Ne govorim ništa za Kjosevskog, ako je ovako kako kažu onda je opravdano. Govorim za ostala dešavanja vezano za suspenzije i klupiranja igrača odnosno ono naše standardno prebacivanje krivice na druge. Ako gledamo sa strane dobrobiti kluba onda su trebali vratiti ovu dvojicu sa tribina da probamo što više bodova skupiti u ovih šest kola, da se spasi šta se spasiti da. To je jedino što nam je ostalo! Kakvi god da su sigurno lošiji nisu od omladinaca i mogu biti samo bolji. Onda na plusezoni neka opet glume stručnjake, zahvale se onim sa kojim nisu zadovoljni i dovedu još gore kao i obično. Onda sve "Jovo na novo" čekaju novi prelazni rok da urade istu stvar. Ovako samo idemo IZ LOŠEG U GORE! Rizikujemo sezonu koju smo već na kocku stavili. Što reče @Šibicar ironično (bar mislim da je tako) ova magična traka ima da nas lansira u svemirsku ekipu, sklanjaće nam se protivnici i moliti da im uzmemo bodove. Lično nemam ništa protiv, kad je onaj već usrao neka su je njemu dali ali to ne mijenja mnogo. Loše radimo, ništa iz greški ne učimo i iste stvari sezonama ponavljamo.zipoo wrote:Sta se trebalo u ovom trenutku uraditi da budete zadovoljni?
FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- UnKnownBA
#73801 Re: FK Željezničar
Last edited by UnKnownBA on 02/10/2018 14:50, edited 1 time in total.
- Charuga
- Globalni moderator
#73802 Re: FK Željezničar
Ja se mogu identifikovati sa ovim klubom.
Mogao sam prije rata, mogao sam poslije rata, mogao sam kad nas je Zmaj punio tamo, a Lukavac na Grbavici, a mogu i sada. Ko ne može taj i ne mora, niko nikoga ne tjera.
Mogao sam prije rata, mogao sam poslije rata, mogao sam kad nas je Zmaj punio tamo, a Lukavac na Grbavici, a mogu i sada. Ko ne može taj i ne mora, niko nikoga ne tjera.
- Charuga
- Globalni moderator
#73803 Re: FK Željezničar
Ako je istina što se priča za Arežinu i njegovo ponašanje prema Odi, ne da ga ne treba vratiti u ekipu, nego ga treba vratiti u MDK. Ako.UnKnownBA wrote:Ako gledamo sa strane dobrobiti kluba onda su trebali vratiti ovu dvojicu da probamo što više bodova skupiti u ovih šest kola, da se spasi šta se spasiti da.
Ne možeš dozvoliti sebi da ti se igrači kurče prema treneru, kako im se kurac digne. Ako dopustiš jednom, i ne kazniš ga, vrlo brzo će i drugi slijediti nejgov primjer.
- UnKnownBA
#73804 Re: FK Željezničar
Ne znam šta se priča a kod nas vazda se nešto priča i nagađa. Arežina manje više ali neka vrate bar Vranješa.Charuga wrote:Ako je istina što se priča za Arežinu i njegovo ponašanje prema Odi, ne da ga ne treba vratiti u ekipu, nego ga treba vratiti u MDK. Ako.UnKnownBA wrote:Ako gledamo sa strane dobrobiti kluba onda su trebali vratiti ovu dvojicu da probamo što više bodova skupiti u ovih šest kola, da se spasi šta se spasiti da.
- wewa
#73805 Re: FK Željezničar
Arezina nikad i nije bio na glasu kao disciplinovan... Ne treba cuditi sto je problematican, cudno je da ga je neko takvog htio dovesti u situaciji kad se svako malo mijenja trener, a pravog autoriteta nema. Bar u 'sportskom segmentu', tojest.Charuga wrote:Ako je istina što se priča za Arežinu i njegovo ponašanje prema Odi, ne da ga ne treba vratiti u ekipu, nego ga treba vratiti u MDK. Ako.UnKnownBA wrote:Ako gledamo sa strane dobrobiti kluba onda su trebali vratiti ovu dvojicu da probamo što više bodova skupiti u ovih šest kola, da se spasi šta se spasiti da.
- Charuga
- Globalni moderator
#73806 Re: FK Željezničar
Jedno je disciplina na terenu, a drugo je (ne)disciplina i taj potez prema Odi na treningu.
