FK Željezničar

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

itekako

#73976 Re: FK Željezničar

Post by itekako »

hrasno38 wrote:
itekako wrote:
hrasno38 wrote:
Bilo bi duhovito da to zaista nije napisao Miske...a ovako nije ni malo!

to sto je napisao Misimovic, kao ima neku tezinu!? sta on zna o odnosima i situaciju u Zelji?
obicni kurcevi populizam iz kolegijalnosti.
A ti, ja i vecina foruma zna?
za vas ne znam, ali ja znam dovoljno da bi formirao misljenje o njemu kao covjeku, igracu i na kraju kapitenu.
DonieBrasco

#73977 Re: FK Željezničar

Post by DonieBrasco »

itekako wrote:to sto je napisao Misimovic, kao ima neku tezinu!? sta on zna o odnosima i situaciju u Zelji?
Slazem se, veze nemaju sta se desava u klubu a daju neke podrske, kao bez razloga kaznjen i suspendovan. Jos mu daju podrsku sto je konzumirao alkolol nakon ove utakmice. Meni je krivo sto klub nema muda da izadje u javnost sa stvarnim razlogm zasto je Vedran pod sankcijama.
itekako

#73978 Re: FK Željezničar

Post by itekako »

DonieBrasco wrote:
itekako wrote:to sto je napisao Misimovic, kao ima neku tezinu!? sta on zna o odnosima i situaciju u Zelji?
Slazem se, veze nemaju sta se desava u klubu a daju neke podrske, kao bez razloga kaznjen i suspendovan. Jos mu daju podrsku sto je konzumirao alkolh. Meni je krivo sto klub nema muda da izadje u javnost sa stvarnim razlogm zasto je Vedran pod sankcijama.
u ovakvim situacija ljudi u klubu su u nezavidnoj situaciji.
ne mozes bas toliko jasno i glasno javno reci sve sto mislis i trebas, jer vec sutra ces za tog igraca traziti par stotina hiljada na ime obestecenja. nema smisla da ga sad popljujes a za godinu hvalis. moras biti takticniji. i to je ono sto mnogi ne razumiju kada su neki potezi u pitanju.
DonieBrasco

#73979 Re: FK Željezničar

Post by DonieBrasco »

itekako wrote:
DonieBrasco wrote:
Slazem se, veze nemaju sta se desava u klubu a daju neke podrske, kao bez razloga kaznjen i suspendovan. Jos mu daju podrsku sto je konzumirao alkolh. Meni je krivo sto klub nema muda da izadje u javnost sa stvarnim razlogm zasto je Vedran pod sankcijama.
u ovakvim situacija ljudi u klubu su u nezavidnoj situaciji.
ne mozes bas toliko jasno i glasno javno reci sve sto mislis i trebas, jer vec sutra ces za tog igraca traziti par stotina hiljada na ime obestecenja. nema smisla da ga sad popljujes a za godinu hvalis. moras biti takticniji. i to je ono sto mnogi ne razumiju kada su neki potezi u pitanju.
Nama pojedini igrači rade o glavi kluba za red nekih drugih ljudi i ciljeva. Ovi sramni rezultati su rezultati toga, ne zato što imamo loš tim nego što to pojedini igrači rade namjerno loše igraju i griješe. Slično kao u tvome tekstu par postova iznad.

Sutra će na silu da pobjede Čelik mimo svoje volje jer su pod pritiskom sviju a kad tad će ponovo sranje da nam prirede.

Priča o klanu u svalcionici je tacna, on postoji i radi kontra i protiv kluba !
FreakyStyley

#73980 Re: FK Željezničar

Post by FreakyStyley »

ultima_palabra wrote:Pa jel Odović trener? Jel on odgovara za teren? Da Bog da Vranješ nikad nije ni dolazio... ali mislim da se on nije ogriješio o disciplinu, što bi bio razlog da ga se suspenduje. Ako Odović smatra da mu je potreban, treba da ima puno pravo da ga koristi.

