Desavanja u Hrvatskoj
-
StupskaBitanga
#7377 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Josipovic predsjednik a Kolindu svakako ceka neka funkcija za odbranu sta već
- It_is_a_Leclerc
#7378 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Ivo Josipović je uvjerljivo najdosadnija osoba na ovoj zemljinoj hemisferi. On ne zna odgovoriti sa DA ili NE, da ne mori gledatelje po 15 minuta sa svojim čimbenicima i pasivnim tonovima. 
Sinčićč do pobjede ! Volio bih da dođe u posjetu BiH da osramoti ove naše učmalce.
Sinčićč do pobjede ! Volio bih da dođe u posjetu BiH da osramoti ove naše učmalce.
- JohnnyS
#7379 Re: Desavanja u Hrvatskoj
A jedna od bitnijih stavki Vilibora u utrci za predsjednika je da će on zabraniti chemtrailse poviše Hrvatske. Eto o kakvoj se psihopatologiji tu radi (ili na kakvu psihopatologiju birača cilja)
- It_is_a_Leclerc
#7380 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Pa šta ?!
To je legitiman politički stav. To da momak spašava ljude da ih bankari i lihvari ne izbacuju na ulicu, zbog ovrha i hipoteka, ga čini vrlo popularnim. Osim toga, momak je netipičan političar, sa stavovima bliskim sirotinji i mladim ljudima, za razliku od profesora Lignje i njegovih "čimbenika u BrIIIIselu".

To je legitiman politički stav. To da momak spašava ljude da ih bankari i lihvari ne izbacuju na ulicu, zbog ovrha i hipoteka, ga čini vrlo popularnim. Osim toga, momak je netipičan političar, sa stavovima bliskim sirotinji i mladim ljudima, za razliku od profesora Lignje i njegovih "čimbenika u BrIIIIselu".
- JohnnyS
#7381 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Ovo su najgori izbori u povijesti ne samo Hrvatske, već vascelog regiona usudio bih se reći.
Imamo bezličnog profesora koji nema nikakav stav, nikome se ne zamjera, sve može, sve je dobro.
Imamo NATO činovnicu koju vojska HDZ-ovih PR-ovaca uči kako umjetno da bude odlučna. Program nula bodova, patetika milijun bodova.
Imamo dosta vrsnog liječnika, ali moralnu spodobu (čudi me da je s takvim kriminalnim potencijalom izvisio u utrci za predsjednika HDZ-a) koji je namještao poslove svojoj supruzi, sina upisivao na fakultet u braniteljskoj kvoti, ali iz nepoznatih razloga mediji ne pričaju toliko o tome.
I naposljetku imamo uzdanicu glavnog forumskog teoretičara zavjere, valjda zbog zabrane chemtrailsa. Sa svojim minimalnim ovlastima koje mu dozvoljavaju tek malo više nego predsjedniku kućnog savjeta oveće zgrade on bi mijenjao bankarski sustav. I ljudi puše tu retoriku.
Nadam se da će ova kriminalna ponuda utjecati na odluku da se kad tad ne ukinu samo izboori već i sama bespotrebna funkcija predsjednikka države.
Imamo bezličnog profesora koji nema nikakav stav, nikome se ne zamjera, sve može, sve je dobro.
Imamo NATO činovnicu koju vojska HDZ-ovih PR-ovaca uči kako umjetno da bude odlučna. Program nula bodova, patetika milijun bodova.
Imamo dosta vrsnog liječnika, ali moralnu spodobu (čudi me da je s takvim kriminalnim potencijalom izvisio u utrci za predsjednika HDZ-a) koji je namještao poslove svojoj supruzi, sina upisivao na fakultet u braniteljskoj kvoti, ali iz nepoznatih razloga mediji ne pričaju toliko o tome.
I naposljetku imamo uzdanicu glavnog forumskog teoretičara zavjere, valjda zbog zabrane chemtrailsa. Sa svojim minimalnim ovlastima koje mu dozvoljavaju tek malo više nego predsjedniku kućnog savjeta oveće zgrade on bi mijenjao bankarski sustav. I ljudi puše tu retoriku.