-
zipoo
#73807 Re: FK Željezničar
Igrali su i Vranjes i Arezina je li bila neka prevaga na terenu? Nije. Ako Oda smatra da nema koristi od njih onda nema. Nije ih on doveo i to sto ce klub finansijski iskihati neka iskise. Do kraja polusezone Oda ne moze nista puno uraditi. Ono sto moze to i radi.UnKnownBA wrote:Ne govorim ništa za Kjosevskog, ako je ovako kako kažu onda je opravdano. Govorim za ostala dešavanja vezano za suspenzije i klupiranja igrača odnosno ono naše standardno prebacivanje krivice na druge. Ako gledamo sa strane dobrobiti kluba onda su trebali vratiti ovu dvojicu sa tribina da probamo što više bodova skupiti u ovih šest kola, da se spasi šta se spasiti da. To je jedino što nam je ostalo! Kakvi god da su sigurno lošiji nisu od omladinaca i mogu biti samo bolji. Onda na plusezoni neka opet glume stručnjake, zahvale se onim sa kojim nisu zadovoljni i dovedu još gore kao i obično. Onda sve "Jovo na novo" čekaju novi prelazni rok da urade istu stvar. Ovako samo idemo IZ LOŠEG U GORE! Rizikujemo sezonu koju smo već na kocku stavili. Što reče @Šibicar ironično (bar mislim da je tako) ova magična traka ima da nas lansira u svemirsku ekipu, sklanjaće nam se protivnici i moliti da im uzmemo bodove. Lično nemam ništa protiv, kad je onaj već usrao neka su je njemu dali ali to ne mijenja mnogo. Loše radimo, ništa iz greški ne učimo i iste stvari sezonama ponavljamo.zipoo wrote:Sta se trebalo u ovom trenutku uraditi da budete zadovoljni?
Treba se strpiti, ici na utakmice i vjerovati Odi.
- Charuga
- Globalni moderator
#73808 Re: FK Željezničar
Ma pusti. Kad su igrali 90% navijača im je jebalo sve što igraju. Niko nije bio zadovoljan njihovom igrom. E sad kad ih je odstranio ide priča što ne igraju.
-
Alfa_i_Omega
#73809 Re: FK Željezničar
A Odović ih odstranio? Je li i Vedrana Odović suspendovo?
-
zipoo
#73810 Re: FK Željezničar
jok eto ti si
- Charuga
- Globalni moderator
#73811 Re: FK Željezničar
Ma nije, Misimović ih je odstranio.
Idemo dalje sa pričom, treneri ne biraju prvih 11 ...
Idemo dalje sa pričom, treneri ne biraju prvih 11 ...
- wewa
#73812 Re: FK Željezničar
upravo, nije problem ni u jednom ni u 11 igraca. problem je nazalost mnogo dublji.
- UnKnownBA
#73813 Re: FK Željezničar
Jbg sad, ako im je 90% pominjalo mame ne mora značiti da sam ja među njima. Za Vranješa kaže Oda na press-u da ga nije prihvatila publika ... koga boli neka stvar da li ga je prihvatila publika, ako ti smatraš da može pomoći ekipi onda pusti šta mahala misli. Time je jasno rekao da nije Oda taj koji smatra da ne treba da igra nego su neke druge stvari u pitanju odnosno ugađanja masi. Ne kažem ni sada da će donijeti prevagu ali bar ćemo imati širinu koju sada definitivno nemamo a pogotovo je nećemo imati ako su ova nagađanja oko klupiranja Blagojevića tačna. Šta radimo mi? Sami sebi skačemo u stomak da bi zadovoljili kritičnu masu po forumima? Jedno znam sigurno a to je da ni sa ovim nećemo ništa postići umanjivajući još više kvalitet ionako nekvalitetnog tima.Charuga wrote:Ma pusti. Kad su igrali 90% navijača im je jebalo sve što igraju. Niko nije bio zadovoljan njihovom igrom. E sad kad ih je odstranio ide priča što ne igraju.
Last edited by UnKnownBA on 02/10/2018 15:13, edited 1 time in total.
-
vryzas
#73814 Re: FK Željezničar
Ni milimetra! 
- Radio Sarajevo
#73815 Re: FK Željezničar
A šta je uradio?Charuga wrote:Jedno je disciplina na terenu, a drugo je (ne)disciplina i taj potez prema Odi na treningu.
Tako je!Ja se mogu identifikovati sa ovim klubom.
-
zipoo
#73816 Re: FK Željezničar
A sta mozemo izgubiti?UnKnownBA wrote:Jbg sad, ako im je 90% pominjalo mame ne mora značiti da sam ja među njima. Za Vranješa kaže Oda na press-u da ga nije prihvatila publika ... koga boli neka stvar da li ga je prihvatila publika, ako ti smatraš da može pomoći ekipi onda pusti šta mahala misli. Time je jasno rekao da nije Oda taj koji smatra da ne treba da igra nego su neke druge stvari u pitanju odnosno ugađanja masi. Ne kažem ni sada da će donijeti prevagu ali bar ćemo imati širinu koju sada definitivno nemamo a pogotovo je nećemo imati ako su ova nagađanja oko klupiranja Blagojevića tačna. Šta radimo mi? Sami sebi skačemo u stomak da bi zadovoljili kritičnu masu po forumima? Jedno znam sigurno a to je da ni sa ovim nećemo ništa postići umanjivajući još više kvalitet ionako nekvalitetnog tima.Charuga wrote:Ma pusti. Kad su igrali 90% navijača im je jebalo sve što igraju. Niko nije bio zadovoljan njihovom igrom. E sad kad ih je odstranio ide priča što ne igraju.
