FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- avetinja
#73776 Re: FK Željezničar
Ipak igramo u petak u 18 sati.
Nema više Kjosevskog? Fejzić nije najidealnije rješenja za golmana, ali valjda će poslužiti.
Nema više Kjosevskog? Fejzić nije najidealnije rješenja za golmana, ali valjda će poslužiti.
-
DonieBrasco
#73777 Re: FK Željezničar
Blagojevic na klupu protiv Celika, sreca pa Bogi ima tri zuta, pa hajde da konacno pobjedimo Celik.
Ovo je mali pomak ali je dobro, dosta vise klosara, na nase zdrave oci nas miniraju i sami sebe pobjeđuju za rec čega ? Ko vas podrzava klosari jedni raspali.
Ovo je mali pomak ali je dobro, dosta vise klosara, na nase zdrave oci nas miniraju i sami sebe pobjeđuju za rec čega ? Ko vas podrzava klosari jedni raspali.
-
Alfa_i_Omega
#73778 Re: FK Željezničar
DonieBrasco wrote:Blagojevic na klupu protiv Celika, sreca pa Bogi ima tri zuta, pa hajde da konacno pobjedimo Celik.
Bravo. E neka su onog klosara kaznili, ja sumnjam na njega odavno.
Da ne znaš slučajno šta je uradio, klosar?
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#73779 Re: FK Željezničar
Hahahahah ajde reci da se salis.......cuj Blagojevica na klupu......DonieBrasco wrote:Blagojevic na klupu protiv Celika, sreca pa Bogi ima tri zuta, pa hajde da konacno pobjedimo Celik.
- decko_sa_kovaca
#73780 Re: FK Željezničar
ne na klupu iz kluba ga odstranit
- avetinja
#73781 Re: FK Željezničar
Čistimo se k'o truhla kruška.
Baš me zanima na šta će sve ovo ličiti u petak.
Baš me zanima na šta će sve ovo ličiti u petak.
- drndalo
#73782 Re: FK Željezničar
Kakve veze ima na ruke ili na racun ? Ne mogu da vjerujem da je neki debil u ugovoru napisao da je plata fiksna, tj. da nema neka klauzula koja ostavlja mogucnost kaznjavanja za nezalaganje, pravljenje problema, narusavanje radne discipline, neki pravilnik interni... Ako kod radnika u Klasu to ima u ugovoru, zasto ne bi bilo kod radnika u Zelji ? Stimulacija za dobar rad, kazna za los rad... +- 10-20-30-50%...avetinja wrote:Nema tog trenera protiv kojeg igrači neće i ne mogu pokrenuti bojkot. Ne bi mogli jedino u situaciji da im jedan dio plate isplaćujemo na ruke, pa da ih za nezalaganje i nedisciplinu opalimo po džepu. Ovako mogu raditi šta god žele. Šta im možemo uraditi? Natjerati hi da više treniraju, poslati ih na tribine? Oni sve to kompenzuju porazom i treneru leti glava. Jedini način je da uprava stane iza trenera. Drugog rješenja nema. U subotu nam dolazi Čelik, ekipa koja je u gostima vrlo loša, bez pobjeda, mada je i Gošk bio isti takav. Ako izgubimo, možemo se oprostiti od titule.
Uprava ako hoce da ima neki rezultat mora sviju postaviti na svoje mjesto... Pa da igraci odgovaraju za trenera, ili trener za navijace, ili navijaci za igrace... Ne ide...
- UnKnownBA
#73783 Re: FK Željezničar
Koji CIRKUS
Kako se lupetanja i nagađanja po mahalama prenose na klub pa to je nevjerovatno. Da tuga bude veća još su spremni na osnovu toga i kažnjavati da bi se zadovoljili najglasniji pojedinci. Baš smo mahalski klub! Jebo li ih Blagojević sve u dupe, baš kao da bez njega igramo kao Barcelona. Igrali smo bez njega poluvrijeme protiv Slobode pa šta uradismo?
Kako mislite da pobjedimo Čelik (za ove što likuju dešavanja) o Zrinjskom da ne pričam? Sa ovom djecom ni GOŠK-a ne možemo pobjediti, sumnjam da bi i i Zvijezdi bod iščupali. Bože sačuvaj šta se podržava a navodno želimo dobro klubu. Ako i mogu dokazati ova nagađanja onda se to treba riješavati na polusezoni kada nekog možemo dovesti u zamjenu a ne ovako klub ostaviti na cjedilu da mu juniori kroje sudbinu. Da je do Blagojevića mi bi onoj Slobodi bar jednu šansu u drugom poluvremenu napravili. Ne mogu da vjerujem koji nam amateri klub vode, dobro i bod imamo.
Bolja im je kazna dodati još koji extra trening dnevno da ga dobijaju kada loše igraju a gube u suprotnom.
Kako mislite da pobjedimo Čelik (za ove što likuju dešavanja) o Zrinjskom da ne pričam? Sa ovom djecom ni GOŠK-a ne možemo pobjediti, sumnjam da bi i i Zvijezdi bod iščupali. Bože sačuvaj šta se podržava a navodno želimo dobro klubu. Ako i mogu dokazati ova nagađanja onda se to treba riješavati na polusezoni kada nekog možemo dovesti u zamjenu a ne ovako klub ostaviti na cjedilu da mu juniori kroje sudbinu. Da je do Blagojevića mi bi onoj Slobodi bar jednu šansu u drugom poluvremenu napravili. Ne mogu da vjerujem koji nam amateri klub vode, dobro i bod imamo.
