FK Željezničar

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#73876 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

Melbourne_Australia wrote:Mozes sve igrace kazniti, mjesas kruske i jabuke...Ali ne mozes pojedinca...Znaci ipak da nisi u pravu...Ne mozes reci, Vranjes mi gubimo jer ti lose igras i odbijamo od plate.....Znaci udaris po plati ali svim igracima, pojedincima ne smijes to da uradis....Znaci ide tuzba i 1000 posto bi izgubio , kad bi pojedinca tako kaznio, samo zbog lose igre njega....Sansi nema da to uradis....
Opet nisi u pravu.......
da ti ne trazim dalje u svakom sportskom kolektivu postoje individualne i kolektivne kazne. U prevodu stavis u prvih 11 igraca koji svaku loptu koju dobije namjerno izgubi jer mu se ne igra......kako ces ga kazniti drukcije nego mu odbiti od plate. Ali nejse i nebitno to je posao kao i svaki drugi i onaj ko ga radi moze biti i nagradjen ali i kaznjen. S tim sto tu kaznu ne propisuje trener nego klub koji je i poptisao sa njim ugovor.
Šibicar

#73877 Re: FK Željezničar

Post by Šibicar »

Kakav god da je Misimovic,ovaj debil mu se moze samo sageti....
Mutivoda

#73878 Re: FK Željezničar

Post by Mutivoda »

na stranu sve priče o Vedranu, meni ionako nije bio za kapitena, tako da i da nije ništa zajebao, ja bih mu traku uzela :mrgreen:

ove sa sportsportba ne ko novinare, nego ni onako na tribine ne puštat. slike polijepit po ulazima. nek dronom snima stoka.

al' smo k'o pokvarena ploča i uvijek bagujemo u isto vrijeme, na "sličnim" stvarima.. doduše, ako je po tome, sad bi trebao uskoro onaj dobri period, pa.. :oops: :mrgreen:
al' teren nam je fantazija <3
Charuga wrote:Ja se mogu identifikovati sa ovim klubom.
Mogao sam prije rata, mogao sam poslije rata, mogao sam kad nas je Zmaj punio tamo, a Lukavac na Grbavici, a mogu i sada. Ko ne može taj i ne mora, niko nikoga ne tjera.
:thumbup:
Šibicar wrote:Kakav god da je Misimovic,ovaj debil mu se moze samo sageti....
:thumbup:
e čuj nije mu za bajram odgovorio :lol:
DonieBrasco

#73879 Re: FK Željezničar

Post by DonieBrasco »

Dupli sport vec godinama ima zabranu prilaska klubu i stadionu, davno su oni poceli hajku na nas klub jos od kako je Tan dosao kod kona, ko je tada pratio sta su pisali zna o cemu govorim.

A dobar im je tajming, cim neka veca frka krene u Zelji i oni se jave sa kojekakvim clancima. Bez brige sve ce Zeljeznicar da prezivi, proci ce i ovi problemi.
ellaxaz

#73880 Re: FK Željezničar

Post by ellaxaz »

Charuga wrote:Ja se mogu identifikovati sa ovim klubom.
Mogao sam prije rata, mogao sam poslije rata, mogao sam kad nas je Zmaj punio tamo, a Lukavac na Grbavici, a mogu i sada. Ko ne može taj i ne mora, niko nikoga ne tjera.
Samo bih da se slozim. :thumbup:
Alfa_i_Omega

#73881 Re: FK Željezničar

Post by Alfa_i_Omega »

Pljuj Vedrana, podrzi Sulejmana, budi Zeljo! Ko se ne identifikuje, neprijatelj kluba. :bih:
Šibicar

#73882 Re: FK Željezničar

Post by Šibicar »

