zapravo i nije loš
keca još nisam pogledao
Moderator: _BataZiv_0809
Meni je 1 dio bolji, jer nisam imao predstavu sta me ocekuje ( jer nisam gled˙o REC ).Black swan wrote:Quarantine 2
zapravo i nije loš
keca još nisam pogledao
meni je rec superart vandeley wrote:Meni je 1 dio bolji, jer nisam imao predstavu sta me ocekuje ( jer nisam gled˙o REC ).Black swan wrote:Quarantine 2
zapravo i nije loš
keca još nisam pogledao
Iznenadjenje i na kraju pozitivni utisci .
horion_bosona wrote:baš nekuveče sam pogledao ovaj film...
simpatičan, na momente duhovit film međutim meni je izgledao kao reciklaža nekih jugoslovenskih filmova... igranje na kartu stereotipa (vrhunac su one gusle na zidu)... Janjić je odličan...
da je Outsider napravljen u prvoj polovini 80tih, onda bi možda i imao neku težinu ovako...nostalgični eho... pretpostavljam da će bolji sud o filmu dati oni koji su odrastali dok je Tito bio živ...

Takodjer i od mene preporuka za oba filma.vinnie_jones wrote:
http://www.imdb.com/title/tt0419677/
inače volim osvetnički motiv u filmovima a i više mi se svidio od autobiografskog This is England (preporuka i za njega).
lexmarka wrote:'Stigao' titl za Contagion.
Skroman film.

Gledao sam ga u kinu... Interesantan film, i od mene preporuka.dadan79 wrote:
http://www.imdb.com/title/tt1832382/
Ako volite dobru glumu i reziju preporucujem ovaj film.
Najbolji Iranski film do sada, Zanimljivi karakteri i radnja od pocetka do zadnje sekunde filma.
Iranski black swan
Super film 10/10 od mene
karanana wrote:11:14
ako ste gledali i ako vam se svidio mnogo poznatiji oscarom nagradjeni Crash....e pa ovo je veoma slicno s tim da je ovaj izasao godinu ranije tako da nije ukrao Crashovu ideju. jedino je mozda obrnuto. ne kazem da je bolji od crasha, ali od mene mu ide preporuka ovdje. ima i jedna dobra mala u njemu.
a preporuka i za crash.
Gledala ga ima, pola godine čini mi se... I ne sjećam se ama baš ni jedne scene iz filma
Pomenuti film ima vrlo malo veze sa stvarnim dogadjajem...elSaik wrote:Zanimljivo. Meni su takvi oduvijek bili za nijansu bolji od drugih sličnih filmova.