Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
c0d14c

#7376 Re: FK Sarajevo

Post by c0d14c »

Mene je stid šta vi ovdje pišete. Pljujete po Predragu Pašiću zato što je rekao da ga je stid primitivnog ponašanja ljudi iz našeg kluba?
Baltazar_khan

#7377 Re: FK Sarajevo

Post by Baltazar_khan »

Ako je tako onda je trebao dovesti i neku legendu Željezničara a ne člana uprave istoimenog kluba. Gradimir Gojer je član uprave.

Pušta u emisiju snimke iz širokog i to dijelove reakcije hordi zla na pucanje po njima. Sramota jedna ovako da se popljuje od uprave do navijača.

Uvjeren sam da je ova emisija večeras orkestrirano napravljena da se sruši sve ono dobro što se radi u bordo klubu. Napravljena je također da se navijači sarajeva prikažu kao najveći huligani na prostorima balkana.

Poruka za sve one plaćenike u studiju političke televizije tv1

Svi ti pogledi i upereni prsti fulili su namjeru učinili nas čvrstim !
astala_vistala

#7378 Re: FK Sarajevo

Post by astala_vistala »

c0d14c wrote:Mene je stid šta vi ovdje pišete. Pljujete po Predragu Pašiću zato što je rekao da ga je stid primitivnog ponašanja ljudi iz našeg kluba?
On je veceras trebo da brani Sarajevo i navijace Sarajeva a ne na svaki komentar pecanina i zujine kompanije da klima glavom,prava legenda ono nebi uradila sto je on veceras.
c0d14c

#7379 Re: FK Sarajevo

Post by c0d14c »

Baltazar_khan wrote: Poruka za sve one plaćenike u studiju političke televizije tv1

Ako idete na utakmice onda znate ko je ovaj momak.

Sport na TV1 pratit će aktuelna dešavanja iz svijeta sporta, a svakodnevno će ga uređivati i voditi mladi sportski novinar Džan Šebić.
http://www.tv1.ba/produkcija/3120-SPORT ... bicem.html
dobar,ti?

#7380 Re: FK Sarajevo

Post by dobar,ti? »

ko pljuje, samo kazemo da nije adekvatna osoba za ovu pricu, za mene je Paja legenda
c0d14c

#7381 Re: FK Sarajevo

Post by c0d14c »

dobar,ti? wrote:ko pljuje, samo kazemo da nije adekvatna osoba za ovu pricu, za mene je Paja legenda
radijator wrote:Klasično izvrtanje teza.
Mene je lično stid Predraga Pašića. Ispade on pravi, iskreni navijač FK Sarajevo?! :lol: :lol:
Nevjerovatno je koliko su jadovi ljubomorni, sve bi dali da imaju nekog svog Ziju Blekića, al jok... njih zap'o Žujo sexy biznismen :D
Last edited by c0d14c on 28/10/2010 21:50, edited 1 time in total.
van Basten

#7382 Re: FK Sarajevo

Post by van Basten »

davati bilo kakav značaj nečemu što izađe iz usta pogana pećanina je čisto dangubljenje... taj bi prodao 30kg sala za dobar ručak, njegovi talovi su srozali dane na nivo vesele sveske pa je zato doveo ih do ovog : http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 34&t=81326
a da ne govorim o njegovim simpatijama za željA
guidoski

#7383 Re: FK Sarajevo

Post by guidoski »

Baltazar_khan wrote:Ako je tako onda je trebao dovesti i neku legendu Željezničara a ne člana uprave istoimenog kluba. Gradimir Gojer je član uprave.

Pušta u emisiju snimke iz širokog i to dijelove reakcije hordi zla na pucanje po njima. Sramota jedna ovako da se popljuje od uprave do navijača.

Uvjeren sam da je ova emisija večeras orkestrirano napravljena da se sruši sve ono dobro što se radi u bordo klubu. Napravljena je također da se navijači sarajeva prikažu kao najveći huligani na prostorima balkana.

Šta misliš o tome da je nekom od članova uprave i bio upućen poziv, ali da je taj poziv odbijen. ;-)

I super neka vas čvrstih, to je znak da ćete nam biti konkurentni i da će se i naši više truditi u svemu.

Ali budimo realni i sagledajmo stvari otvorenih očiju, sramota je sve ovo što se dešavalo oko derbija, i smanjen prostor na sjeveru, i zboden navijač Sarajeva (mrzim ultra furku) i oni izljevi krkanlooka na sjeveru Koševa.

Komšija moj ovo je sve otišlo u tri krasne, i daj Bože da se vrati ona stara dobra zajebancija koju ja pamtim vezanu za derbije.