Drugo, ko je Adis "single room" Hadžić i odakle mu pravo da se istresa na legendu kluba?! Ako je to što je Kjosevski uradio za suspenziju, onda je ovo za izgon iz kluba.
Hadzic se kurcio novinarima u stilu gdje ste bili kad smo bili prvi, sta hocete sad :lol: nesto ih napada, dernja se, podjebava (na samom kraju videa, kad je zavrsio pres). Moguce da je zato skinut klip sa zvanicne, zbog blamaze i bahacenja kolege Hadzica. Nije se na Odovica istresao, ali se kurcio pristunima. Oda je u principu rekao da misli da mu Vranjes treba, da hoce da ga vrati, da mu ovi iznad njega ne daju.
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#73981 Re: FK Željezničar

Post by mali_milojica »

Rade protiv kluba gdje su plate redovne, gdje su prijavljeni na onoliko koliko su dogovorili, nema ni KM na djemDo ti ili bice, bice. Rade protiv sebe jer već dvije godine umjesto LP igraju EL, rade protiv svog CV i bolje budućnosti. I sve to rade da bi se vratio Zujo (mitsko bice iz zlih bajki kojim se plase djeca) i Amar koji ce im davati pare iz svog dzepa i to koliko on misli da treba.
Jebo majku ko je lud ovdje?
Izmisljaju se neprijatelji, izmisljaju se protivnici, svi su protiv nas.
A lijepi nas hadžija, Bog mu dao zdravlje, sami Allah ga je poslao u nas klub (ironija by Memo) se bori sam protiv sviju. :oops:
Nicije maslo nije za Ramazana! (Evo me kao hrasno38 :D )
avetinja

#73982 Re: FK Željezničar

Post by avetinja »

DonieBrasco wrote:Sutra će na silu da pobjede Čelik mimo svoje volje jer su pod pritiskom sviju a kad tad će ponovo sranje da nam prirede.
To će biti za dva kola, kada zijanimo pod Bijelim brijegom.
ultima_palabra

#73983 Re: FK Željezničar

Post by ultima_palabra »

FreakyStyley wrote:
ultima_palabra wrote:Pa jel Odović trener? Jel on odgovara za teren? Da Bog da Vranješ nikad nije ni dolazio... ali mislim da se on nije ogriješio o disciplinu, što bi bio razlog da ga se suspenduje. Ako Odović smatra da mu je potreban, treba da ima puno pravo da ga koristi.

Drugo, ko je Adis "single room" Hadžić i odakle mu pravo da se istresa na legendu kluba?! Ako je to što je Kjosevski uradio za suspenziju, onda je ovo za izgon iz kluba.
Hadzic se kurcio novinarima u stilu gdje ste bili kad smo bili prvi, sta hocete sad :lol: nesto ih napada, dernja se, podjebava (na samom kraju videa, kad je zavrsio pres). Moguce da je zato skinut klip sa zvanicne, zbog blamaze i bahacenja kolege Hadzica. Nije se na Odovica istresao, ali se kurcio pristunima. Oda je u principu rekao da misli da mu Vranjes treba, da hoce da ga vrati, da mu ovi iznad njega ne daju.
To je bio taj editovani dio, sta je bilo na needitovanom, valjda ce neko reci.
nosara

#73984 Re: FK Željezničar

Post by nosara »

Mea_parvitas wrote: Bravo, sve od A do Z :thumbup: Da seratori malo vise rade na tome da podrzavaju svoj klub i rade za dobrobit kluba sve bi bolje bilo. Da je samo malo vise sportske srece, kao nekada, bilo mi bi u zadnje 2 sezone sa lakocom uzeli 2 titule, ali kad imas pickice od igraca i trenera onda se to ne desi, to nema veze sa upravom jer oni u kljucnom trenutku ispadnu pickice i useru se zbog straha od uspjeha, nadam se da ce se konacno i to prelomili i da raja stane kenjati a vise podrzavati svoj klub
Kao nekada kada smo uzimali titulu pet kola prije kraja... Jah!
itekako

#73985 Re: FK Željezničar

Post by itekako »

mali_milojica wrote:Rade protiv kluba gdje su plate redovne, gdje su prijavljeni na onoliko koliko su dogovorili, nema ni KM na djemDo ti ili bice, bice. Rade protiv sebe jer već dvije godine umjesto LP igraju EL, rade protiv svog CV i bolje budućnosti. I sve to rade da bi se vratio Zujo (mitsko bice iz zlih bajki kojim se plase djeca) i Amar koji ce im davati pare iz svog dzepa i to koliko on misli da treba.
Jebo majku ko je lud ovdje?
Izmisljaju se neprijatelji, izmisljaju se protivnici, svi su protiv nas.
A lijepi nas hadžija, Bog mu dao zdravlje, sami Allah ga je poslao u nas klub (ironija by Memo) se bori sam protiv sviju. :oops:
Nicije maslo nije za Ramazana! (Evo me kao hrasno38 :D )
sve sto si napisao pojedini igraci rade ali ne iz razloga koje si naveo.