- Charuga
- Globalni moderator
#73817 Re: FK Željezničar
wewa wrote:upravo, nije problem ni u jednom ni u 11 igraca. problem je nazalost mnogo dublji.
- UnKnownBA
#73818 Re: FK Željezničar
Korak za konkurencijom! Msm na ovu polusezonu.zipoo wrote:A sta mozemo izgubiti?UnKnownBA wrote:Jbg sad, ako im je 90% pominjalo mame ne mora značiti da sam ja među njima. Za Vranješa kaže Oda na press-u da ga nije prihvatila publika ... koga boli neka stvar da li ga je prihvatila publika, ako ti smatraš da može pomoći ekipi onda pusti šta mahala misli. Time je jasno rekao da nije Oda taj koji smatra da ne treba da igra nego su neke druge stvari u pitanju odnosno ugađanja masi. Ne kažem ni sada da će donijeti prevagu ali bar ćemo imati širinu koju sada definitivno nemamo a pogotovo je nećemo imati ako su ova nagađanja oko klupiranja Blagojevića tačna. Šta radimo mi? Sami sebi skačemo u stomak da bi zadovoljili kritičnu masu po forumima? Jedno znam sigurno a to je da ni sa ovim nećemo ništa postići umanjivajući još više kvalitet ionako nekvalitetnog tima.Charuga wrote:Ma pusti. Kad su igrali 90% navijača im je jebalo sve što igraju. Niko nije bio zadovoljan njihovom igrom. E sad kad ih je odstranio ide priča što ne igraju.
- Charuga
- Globalni moderator
#73819 Re: FK Željezničar
Pa čovjek NIŠTA nije pokazao otkad je došao, osim u onih prvih par utakmica. Poslije ništa, ali baš ništa, i sada nam kao fali.
Možda je do mene, isključujem se ...
-
zipoo
#73820 Re: FK Željezničar
Kao nesto nam je bolje sa Jovanom? Trenutnom ekipom? Ne gubimo korak za konkurencijom?UnKnownBA wrote:[
Korak za konkurencijom! Msm na ovu polusezonu.
- wewa
#73821 Re: FK Željezničar
rizikujuci da zvucim kao Charuga
, moram reci da nisam nimalo optimisticna.
onih prvih par kola pod Odinom palicom je izgleda bilo malo cudo... nemamo igre, nema zelje, gotovo da nema zalaganja.
onih prvih par kola pod Odinom palicom je izgleda bilo malo cudo... nemamo igre, nema zelje, gotovo da nema zalaganja.
- Radio Sarajevo
#73822 Re: FK Željezničar
Šta je Filip uradio na treningu?
- UnKnownBA
#73823 Re: FK Željezničar
Ništa nije ni Šabanadžović pokazao, što ne kažete šta za njega? Gori je sigurno od Vranješa ali svi štede riječi. Sigurno nije Vranješ lošiji od njega ali hajde suspendovaćemo Vranješa. Nismo ni mi realni ali eto. Svako ima svoje mišljenje, ne treba u dalje rasprave ulaziti.Charuga wrote:Pa čovjek NIŠTA nije pokazao otkad je došao, osim u onih prvih par utakmica. Poslije ništa, ali baš ništa, i sada nam kao fali.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#73824 Re: FK Željezničar
Jebi ga buducnost Zelje....UnKnownBA wrote:Ništa nije ni Šabanadžović pokazao, što ne kažete šta za njega? Gori je sigurno od Vranješa ali svi štede riječi. Sigurno nije Vranješ lošiji od njega ali hajde suspendovaćemo Vranješa. Nismo ni mi realni ali eto. Svako ima svoje mišljenje, ne treba u dalje rasprave ulaziti.Charuga wrote:Pa čovjek NIŠTA nije pokazao otkad je došao, osim u onih prvih par utakmica. Poslije ništa, ali baš ništa, i sada nam kao fali.
- UnKnownBA
#73825 Re: FK Željezničar
Nije bolje trenutno ali moglo bi biti kada bi imao sa nekim da igra. Šaban nije nikakvo rješenje ali neću ni ja više ulaziti u ovo dublje, svako ima svojezipoo wrote:Kao nesto nam je bolje sa Jovanom? Trenutnom ekipom? Ne gubimo korak za konkurencijom?UnKnownBA wrote:[
Korak za konkurencijom! Msm na ovu polusezonu.