BABA, BABA, ja bih trebao u temu o Fudbalskoj reprezentaciji !Pjanic15 wrote:
Hvala.
Neka je Igi ovdje malo opleo. Jebiga, ne može tako. Oči iskopaše ako im mediji šta prigovore, a ni za živu glavu neće da pričaju s njima.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
BABA, BABA, ja bih trebao u temu o Fudbalskoj reprezentaciji !Pjanic15 wrote:
Da ih prebacim i na ovu stranicu...Mustang1 wrote:Sto su ti prave navijacicePazi ove lijeve skroz
I ja isto, mediji su uvjek bili korekt i ferpalermo wrote:Baš se čudim što Džeko i Spaha ne daju izjave za naše medije.....
Dva kauboja.palermo wrote:Baš se čudim što Džeko i Spaha ne daju izjave za naše medije.....
zato sto su ih svi mediji oprali poslije utakmice sa egiptom,i to poseban fokus stavili na njih dvojicu,vjerovatno zbog ibricica i nesuglasica sa papetomBHF_Manijak wrote:Pravo je bezveze da kroz 10 dana priprema nemas nijednu jedinu izjavu kapitena tima i najboljeg igraca.
Jeste, i izuzetak kada je gostovao na Pinku kod one novinarke, koja je kao slučajno dobra sa Džekom, bez obzira što joj emisija veze sa sportom nema. Gospoda su, nema štaMOSALJOZE wrote:Niko nije upoznat sa Emirovom stampa silenza odlukom??Za Dzeku ne znam,ali znam da Spaha ne zeli imati nikakav kontakt sa našim novinarima.Imao je izuzetak kada se javio Senadu poslije Egipta
Pa davao je Pjanic izjave.BHF_Manijak wrote:Pravo je bezveze da kroz 10 dana priprema nemas nijednu jedinu izjavu kapitena tima i najboljeg igraca.
Jeste, ali to dovoljno govori o nekom vidu prkosa ili čega već koji ova dvojica provode kontra medija. A dugo su već takvi, nije to nužno povezano samo sa Egiptom. Ali nek je njima na čast, u krajnjoj liniji sebe mogu najviše zajebatiMOSALJOZE wrote:Emisija je bila karina.Došla cura da se uslika
Ti imas zenu, makse.BHF_Manijak wrote:Uh druga s desna na lijevo je secer secera! Gdje nadjoste ove mladenke, imaju li one kakve profile na drustvenim mrezama i tako to?!![]()
Sve čestitke, borba je, ali biće to dobro, pozz.MOSALJOZE wrote:kapetanu sve hvalospjevke,kako je nakon neslavnog završetka karijere?
IGRAČI SE NE DRŽE PO STRANI, SVI DAJU IZJAVE OSIM NJIH DVOJICE, NIJE SAVEZ DŽABA AKREDITOVAO MEDIJE; POZZdrugi profil wrote:Ne moze niko razgovarati sa medijima ako mu savez ili selektor ne dozvole.
Po meni izvrsna je odluka da se igraci drze po strani.
Ne galami, jbt.Velkoski wrote:IGRAČI SE NE DRŽE PO STRANI, SVI DAJU IZJAVE OSIM NJIH DVOJICE, NIJE SAVEZ DŽABA AKREDITOVAO MEDIJE; POZZdrugi profil wrote:Ne moze niko razgovarati sa medijima ako mu savez ili selektor ne dozvole.
Po meni izvrsna je odluka da se igraci drze po strani.