svako ko je isao u skolu je u svom razredu imao barem jednog maloumnika oko kojeg se skupljala grupica od tri cetiri slicna lika.
oni su uvijek minirali casove, pravili sranja radi kojih je ispastao cijeli razred, niko radi njih nije imao dobro vladanje itd...
jasno je bilo i tada da im od skole ovisi buducnost, ali sta zna maloumnik sta je buducnost!?

e tako ti je i u svlacionici.
manijak1

#73986 Re: FK Željezničar

Post by manijak1 »

avetinja wrote:
DonieBrasco wrote:Sutra će na silu da pobjede Čelik mimo svoje volje jer su pod pritiskom sviju a kad tad će ponovo sranje da nam prirede.
To će biti za dva kola, kada zijanimo pod Bijelim brijegom.
Tu 1000 posto nećemo zijaniti.Biće tečno biće 0 : 2 .
A Adis me pravo razočarao , nedostajan istup , i on je zreo za suspenzije .
Dead Man Walking

#73987 Re: FK Željezničar

Post by Dead Man Walking »

nosara wrote:
Mea_parvitas wrote: Bravo, sve od A do Z :thumbup: Da seratori malo vise rade na tome da podrzavaju svoj klub i rade za dobrobit kluba sve bi bolje bilo. Da je samo malo vise sportske srece, kao nekada, bilo mi bi u zadnje 2 sezone sa lakocom uzeli 2 titule, ali kad imas pickice od igraca i trenera onda se to ne desi, to nema veze sa upravom jer oni u kljucnom trenutku ispadnu pickice i useru se zbog straha od uspjeha, nadam se da ce se konacno i to prelomili i da raja stane kenjati a vise podrzavati svoj klub
Kao nekada kada smo uzimali titulu pet kola prije kraja... Jah!
Glupo je ovo poredjenje sa nekada, narocito je debilno od pojedinaca koji inputiraju pitarske ideje o Amarovim titulama, ali je isto tako i cinjenica da je ova skupina amatera u upravi stvorila konkurentan tim na terenu koji je vrlo lahko mogao uzeti te dvije titule, iako bi to mozda bilo nezasluzeno. Da je Kajkut fulio penal u Bijeljini svi bi danas svrsavali na svaki potez Sultana Mismovica, a jos da smo uspjeli sacuvati 3-0 u Mostaru nekih 7 minuta danas bi ga ovi sto ga najvise pljuju tetovirali. Znaci bukvalno jedna ili dvije pobjede djele covjeka od najveceg debila do heroja, iako on sam nije na terenu, ma koliko se petljao u struku kako neki vele.
FreakyStyley

#73988 Re: FK Željezničar

Post by FreakyStyley »

Imam dojam da su zadnja desavanja, koja evo kulminirase ovim sramotnim presom, prelomila stvari i u mozgovima najnaivnije raje...
Alfa_i_Omega

#73989 Re: FK Željezničar

Post by Alfa_i_Omega »

Oda, zao mi te Boga mi, ali trenutno si samo obicna marioneta kojom upravljaju kako im se prohtije. Tuzno je vidjeti legendu kluba i dugogodisnjeg sportskog radnika da kao sef strucnog staba priznaje kako se ne pita nista i kako po jasnom naredjenju pokusava opravdati poteze koji su u najvecoj mjeri direktni krivac za narusavanje atmosfere i seriju losih rezultata.

Deja vu.
B. Colic._Zeljkovic_Bogdanovic_Kvesic

Hasanovic_Tomic

Stanic_Varea_Bucan

Bajic
Livaja_Hodzurda_Mladenovic

Blagojevic

Diata_Tiago

Stokic
Last edited by Alfa_i_Omega on 04/10/2018 18:48, edited 1 time in total.
nosara

#73990 Re: FK Željezničar

Post by nosara »

Alfa_i_Omega wrote:Oda, zao mi te Boga mi, ali trenutno si samo obicna marioneta kojom upravljaju kako im se prohtije. Tuzno je vidjeti legendu kluba i dugogodisnjeg sportskog radnika da kao sef strucnog staba priznaje kako se ne pita nista i kako po jasnom naredjenju pokusava opravdati poteze koji su u najvecoj mjeri direktni krivac za narusavanje atmosfere i seriju losih rezultata.
Ja mislim da je Oda vec otisao, samo ceka prvi kiks da objavi. I ne cudi me. Cak je i na sport1 forumu popustila stega, kuha se opasno.
DonieBrasco

