Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Warashii wrote:Ja sam se davno pomirio sa cinjenicom da u Zenici nije moguce imati "normalan" objekat da bude nesto tog tipa kao taj "elite". Mene lično vec sam naziv udara u potiljak.
Naziv je dobar lajtmotiv vladajuce furke.
Elem rece mi drug da su i cijene strahobalne. Flasirana voda 2,5 KM, za pive nisam popamtio, znam da su neke nenormalne cifre, evo nek napise neko ko je bio.
Sve u svemu, nek je njima sa srecom, ali placati 5 KM ulaz bez konzumacije i dopustat šišanje cijenama u kozmetički izmjenjenom Kolegijumu, vala neću
Warashii wrote:Ja sam se davno pomirio sa cinjenicom da u Zenici nije moguce imati "normalan" objekat da bude nesto tog tipa kao taj "elite". Mene lično vec sam naziv udara u potiljak.
Pa naziv je turboseljacki al haj moze mu se halalit ako znas da je zbog teretana pa haj jbga
a cijene, Karlovacko 3.5 marke
a flasirana voda, naravno Jana, nek bude i 10 maraka...dok je ovaca bit ce i vune.
Pa naziv je turboseljacki al haj moze mu se halalit ako znas da je zbog teretana pa haj jbga
a cijene, Karlovacko 3.5 marke
a flasirana voda, naravno Jana, nek bude i 10 maraka...dok je ovaca bit ce i vune.
Spustit ce on cijene, samo polako. Prestat ce naplacivati ulaz ili ce u cijenu uci i konzumacija jer mu nece ici kako je zamislio. Nije ovo Sarajevo u bilo kom smislu.
Cuj hajneken 6 kermi. Ja ga ne bih popio da mi ga dzabe daje. Smece od pive.