Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
van Basten wrote:ne rade mi rikverc svjetla... nije do sijalica to sam već provjerio.
Malo sam tabirio po forumima... spominju nekakav prekidač za rikverc u mijenjaču... neko kaže očas posla i cvaja zamjena, drugi da je to petljavina za kanala i ispuštanja ulja iz mijenjača uz, naravno, i veću cifru... kakva su vaša iskustva sa tim?
Laguna II, petobrzinac
Nije neki strasan posao. Al pazi kad ti zamijene da uzmes pravi dio. Meni na dvici stavili neko smece. Kapkalo ulje i na kraju otisao lezaj
van Basten wrote:ne rade mi rikverc svjetla... nije do sijalica to sam već provjerio.
Malo sam tabirio po forumima... spominju nekakav prekidač za rikverc u mijenjaču... neko kaže očas posla i cvaja zamjena, drugi da je to petljavina za kanala i ispuštanja ulja iz mijenjača uz, naravno, i veću cifru... kakva su vaša iskustva sa tim?
Laguna II, petobrzinac
Nije neki strasan posao. Al pazi kad ti zamijene da uzmes pravi dio. Meni na dvici stavili neko smece. Kapkalo ulje i na kraju otisao lezaj
Hvala.
Sinoc mi se u jednom trenutku upalise svjetla al kad sam drugi put presaltao u rikverc opet nista. Moze li to ondq s kakvim ciscenjem proci ili da ipak zamjenim dio ako cu ga vec dizati na kanal ili sl?
Da li je moguce da se ona lampica na instrument tabli, na kojoj je "nacrtano" auto u trokutiću i kao proklizava upali, iako auto nema ESP, ASR ili sta već ?
Leon16v wrote:Da li je moguce da se ona lampica na instrument tabli, na kojoj je "nacrtano" auto u trokutiću i kao proklizava upali, iako auto nema ESP, ASR ili sta već ?
mozda ga i imas , meni se takva ista upali s vremena na vrijeme , juce pogotovo je nesto klizavo bilo
Leon16v wrote:Da li je moguce da se ona lampica na instrument tabli, na kojoj je "nacrtano" auto u trokutiću i kao proklizava upali, iako auto nema ESP, ASR ili sta već ?
mozda ga i imas , meni se takva ista upali s vremena na vrijeme , juce pogotovo je nesto klizavo bilo
Nije moj auto, radi se o Meganu II, prijatelj kaze da mu se to pali, iako on nema dugme ESP/ASR da ukljuci/iskljuci. Ili se to kod proklizavanja tockova pali samo od sebe, bez obzira ima li dugme ili ne.
da, kod mene je pahuljica, zuta se pali na -4, crvena na -1 ili tako nesto
oznacava opasnost od leda na cesti
Nije moj auto, radi se o Meganu II, prijatelj kaze da mu se to pali, iako on nema dugme ESP/ASR da ukljuci/iskljuci. Ili se to kod proklizavanja tockova pali samo od sebe, bez obzira ima li dugme ili ne.
Ne mora imati dugme za ukljucivanje i isključivanje ESP određeni automobili imaju ESP a koji ne mogu nikako iskljuciti
Koliko znam, Renault Megane II nema mogućnost isključivanja ESP-a...
Vozdra. Sta znaci kada se upali lampica katalizatora? Lose gorivo? Da li smijem voziti, a da ne rizikujem da se desi neki veci kvar? Benzinac je u pitanju...
hali gali halid wrote:Vozdra. Sta znaci kada se upali lampica katalizatora? Lose gorivo? Da li smijem voziti, a da ne rizikujem da se desi neki veci kvar? Benzinac je u pitanju...
prikopcaj ga na hefter, i ocitaj mu kod; ne mora da je katalizator uopste...