Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
N1 i Nova S su glavni TV kanali poznati po neovisnom novinarstvu i kritičkom izvještavanju o vladi.
Pink i Informer, s druge strane, snažno su povezani s provladinim medijima, agresivnim političkim napadima i zapaljivim sadržajem.
Kanale distribuiraju tvrtke poput Telekoma Srbija (MTS), #A1, #Yettel i #SBB.
MTS je državna i najutjecajnija telekomunikacijska tvrtka u Srbiji. Ne emitira N1 ni NovaS.
A1 je odabrao isti pristup.
Yettel i SBB, koji posluju putem drugačije mreže/infrastrukture, nastavljaju ih emitirati. I ovdje poslovna etika postaje zanimljiva.
Yettel je nedavno ponudio nekim korisnicima oko 10% popusta na njihov TV paket ako se odreknu N1 i Nova S.
Pošteno. Ne želite kanal? Platite manje.
Ali onda:
Gdje je ista ponuda za Pink ili Informer?
Ako je princip izbor korisnika, trebao bi se primjenjivati jednako.
Eto u kakvom mraku oni žive.
A mi smo oni prvaci svijeta u transparentnosti slobodi i sl
Da nije sve na 3 bili bi gori od njih
Nierika wrote: ↑03/09/2026 13:44
Ja sve vrijeme pričam kao da je Truba žurnalistiku završio a možda je historiju ili nešto slično. Valjda sam pročitala negdje žurnalistika, šta god da je neka je
Zavrsio vanredno u Kiseljaku dok je bio na p os ko k.info forumu. Dok je pauzirao od klixa. Ko ovi nasi politicari, tri godine za jednu godinu i eto diplome
I ja sam master na privatnom faksu završila , kad treba platiti i ne da mi se zabušavati a i sestra je privatni faks završila pa nemam previše negativno mišljenje o privatnim fakultetima.