Nadam se da će ova kriminalna ponuda utjecati na odluku da se kad tad ne ukinu samo izboori već i sama bespotrebna funkcija predsjednikka države.
- Challenger__
#7382 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Nebitno je kakve šanse ima Ivan, bitno je da je prodrmao učmalu balkansku baruštinu. A ovi što mu spočitavaju ove ili one stavove, pokazuju samo svoj provincijalni jal i ljubomoru.It_is_a_Leclerc wrote:Pa šta ?!
Momak je ogledalo u kome se oslikava sav njihov jad i provincijalizam.
- JohnnyS
#7383 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Proći će ti Ivan ko ruski rubalj.
- Challenger__
#7384 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Mani me tih primitivnih seoskih parola. Niti je Rublja moja, niti mogu glasati (a glasao bih da mogu) za Ivana.
Ponavljam, nebitno je kakve su mu šanse, bitno je da se pojavio neko ko je svojom pojavom i svojom retorikom antiteza učmaloj političkoj sceni u rupama od balkanskih nazovi-država.
Ponavljam, nebitno je kakve su mu šanse, bitno je da se pojavio neko ko je svojom pojavom i svojom retorikom antiteza učmaloj političkoj sceni u rupama od balkanskih nazovi-država.
- JohnnyS
#7385 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Takvih marginalaca je uvijek bilo, uvijek će biti. Onom hohštapleru Mikšiću je falilo malo glasova da uđe u drugi krug, onaj pacijent Pernar je natjerao tisuće Zagrepčana da ko maniti šetaju u protesnim šetnjama Zagrebom. Vidjet ćemo koliko će zaštitnik zdravog hrvatskog neba trajati i koliko će se učmalost talasati zbog njegove pojave.
- Challenger__
#7386 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Ma da... Pamet i poštenje su margina a mediokritetsvo, lopovluk i pokvarenost je mainstream, jasno. Zato smo tu gdje jesmo.
- JohnnyS
#7387 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Za razliku od bijelog svijeta 
-
Umalo popisivac
#7388 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Kujundzic - fuj. Srbofob koji bi poradi svoje srbofobije nas u BiH zrtvovao.
Ovaj mali - bezveze, beznacajne i neostvari parole. Podsjeca me na one emo teens.
Citam da jednoj zeni nije zelio pomoci da je ne deloziraju samo zato sto je u HDZ-u, vec je trazio od nje da se javno ponizava njemu kako napusta strnku da bi joj on pomogao - fuj.
Kolinda - ne znam puno o njoj, al sigurno je pametna i sposbna zena s obziro na njene funkcije. Ali ne znam.
Josipovic mi je li la. Ali ipak je dosta doprinio prema Hrvatima u BiH.
Ne znam bi li isao glasati, nisam nikad a opet mi se ne da. Glasao bih ili za kolindu ili Josipovica. Ide li jos ko glasati?
Ovaj mali - bezveze, beznacajne i neostvari parole. Podsjeca me na one emo teens.
Kolinda - ne znam puno o njoj, al sigurno je pametna i sposbna zena s obziro na njene funkcije. Ali ne znam.
Josipovic mi je li la. Ali ipak je dosta doprinio prema Hrvatima u BiH.
Ne znam bi li isao glasati, nisam nikad a opet mi se ne da. Glasao bih ili za kolindu ili Josipovica. Ide li jos ko glasati?
- It_is_a_Leclerc
#7389 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Kolinda haman pa vodi na izlaznoj anketi. Sinčić 15 % .
- kamen spoticanja
#7390 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Milanka Opacic napravi gaf stoljeca...kakva tuka
- JohnnyS
#7391 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Dobro je i rekla. Samo je idiot mogao popušiti njegovu nerealnu retoriku.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#7392 Re: Desavanja u Hrvatskoj
jeBomeSvak ako sam ja skonto da HRvatska ima prdCenika 
- webby-x
#7393 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Ali kao političar je glupo tako reći.JohnnyS wrote:Dobro je i rekla. Samo je idiot mogao popušiti njegovu nerealnu retoriku.