Bolja im je kazna dodati još koji extra trening dnevno da ga dobijaju kada loše igraju a gube u suprotnom.
Last edited by UnKnownBA on 02/10/2018 14:10, edited 2 times in total.
- avetinja
#73784 Re: FK Željezničar
Vjerujem da imaju takve kazne, ali teško je dokazati nezalaganje. Ako igrač izvršava sve svoje obaveze, ne možeš ga kazniti zato što je loš na terenu. Možda je prirodno takav, loš igrač. Vrlo kompleksna tema. Što se tiče discipline, to je već druga priča.drndalo wrote:Kakve veze ima na ruke ili na racun ? Ne mogu da vjerujem da je neki debil u ugovoru napisao da je plata fiksna, tj. da nema neka klauzula koja ostavlja mogucnost kaznjavanja za nezalaganje, pravljenje problema, narusavanje radne discipline... Ako kod radnika u Klasu to ima u ugovoru, zasto ne bi bilo kod radnika u Zelji ? Stimulacija za dobar rad, kazna za los rad... +- 10-20-30-50%...avetinja wrote:Nema tog trenera protiv kojeg igrači neće i ne mogu pokrenuti bojkot. Ne bi mogli jedino u situaciji da im jedan dio plate isplaćujemo na ruke, pa da ih za nezalaganje i nedisciplinu opalimo po džepu. Ovako mogu raditi šta god žele. Šta im možemo uraditi? Natjerati hi da više treniraju, poslati ih na tribine? Oni sve to kompenzuju porazom i treneru leti glava. Jedini način je da uprava stane iza trenera. Drugog rješenja nema. U subotu nam dolazi Čelik, ekipa koja je u gostima vrlo loša, bez pobjeda, mada je i Gošk bio isti takav. Ako izgubimo, možemo se oprostiti od titule.
Ovo na ruke kažem jer mu tada pola plate uzmeš, a ne vjerujem da će neko to riskirati.
- hrasno38
#73785 Re: FK Željezničar
Ja jos jednom molim da mi neko pojasni radi cega je Kjosevski kaznjen?
- decko_sa_kovaca
#73786 Re: FK Željezničar
Moras malo pratit
-
Alfa_i_Omega
#73787 Re: FK Željezničar
Ono se našlo kupovati vino i cigare. Smrad jedan. Samo ću zamjeriti upravi ako mu ne uruče ispisnicu a za njim pošalju čelu i sindikalnog. A inače imaju moju punu podršku u pomaganju Odi.
Senad Misimović!
Senad Misimović!
-
zipoo
#73788 Re: FK Željezničar
Pa jesi bio na utakmici?hrasno38 wrote:Ja jos jednom molim da mi neko pojasni radi cega je Kjosevski kaznjen?
- ultima_palabra
#73789 Re: FK Željezničar
Ja ne znam ko se više može identificirati sa ovim klubom. Ovo je neka loša kopija FK Sarajevo.
- Šibicar
#73790 Re: FK Željezničar
Sad kad nas sulejman, sa magicnom trakom oko ruke,povede ima da razvalimo sve do kraja.... 
- UnKnownBA
#73792 Re: FK Željezničar
Šibicar wrote:Sad kad nas sulejman, sa magicnom trakom oko ruke,povede ima da razvalimo sve do kraja....
Baš smo za priča i bajki.
-
Alfa_i_Omega
#73793 Re: FK Željezničar
Kako ne može kralju, pa vidiš kako uredno u čoporu pljujemo bivšeg kapitena. Sloga na svom vrhuncu. Pridruži nam se, budi Željo.ultima_palabra wrote:Ja ne znam ko se više može identificirati sa ovim klubom. Ovo je neka loša kopija FK Sarajevo.
- hrasno38
#73794 Re: FK Željezničar
NE zato i pitam.zipoo wrote:Pa jesi bio na utakmici?hrasno38 wrote:Ja jos jednom molim da mi neko pojasni radi cega je Kjosevski kaznjen?
-
zipoo
#73795 Re: FK Željezničar
Sta se trebalo u ovom trenutku uraditi da budete zadovoljni?
-
zipoo
#73796 Re: FK Željezničar
jbg drugi put idihrasno38 wrote:NE zato i pitam.zipoo wrote:Pa jesi bio na utakmici?hrasno38 wrote:Ja jos jednom molim da mi neko pojasni radi cega je Kjosevski kaznjen?
- hrasno38
#73797 Re: FK Željezničar
Drugi put ne odgovaraj ako neces ponuditi adekvatan odgovor i lijepo sam ti rekao zadnji put da se ne kurcis!zipoo wrote:jbg drugi put idi
-
zipoo
#73798 Re: FK Željezničar
Adekvatan je odgovori, pocni ici na utakmice.
- avetinja
#73799 Re: FK Željezničar
Uhvatili ga sa pićem i cigarama. Tako kažu.hrasno38 wrote:Ja jos jednom molim da mi neko pojasni radi cega je Kjosevski kaznjen?
- hrasno38
#73800 Re: FK Željezničar
aha hvala ti.......avetinja wrote:Uhvatili ga sa pićem i cigarama. Tako kažu.hrasno38 wrote:Ja jos jednom molim da mi neko pojasni radi cega je Kjosevski kaznjen?