Ovo sa Krpicem kapitenom je meni smijesno,ne moze biti kapiten neko ko je odigrao desetak utakmica,bez obzira koliko borben bio,ali na svasta smo navikli pa cemo i to progutati.Ako se vec skidala Vedranu morao je dobiti Sinisa,jer od ostalih,izuzev Bakraca donekle,niko u nasem klubu nema srca za kapitena po mom misljenju,sve nekakvi mekusci i kamilice.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#73883 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

Šibicar wrote:Ovo sa Krpicem kapitenom je meni smijesno,ne moze biti kapiten neko ko je odigrao desetak utakmica,bez obzira koliko borben bio,ali na svasta smo navikli pa cemo i to progutati.Ako se vec skidala Vedranu morao je dobiti Sinisa,jer od ostalih,izuzev Bakraca donekle,niko u nasem klubu nema srca za kapitena po mom misljenju,sve nekakvi mekusci i kamilice.
To sam i ja isto rekao!
Slo Burner
Grijem se na: Pelet
Vozim: Bembaru

#73884 Re: FK Željezničar

Post by Slo Burner »

Istina je negdje izmedju
Mea_parvitas

#73885 Re: FK Željezničar

Post by Mea_parvitas »

Mene da je neko pitao Suljo killer bi svakako bio kapiten, pravi sportista, ratnik, prespreman i uvijek daje sve od sebe bez izgovora i zjbancije, niko drugi mi u ekipi nema te kvalitete.

Govnima sa gg.ba se naebem majki kao i ovom Arezininom debilu
zipoo

#73886 Re: FK Željezničar

Post by zipoo »

DonieBrasco wrote:Dupli sport vec godinama ima zabranu prilaska klubu i stadionu, davno su oni poceli hajku na nas klub jos od kako je Tan dosao kod kona, ko je tada pratio sta su pisali zna o cemu govorim.

A dobar im je tajming, cim neka veca frka krene u Zelji i oni se jave sa kojekakvim clancima. Bez brige sve ce Zeljeznicar da prezivi, proci ce i ovi problemi.
Sta je problem? Novinari su, ne smiju pisati?
Mea_parvitas

#73887 Re: FK Željezničar

Post by Mea_parvitas »

Međutim, malo, malo, je bila priča da je Filip povrijeđen. Ja pitam Filipa šta ti je, a on mi kaže nije mi ništa,
'šta ti misliš da ovaj period dok ne igram i ne vodi me na utakmice iskoristim da odem snimiti leđa i da vidim šta je u pitanju jer me godinu dana boli'. Ja sam mu rekao da ode pitati šefa i da ne radi ništa sam.

:lol: :lol: :lol:

Samo retardi mogu sebe nazivati novinarima a prenositi i pisati ovakva sranja i to gle slucajnosti uvijek nakon losih rezultata. MRŠ stoko
zipoo

#73888 Re: FK Željezničar

Post by zipoo »

Ko im daje materijala za pisati? :run:
Mea_parvitas

#73889 Re: FK Željezničar

Post by Mea_parvitas »

Jbg legendo, logika ti nije jaca strana ako je tebi to nesto normalno nakon losih rezultata. Gdje su ti clanci o Sirokom, sarajevu, Zrinjskom, nakon losih rezultata? Ne postoje, ne moras traziti. To su cista dusmanska posla dusmana sa tog portala, kao i clanak o propasti dinastije Misimovic, pokretanju istraga uefe o lafo namjestenim tekmama, a savez kaze da to ne postoji, itd. Dusmanluk udruzen sa domacim snagama koje zele vidjeti lwdja ovoj upravi iz kojekakvih razloga
Alfa_i_Omega

#73890 Re: FK Željezničar

Post by Alfa_i_Omega »

Dobro jutro Sulejmane. Kako se probuditi kao kapiten Zelje?

Ocekujem uskoro intervju za klupsku. "Kao mali sam sanjao da obucem plavi dres i izadjem pred najbolju publiku na Grbavici". "Uprava radi prave stvari a Misimovic je nevidjeni gospodin". "Zeljo je nas najbolji klub, igrao sam i u Sarajevu ali vjerujte razlika je ogromna". "Ponosan sam na kapitensku traku i necu vas iznevjeriti".

