Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
decko_sa_kovaca wrote:Ne kontam kako bi ulago u stadion kad nikad ne moze biti njegov odnosno stadion u vlasnistvu fks
Pa na prevaru. Kao mi ćemo uložiti u stadion, ali nam poklonite zemljište.
Neće moći dok sam ja stanovnik Općine Centar.
Gdje si ministre, izvini, nisam te prepozn'o.
Korisničkoime wrote:
Fukare Tuzla, Robijasi Zenica samo neki od poznatih i nisu bas samodopadljivi nazivi, u regionu najdebilniji naziv navijacke skupine su Bad Blue Boys, jebo te ko kakav Boy Band, suprotnost toga je npr.Kohorta Osijek nekako za navijacku skupinu prikladan naziv, Grobari isto tako nigdje veze kao da ih je osnovalo pogrebno drustvo, pa kaze Horde zla ili Divovi (znam nije zvanicno ime) ono samopouzdanje je dobra stvar dok se ne pretjera, cuj horde i to jos zla majke ti al divovi je ono bas na nas nalik ko kada Bosnjo ipred granapa pametuje kako su Ameri glupi a Svabe lijene a on ima petaka da razvuce u slijedecih 10 dana. Manijaci nije ni to neko samodopadljivo ime, ko sebe naziva manijakom dobrovoljno na individualnoj razini ali se hajd ustalilo pa se covjek navikao kao i sa Robijasima i Fukarama.
Za navijace Sarajeva sada bi prikladno bilo Ho Ši Min brigada ili Otrovni lotos ili Mekong kobre neka ima malo azijskog stiha.
Drži se ti drugih tema koje su vezane za fudbal, ostavi se imena navijačkih grupa.
Navijaci manjeg sarajevskog kluba su se pokusavali smijati na silu i kad je u FKS dosao Tan. Tan je isplatio dugove, napravio akademiju, doveo sponzore i napravio klub samoodrzivim. Sada je doveo novog ulagaca koji je fudbalski fanatik i koji ce u buducnosti zajedno sa Tanom izgraditi stadion i pokusati napraviti ekipu za LP. Navijaci Zeljeznicara znaju da nikad nece dostici nivo na kojem je FKS trenutno, a pogotovo nece dostici ono ce FKS tek postati, i zbog toga ponovo na silu pokusavaju nekog ili nesto ismijavati a u stvari laznim ''ismijavanjem'' pokusavaju sakriti svoju bol i zabrinutost. Oni pravi navijaci zeljeznicara, a takvih je sve manje, dobro znaju da amar bukvalno moli, tj vuce za rukav jednog stranca (europljanin) da kupi dio zeljeznicara, tj njegovih upravljackih prava, ali problem su ogromna dugovanja, tuzbe, nerijesena vlasnicka prava i jos mnoge mnoge malverzacije u i oko kluba sa Grbavice.
ISKRENE CESTITKE NAVIJACIMA FK SARAJEVO NA JOS JEDNOM ISTORIJSKOM ISKORAKU.
Za Kosevo vec postoji ponuda ali ne znam ima li veze sa ovim jer jedno je ulaganje u klub, ono o cemu ce se pretpostavljam govoriti danas a stadion je posebna prica.
"Odabrat ćemo onaj model za stadion koji najviše odgovara investitorima. Hoće li to biti koncesija, javno i privatno ulaganje, ili neka treća kombinacija, o tome se tek treba odlučiti."
Analiticarr wrote:Navijaci manjeg sarajevskog kluba su se pokusavali smijati na silu i kad je u FKS dosao Tan. Tan je isplatio dugove, napravio akademiju, doveo sponzore i napravio klub samoodrzivim. Sada je doveo novog ulagaca koji je fudbalski fanatik i koji ce u buducnosti zajedno sa Tanom izgraditi stadion i pokusati napraviti ekipu za LP. Navijaci Zeljeznicara znaju da nikad nece dostici nivo na kojem je FKS trenutno, a pogotovo nece dostici ono ce FKS tek postati, i zbog toga ponovo na silu pokusavaju nekog ili nesto ismijavati a u stvari laznim ''ismijavanjem'' pokusavaju sakriti svoju bol i zabrinutost. Oni pravi navijaci zeljeznicara, a takvih je sve manje, dobro znaju da amar bukvalno moli, tj vuce za rukav jednog stranca (europljanin) da kupi dio zeljeznicara, tj njegovih upravljackih prava, ali problem su ogromna dugovanja, tuzbe, nerijesena vlasnicka prava i jos mnoge mnoge malverzacije u i oko kluba sa Grbavice.
ISKRENE CESTITKE NAVIJACIMA FK SARAJEVO NA JOS JEDNOM ISTORIJSKOM ISKORAKU.