Ostajte dobro.
Ripicipi

#7384 Re: FK Sarajevo

Post by Ripicipi »

c0d14c wrote:
Baltazar_khan wrote: Poruka za sve one plaćenike u studiju političke televizije tv1

Sport na TV1 pratit će aktuelna dešavanja iz svijeta sporta, a svakodnevno će ga uređivati i voditi mladi sportski novinar Džan Šebić.
Sta hoces da kazes? Ili ipak zelis cuti da mu neko prijeti, da bi rekao "Vidis da ste huligani"

Dosta je tvoje suplje da navijas za Sa. ;-)
Last edited by Ripicipi on 28/10/2010 21:52, edited 1 time in total.
Reglan

#7385 Re: FK Sarajevo

Post by Reglan »

:x :x :x :x :x :x :x
Last edited by Reglan on 28/10/2010 21:58, edited 1 time in total.
Baltazar_khan

#7386 Re: FK Sarajevo

Post by Baltazar_khan »

potres_mozga wrote:
c0d14c wrote:

Sta hoces da kazes? Ili ipak zelis cuti da mu neko prijeti, da bi rekao "Vidis da ste huligani"

Ma navija on za sarajevo samo što je kontraš kakav ne postoji na ovom forumu ;-)
Voovoozela

#7387 Re: FK Sarajevo

Post by Voovoozela »

guidoski wrote:
Baltazar_khan wrote:Ako je tako onda je trebao dovesti i neku legendu Željezničara a ne člana uprave istoimenog kluba. Gradimir Gojer je član uprave.

Šta misliš o tome da je nekom od članova uprave i bio upućen poziv, ali da je taj poziv odbijen. ;-)

I super neka vas čvrstih, to je znak da ćete nam biti konkurentni i da će se i naši više truditi u svemu.

Ali budimo realni i sagledajmo stvari otvorenih očiju, sramota je sve ovo što se dešavalo oko derbija, i smanjen prostor na sjeveru, i zboden navijač Sarajeva (mrzim ultra furku) i oni izljevi krkanlooka na sjeveru Koševa.

Komšija moj ovo je sve otišlo u tri krasne, i daj Bože da se vrati ona stara dobra zajebancija koju ja pamtim vezanu za derbije.

Ostajte dobro.
A ko je od tebe trazio da se brines za nas? Cuj mi njima konkurentni :lol: :lol: vidi se da si novi, ne samo na forumu, nego izgleda i u ovom gradu i drzavi :-D

ps. malo, malo pa se pojavi neki kvazikulturnjak s druge strane da nam prica o moralu, o tome kako je sve otislo u tri krasne i kako nam, aman, svima fale stara dobra vremena :run:
c0d14c

#7388 Re: FK Sarajevo

Post by c0d14c »

potres_mozga wrote:
c0d14c wrote:

Hoću da kažem da je redovan i na domaćim i na gostujućim utakmicama Sarajeva već 10-15 godina. Ali ne znaš ti to :wink:
dobar,ti?

#7389 Re: FK Sarajevo

Post by dobar,ti? »

a kakve veze taj novinar ima sa vecerasnjom emisijom koja je imale veze sa svim samo ne sa sportom
c0d14c

#7390 Re: FK Sarajevo

Post by c0d14c »

dobar,ti? wrote:a kakve veze taj novinar ima sa vecerasnjom emisijom koja je imale veze sa svim samo ne sa sportom

Yebo ga ja, smiješ čitati unazad.
johnny_blazze

#7391 Re: FK Sarajevo

Post by johnny_blazze »

pa ja sam navijac sarajeva, i vidjeti blekica da prica ko kocijas onako i da pjevaju onako za ivicu osima a et pogledajte onaj klip kada daje ostavku u reprezentaciji jugoslavije i ja mislim da ce vam sve biti jasno ko je ivica osim , sad mi je drago sto sam odlucio da ne odem na sjever, a za sljedecu utakmicu cu dobro ali bas dobro da razmislim dali cu doci jednostavno ovo je sve smijesno, ni zeljo nije nista bolji mozda i gori oni su mi nekako hinje prave ali eto valjda ce i bolji dani doci......valjda
Baltazar_khan

#7392 Re: FK Sarajevo

Post by Baltazar_khan »

codiac i ti čitaj malo bolje. jel piše poruka za sve one plaćenike u studiju? piše. ne vidim da se igdje spominje dotični novinar kojeg ja inače cijenim jer živi za bordo klub ;-)

dakle za one koji su učestvovali u večerašnjoj emisiji.
Obuca9

#7393 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

Eh, evo slučajno iskopah jedan lijep podatak šta nas to čeka prekosutra:

500. prvenstvena utakmica FK Sarajevo od osamostaljenja Bosne i Hercegovine, računajući ratne turnire u Jablanici, kasnije Zenici, te Play-off-e odigrane 1998. i 2000. godine.

:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
sistematski pregled

#7394 Re: FK Sarajevo

Post by sistematski pregled »

Nisam gledao emisiju ali kada čujem ko je gostovao sve mi je jasno. Šta mislim o paji ću prešutiti (samo ću reći posušje i banovići) zbog svega onog što nam je pružio dok je igrao u svetom dresu. Sinan Sinanović, ma dajte ljudi, smrad samo takav, za petobanku će napisati i da je Bešlija bio mister Živinica.
A Gojer. Ma šta će on pričati o moralu, pa do 1992 je navijao za Velež!!! Pod stare dane postao vatreni košpicar! Bolje mu je da objasni kako je svojevremeno davao budžetske pare za proslavu titule pred vječnom vatrom. A masni je posebna tema.
Imamopobjednika

#7395 Re: FK Sarajevo

Post by Imamopobjednika »

johnny_blazze wrote:pa ja sam navijac sarajeva, i vidjeti blekica da prica ko kocijas onako i da pjevaju onako za ivicu osima a et pogledajte onaj klip kada daje ostavku u reprezentaciji jugoslavije i ja mislim da ce vam sve biti jasno ko je ivica osim , sad mi je drago sto sam odlucio da ne odem na sjever, a za sljedecu utakmicu cu dobro ali bas dobro da razmislim dali cu doci jednostavno ovo je sve smijesno, ni zeljo nije nista bolji mozda i gori oni su mi nekako hinje prave ali eto valjda ce i bolji dani doci......valjda
Znas koliko ce nas zajebati tvoj nedolazak. Eto ti tvog Juvea i ostatka zabara. I nije Sjever za takve kao ti, vjeruj mi.
svakako_lud

#7396 Re: FK Sarajevo

Post by svakako_lud »

johnny_blazze wrote:pa ja sam navijac sarajeva, i vidjeti blekica da prica ko kocijas onako i da pjevaju onako za ivicu osima a et pogledajte onaj klip kada daje ostavku u reprezentaciji jugoslavije i ja mislim da ce vam sve biti jasno ko je ivica osim , sad mi je drago sto sam odlucio da ne odem na sjever, a za sljedecu utakmicu cu dobro ali bas dobro da razmislim dali cu doci jednostavno ovo je sve smijesno, ni zeljo nije nista bolji mozda i gori oni su mi nekako hinje prave ali eto valjda ce i bolji dani doci......valjda
Očito je čiji si navijač pa te lijepo molim da i ne razmišljaš puno nego jednostavno nemoj ni doći na Koševo, ipak ti je "stara dama" bliža srcu....
Van Halen

#7397 Re: FK Sarajevo

Post by Van Halen »

Ono što sam vidio sinoć na TV1, kad se predsjednik našeg kluba (nažalost da je onaj papak na toj funkciji), onako obraća masi koja mu skandira ko da je Tito, je za zgražavanje, ništa drugo. Ljudi, nisu iz Želje ništa bolji. Ali onaj primitivizam ne ide uz naše Sarajevo. Taj čovjek, ne bi nikako smio biti na funkciji predsjednika, nego eventualno prodavati krompir na Heci. Bojim se da nas čeka još koja godina tavorenja, dok ne dođe neko pismeniji, i sposobniji. Svaka čast Paji, na sinoćnjoj izjavi, FKS nikad nije bio papanski klub, to je Paja sinoć svojim gestom i pokazao.
vozač

#7398 Re: FK Sarajevo

Post by vozač »

nisam gledao pomenutu emisiju iz razloga što je vodio pećanin svinjogojstvo, poznat inače kao novinar koji se razumije u apsolutno svaku oblast, politika, ekonomija, sport, ništa mu nije strano :-)
vidim da osipate po paji, paja je dobar, legenda sarajeva, jedini problem kod paje je što nema vokabular za ovakvih emisija, realno paja baš i nije za nekih žešćih diskusija jer je prefin i suzdržan, a ne može ni povesti raspravu u smjeru koji bi želio jer nema jezičinu da zagalami i prebaci krivicu na drugoga, čak i kad nema argumenata, jednostavno nije fakin, još jednostavnije nije za rasprave

