Dešavanja u Srbiji

tokio25

#73926 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by tokio25 »

JOINT_1921 wrote: 03/09/2026 09:51
N1 i Nova S su glavni TV kanali poznati po neovisnom novinarstvu i kritičkom izvještavanju o vladi.
Pink i Informer, s druge strane, snažno su povezani s provladinim medijima, agresivnim političkim napadima i zapaljivim sadržajem.

Kanale distribuiraju tvrtke poput Telekoma Srbija (MTS), #A1, #Yettel i #SBB.

MTS je državna i najutjecajnija telekomunikacijska tvrtka u Srbiji. Ne emitira N1 ni NovaS.

A1 je odabrao isti pristup.

Yettel i SBB, koji posluju putem drugačije mreže/infrastrukture, nastavljaju ih emitirati. I ovdje poslovna etika postaje zanimljiva.
Yettel je nedavno ponudio nekim korisnicima oko 10% popusta na njihov TV paket ako se odreknu N1 i Nova S.

Pošteno. Ne želite kanal? Platite manje.

Ali onda:

Gdje je ista ponuda za Pink ili Informer?
Ako je princip izbor korisnika, trebao bi se primjenjivati ​​jednako.
Eto u kakvom mraku oni žive.
A mi smo oni prvaci svijeta u transparentnosti slobodi i sl
Da nije sve na 3 bili bi gori od njih
Nierika

#73927 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Nierika »

insaneinthebrain wrote: 03/09/2026 14:49
Nierika wrote: 03/09/2026 13:44 Ja sve vrijeme pričam kao da je Truba žurnalistiku završio a možda je historiju ili nešto slično. Valjda sam pročitala negdje žurnalistika, šta god da je neka je :D
Zavrsio vanredno u Kiseljaku dok je bio na p os ko k.info forumu. Dok je pauzirao od klixa. Ko ovi nasi politicari, tri godine za jednu godinu i eto diplome :thumbup:
I ja sam master na privatnom faksu završila , kad treba platiti i ne da mi se zabušavati :D a i sestra je privatni faks završila pa nemam previše negativno mišljenje o privatnim fakultetima.
Nierika

#73928 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Nierika »

Truba wrote: 03/09/2026 14:26 da prostiš FPN ne govori nikome to je sramota reći
isto kao da živiš u srbiji :D u šumadiji

prije sam trgovao sa srbijom film strip knjige

ljudi isto pričaju ko u vicevima... jagodina ne poznaje padeža
surdulica zamjenice
Sjećam se da sam čitala za trgovanje knjigama, zato sam se zbunila rekoh da nije Filozofski. Povremeno se prijavljujem za iste ili slične poslove :oops:
Danguba

#73929 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Danguba »

Uh što smdi sa istoka, šta je ovo??? :evil:
Post Reply