Sreca pa nije Scholes.Ko bi citao tvoje romane.odesveuhonduras wrote:ovaj start evre bez žutog je pravi primjer onog o čemu sam pisao neki dan
Trebao ga je dobiti,sto jes jes.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Sreca pa nije Scholes.Ko bi citao tvoje romane.odesveuhonduras wrote:ovaj start evre bez žutog je pravi primjer onog o čemu sam pisao neki dan
leet wrote:Pa ovo nije bio ni faul
![]()
![]()
Taman sam igro hendi, napunite ih sad
Teufik wrote:leet wrote:Pa ovo nije bio ni faul
![]()
![]()
Taman sam igro hendi, napunite ih sad
DaBogda,kakvi su rahiticni.
Jest zestoko al mislim da je mogao proci sa zutim.
scholes je samo extreman primjer, inače nema puno razlike. Unitedu se svaku utakmicu halali cca 2 žuta. sad fino evra bez problema i pritiska može igrati do kraja.Teufik wrote:Sreca pa nije Scholes.Ko bi citao tvoje romane.odesveuhonduras wrote:ovaj start evre bez žutog je pravi primjer onog o čemu sam pisao neki dan
Trebao ga je dobiti,sto jes jes.
Zašto je uništio ? Zbog crvenog kartona ili zato što Evri nije dao žuti karton ?Mataruga wrote:I sudija unisti dobru tekmu..

Iskljuchi CAPS LOCK i pishi normalno.PrtiBeeGee wrote:TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO AJMO DUSMANI ZA CRVENIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII SG................

Pa i jeste gori.burek_in_space wrote:Iz ovog ugla, djeluje gori start Unitedovog igracha.
miki.ba wrote:Pa i jeste gori.burek_in_space wrote:Iz ovog ugla, djeluje gori start Unitedovog igracha.
Jestel vidjeli start Schoolsa kad je dobio žuti, da momak nije preskocio polomio bi mu obe noge.