pri tome voditi raspravu sa smradimirom koji je po pitanju priče sigurno puno jači (uostalom to mu je i profesija) i samim tim u velikoj prednosti, a uz to je i đubre kakvog nema na planeti, onako sarajevski rečeno klasični šupak, paja je već bio izgubljen i prije početka, a vjerovatno je samo i trebao poslužiti u svrhu blaćenja FK Sarajevo

primjetno je ovih dana da se ustvari potpuno izvrću teze i da se svjesno ide na to da se diskredituje sarajevo, a željo je kao čist i pred bogom i pred ljudima. moja je teorija da se ovo radi svjesno i to iz uprave željezničara jer je jasno kao dan da se pažnja ustvari skreće sa onog najbitnijeg, a to je da su ispušili i pred navijačima koji su očekivali "gaženje", a i finansijski su usrali stvar

o ponašanju blekića je sve rečeno kroz ono što smo vidjeli i čovjek bi se zaista trebao zamisliti nad tim, puč normalno ne dolazi u obzir jer je on zasjeo tu gdje jeste, ali mislim da onakvo glupiranje i skandiranje svega što mu padne na pamet nije ne samo za predsjednika FK Sarajeva, nego ni za jednog sportskog radnika, o čemu ga treba upoznati, samo je dao opravdanje upravi želje i pružio im priliku za vadionu pred navijačima u stilu "eto, to je taj s kojim smo mi pokušali razgovarati", a to što je žujo možda i 5 puta veći papak od njega, u suštini je nebitno

ovo je kratka analiza dešavanja ovih posljednjih dana u sarajevu, glupiranje blekića samo daje povoda kvazi novinarima željnim napuhanih senzacija da od svega, ali bukvalno od svega, prave vijest i temu za raspravu, a bojim se da slijedeći korak ne bude potpuno besmisleno i bespotrebno zaoštravanje odnosa između navijača, a za tim apsolutno nema nikakve potrebe,

al jebe se i pećaninu i blekiću i smradimiru, ne vjerujem da će njih ili njihovu djecu izbušiti skakavcem isto tako nečija balavurdija, raspravu bih zaključio sa riječima ... i blekić i žujo su očigledno ljudi kojima nedostaju elementarne stvari vezane za kućni odgoj, a smradimir gojer i svinjogojstvo pećanin, o tim osobama zaista ne vrijedi trošiti riječi, jednostavno užas ... što je najtužnije ja i dalje ne smijem dijete pustitti sa šalom sarajeva oko vrata da izađe i prošeta gradom, a vjerujem da i dosta roditelja željovaca razmišlja na isti način, :(
Obuca9

#7399 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

Van Halen wrote:Ono što sam vidio sinoć na TV1, kad se predsjednik našeg kluba (nažalost da je onaj papak na toj funkciji), onako obraća masi koja mu skandira ko da je Tito, je za zgražavanje, ništa drugo. Ljudi, nisu iz Želje ništa bolji. Ali onaj primitivizam ne ide uz naše Sarajevo. Taj čovjek, ne bi nikako smio biti na funkciji predsjednika, nego eventualno prodavati krompir na Heci. Bojim se da nas čeka još koja godina tavorenja, dok ne dođe neko pismeniji, i sposobniji. Svaka čast Paji, na sinoćnjoj izjavi, FKS nikad nije bio papanski klub, to je Paja sinoć svojim gestom i pokazao.
Ja ću ti samo reći da FK Sarajevo nikad nije bio organizovaniji klub. Eh to je ono što boli Sinanovića i njemu slične novinare, pa i prave takve emisije. O Pećaninu neću, jer on bi onakvu istu emisiju napravio sinoć i da je Blekić igrom slučaja Predsjednik Željezničara, Veleža ili Čelika, jer je sinoćnja emisija za njega imala političku pozadinu.

Ne idealizujem Blekića, ima stvari koje mu zamjeram, ali kad vidim kako su se jedna Pećanin i sinanović upeli da pljuju po njemu i po navijačima Sarajeva, onda znam da smo na pravom putu.
El_comadante

#7400 Re: FK Sarajevo

Post by El_comadante »

meni je Blekić, u emisijam koje sam ja gledao, mnogo noramliji i kulturnij od Žuje. a stvari koje se dešavaju u i oko Sarajeva su daleko bolje sada neko prije. a mnogi novinari su pljavali i pljvat če po Sarajevu. samo me interesuje kako se situacija uvijek okrene protiv Hordasa i Sarajeva. i ono u Širokom ispade došle Horde da ruše i pale sad ovo i ima mnogo primjera.
Locked