Ovim tempom do polusezone legenda kluba. :bih:
UnKnownBA

#73891 Re: FK Željezničar

Post by UnKnownBA »

Mene ne interesuje odnos Arežina-Misimović ili Misimović-Menadžer ni sav ovoliki tekst, interesuje me ovaj dio ko je Arežinu doveo (ko dovodi igrače) i ko ga je suspendovao (ko glumi menadžere). Mislim da je dovoljno jasno svima, i da prestanu pojedinci puniti glave raji prebacivajući sve negativno na Odu. Veze on nema sa suspenzijom Arežine a sigurno ni Vranješa ... osiromašili su mu roster suspenzijama i onda će ga okriviti za loše rezultate. "Kako zaboga nije u stanju pobjediti, osvojiti titulu" ... a niko ni pomenuti neće da je to sve morao sa omladincima. Scenario je poznat svima iz prošlog mandata.

Ma Amar je najpametniji što neće u ovakvog Želju, Oda je lud što je pristao na ovo da mu se neko petlja u posao i opet će završiti kao prošli put. Sve ovo negativno što se dešavalo oko ekipe i što će se vremenom okarakterisati kao loši potezi biće pripisano Odi, nakon čega će biti smjenjen. Za sve to će se potruditi internet brigade da tako i bude. Nama će ostati malo dublji problem nego je to "Blagojević" koji je sada na red došao.
Radio Sarajevo

#73892 Re: FK Željezničar

Post by Radio Sarajevo »

Koliko god mi bili bijesni na gg.ba zbog ovog teksta, nisam baš siguran da ovdje nema istine.

Ako je Filip zaista radio to što se priča, zašto ga klub zvanično ne izbaci? Ako je i prije bio problematičan, zašto su ga dovodili? Niko nije lud, pa ni Filip, da upropasti sebi karijeru, a da je htio u Želju, to je tačno, i to je i ranije pričao.

I onda ga neko dovede, da mu desetku, pa ga otpiše. S takvim igračima se radi, vode se psihologu, pomaže im se, i onda oni procvjetaju.

Šta god da je istina, klub ima odgovornost za njegovo dovođenje.

Ako je Filip govno kao što se priča, onda neko treba odgovarati što ga je doveo jer su i prije kolale priče o njemu.

Ako nije govno, onda su užasno nekorektni što mu uništavaju karijeru.

Vjerovatno je istina negdje u sredini, a ako se takva stvar ne može prevazići, onda i ne zaslužujemo dalje od petog mjesta. Umjesto da se svi skupe kad je najteže, da proigraju i pokažu da smo iznad, mi tonemo sve dublje.

A da je Miske diktator i da želi biti Mamić, i budali je jasno. Međutim, nema social skills kao Mamić, i neće to postati.

Alfa_i_Omega

#73893 Re: FK Željezničar

Post by Alfa_i_Omega »

Arezina se samodoveo. :bih:
ultima_palabra

#73894 Re: FK Željezničar

Post by ultima_palabra »

Mea_parvitas wrote:Jbg legendo, logika ti nije jaca strana ako je tebi to nesto normalno nakon losih rezultata. Gdje su ti clanci o Sirokom, sarajevu, Zrinjskom, nakon losih rezultata? Ne postoje, ne moras traziti. To su cista dusmanska posla dusmana sa tog portala, kao i clanak o propasti dinastije Misimovic, pokretanju istraga uefe o lafo namjestenim tekmama, a savez kaze da to ne postoji, itd. Dusmanluk udruzen sa domacim snagama koje zele vidjeti lwdja ovoj upravi iz kojekakvih razloga
Belosvetska zavera, sta reci...