#73991 Re: FK Željezničar

Post by DonieBrasco »

Ja ostajem pri svome misljenju da su veci problem igraci nego Odovic, i da su isti bili problem dok je Petrovic bio tu, kao i Adzem.
FreakyStyley

#73992 Re: FK Željezničar

Post by FreakyStyley »

A taj problem su kreirali isti ti sto su ih doveli, sto im sad ne znaju/ne mogu da stanu u kraj. Zar nije tako?
Alfa_i_Omega

#73993 Re: FK Željezničar

Post by Alfa_i_Omega »

nosara wrote:
Alfa_i_Omega wrote:Oda, zao mi te Boga mi, ali trenutno si samo obicna marioneta kojom upravljaju kako im se prohtije. Tuzno je vidjeti legendu kluba i dugogodisnjeg sportskog radnika da kao sef strucnog staba priznaje kako se ne pita nista i kako po jasnom naredjenju pokusava opravdati poteze koji su u najvecoj mjeri direktni krivac za narusavanje atmosfere i seriju losih rezultata.
Ja mislim da je Oda vec otisao, samo ceka prvi kiks da objavi. I ne cudi me. Cak je i na sport1 forumu popustila stega, kuha se opasno.
Zalosno je kako su nas neznalice unazadile.
Tabela nakon devetog kola:

1. Zeljeznicar ------20

2. Sarajevo----------18

Suspenzija Vranjes/Arezina

Siroki-Zeljo 2-0
Mladost-Zeljo 2-2
Zeljo-Sloboda 0-0
Zeljo-Gosk 1-2

Trenutni poredak:

1. Sarajevo----------27

2. Zrinjski -----------25

3. Zeljeznicar-------22
nosara

#73994 Re: FK Željezničar

Post by nosara »

FreakyStyley wrote:A taj problem su kreirali isti ti sto su ih doveli, sto im sad ne znaju/ne mogu da stanu u kraj. Zar nije tako?
Nije tako. Rusimo logicke postulate! Ni milimetra!
avetinja

#73995 Re: FK Željezničar

Post by avetinja »

manijak1 wrote:Tu 1000 posto nećemo zijaniti.Biće tečno biće 0 : 2 .
A Adis me pravo razočarao , nedostajan istup , i on je zreo za suspenzije .
Jašta će. Ovakva ekipa će izgubiti i derbi.
mali_milojica

#73996 Re: FK Željezničar

Post by mali_milojica »

Alfa_i_Omega wrote:
Zalosno je kako su nas neznalice unazadile.
Tabela nakon devetog kola:

1. Zeljeznicar ------20

2. Sarajevo----------18

Suspenzija Vranjes/Arezina

Siroki-Zeljo 2-0
Mladost-Zeljo 2-2
Zeljo-Sloboda 0-0
Zeljo-Gosk 1-2

Trenutni poredak:

1. Sarajevo----------27

2. Zrinjski -----------25

3. Zeljeznicar-------22
Vranješ odigrao 7 utakmica (ukupno 240') i dao jedan gol.
Arezina odigrao 6 utakmica (ukupno 130') i dao jedan gol.
Ako smo se zbog njihovog neigranja strmopizdili nek onda ode citav klub u 3 picke materine.
decko_sa_kovaca

#73997 Re: FK Željezničar

Post by decko_sa_kovaca »

:lol: a oni nisu igrali ni kad smo pobjedjivali.
mali_milojica

#73998 Re: FK Željezničar

Post by mali_milojica »

Ako ne mogu igrati pored "bucka" nek se samoubiju :lol: :D
manijak1

#73999 Re: FK Željezničar

Post by manijak1 »

Nije Bucko nego Deba :oops:
Ma :D samo kukate ko babe narikače.
Na stadion i sve ostalo će samo po sebi doći. :D
A Slavka ćemo izbunarit .....za sve one blijede igre .
RasAlGhul

#74000 Re: FK Željezničar

Post by RasAlGhul »

Sutra ako pobijede biće iznenađenje, s posla lagano na utakmicu, neka je Bog s nama!
Post Reply