Praktično si uvrijedio glasače od kojih tražiš glas u drugom krugu.
Kujundžićevi glasovi sigurno idu Kolindi, a ovi od Sinčića bi mogli apstinirati.
Inače, ne vidim razlike između Kolinde i Josipovića tako da će taj
drugi krug biti samo odmjeravanje snaga dvije stranke.
Super za BiH Hrvate, potpuno ignoriranje izbora u Hrvatskoj.
Čini mi se samo 4000 ljudi u BiH glasovalo.
- It_is_a_Leclerc
#7394 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Sinčić izdominirao. Projekcija - do 200.000 glasova. Ivini ljigavci u šoku, vrijeđaju njega i njegove birače.
Mladom Ivanu želim da na parlamentarnim izborima uspije ući u Sabor, a u drugom krugu preferiram, za BiH bolju, iskreniju i pošteniju opciju - Kolindu Grabar Kitarović
Mladom Ivanu želim da na parlamentarnim izborima uspije ući u Sabor, a u drugom krugu preferiram, za BiH bolju, iskreniju i pošteniju opciju - Kolindu Grabar Kitarović
- Challenger__
- JohnnyS
#7396 Re: Desavanja u Hrvatskoj
webby-x wrote:Ali kao političar je glupo tako reći.JohnnyS wrote:Dobro je i rekla. Samo je idiot mogao popušiti njegovu nerealnu retoriku.
Praktično si uvrijedio glasače od kojih tražiš glas u drugom krugu.
Kujundžićevi glasovi sigurno idu Kolindi, a ovi od Sinčića bi mogli apstinirati.
Inače, ne vidim razlike između Kolinde i Josipovića tako da će taj
drugi krug biti samo odmjeravanje snaga dvije stranke.
Super za BiH Hrvate, potpuno ignoriranje izbora u Hrvatskoj.
Čini mi se samo 4000 ljudi u BiH glasovalo.
Pa dobro, skoro pa je očito da iz SDP-a sabotiraju Josipovića.
Bože sačuvaj kurčeve države Mirela Holy i Vilibor drže trećinu biračkog tijela
- webby-x
#7397 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Kao da su Milanović i Karamarko nešto bolji.JohnnyS wrote:Bože sačuvaj kurčeve države Mirela Holy i Vilibor drže trećinu biračkog tijela
- JohnnyS
#7398 Re: Desavanja u Hrvatskoj
webby-x wrote:Kao da su Milanović i Karamarko nešto bolji.JohnnyS wrote:Bože sačuvaj kurčeve države Mirela Holy i Vilibor drže trećinu biračkog tijela
Pa da baciš kamen kroz prozor po ovom kijametu bi pogodio dvoje boljih.
Dakle, jedna se predstavlja kao ekofeministkinja, šta god to značilo, a drugi fantazira o printanju novca, lustraciji i proglašenju rata SADu.
Ajmo se uozbiljiti...
- It_is_a_Leclerc
#7399 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Čemu izmišljanje ?!JohnnyS wrote:webby-x wrote:Kao da su Milanović i Karamarko nešto bolji.JohnnyS wrote:Bože sačuvaj kurčeve države Mirela Holy i Vilibor drže trećinu biračkog tijela
Dakle, jedna se predstavlja kao ekofeministkinja, šta god to značilo, a drugi fantazira o printanju novca, lustraciji i proglašenju rata SADu.
Ajmo se uozbiljiti...
Nisi pročitao program gospodina Sinčića.
Lustracija je Kujina mantra. Proglašenje rata SAD-u si izmislio. Printanje novca, također.
- It_is_a_Leclerc
#7400 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Čemu izmišljanje ?!JohnnyS wrote:webby-x wrote:Kao da su Milanović i Karamarko nešto bolji.JohnnyS wrote:Bože sačuvaj kurčeve države Mirela Holy i Vilibor drže trećinu biračkog tijela
Ajmo se uozbiljiti...
Nisi pročitao program gospodina Sinčića.
Lustracija je Kujina mantra. Proglašenje rata SAD-u si izmislio. Printanje novca, također.