Treba i Dogan da se ispita, nikako da nesto lijepo kaze o Zelji na BHT, pa makar da pohvali brojace ili boju predsjednikove kravate... on se uhvatio igre, pljuc :twisted:
Radio Sarajevo

#73895 Re: FK Željezničar

Post by Radio Sarajevo »

Možemo mi sada pljuvati na ss.ba koliko god hoćemo, ali svi znamo da u ovom tekstu ima istine.

Recimo, dio gdje je Miske tražio da mu se ovaj zahvali emailom, i da mu napismeno sve to kaže, je bolestan. A 100% je tačan.
ultima_palabra

#73896 Re: FK Željezničar

Post by ultima_palabra »

Radio Sarajevo wrote:Možemo mi sada pljuvati na ss.ba koliko god hoćemo, ali svi znamo da u ovom tekstu ima istine.

Recimo, dio gdje je Miske tražio da mu se ovaj zahvali emailom, i da mu napismeno sve to kaže, je bolestan. A 100% je tačan.
Sad postaje jasno zašto je Bobo u svakom intervjuu isticao da je Misimović jedan veliki gospodin :lol:
UnKnownBA

#73897 Re: FK Željezničar

Post by UnKnownBA »

Ne prizivajte ih, saće ovi što veličaju lik i ime da vam objasne par stvari, samo dok se razbude. :D Sve će da vam kažu i serviraju verziju direktno iz kancelarije onog čije se ime ne pominje ... "ko je šta rekao", "ko je šta zaslužio i čime", "šta je tačno, šta nije" "ko je kriv ko nije"... :D
Last edited by UnKnownBA on 03/10/2018 09:29, edited 1 time in total.
Radio Sarajevo

#73898 Re: FK Željezničar

Post by Radio Sarajevo »

UnKnownBA wrote:Ne prizivajte ih, saće ovi što veličaju lik i ime da vam objasne par stvari, samo dok se razbude. :D Sve će da vam kažu i serviraju verziju direktno iz kancelarije onog čije se ime ne pominje ... "koje šta rekao", "ko je šta zaslužio i čime", "šta je tačno, šta nije" ... :D
Rano je njima još, oni će oko podne.

Meni je u interesu samo Željo, boli me qurac i za Misimovića, a i za ostalu bagru, i ne mogu da vjerujem da ne mogu da se izdignu iznad ovih gluposti.

Ne mogu da vjerujem da pored dobrog igračkog kadra mi spadamo na to da nam Šehić igra lijevog beka. Strašno...
UnKnownBA

#73899 Re: FK Željezničar

Post by UnKnownBA »

Svima nam je u interesu Željo, neće više niko ovo da gleda. Praksa kojom se vodi Željo na zelenom terenu se iz sezone u sezone pokazuje kao pogrešna i kao najveći problem. Jedni govore o tome, drugi pravdaju sve živo a treći šute. Tu dolazimo do tog dijela da neki ne mogu da se izdignu iznad toga tj. da od Želje nema niko bitniji.
ultima_palabra wrote:
Radio Sarajevo wrote:Možemo mi sada pljuvati na ss.ba koliko god hoćemo, ali svi znamo da u ovom tekstu ima istine.

Sad postaje jasno zašto je Bobo u svakom intervjuu isticao da je Misimović jedan veliki gospodin :lol:
Sada postaju jasniji i ovi što ga zdušno pravdaju konstantno po društvenim mrežama, forumima i sl. Ne bi me čudilo i da koji dinar kane u džep tom rijekom, ako ništa za nekog PR/Obavještajca koji servira "tačne" informacije po mahalama, društvenim mrežama, forumima ... Kada ide toliko daleko vezano za gore navedeno onda me ni ovo uopšte čudilo ne bi.
Last edited by UnKnownBA on 03/10/2018 10:12, edited 4 times in total.
vryzas

#73900 Re: FK Željezničar

Post by vryzas »

:oops:
Post Reply