
denimb

#7408 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti

Post by denimb »

Unutarnji neprijatelj ne posustaje nego i danas raspoređuje svoje snage diljem Bosne i Hercegovine s ciljem preuzimanja vlasti i rastrojavanjem drzave.
U ranim jutarnjim satima hrabrim braniocima sistema koji su 20. godina mukotrpno gradili sve sto imamo, su se prikljucili i prekaljeni borci, demobilisani, ali spremni da se obracunaju sa neprijateljom koji se usuđuje da trazi nesto od ove drzave.

Gospodin Bajramovic predsjednik samostalnih sindikata, je u kriznom stabu postenih politicara izneo plan koji za cilj ima pojacano izgladnjivanje glavnih trupa neprijatelja raspoređenim po vecim gradovima FBiH, plan je podrazao savez poljoprivrednika koji je zgrozen trenutnim stanjem u drzavi, i udarom huligana i terorista na tekovine BiH.

Za nove vijesti iz krizom zahvacene BiH, ostanite uz nase medije.

P.S. Kod Doboja niđe zive duse, osim kod semafora na ulazu...imaju dvije plavuse, pola sata 60KM...
Sa_u_srcu

#7409 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti

Post by Sa_u_srcu »

JoseMujica wrote:i ja bih da se pridružim i predložim par kandidata za ministarske funkcije u našem Kurtonu....preferiram ljude sa iskustvom u oblastima za koje ih predlažem

:thumbup:
House

#7410 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti

Post by House »

emigrazione wrote:
Zipa raja , glavonja ubacuje svoje na forum klix.ba :D
Jeko ''velika glava koja se smjeska''

Image
Amazingness

#7411 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti

Post by Amazingness »

Veliki Bošnjo Zlatan Ibrahmimović :izet:
snaga_znanja

#7412 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti

Post by snaga_znanja »

House

#7413 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti

Post by House »

Nasera Orića za Ministra Sigurnosti :D :izet:
hellue

#7414 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti

Post by hellue »

kingofsnake wrote:
House wrote:
saabsa wrote:

o jebemtisunce :lol: :lol: :lol:
Ja papaka Bog te mazo

Pa ja sam ovo kao i svako ruzno iskustvo bio bacio u zaborav :-) :-) :-)
Goldenhand

#7415 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti

Post by Goldenhand »

Amazingness wrote:
saabsa wrote:

Image

Slušam ove psihodelije zadnjih sat vremena.Osjećam da me iq napušta.
kingofsnake

#7417 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti

Post by kingofsnake »

Amazingness wrote:
saabsa wrote:

Image

Ja odvratna soundtracka majko mila.
Toffee karamela

#7418 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti

Post by Toffee karamela »

U Benju niko da mi ne dira. Otkad je smršo, proljepšo se, isti otac rahmetli. Mine me želja za R. kada njega vidim.
hellue

#7419 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti

Post by hellue »

Privreda Esko Omerbasic
Aspekt

#7420 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti

Post by Aspekt »

Jooooj tugo moja Fahra drzi dijete u narucju . :lol: :lol: :lol: namah se sjetim hitlera musloinija slobe franceka ....dok izadju medju masu odmah lape dijete pa ga miluju po glavi pa ga glade ..... :izet:
sta smo mi toliko bogu skrivili da nam posalje ovog lopova iz crne gore majko draga
Antifriz+

#7421 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti

Post by Antifriz+ »

denimb wrote:Unutarnji neprijatelj ne posustaje nego i danas raspoređuje svoje snage diljem Bosne i Hercegovine s ciljem preuzimanja vlasti i rastrojavanjem drzave.
U ranim jutarnjim satima hrabrim braniocima sistema koji su 20. godina mukotrpno gradili sve sto imamo, su se prikljucili i prekaljeni borci, demobilisani, ali spremni da se obracunaju sa neprijateljom koji se usuđuje da trazi nesto od ove drzave.

Gospodin Bajramovic predsjednik samostalnih sindikata, je u kriznom stabu postenih politicara izneo plan koji za cilj ima pojacano izgladnjivanje glavnih trupa neprijatelja raspoređenim po vecim gradovima FBiH, plan je podrazao savez poljoprivrednika koji je zgrozen trenutnim stanjem u drzavi, i udarom huligana i terorista na tekovine BiH.

Za nove vijesti iz krizom zahvacene BiH, ostanite uz nase medije.

P.S. Kod Doboja niđe zive duse, osim kod semafora na ulazu...imaju dvije plavuse, pola sata 60KM...
I one znaci koriste guzvu pa poskupile dok traju protesti :mrgreen:
m_l

#7422 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti

Post by m_l »

snaga_znanja wrote:
Koje licemjerstvo!
Amazingness

#7423 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti

Post by Amazingness »

Nisam htio staviti i hit pjesmu HDZ-a, neka i dalje misle da su ugroženi :lol:
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#7424 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti

Post by JoseMujica »

arshavin wrote:

Omčo je odličan prijedlog za dijeljenje pravde napaćenom narodu što me spotače me da za ministra finansija predložim Essu as Radeljaša zbog nevjerojatnih dostignuća u oblasti monetarnog poslovanja i za ministra prostornog uređenja Eska Omerbašića zbog iskazanih estetskih vrlina pri uređenju javnih površina
BegA_

#7425 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti

Post by BegA_ »

JoseMujica wrote:
arshavin wrote:

Omčo je odličan prijedlog za dijeljenje pravde napaćenom narodu što me spotače me da za ministra finansija predložim Essu as Radeljaša zbog nevjerojatnih dostignuća u oblasti monetarnog poslovanja i za ministra prostornog uređenja Eska Omerbašića zbog iskazanih estetskih vrlina pri uređenju javnih površina
:lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply